Találatok a következő kifejezésre: Ha szeretkezés a barátnőm (7 db)

A barátnommel 2éve vagyunk együtt és a szeretkezés végén általában remeg és ellök magától azt mondja h nem bírja tovább hogy nagyon jó volt és mosolyog. Honnét tudhatom vagy a barátnőm h orgazmusa van ez tekintheto annak? Vagy ha nem akkor miez?

Legjobb válasz: remegni remeghet attólis, ha túlsokat szexeltetek és már nembírja testileg. valamint orgazmus alatt is szokásuk remegni a nõknek. igazából ezt neked kéne érezned, vagy látni rajta h tényleg van e orgazmusa. fõleg hamár 2 éve együttvagytok.

remegni remeghet attólis, ha túlsokat szexeltetek és már nembírja testileg. valamint orgazmus alatt is szokásuk remegni a nõknek. igazából ezt neked kéne érezned, vagy látni rajta h tényleg van e orgazmusa. fõleg hamár 2 éve együttvagytok.
Én is szoktam remegni orgazmusnál:) és ha így vagyok vele akkor általában utána nekem is az kell hogy hagyja abba nem tudom miért de így van:) de nálam ez azt szokta jelenteni hogy nagyon nagyon élvezek

Ha szeretkezés közben a barátnőm nem tudott elmenni, attól még lehet terhes?

Nem védekeztünk, és én elmentem benne!

Legjobb válasz: Ha a barátnõdnek épp peteérése volt,akkor terhes lehet.

Ha a barátnõdnek épp peteérése volt, akkor terhes lehet.
Attól hogy õ nem ment el még lehet terhes.A Teremtõ így alkotta meg a nõt és a férfit.Ezért van a férfinak szinte mindig orgazmusa.Ezért jutnak el nehezebben a nõk a csúcsra.
A koránban benne van, hogy akkor tud a férfi fiút nemzeni, ha az asszonya is elmegy. De kiderült, épp azért tették bele, hogy a pasik figyeljenek a nõkre is, ne csak használják õket. Gondolj bele, egy nemi erõszak alkalmával is teherbe lehet esni. Na az meg ugye kevésbé valószínû hogy a megerõszakolt nõnek orgazmusa van közben :S A teherbeesésnek nem feltétele a nõ orgazmusa. Kell érett pete, egészséges spermium, hogy ezek ztalálkozzanak, meg hogy a megtermékenyített pete a méhbe be tudjon ágyazódni.
Természetesen lehet terhes, hiszen a teherbeesésnek nincs köze az orgazmushoz. Javaslom, hogy ha nem akartok babát, akkor a barátnõd menjen el orvoshoz és irasson esemény utáni gyógyszert, nem áll semmibõl és ha jól tudom, olyan 3000 forint (ennyi volt 16 éves koromban, de ez már négy éve volt, mostmár tuti több). De olcsóbb, mint bármi más.
Sok lány szereti, ha foglalkoznak a melleivel.
Még az is bejön, hogyha a helyesírási szótárt olvasgat közben
Nekem bejönne.
Rossz a sorrend kedves Wérfarkas. Elöször wérfarkas szukát (vagy barátnöt?) kell találni, elcsábitani, utána jönnek a hatásos/hatástalan akciok. Majd ö dönt a hatásosságrol.
A kérdező hozzászólása: Lehet, de kérdezni az nem kerul semmibe ugye?Szóval látom nemfogok értelmes választ kapni, de majd megoldom!:D
Bejövõs, barátnõd sem fog panaszkodni.
névnamenick- Biztos vagy te abban ? Érdekes menet lenne xD
Nagyon bejön. Sõt, másfelé is tévedhet a keze közben. Próbálkozz nyugodtan. Nálam az a hatásos, ha a barátom elkap, aztán férfiasan megcsókol. Az tuti.

A barátnőmnek csak ritkán van kedve a kézimunkához. A szeretkezés meg csak több hónaponta egyszer ha előfordul. Sikerült már ezt megoldani valakinek?

Azt mondja neki ritkán van hiánya. Csak az a gond hogy általában csak hétvégeken találkozunk és ha én ki is elégítem neki nem szokott kedve lenni:SEr?ltetni meg nem szokom mert nem akarok semmi olyat amit ? nem szeretne.

Legjobb válasz: Szerintem valaki más kenegeti. De ha nem is, akkor is gáz. Keress egy normális lányt, ez csak rosszabb lesz.

Szerintem valaki más kenegeti. De ha nem is, akkor is gáz. Keress egy normális lányt, ez csak rosszabb lesz.
Szerintem is hagyd ott. Ez nem kapcsolat, gyakorlatilag nincs szex, talizni se nagyon taliztok, egyszerûen sok értelme nincs a dolognak, keress egy közelebbi, normális csajt. És nehogy azzal gyere, hogy szereted .... mert mindketten tudjuk, hogy az nem igaz. Véletlenül nem õ az elsõ neked? Üdv. 24/F
Nem akarlak megbántani, de szereintem õ nem szeret téged. Ha én szeretek valakit és õ engem kielégít, az a minimum hogy viszonzom. Beszéljétek ezt meg.
ne elégítsd ki akkor tesem, . elõbbutóbb hiánya lesz majd
ezgáz:S hamár egyszer kielégitésröl van szó, szerintem legyen kölcsönös:S ha nincs kedve hozzá szerintem "nem annyira kíván" vagynemistudom:S beszéljétek meg ezt mindenképp
um nemtudom, szoval aztmondja h huu de van kedve de amikor találkoztok elmulik ? ez nekem fura, magátol nemmulik el sztem az ien :P
Szerintem nem csak a csajban van a hiba! Az még meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg nem jó neki? Én imádom a pasimat, teljes szívbõl szeretem, de sajnos a szex nem túl jó vele, és gyakran nincs hozzá kedvem. Elmondtam neki, és megígérte, hogy változtat. Talán neked is meg kéne kérdezned, hogy miért nem akarja, mi nem jó neki, stb!
A kérdező hozzászólása: De csak hétvégén tudunk találkozni a suli miatt. Értem egyébként.
miért nem tudtok talákozni? vagy lehet hogycsak szimpla kifogás hogy aztmondja hogy nemtudtok most találkozni és csak azért mondja hogy hogy hiánya van mert ugyis azt mondja hogy most nem tudtok találkozni :S szóval érted:)
A kérdező hozzászólása: Hát amikor itt ott mondja h hiánya van általában nem tudunk találkozni :S
íigyvan!:D
Az nem mûködik: fél évbe vagy egy évbe is beletelhet, mire hiánya lesz - de akkor is csak legyint majd egyet rá.
A kérdező hozzászólása: Nem.Aztmondja neki elég amikor kielégitem hetente egyszer de viszont neki altalaban nincs kedve engem kielegiteni.Szerencsesebb esetben ket hetente sikerul.

Fenyeget-e a terhesség veszélye akkor, ha a barátnőm Diane35-öt szed már egy hónapja, és "beleélvezős" szeretkezést folytatunk?

Legjobb válasz: HA ANNO, AMIKOR ELKEZDTE SZEDNI, A MENSIJE ELSÕ NAPJÁN VETTE BE AZ ELSÕ SZEMET, AKKOR MÁR VÉDETT ÉS NYUGODTAN BELEÉLVEZHETSZ!

HA ANNO, AMIKOR ELKEZDTE SZEDNI, A MENSIJE ELSÕ NAPJÁN VETTE BE AZ ELSÕ SZEMET, AKKOR MÁR VÉDETT ÉS NYUGODTAN BELEÉLVEZHETSZ!
Ha elkezdte szedni a második levéllel, akkor tuti nem. De igazán várhattál volna 1-2 hetet azzal a beleélvezõs szexel, ha már a barátnõd gyógyszert is szed a kedvedért. Vegyetek egy terhességi tesztet, az majd megnyugtatja a barátnõdet.
hát nézétek meg a tályéoztaton h hat e már egy honap utána ha már bevette az elsõ levélel és már menstruált is és utána történt akkor nem hiszem de ha nagyon féltek és meg vagytok ilyedve csináljatok egy tesztet
"Ha a megelõzõ hónapban nem szedetthormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Diane35 szedését; [...]. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (Barrier-elvû)fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." - Nekem ez azt jelenti, hogy ha egy hónapja szedi, akkor minden oké, nyugi van. Egyébként a hormongyógyszerek megzavarhatják a tesztet (sosem voltam terhes, mégis lett egy pozitív tesztem; ellenben olyan is történt a környezetemben, hogy terhes lett a lány és a teszt negatív lett). Én két év alatt nem lettem terhes, pedig 4szer kezdtem újraszedni egy-egy hónap kihagyás után, és mindig csak 8-10 napot vártam. Ha nagyon biztosra akartok menni, használjatok valamilyen spermicidet is.

A barátnőm már nem szűz és izgulok néhány dolog miatt ha szeretkezésre kerül a sor. Nem lesz gond? 15f

Olyanra gondolok, hogy elég szánalmas lenne, ha elmennék 1 perc alatt. Õ azt hiszi én nem akarom, mert nem vagyok "olyan". Igaza is van abban, hogy nem vagyok valami kemény, magabiztos macsó, de abban nem, hogy nem szeretném még elveszteni. Mindig a fiúnak kell kezdeményeznie? mert szerintem ő nem fog mivel úgy gondolja én még nem akarom, félek a dologtól. ha próbálnám is, de mégsem akarná akkor sem lehet belőle nagy gond, nem igaz? kíváncsi lennék bőven a véleményetekre.

Legjobb válasz: Hidd el az elsõnél olyan hamar el fogsz menni, hogy még be sem kell tenned. A többségnél így van és te kezdeményezz.

Hidd el az elsõnél olyan hamar el fogsz menni, hogy még be sem kell tenned. A többségnél így van és te kezdeményezz.
Attól felizgulhat de te attól el is élvezhetsz, ha kedves, jófej barátnõd van megérti majd :) .
A kérdező hozzászólása: de még bõvebben, véleményt kérnék. az normális ha csók, közbe annyira beizgulok hogy jön elõváladék?
Csók közben mindig jön elõváladék, akármit is csinálsz. Az pedig, hogy hamar elsülsz, szinte törvényszerû - vagy épp ellenkezõleg, annyira parázol majd, hogy kb. fel sem áll.
A kérdező hozzászólása: ha rajtam fekszik és "smárolunk" és nekem feláll, csak beizgul tõle õ is, ha érzi hogy a cömbja közé megy a fa*kam (boxeren keresztül) nem? nektek hogy történt az elsõ? párotok szûz volt?
A kérdező hozzászólása: és nektek hogy volt az elsõ?
na lett valami?? sztem nem olyan jó nem szûzzel ... 14/L szûz

Ha védekezés nélküli szeretkezés után 2 napra megjött a barátnőmnek, teherbe eshetett?

Legjobb válasz: Nem túl nagy az eshetõség erre, mert a peteérésen akkor már régen túl volt, és ráadásul a menstruáció során jelentkezõ vérzés megakadályozza a megtapadást a méhnyálkahártyán.

Nem túl nagy az eshetõség erre, mert a peteérésen akkor már régen túl volt, és ráadásul a menstruáció során jelentkezõ vérzés megakadályozza a megtapadást a méhnyálkahártyán.
Igen, mert elõfordulhat, hogy egy hónapban több pete is megérik. (nem egyszerre) Ugyanúgy tudunk olyan esetekrõl is, amikor valaki a terhessége mellett még menstruált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!