Találatok a következő kifejezésre: Ha szeret a (1228 db)

Ha szeret a barátom, hogy bírja ki, hogy nem mutatja ki?

nem bújik, nem ölelget, nem bókol, már beszéltem vele err?l, azt mondja, ? ebben nem jó, ne is várjam t?le. hogy tud így élni? a szexben is mindig én kezdeményezek, ? meg várja. ha nem teszem, úgy érzi nem is kell nekem. szereti, ha oda-vagyok érte. néha úgy érzem én vagyok a férfi, ? a n?, én kedveskedek, én poéonkodok, én kezdeményezek még beszélgetést is, tehát benne semmi olyan nincs, hogy ? vegyen le a lábamról, csak akkor, ha valamin balhézok, próbál úgy viselkedni, hogy nekem is jó legyen, ne balhézzak. (pl utáltam, ha lesi a csajokat, így visszafog magából) kezdem valahol nyalisnak érezni magam, vagy hasonló, közben meg szeretethiányom van. (2 éve vagyunk együtt-mindig ilyen volt) vélemény?

Legjobb válasz: Ha ilyen felszínes vagy és a külsõ a minden nálad akkor mi a problémád? Tûrj.

Tényleg: ha csak a külsõ számít, akkor mi a baj? Általában az ilyen "görög istenek" nagyképûek, pökhendiek.
Ha ilyen felszínes vagy és a külsõ a minden nálad akkor mi a problémád? Tûrj.
"Görög isten" aszongya...DDDDD Akkor alekosszal miért csak jól megfizetett lányok állnak szóba?:)
Úgy bírja ki, hogy a pasiknak csak akkor jelennek meg az érzelmeik ha kezdenek bebuzulni, tehát örülj neki és csóváld a farkát amiért nem mutatja ki.
Nem vagy semmi, te csaj. Hozzám akár maga a nagy Zeusz is lejöhetne a 8 ló vontatta, 24 karátos aranyozott hintóján, de ha érzelmileg nem lenne meg minden, ami kell, egy hétig se tartana a kapcsolat. Vagyis...ez nem kapcsolat, inkább üzlet. Valamit valamiért. Ha neked megéri az ár, akkor vergõdj ebben továbbra is.
A kérdező hozzászólása: de érdekes ez a görög isten férfiaknál, mint felfogás, hogy "udvarolni felesleges" tehát csak céllal udvarolnak szeretetbõl meg nem megy.... habár ez lehet nem is csak a görög istenekre vonatkozik... pl béna srácok meg azért udvarolnak, mert azt hiszik enélkül nem is kellenek. tehát õk is céllal udvarolnak...
A kérdező hozzászólása: tehát romboljam az önbizalmát, legyek gyökér, akkor majd kimutatja mekkora egy következtetés.
Nekünk ronda srácoknak is felesleges udvarolni, mert azzal se megyünk semmire. Akinek jólesik, tegye, de a cél szempontjából nem számít.
A kérdező hozzászólása: akkor megint ott vagyok, hol a part szakad.
Figyelj, én komolyan nem értelek. Ha MINDIG ilyen volt - mert azt írod - miért gondolod, hogy meg fog változni? Felnõtt ember, 2 éve él ezzel a tulajdonsággal, valószínûleg elõtted is ilyen volt már. Nem te fogod megváltani a világot, és akaratán kívül megváltoztatni egy ember természetét. Bunkó és nemtörõdöm veled, egyetlen jó tulajdonságát tudtál felhozni, hogy jól néz ki. Nem érzed, hogy ez egy kicsit soványka egy kapcsolathoz?!
A kérdező hozzászólása: az hogy helyes, tényleg nem lenne elég. 1:14-es kommentem: "hûséges és komoly kapcsolat céljából van velem, és ezt viszont kifejezi - szavakkal - tervezi a jövõnket, hogyan költözzünk össze, stb stb" ha nem is változik meg, akkor én fogok, az biztos. már tegnap elkezdtem. nem kezdeményezek szexet. és majd jön a többi. nem bújok, nem ölelgetek, nem leszek nyalis. halálpontosan olyan leszek vele, amilyen õ velem. aztán meglátjuk mi lesz. de az eddigi jelekbõl, csak az látszik, hogy rombolnám az önbizalmát, azt hinné nem kell nekem, amibõl levonná, hogy nem akarom õt és abból nem tudom hova fog eljutni. tippem sincs. szóval lehet nem ezt kellene tennem. csak most már nem esik jól úgy bújni, hogy hozzám nem bújnak.
Azzal, hogy úgy viselkedsz vele, mint õ veled semmit nem érsz el...keresni fog mást (akár melletted), mert megteheti. Akkor is, ha csak õ érzi úgy, hogy megteheti. Ez sajnos ilyen! Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: ahogy írtam: "csak most már nem esik jól úgy bújni, hogy hozzám nem bújnak." pedig nagyon e felé haladok :(
Igen, a "görög istenek" általában ilyenek. Tudják, h udvarolni felesleges, mert anélkül is megszerezhetnek szinte minden nõt (azért csak szinte, mert senki se jöhet be mindenkinek külsõre). Dobni csak akkor fogod, ha találkozol egy még jóképûbbel, aki lehet h majd bunkó is lesz, megcsal és megver.
A kérdező hozzászólása: nahát a dühöt, haragot, azt simán kimutatja már kérdeztem is tõle, hogy könnyebb megbántani a másikat, mint inkább azt mondani, hogy szeretlek? mert az elsõ nagyon könnyen jön, de a szeretlek nagyon nehezen... és nem jó nekem ez így tegnap már nem is kezdeményeztem a szexet pl. így nem is volt.
Én sem tudom kimutatni. Csak én mást sem, például dühöt, örömöt sem. Én sem bújnék/ölelgetnék senkit. Soha életemben nem bókoltam még senkinek.
Ennyit arról, h udvarolni kell a lányoknak. Nekünk férfiaknak (legalábbis közülünk sokaknak) néha az esik nehezünkre, h kimutassuk az érzelmeinket, nem pedig az, h ne.
Hogy lehet kibírni 2 évig egy ilyen unalmas balfAsszal??
Nem csodálom, hogy szeretethiányod van. Ha rám hallgatsz, keresgélsz magadnak mást. Sajnos az ilyen típus nem tud változni-ezt tapasztalatból írom.
A kérdező hozzászólása: tekintve, hogy úgy néz ki, mint egy görög isten... hát így lehet vele kibírni.
Jah..akkor te csak kiteszed a kirakatba, és boldog vagy? xD Nem irigyellek...viszont te sem lehetsz egy Görög Zita...:D:D:D
Sajnállak. Probáld elmondani, hogy ez igy nem jó neked. Ha akkor sem változtat, hagyd el. Jobbat érdemelsz!
A kérdező hozzászólása: mert ez a görög isten :) hûséges és komoly kapcsolat céljából van velem, és ezt viszont kifejezi - szavakkal - tervezi a jövõnket, hogyan költözzünk össze, stb stb. miért ne lehetnék egy "görög Zita?"
A kérdező hozzászólása: szóval nekem csak az nem jön be, hogy majdhogynem én udvarolok szóval annyi, hogy a görög istenek ilyenek? vagy megszokok, vagy megszökök?
Nincs neked ebben a kapcsolatban semmi problémád, hél'Istennek-én úgy látom...Élvezed, hogy a görög istened lábai elõtt heverhetsz, hogy kezdeményezz, hogy te tegyél mindent érte stb...nincs itt semmi baj, kérem.
"Figyelj, én komolyan nem értelek. Ha MINDIG ilyen volt - mert azt írod - miért gondolod, hogy meg fog változni? " Nem akarlak elítélni, de tipikus nõi tulajdonság hogy nem azt szereted akid van, hanem akit mögé képzelsz/tél. Eddig tartott a kis rózsaszín köd, ha önmagáért szeretted vna, akkor most nem lenne ez. Én abbahagynám a kapcsolatot, mert lapátolod bele feleslegesen az energiát.
Egy kicsit bõvebben, mert nem értem a kérdésed..
Szia, értem a kérdést (nagyjából). Csúnya dolog, ha a rokonok beleszólnak a kapcsolatba. De az még rosszabb, ha a barátod emiatt rád haragszik. Ha töretlen az egymás iránti szeretetetek, akkor senki sem tud belszólni, és egymás ellen fordítani titeket. A barátod nagyon befolyásolható lehet. Beszéld meg vele a dolgot, a rokonokkal próbálj meg kibékülni, jóban lenni! Több info kellene, hogy jobb tanácsot tudjak adni! Mimi (25/L)
Az en baratomat sem kedvelik a szuleim s a rokonokrol azt hiszem nem is kell beszeljek, mert azok is a szuleim nyomat kovetik, de ennek ellenere mi kitatunik egymas melett mar tobb mint 10honapja. A baratom tudja, hogy nem kedvelik ot a szuleim ezert nem is jelenik meg nalunk egyhamar. Szamara nem a szuleim fontosak...es kulonbe is tudja, hogy majdnem minden nap leholdjak ot elottem otthon. Remenykedunk majd idovel megbekulnek a gondolattal, hogy egyutt vagyunk...addig is megy az elet tovabb...a kapcsolat sem szakad meg a rokonok miatt.

MIt csináljak akkor ha szeret a volt fiúm én is őt de mégis inkább a másik lánnyal marad?

Jártam egy fiúval jó volt meg minden aztán kidobott a volt barátn?ért és igy beszélgettünk valamelyik nap és mondta hogy még szeret..

Legjobb válasz: Valamelyikõtökkel kapcsolatos szerelmet összekeveri a megszokás, a sajnálat vagy bármi más érzéssel.

Valamelyikõtökkel kapcsolatos szerelmet összekeveri a megszokás, a sajnálat vagy bármi más érzéssel.
Ha szeretne, rá sem nézne másra, fõleg az exére nem.
Én se akarlak elkeseríteni, de szerintem meg egyikõtöket sem szereti, többek közt ezért is nem tud dönteni. A volt barátnõt nem szereti, ha Neked azt mondja, Téged szeret, viszont Téged azért nem szeret, mert mégis a másik csajjal kavar. Felejtõs!
Ja persze, két nyulat akar tartani a cilinderébe. Hazug képmutató fráter az ilyen. Te dobjad, te mond a szemébe, hogy nem kellesz!!!Megnyugszik a lelked hidd el!!
Kidobott, nem? Bizonyára a nagy szerelem késztette erre. Visszavette a régit. Most megint téged szeret.Add ezt mindet össze.Tudod az eredményt? Igen, megint dobni fog.Van egy jó tanácsom:" Ha valaki átver egyszer az az õ szégyene, ha kétszer, az a tied".
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak fel akar próbálni ismét.
ha téged szeret minek marad a volt barátnõjével? ráadásul dobott is téged :S Szerintem hanyagold a csávót és zárd le ezt az egészet mert te fogod megszívni. keress valaki mást :)
Ha ennyire bizonytalan természet, akkor mit vársz tõle késõbb??? Én hagynám a fenébe az egészet...
Szerinted??? Semmit. A hajadra kenheted a szeretetét, ha a volt nõjéhez ragaszkodik mégis, és nem hozzád.:S
milyen szemét...egyébként mennyi idõre rá jöttetek össze anno, mennyi idõ telt el az között, h szakított az exel, és összejött veled? mert ha csak pár nap, akk biztos, h még nem volt teljesen túl a régin :S mennyi ideig jártatok? velem olyan történt, h 5 hónapig jártam exemmel, õ elhagyott, 3 napra rá másik csajjal volt, és azt 2 év után hagyta ott miattam. :S am. sztem felejtsd el, ha a régi mégis fontosabb neki :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nagyon hasznos mindeggyik :)
A legjobb barátnõmet igy hülyítette a volt fiuja. 2 évig. A barátnõm aztán megunta, az ex kapott egy csomó idõt, hogy szakítson a jelenlegivel, de nem tette, közben pedig váltig állított hogy még a barátnõmet szereti. Ennik igy semmi értelme sem volt. Amikor a barátnõm pontot tett a dolog végére és végre uj fiut is talált, akkor az ex elkezdett neki üziket írkálni, hogy de õ annyire szereti.. A barátnõm azóta is a jelenlegi fiujával van, boldogok és lesz lagzi is hamarosan (8 hónap járás után biztosak a dolgukban-megtalálták az igazit egymás személyében)

Ha szeret a barátom, akkor elhagyhat azért, mert nem éppen a legtökéletesebb a szexuális életünk?

Vele vesztettem el a szüzességem, és még nem igazán vagyok jó az ágyban. Próbálkozunk, de maga az aktus még mindig fáj, néha nagyon, és már volt olyan, hogy abba kellett hagynunk, és annyira szégyelltem magam, hogy csak összegömbölyödve sírtam. Õ megnyugtatgatott, de akkor is rettegek, hogy elhagy. Próbálkozunk, de tényleg. Már rengeteg pózon végigmentünk, nem utasítok vissza semmit. Azt leszámítva, hogy én nem élvezem magát az aktust, a változatosság megvan, az el?játék hosszú, van utójáték is, de mégis félek, hogy el?bb-utóbb besokall, és elhagy. Mennyire fontos, hogy a lány élvezze a behatolást? Én szeretem, és én nem hagynám el ezért. Tudom, hogy mással sem élvezném, mert ennyi odafigyelést, tör?dést, szeretetet, mástól sem kapnék. De rettegek attól, hogy ? feladja el?bb-utóbb. Szeretem, és nem szeretném elveszíteni ?t. Van rá esély, hogy id?vel jobb legyen a szex, hogyha nem is élvezem, de legalább ne fájjon?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? És a barátod?

Hány éves vagy? És a barátod?
Szerintem te mégsem tudsz ellazulni teljesen. Az jár a fejedben, hogy el fog hagyni ezért. Ürítsd ki az agyad, de teljesen, nézz a szemébe és vedd észre, hogy szeret és örömet akar okozni neked. És a szeretkezés a szerelem kiteljesedése. :-)
mióta van ez így? tehát mióta éltek szexuális életet? mert ha már hónapok óta és nem csak néhányszor voltatok együtt, hanem sokszor, akkor fordulj orvoshoz mert ez egy betegség lehet, vagy csak egy szimpla fertõzés ami fájdalmassá teszi az aktust, olvasgass itt is http://www.vaginizmus.hu/ és mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt mert segíthet a problémádon!!!
Idõvel kitágulsz annyira hogy nem fog fájni. Meg persze tényleg ne görcsölj azon hogy ezért elhagy, mert akkor tényleg azért nem fog összejönni. Ha meg tényleg nagyon nem akar múlni a fájdalom akkor szerintem vizsgáltasd ki magad, elõfordulhat hogy valamilyen anatómiai deformitás miatt fáj. Benedvesedsz rendesen? Van aki nem is képes igazán rá, akkor meg mindenképp síkosítót használjatok.
menyi idõs vagy? sztem tuti nem hagy el... és az elején midnenki béna.. szal õ ezt vállata.. tuti nem hagy el... de ha azon aggódsz h lelép emiatt, nem tudsz ellazulni, és akkor fájni is fog még sokáig... vegyetek sikosítót, játszatok egymással órákig, egyszer csakösszejön...
öhm... nemtudom hogy mi lehet a baj... ha nemrég vesztetted el, lehet h kell kis idõ míg "megszokod" és élvezni kezded... mostani párom elõttem összesen 2szer volt férfival.. és amikor elõször együttvoltunk, annyira szûk volt, hogy nagyon meglepõdtem. :) szal mondjuk azt tudom javasolni... hogy ne erõltessétek.. csak simogassátok egymást, csókolgassátok egymást, ameddíg jólesik.. ezt a pasidnak kéne tanácsolnom.. na mind1.. majd mond meg neki... ne a szexre törekedjetek, hanem az örömszerzésre.. a szex csak a második.. nem kell feltétlenül behatolás.. csak hogy mind2töknek jó legyen.. nemhiszem h a pasid panaszkodna, ha a kezeddel vagy a száddal elégítenéd ki. :) aztán ha minden okésul megy már, akkor lehet néha probálkozni.. :) menni fog az sok sikert második
A kérdező hozzászólása: Én 19 vagyok, õ 21. Játsszunk mi órákat bõven egy-egy aktus elõtt, de mégis. Hiába lazítok, mégis fáj. Tényleg figyel rám, és elõkészíti a terepet, de mégis.
Pontosan! Ne legyen minden együttlétnél behatolás. Próbáljátok ki szájjal, kézzel, vagy csak összebújva és csókolózva. Ha tudod, hogy most biztos nem fog fájni, akkor jobban el is lazulsz - és késõbb majd könnyebben fog menni. Orgazmusod úgy is lehet, ha még az ujját se dugja be (de azért csak dugja be szorgalmasan, hogy tágabb legyél). Általában ne erõltessétek, hanem igyekezzetek minél jobban élvezni, akármit is csináltok éppen. Az, hogy mennyire jó, nagyon függ a bizalomtól is: hogy mennyire tudod elengedni magad, mikor õ kényeztet.
Beszéljétek meg, hogy egy bizonyos ideig pl. 2 hét nem lesz behatolás. Ha tudod, hogy arra nem kerül sor, lehet, hogy nem görcsölsz és ha letelik ez az idõ, újra próbáljátok.
Ha az én barátnõm lennél, biztos nem hagynálak el ;) A barátod sem fog, mert a leírtakból az veszem ki, hogy nagyon szeret Téged!!! Próbálj meg jobban ellazulni és nem stresszelni ezen az egészen! Idõvel jobb lesz biztos! Bárcsak az én barátnõm lenne ilyen odaadó.... Õ is 19, de egy év elteltével sem fekszik le velem... :( Pedig tudja hogy nagyon szeretném és nagyon hiányzik nekem a szex, de mégsem teszi meg.... Mindegy... Nektek kitartást és sok boldogságot! A barátod nagyon szerencsés pasi! Jocó

Ha szerdán hagytam abba a fogamzásgátló szedését és 7 nap után, akkor megint szerdán kell elkezdeni?

Legjobb válasz: Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.

Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.
az elsõ válaszadónak nincs igaza! Számolj csak utána! Ha szerdán veszed be az utolsó szemet, akkor a Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap, Hétfõ, Kedd, Szerda a szünnap és CSÜTÖRTÖKÖN kell a kövit bevenni!
Így van csütörtökön kell bevenni a köv. levél elsõ szemét! 7 gyógyszermentes nap és a 8. napon kell elkezdeni! Kivétel a 22 szemes (pl. Gracial, de ezt most vonták ki a forgalomból, én ezt szedtem 3 évig), mert ott csak 6 nap szünetet kellett tartani, tehát hétfõn vettem be az utolsó szemet és szintén hétfõn az elsõt!
Igen, így van, mindig ugyanazon a napon kell majd a következõ levél szedését, amikor a másikat abbahagytad.

Mi a jele, ha szeret?

Számodra miben nyilvánul meg, hogy a párod igazán szeret? És mi, ami miatt az ellenkez?jére gondolsz? Apróságok is lehetnek.

Legjobb válasz: szerte, ha figyel ram, ha gondol ram, ha jol erz magat velem, ha fontos neki, hogy nekem jo legyen, ha meghallgat, es megert... meg rengeteg ilyen dolog... de ezeknek a hianya sem jelenti azt, hogy enm szeret szerintem... ez helyzettöl függ... Viszont, aminek hianya szamomra a nem szeretesröl arulkodik: ha nem viselkedik velem, ugy, mint a NAGYBETÜS NÖVEL, ha nem tisztel meg engem, ahogy en öt... Akkor gondolok arra, hogy mar nem szeret (most igy erzem :) ), hogy mar ugy latom, az en problemam nem fontos most neki, nem is igazan erdeklödik felölük, pedig eleg komoly, viszont ö folyamatosan mondja a dolgait.... hogy most az a lenyeg neki, hogy vele minden oke legyen, es ezert kepes engem alarendelni

szerte, ha figyel ram, ha gondol ram, ha jol erz magat velem, ha fontos neki, hogy nekem jo legyen, ha meghallgat, es megert... meg rengeteg ilyen dolog... de ezeknek a hianya sem jelenti azt, hogy enm szeret szerintem... ez helyzettöl függ... Viszont, aminek hianya szamomra a nem szeretesröl arulkodik: ha nem viselkedik velem, ugy, mint a NAGYBETÜS NÖVEL, ha nem tisztel meg engem, ahogy en öt... Akkor gondolok arra, hogy mar nem szeret (most igy erzem :) ), hogy mar ugy latom, az en problemam nem fontos most neki, nem is igazan erdeklödik felölük, pedig eleg komoly, viszont ö folyamatosan mondja a dolgait.... hogy most az a lenyeg neki, hogy vele minden oke legyen, es ezert kepes engem alarendelni
Figyelmes veled, kikéri a véleményedet, gyengéd és kedves.Felhív, hogy hogy vagy, programokat szerveztek, s rendszeresen találkoztok.

Házi poratka ellen mit tehetek? Van valamilyen szer, amivel ha befújom a szőnyeget, kidöglenek?

Persze sok szell?ztetés, + porszívózás... tudom.

Legjobb válasz: Semmi baj nincs, ha marad poratka. Nem kell steril tisztaság, mert az csak árt neked. Ilyen szert nem fogsz találni.

Semmi baj nincs, ha marad poratka. Nem kell steril tisztaság, mert az csak árt neked. Ilyen szert nem fogsz találni.
Ha valakinek gond a poratkat (allergia), annak sokkal ártalmasabb lenne bármilyen vegyszert szétfújni a lakásban. SZóval az ilyen szerek többet ártanak, mint amennyit használnak. Nem véletlen, hogy a fejlettebb helyeken az igyen-olyan rovarirtószerek be vannak tiltva, és senkinek sem jutna eszébe a saját lakását/környezetét mérgekkel teletölteni. Mellesleg a poratka mindig újra megjelenik, mert a levegövel/szellöztetéssel együtt bekerül a lakasásba. Ha valakinek poratka-allergiája van, akkor célszerü minél kevesebb textilt tartani a lakásban, a szönyegeket, kárpitokat megszüntetni (parkett, metlaki, mányag padló, illetve lemosható bör/mübör bútorok), ezzel csökkenteni lehet a számukat, naponta felporszívózni (olyan porszivóval, ami nem fújja ki hátul a por egy részét, mikrofilteres), amit lehet nedvesel le- és felmosni.
Én télen kiteszem jópár órára a hóba, mínusz 10-30 fokban. az ágynemût is kiteszem, de azt csak a szárítóra.
HEPA porszívó, ágynemûk mosása hetente minimum 60 fokon, szellõztetés, teafaolajos párologtatás, ózont kibocsájtó készülék (iszonyat jó lesz tõle a levegõ, és az atkák nem bírják), eukaliptusz olaj szétfújása az ágyon (nem szeretik a szagát), télen a párnák lefagyasztása odakint legalább 24 órára(fagyasztóládában is jó), napoztatás nyáron, atkamentes ágynemû és matrac vásárlása... de teljesen nem lehet tõlük megszabadulni. Redukálhatod a számukat, ez ajánlott is, de nem legyenek illúzióid. A kis dögök velünk lesznek, míg világ a világ...

Szerintetek szeret a férfi, ha ezt tette?

Szakítottam a párommal. Beszéltem a testvérével. Õ ?szinte nagyon. Azt mondta ki van készülve. Ingerült, nem lehet hozzászólni, alig eszik.

Legjobb válasz: Nyilván szeret, de az is lehet h társfüggõ. Mindegy, ha neked jobb nélküle, emiatt ne inogj meg.

Nyilván szeret, de az is lehet h társfüggõ. Mindegy, ha neked jobb nélküle, emiatt ne inogj meg.
hát ha r*hadék, akkor ne maradj vele. Akkor sem, ha szeret. Elsõsorban magadra gondolj ilyenkor. Ha nem érzed jól magad vele, nem vagy boldog, akkor hagyd.
Valószínûleg szeret(ett).
A kérdező hozzászólása: Szeretem, csak olyan dolgokat tett velem a múltban, amit fokozatosan mert bevallani. Így mindig rájöttem az elõzõ bevallás nem teljes, ergó hazudott. Kikészültem már tõle. Most fogta és mindent rámzudított, ami keserevesen fáj, de talán most õszinte volt. Elmondta azt is, hogy az a múlt, amit nem mert elmondani, mert elhagytam volna. De most megtetette, mert nem akar elveszíteni. Azt kérte engedjem meg, hogy ezzel a nappal lezárja a múltat és én legyek a jövõje. Nem tudom mit tegyek.:(

Ha szeret, akkor keresni fog? Szakítottam a barátommal, mert gyakran nagyon flegma és nemtörődöm volt, és nem jol bánt velem, de még mindig nagyon szeretem!

ha szeret, akko egy id? után majd megkeres mert hiányzom neki ugye?? :( els?sorban férfiak válaszát várom

Legjobb válasz: szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát,de vannak olyan tipusú fiúk,akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni,de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy",maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz,akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret,keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni,és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda,meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot,pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog,bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.

szia sajnos lány vagyok, de remélem hasznát veszed a válaszomnak. nem ismerem a kettõtök kapcsolatát, de vannak olyan tipusú fiúk, akinek bárminél fontosabb a büszkesége. Lehet ezért, hogy nem fog keresni, de ettõl függetlenül te semmiféleképpen ne keresd "úgy", maximum hogy a barátja akarsz lenni. Ha továbbra is vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis újra kialakul köztetek valami. Az én példámból kiindulva, mert én pont ugyan ilyen helyzetben voltam, ha szeret, keresni fog. Nálunk az történt, hogy flegma volt, nemtörõdött velem, megcsalt, letagadta, és szakítottam.egy hétre rá összejött egy csajjal, de elkezdett utána nekem udvarolni, és újra összejöttünk. aztán megint szakítottunk, és megint összejöttünk, de mindig õ keresett. Közbe persze én továbbra is oda, meg vissza voltam tõle. Nemrégiben összevesztünk, mert kezdett megint elhanyagolni, és akkor õ szakított. Másnap este õ hívott és kért bocsánatot, pedig a nagy egója miatt az ilyesmi egyáltalán nem vall rá. A tanulság: Ha szeret, akkor keresni fog, bármilyen formában, ha csak "barátként" akkor se keseredj el. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!
Nem, a tanulság az elõzõbõl az, hogy ilyen férfival nem kell kapcsolatot ápolni. Ha szeret, akkor keresni fog, de a te esetedben az van, hogy nem szeret. Plusz, ha van egy kis önérzete, akkor nem fog keresni. Gondold el, ha valaki kidob, akkor nála a labda, hogy visszajöjjön, hiszen õ ment el, nem te.

Van olyan szer amivel ha bekenem a műanyagot nem rágja meg a höri?

Legjobb válasz: Nincs olyan szer. Mindent szeret megrágni, de nefélj ami nem ehetõ nem fogja megenni, legfeljebb majd megtalálod apró darabokban az egyik sarokban. Viszont lehet kapni nekik való fog koptatót, az kell nekik, mert a metszõfoguk folyamatosan nõl mint általában minden rágcsálófélének, és muszály nekik rágni vele, hogy kopjon. Máskülönben befelé nõl nekik és abból baj szokott lenni.

Nincs olyan szer. Mindent szeret megrágni, de nefélj ami nem ehetõ nem fogja megenni, legfeljebb majd megtalálod apró darabokban az egyik sarokban. Viszont lehet kapni nekik való fog koptatót, az kell nekik, mert a metszõfoguk folyamatosan nõl mint általában minden rágcsálófélének, és muszály nekik rágni vele, hogy kopjon. Máskülönben befelé nõl nekik és abból baj szokott lenni.
Fogkoptatóval, vagy a nélkül, de mindenképp meg fogja csócsálni a mûanyagot. A hörcsög nagyon kiváncsi fajta, biztos, hogy bele-bele "kóstol" a mûanyagba is (ami -hozzáteszem- nem tesz jót neki)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!