Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezés a barátnőm nem (3 db)

Ha szeretkezés közben a barátnőm nem tudott elmenni, attól még lehet terhes?

Nem védekeztünk, és én elmentem benne!

Legjobb válasz: Ha a barátnõdnek épp peteérése volt,akkor terhes lehet.

Ha a barátnõdnek épp peteérése volt, akkor terhes lehet.
Attól hogy õ nem ment el még lehet terhes.A Teremtõ így alkotta meg a nõt és a férfit.Ezért van a férfinak szinte mindig orgazmusa.Ezért jutnak el nehezebben a nõk a csúcsra.
A koránban benne van, hogy akkor tud a férfi fiút nemzeni, ha az asszonya is elmegy. De kiderült, épp azért tették bele, hogy a pasik figyeljenek a nõkre is, ne csak használják õket. Gondolj bele, egy nemi erõszak alkalmával is teherbe lehet esni. Na az meg ugye kevésbé valószínû hogy a megerõszakolt nõnek orgazmusa van közben :S A teherbeesésnek nem feltétele a nõ orgazmusa. Kell érett pete, egészséges spermium, hogy ezek ztalálkozzanak, meg hogy a megtermékenyített pete a méhbe be tudjon ágyazódni.
Természetesen lehet terhes, hiszen a teherbeesésnek nincs köze az orgazmushoz. Javaslom, hogy ha nem akartok babát, akkor a barátnõd menjen el orvoshoz és irasson esemény utáni gyógyszert, nem áll semmibõl és ha jól tudom, olyan 3000 forint (ennyi volt 16 éves koromban, de ez már négy éve volt, mostmár tuti több). De olcsóbb, mint bármi más.

A barátnommel 2éve vagyunk együtt és a szeretkezés végén általában remeg és ellök magától azt mondja h nem bírja tovább hogy nagyon jó volt és mosolyog. Honnét tudhatom vagy a barátnőm h orgazmusa van ez tekintheto annak? Vagy ha nem akkor miez?

Legjobb válasz: remegni remeghet attólis, ha túlsokat szexeltetek és már nembírja testileg. valamint orgazmus alatt is szokásuk remegni a nõknek. igazából ezt neked kéne érezned, vagy látni rajta h tényleg van e orgazmusa. fõleg hamár 2 éve együttvagytok.

remegni remeghet attólis, ha túlsokat szexeltetek és már nembírja testileg. valamint orgazmus alatt is szokásuk remegni a nõknek. igazából ezt neked kéne érezned, vagy látni rajta h tényleg van e orgazmusa. fõleg hamár 2 éve együttvagytok.
Én is szoktam remegni orgazmusnál:) és ha így vagyok vele akkor általában utána nekem is az kell hogy hagyja abba nem tudom miért de így van:) de nálam ez azt szokta jelenteni hogy nagyon nagyon élvezek

A barátnőm már nem szűz és izgulok néhány dolog miatt ha szeretkezésre kerül a sor. Nem lesz gond? 15f

Olyanra gondolok, hogy elég szánalmas lenne, ha elmennék 1 perc alatt. Õ azt hiszi én nem akarom, mert nem vagyok "olyan". Igaza is van abban, hogy nem vagyok valami kemény, magabiztos macsó, de abban nem, hogy nem szeretném még elveszteni. Mindig a fiúnak kell kezdeményeznie? mert szerintem ő nem fog mivel úgy gondolja én még nem akarom, félek a dologtól. ha próbálnám is, de mégsem akarná akkor sem lehet belőle nagy gond, nem igaz? kíváncsi lennék bőven a véleményetekre.

Legjobb válasz: Hidd el az elsõnél olyan hamar el fogsz menni, hogy még be sem kell tenned. A többségnél így van és te kezdeményezz.

Hidd el az elsõnél olyan hamar el fogsz menni, hogy még be sem kell tenned. A többségnél így van és te kezdeményezz.
Attól felizgulhat de te attól el is élvezhetsz, ha kedves, jófej barátnõd van megérti majd :) .
A kérdező hozzászólása: de még bõvebben, véleményt kérnék. az normális ha csók, közbe annyira beizgulok hogy jön elõváladék?
Csók közben mindig jön elõváladék, akármit is csinálsz. Az pedig, hogy hamar elsülsz, szinte törvényszerû - vagy épp ellenkezõleg, annyira parázol majd, hogy kb. fel sem áll.
A kérdező hozzászólása: ha rajtam fekszik és "smárolunk" és nekem feláll, csak beizgul tõle õ is, ha érzi hogy a cömbja közé megy a fa*kam (boxeren keresztül) nem? nektek hogy történt az elsõ? párotok szûz volt?
A kérdező hozzászólása: és nektek hogy volt az elsõ?
na lett valami?? sztem nem olyan jó nem szûzzel ... 14/L szûz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!