Találatok a következő kifejezésre: Ha szeret a baratom es (46 db)

Igen csak neked. Biztos nem tudsz jól választani.
Haragszik, amiért már nem szereted. Nekem is volt ilyen, de nem tudom utána mit mondott a haverjainak, nem is nagyon ismertem a haverjait, más a baráti körünk, szóval felõlem azt mondott amit csak akart, nem is érdekel. 18/L
hehe, me revansot akar.
Ha õ még mindig szeret, akkor nyilván neki nagyon nehéz feldolgoznia a szakítást. A veszteség feldolgozásának egyik általános (de sajnos nem túl jó) stratégiája, hogy az illetõ megpróbálja meggyõzni magát, hogy akit/amit elveszített, az valójában nem is volt értékes, valójában nem is szereti, sõt utálja. Továbbá azzal, hogy rossz híredet kelti, önkéntelenül is megpróbálja "visszaadni" azt a fájdalmat, amit a szakítás okozott neki.
Ismerõs helyzet:) már jópárszor megszívtam a hülye fiúk miatt.
Egy kicsit bõvebben, mert nem értem a kérdésed..
Szia, értem a kérdést (nagyjából). Csúnya dolog, ha a rokonok beleszólnak a kapcsolatba. De az még rosszabb, ha a barátod emiatt rád haragszik. Ha töretlen az egymás iránti szeretetetek, akkor senki sem tud belszólni, és egymás ellen fordítani titeket. A barátod nagyon befolyásolható lehet. Beszéld meg vele a dolgot, a rokonokkal próbálj meg kibékülni, jóban lenni! Több info kellene, hogy jobb tanácsot tudjak adni! Mimi (25/L)
Az en baratomat sem kedvelik a szuleim s a rokonokrol azt hiszem nem is kell beszeljek, mert azok is a szuleim nyomat kovetik, de ennek ellenere mi kitatunik egymas melett mar tobb mint 10honapja. A baratom tudja, hogy nem kedvelik ot a szuleim ezert nem is jelenik meg nalunk egyhamar. Szamara nem a szuleim fontosak...es kulonbe is tudja, hogy majdnem minden nap leholdjak ot elottem otthon. Remenykedunk majd idovel megbekulnek a gondolattal, hogy egyutt vagyunk...addig is megy az elet tovabb...a kapcsolat sem szakad meg a rokonok miatt.

Több mint 7éves kapcsolat megszakadhat úgy hogy megszünnek az érzelmek teljesen? Egyáltalán tartott volna hétévig egy kapcsolat ha nem lettek volna igazi érzelmek? Szakítottunk a barátommal és nehéz azt elhinni hogy nem szeret már!

Szerintetek ha valaki kimondja azt a végsőszót hogy VÉGE akkor biztos vége?

Legjobb válasz: Valószinüleg igen. El kell fogadnod, ha menni akar, engedni kell. Nem csak 7 év, de 20 év múlva is elmúlhatnak az érzelmek. Ami jobb kedvre deríthet, az az, h nekem is volt egy több, mint 7 éves kapcsolatom, vége lett, 18 voltam, amikor összejöttünk, most 30 vagyok, és van egy csodás férjem, és egy majdnem 4 éves fiam:)) Igenis van a szakítás után is élet, nem könnyû, de tudsz még boldog lenni.

Valószinüleg igen. El kell fogadnod, ha menni akar, engedni kell. Nem csak 7 év, de 20 év múlva is elmúlhatnak az érzelmek. Ami jobb kedvre deríthet, az az, h nekem is volt egy több, mint 7 éves kapcsolatom, vége lett, 18 voltam, amikor összejöttünk, most 30 vagyok, és van egy csodás férjem, és egy majdnem 4 éves fiam:) ) Igenis van a szakítás után is élet, nem könnyû, de tudsz még boldog lenni.
Ha a másik fél már korábban lezárta magában, csak nem lett kimondva, akkor úgy tûnhet, hogy egyik pillanatról a másikra (szakítás után) szûnnek meg az érzelmek, de ez nem így van, akkor már jóval korábban kezdõdött és ilyen cipõben már jártam én is, pár héttel a szakítás után (5 éves kapcsolat) már semmi bajom nem volt... Próbáld elfogadni, hogy vége van, nehéz, ez biztos. De késõbb boldog leszel újra!
Egyet értek az elsõvel ! El kell hogy fogad, , és hidd el akkor ezek szerint még rád vár a nagy õ , , és elõbb vagy utóbb rád is fog találni
Én majd 9 év után érzem úgy, hogy már nem igaziak az érzelmek...
Egyszerû: talált mást.Olyankor tényleg megszûnnek az érzelmek.
Mást se kell találni ahhoz, hogy megszûnjenek, ez egy természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!

Miert iger a baratom es nem tartja be, ha allitolag szeret? Mit lehet tenni ha nincs idoerzeke?

Tobb,mint egy eve egyutt vagyok a baratommal.Az elejen mint minden kapcsolatban minden jo volt.aztan egy ideje, mert neki sajnos nincs idoerzeke,kell kerjem h toltsunk idot egyutt, mert o mindig elnezi, s mire talalkozna mar keso van,s keveset vagyunk egyutt. Szeretjuk egymast ebbe biztos vagyok,de ahanyszor egy havere megkeri egybol fut, s mikor en kerek meg valamit soha nincs ott mellettem, s nagyon meguntam ezt a helyzetet!Mar veszekedunk emiatt, mert nem tudom megertetni vele, s ha beakarom fejezni a kapcsolatot mert igy nem megy nekem akkor igeri h valtozni fog,csakhogy neki "ido kell".Es valtozik par napig, majd megint az ido erzeketlenseg...Lehet az ellen tenni valami?

Legjobb válasz: Igazából nem. Sajnálom, ha nem megy tényleg véget kell vetni a kapcsolatotoknak. Légy erõs, biztos lesz másik pasid!! Sok sikert és irj, hogy mi történt...:)

Igazából nem. Sajnálom, ha nem megy tényleg véget kell vetni a kapcsolatotoknak. Légy erõs, biztos lesz másik pasid!! Sok sikert és irj, hogy mi történt...:)

Mit csináljak ha szeretem még a barátomat és még ö is szeret engem, de most egy kis szabadságot kért és hogy találkozhatunk de most végülis nem járunk!?

Elöször egy hete én szakitottam vele, de már másnap megbántam és elmentem hozzá, hogy oldjuk meg a problémáinkat de azt mondta,még át kell gondolnia.ma jött és azt mondta hogy neki egy kis szabadság kell mert most jobb igy neki hogy egyedül van egy kicsit.várjak arra hogy mikor mondja hogy nah akkor folytassuk vagy inkább probáljam meg elefejteni.

Legjobb válasz: Így, hogy semmilyen elõzményt nem ismerek, nehéz tanácsot adni. Pl.: miért szakítottatok?, milyen volt a kapcsolat?

Így, hogy semmilyen elõzményt nem ismerek, nehéz tanácsot adni. Pl.: miért szakítottatok?, milyen volt a kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: igen beszéltünk...mostanában egyre többet, de személyesen nem taliztunk sajnos:(. az igazság az h ö ugye idöt kért de azt mondta h van még esély a kapcsolatunkra...(amugy pénteken meg találkozunk)de nem tudom meddig várjak?? egy idö utána megunom és akkor már csak dacból is, de nemet fogok neki mondani.
Én írtam a barátnõset... igen igen arra gondoltam hogy most legyél velük egy picit ha szeret úgyis visszajön hozzád. És talán õk azok akik egy picit feledni tudják a bánatodat. azóta esetleg beszéltél vele? Sajnos nekünk ez a szünet dolog nem vált és szakítottunk:( Viszont ha semmi esélyét nem látod hogy õ folytatni szeretné el kell hogy enged. Tudom hogy nagyon nehéz de én remélem hogy sikerül és újra együtt lesztek.
A kérdező hozzászólása: annak, aki irta h legyek a bnõimmel mert ne gondoljak rá: ugy értetted a válaszodat h felejtsem el teljesen vy h egy ideig ne gondoljak rá és majd meglátjuk mi lesz??...
Sajnos én is ebben a cípõbe járok. 2hónapja vagyunk együtt a barátnõmmel és nagyon szeretem.1, 5hete elment rokonaihoz 6napra és mióta hazajött teljesen megváltozott. 1hete csak veszekszünk. Most idõt kért, de mióta idõt kért nincs köztünk semmi gond. Azt beszéltük meg, hogy várunk pár napot és ha nincs vita akkor folytatjuk de félek, hogy õ már nem akarja mert mikor találkozunk akkor olyan mintha nem is lenne köztünk semmi. Ha meg akarom fogni a kezét akkor elhúzza ha mondom neki, hogy szeretem õ nem válaszól és elmegyünk egymás mellett mint két idegen. Szerintetek van még remény?
Utolsó válaszoló vagyok!!! mennyi ideje tart most a szünetetek? De mint látom azért beszéltek... tehát apró remény van. Hát azért megmondhatod sztem neki valahogy ovatosan hogy mégis te gyere ki belõle jól hogy azért a te türelmed is véges és mi az a meddig amig várj rá? megkérdezheted majd hogy lesz-e folytatása vagy õ most hogy képzelte a dolgokat. Viszont ha nem tudja tud semmit próbálj meg új életet kezdeni ne rá gondolni picit a barátnõiddel lenni barátkozni ÉS nem rá gondolni!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem töle hogy mennyi idöre van szüksége és azt mondta hogy még nem tudja...nagyon nehéz kibirni nélküle.:(
Szia! Teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok és természetesen tanácstalan... Az én barátomnak is szünetre volt szüksége. szeret én is szeretem de most nyugalom kell neki. Én nem értem de lassan beletörödök. talán én azt tudom mondani hogy egy x idõt hagyjál neki mondjuk majd keresd fel... csak azért hogy emlékeztesd hogy szereted és türelmes vagy De a türelmed is véges. meg ilyenkor sztem érdemes megkérdezgetni hogy még menniy ideig szeretné ezt. de alegfontosabb hogy hagy neki idõt hogy rádöbbenjen mit veszíthet!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. kérek mindenkit irjon ha van valami véleménye!! pls
szerontem egyenlõre mindenképp várj rá. adj neki egy kis idõt, hogy gondolja át a dolgokat nyugodtan. ha tényleg szeret akkor ghiányozni fogsz neki ahogy neked is hiányzott õ, és vissza fog jönni. akkor indenképpen bezsélgessetek sokat, hogy mi is volt a gond, min szeretnétek esetleg változtatni. ha viszont azt mondja h õ többet nem kér ebbõl a kapcsolatból, akkor jobb is hogy vége lett, hisz az õ szerelme nem elég erõs.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapja vagyunk/voltunk együtt és kicsit sok lett az utóbi idöben a veszekedésbõl de rájöttem inkább meg kéne beszélünk a dolgokat nem csak igy eldobni az egészet(kicsit hirtelen haragú vagyok).
Elõzõ vagyok! Igen igen fontos azért a büszkeség is én 2 hetet vártam és mondtam ki hogy nem kell engem se hülyének nézni hogy hónapokat várok míg õ eldönti mit akar... Tehát te is ebben helyzetben próbálj meg ésszel gondolkodni. Viszont ha visszamegy hozzád sztem egy gondolkodást megér és ha mérlegelted a dolgokat utánna ugorj a karjaiba..:) Én nagyon örülnék neki ha visszajönne de sajnos erre semmi esély :(

Ha multhet szerdan lefekudtem a baratommal es nem vedekeztunk, akkor lehetek terhes ugy hogy ra 2 napra megjott a menstruaciom?

Legjobb válasz: nemnagy a valószínûsége, de többet ilyet SOHA! ne csináljatok! miért olyan nagy dolog felhúzni a gumit?! sosem értettem.

nemnagy a valószínûsége, de többet ilyet SOHA! ne csináljatok! miért olyan nagy dolog felhúzni a gumit?! sosem értettem.
Ha védekezés nélkül kefélsz, lehetsz terhes. Kufirc elõtt gondolkozz, ne utána jajveszékelj, hogy mi van ha… Ha megjött, akkor ezt valószínûleg (!!) megúsztad, de legközelebb több eszed legyen!!!

Van valaki akinek meg van xboxra a GTA 4 es live-ja is van? Ha igen lehetnenk baratok es jatszanank? :D jo lenne :D A masodik pedig hogy hogyan leget szerot csinalni gta 4 ben xboxon?

Legjobb válasz: Nekem megvan XBOX-on a GTA 4 de már nem játszom vele szóval nem leszünk haverok=). GTA4-ben nem lehet szervert csinálni, automatikusan ahogy rákeresel a kis telefonba akkor már rögtön egy szervert készít.

Nekem megvan XBOX-on a GTA 4 de már nem játszom vele szóval nem leszünk haverok=). GTA4-ben nem lehet szervert csinálni, automatikusan ahogy rákeresel a kis telefonba akkor már rögtön egy szervert készít.

Ha szeret engem a baratom es kicsit messze lakik de nem nagyon, akkor attol meg lehet egy kapcsolat hosszu?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. A szerelem nem elsõsorban a távolságon/közelségen alapszik. Így legalább meg se unjátok egyhamar egymást! A kicsit messze nem akadály, inkább a nagyon messze lehet az, ha már kialakított életet éltek mindketten. Ki hagyja ott az otthonát...

Persze, hogy lehet. A szerelem nem elsõsorban a távolságon/közelségen alapszik. Így legalább meg se unjátok egyhamar egymást! A kicsit messze nem akadály, inkább a nagyon messze lehet az, ha már kialakított életet éltek mindketten. Ki hagyja ott az otthonát...
Az én barátom is 30 km-re lakik tõlem, szinte csak hétvégente tudunk találkozni, de minden rendben mûködik már 1, 5 éve és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad sokáig. Ha igazán szeretitek egymást, akkor a kapcsolatotok mindent kifogbírni!
A kérdező hozzászólása: csak most jottunk ossze es tenyleg nem lakik nagyon messze
Mi a barátommal szeptember óta csak hétvégén tudunk találkozni, 200 km távolság miatt, mégis elmondhatom, hogy immáron 2 éve vagyunk együtt, és a szerelem még nagyobb, mint az elején.
Ha szereted a srácot ne a távolság jelentsen problémát :)
A kérdező hozzászólása: fuu most ezeknek a kommentaroknak nagyon megorultem :)
A kérdező hozzászólása: újra én vagyok.eltelt pár év xD lehet csak 1 ... háát most a barátom max: 300 km.rel odébb lakik :S más országban :S , de mûködik aa dolog :) nagyon szeretjük egymást

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!