Találatok a következő kifejezésre: Ha szerelmesek tényleg szebbek, (1 db)

Ha szerelmesek vagyunk, tényleg szebbek, vonzobbak leszünk más pasik számára?

Amióta van barátom jó pár srác szerelmi valomást tett pedig már régebb óta ismerem ?ket...

Legjobb válasz: Igen!:)

Igen!:)
A szerelem sokszor olyan folyamatokat indít be, amelytõl RAGYOG az ember! A férfi és a nõ is! A másik ember nem biztos, hogy tudja, hogy szerelmes vagy, vagy hogy van-e egyáltalán társad - de a kisugárzást azt látja! ...no meg persze versengés is lehet, ha ismernek titeket. Nõnél lehet egy másik ilyen dolog is: a terhesség... ha nem szenved vele.
Erre én is tudok egy idézetet: "A nõ akkor a legszebb, mikor megfeledkezik a szépségérõl." Szerintem valahol igaz. Néha, ha nem is foglalkozunk magunkkal órákat, lehet, hogy sokkal jobban nézünk ki. :)
Szerintem is IGEN, mert nekem is volt igy es akkor ugy ereztem szakitanom kell a jelenlegi baratommal, es mikor szetmentunk beszeltem azzal akinek teccettem amig volt baratom, es kiderult hogy csak irigy volt es szet akart szakitani minket, vegul koztunk nem lett semmi, es meg el is veszitettem a baratomat:(
Nem csak a versengési vágy az oka. Ha egy nõ szerelmes, akkor az önbizalma megnõ, lelkileg kiegyensúlyozottá válik, sokat mosolyog, megnõ a kisugárzása. Szerintem ez a boldog kisugárzás is vonzza a hapikat.
Van benne valami.Amióta a pasimmal eggyütt vagyok azóta minden második pasi köszön nekem aki mellett elmegyek az utcán.És ez a röhely benne hogy nem is ismerem õket :)
Ja, és szeretik a versengést.
Ja, ez sztem igaz.Pl.ha egy lánynak barátja van, jobban érdeklõdnek utána a fiúk, mint mondjuk azután a lány iránt, aki szabad, és "legálisan" együttlehetnének.Sztem ez abból fakad, hogy a pasik szeretnek megküzdeni a lányért, kb.úgy, mint az állatoknál.:)
Van egy mondás: a nõket igazán a szerelem teszi széppé, de a kozmetikumokat könnyebb beszerezni. :)
A kérdező hozzászólása: jah tuti a vesengést szeretik benne:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat :) )) tök jó
ez nálam így volt...amióta szerelmes vagyok(másfél éve), mki próbálkozna, aki eddig nem...amikor meg épp senkim nem volt, pedig kellett volna, akkor nem sokan kerestek...XD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit ártottak a ronda fiúk, hogy csak gyűlöletet kapnak mindenkitől?

Mindenképpen szeretnék választ kapni rá!iii

42

Tetszik egy fiú és nem tudom hogy mondjam el neki, vagy inkább ne is mondjam neki? Szerintetek?

6

A sors úgy rendelkezett, hogy nem köthetünk ki egymás mellett. Ugye az elfogadás a legjobb lehetőség ebben az esetben? Remélem Ti is így gondoljátok majd!

Tudom, hogy a könyvekben elcsépelték már ezt az "első pillantásra" dolgot...mégis megszeretni épp csak ennyi volt. Aztán összebarátkoztunk, lett egy közös múltunk, emlékeink, amiken majd jókat derülünk 20 év múlva, amikor neki is lesz saját családja, és nekem is. Holott én tiszta szívemből Õt szeretem. Nem azért mert Õ a legkülönb, de szívesen hátat fordítanék a legkülönbeknek, ha tudnám hogy ez az érzés nem egyoldalú. Nekem Õ lenne a fényem, ha a sors nem játszotta volna velem azt a játékot, hogy keresztezi az útjainkat,megmutatja Õt, megszeretteti, aztán az "erkölcsi" dolgokból kifolyólag elválnak útjaink. Legyen boldog, nekem ez a legfontosabb!

6

Mi a különbség a sima csók és a nyelves csók között?

3

Budapesten hol szoktak lenni útszéi prostik?

Légyszi soroljatok fel minden helyet amiről tudtok köszi

6

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe?

18 éves lány vagyok a legjobb barátnőm 16 éves
Tegnap nálunk aludt,és éreztem hogy nagyon kívánom vagy hogy fogalmazzak. Olyan szép és mindig elgyengülök mellette. Lehetséges hogy szerelmes vagyok belé?

7

Szex újra apás szülés után?

Mikor voltatok először újra együtt apás szülés után? Milyen volt?

10

Kis mell és kerek vagy nagy?

leginkább fiúknak szól ez a kérdés. kinek melyik tetszik egy lányon? kis mell de szép formás és kerek vagy inkább nagyobb a jobb? mennyire vagytok "mellfüggőek"? sokat számít a lánynak a mellmérete? válaszotok köszönöm :)

14

Miért van az ha egy fiú a suliban néha kedves néha viszont bunkó?

Az osztálytársamról van szó, most vagyunk 9.-esek, idén találkoztunk először. A barátnőm azt mondta tetszem neki,meg megmutatta mit írt f*cebookon rólam, viszont én ezt nem érzem. Van amikor nagyon kedves, oda ül mellém, el hív valahová, viszont volt olyan, hogy hívta a barátnőmet valahová, nekem mondta hogy ne mennyek, meg chaten sem nagyon beszélünk.

5

Mit jelent ha a volt barátoddal való beszélgetést vissza olvasod facebook-on?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!