Találatok a következő kifejezésre: Ha szerelmesek tényleg (35 db)

Tényleg igaz, hogy ha szerelmes belém a barátnőm, akkor tökmindegy hogy mekkora a szerszámom?

Parázok nagyon, mert eléggé kicsi..:S kb 15 cm, és nemis túl vastag....:S Barátn?mmel még csak pettingig jutottunk, ruhán keresztül megfogta, modnjuk arcokat nem vágott meg semmi ,de nem is volt elájulva...:S én viszont megujjaztam, éshát valljuk be elég tág volt már az elején..:S A kérdés tulajdonképpen az irányú, hogy tudok-e majd neki szexuális örömöt okozni iylen méretekkel is?

Legjobb válasz: Tényleg igaz. Ne parázz... :)

Tényleg igaz. Ne parázz... :)
nekem 14, 5 és 2éve járok egy lánnyal aki szeret, de amugy aztmondta h neki nem is kéne nagyobb mert az neki már fájna.
Amúgy ha parázol, akkor kezdj el azon is parázni hogy nem fog mûködni a szerszámod, vagy nem úgy, ahogy te szeretnéd. Felejtsd el ezt és ne izgulj ilyenen! Különben lehet hogy fel sem fog állni, vagy túl korán fogsz elélvezni. A legjobban úgy tudnál ezen túllépni ha errõl a félelmedrõl a barátnõddel beszélnél. Na ahhoz aztán kell bátorság.
Ne aggódj, ha szeret emiatt tényleg nem rak ki. Egyébként a méreted átlagos nem kicsi. :-) Van még kezed, nyelved, szóval használd azokat is. Sok sikert!
nehogy higgy azoknak a kreténeknek akik azt mondják h a szerelem nem fontos meg minnél nagyobb annál jobb és társaik... ha szerelembõl csinálod akkor élvezni fogja (függetlenül h milyen a "fegyvertárad") ;)
Nálam igaz! 5 éve vagyok együtt a barátommal, de ha a farka mérete érdekelne, már rég elhagytam volna. Tökéletesen ki tud elégíteni, és ez a lényeg. :P És a szerelem nem hülyeség! Én nagyon is szeretem a páromat, és szerelmes vagyok belé.
persze, hogy tudsz de a szerelem hülyeség, ne foglalkozz vele :D
A kérdező hozzászólása: hát kaptam hideget, meleget.....:S teszek egy próbát...mást ugyse naon tudok. :S és csak bízom benne nem dob ki csak ezért, hameg igen, meg se érdemelte, hogy belészeressek...:S :(
El ne hidd ezt a butaságot!! Csak a szerszám mérete a lényeg!
Felejtsd el.Nem tudod kielégíteni 15 cmrel.Egy nõt se tudsz kielégíteni 20cm alatt.Hülye kérdésre hülye válasz. Tudom, tudom, te még soha nem olvastad neten\nem hallottad senkitõl hogy a 15-16cm átlagméret, és hogy nem a méret számít, hanem hogy tudod-e használni elég ügyesen, holott csak az internet 80%-a ezzel van tele.De te véletlenül mindíg elkerülted pont ezzt.Bezzeg a farkad méregetésére van eszed.. (halkan megjegyzem, elég lett volna rákeresned itt gyk-n, naponta 3 kérdés van errõl-3?mit 3?vagy 7.. persze kiírni 500 000-jére könnyebb, mint rákeresni.Hogyne.)Azmeg, hogy szerelmes beléd, egyértelmûen eleve offolja a dilemmát.Hát barát, neked is sok észt osztottak.. Egyszerû vagy mint a hullámcsat.Részvétem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mindnekinek. még wyett nek is, mert valahol igaza van, csak elég sarkalatosan fogalmaz. Csak tudod arra voltam kiváncsi, hogy valójában mi az igazság, és nem arra, hogy a net mivel van tele, és mivel ez egy anonim fórum, ahová hézköznapi emberek jönnek hétköznapi problémákkal, és élettapasztalattal, gondoltam hátha tundak nekem segíteni. Igazam is lett, megkaptam a kérdésemre a választ.

Tényleg ennyire kell fájjon ha szerelmes vagy?

Nem vagyok épp hülye szerintem, de valahogy nem értem, miért kell ennyi erőfeszítés, egy ideális kapcsolat fenntartásához. Állandóan pozitív gondolatokat, életérzést kell plántáljak a páromba és a kapcsolatunkba, hogy ne legyen baj. Unom hogy én vagyok az élet napos oldala, és ha engem kéne biztatni, nincs rá mód. Ez így kell menjen? Már többször mondtam neki is. A szakítással ha lehet ne gyertek. Sokan könnyen adnak ilyen tippet. Nem is értem olykor hogyan. 28 éves, nő

Legjobb válasz: Mégis, ha unod, mondtad neki, nem változott, mivel jöhetnénk, ha nem szakítással? Vagy csak megerõsítést vársz, hogy milyen önfeláldozó fantasztikus csaj vagy, hogy ezt is kiállod a szerelemért? (Amúgy a kérdésre a válasz: ha hagyod, akkor igen.)

Mégis, ha unod, mondtad neki, nem változott, mivel jöhetnénk, ha nem szakítással? Vagy csak megerõsítést vársz, hogy milyen önfeláldozó fantasztikus csaj vagy, hogy ezt is kiállod a szerelemért? (Amúgy a kérdésre a válasz: ha hagyod, akkor igen.)
Ha már feltetted a kérdést, gondolom te is érzed, hogy ez nem normális.. Nem kellene ennek így lennie.. Gondolom a párod is veled egy korosztály körül van.. Ennyi idõsen illene tudni, hogy egy párkapcsolat csak úgy mûködik, ha kölcsönösen támogatjátok egymást.. le kell ülni errõl beszélni.. Lehet ez a párodnak nem természetes.. Lehet azt hiszi, persze te ott vagy, ha baj van, te vagy a pozitív a kapcsolatban és el sem tudja képzelni, hogy neked is lehet bajod.. 4 év után szakítottunk a barátommal.. Mikor késõbb beszéltünk a kapcsolatunkról, azt mondta õ nem is gondolta volna, hogy nekem ilyen problémáim voltak a kapcsolatunkban.. Ebbõl két következtetést vontam le: 1, Néma gyereknek anyja se érti a szavát.. 2, Ha idejében beszél az ember róla, talán még tud változtatni..
Hát majd egy idõ után nem unni fogod, hanem belép egy életvidám férfi az életedbe, akinek el fogsz csábulni... Alapvetõen nem lehet megváltoztatni senki gondolkodását...
Én is néha pont ugyanezt érzem a barátommal kapcsolatban mint te. Én támogatom öt, próbálom pozitiv dolgokkal "felviditani" , a normális mederbe terelni. De ezt sajnos nem kapom vissza sokszor, söt, inkább le vagyok húzva. Erre én is szeretném tudni a megoldást:) Mivel mi is szeretjük egymást, semmit nem ér, a "hagyd ott" szöveg. 26/l
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat. szinte mind hasznos.

Ha nagyon (tényleg nagyon) haragszom valakire, az elvileg kizárja azt, hogy szerelmes legyek belé?

Ezzel az illetõvel több mint 1 éve véget ért egy kapcsolat, ami nekem nagyon sokat jelentett. Még mindig nagyon haragszom azért, ahogy a szakításkor és elõtte viselkedett velem. Ezeket megbocsátani meg tudnám, de nem hiszem, hogy újra meg tudnék bízni benne, hiába szeretnék. Azóta se keltette fel senki az érdeklõdéseet és még most is gyakran álmodom vele. Õszintén szólva a világ legboldogabb embere lennék, ha újra együtt lennénk és minden rendben lenne köztünk. De tényleg nagyon erõs dühöt érzek iránta, valamelyik alkalommal söröztünk a barátokkal, szóba került õ is és nagyon csúnya jelzõkkel illettem. Mégis nagyon úgy érzem, hogy fontos nekem. Most akkor lehetek szerelmes vagy nem??? Nem bírom eldönteni!

Legjobb válasz: Az vagy. Ha nem lennél nem érdekelne, hogy mekkora gyökér volt. Én már csak tudom. Megbocsátottam, de nem akarok tõle semmit, sosem jönnék újra össze vele.

Az vagy. Ha nem lennél nem érdekelne, hogy mekkora gyökér volt. Én már csak tudom. Megbocsátottam, de nem akarok tõle semmit, sosem jönnék újra össze vele.
A kérdező hozzászólása: Szerinted hogy tudnám kiverni a fejembõl? Tudom, hogy valószínûleg nagyon rosszul járnék, ha valami csodával határos módon összejönnénk. De mégis rá vágyom...
Azt nem tudom. Valószínûleg nem döngölt eléggé és elégszer a földbe. Gondold át mit adott õ neked, és mit vett el tõled. Fogadok, hogy a mérleg afelé billen, hogy nem lenne jó neked vele. Ilyenkor nincs más barátod csak az önérzeted. Keresd elõ gyorsan és dumcsizzatok. Legyen eszed.


A fiúknak jobb akkor a szex, ha szerelmesek a lányba, vagy nekik tényleg mindegy, csak "megd*gható" legyen a csaj?

Legjobb válasz: Természetesen jobb, ha a szerelmeddel csinálod!!! (Pasi vagyok, csak tudom...)

Természetesen jobb, ha a szerelmeddel csinálod!!! (Pasi vagyok, csak tudom...)
Csaklakozok az elõttem lévõ hozzászolóhoz ... Nagyon jó ha szerelmeddel csinálok... én is pasi vagyok
Milyen megnyugtató válaszok! (Nõ vagyok.)
Van az a kategória akinek mindegy, de ez nem attól függ hogy pasi vagy csaj. Tényleg megnyugtató válaszok. (Szintén nõ)
Tévedés!A pasiknak mindegy ugyanazt érzik nem ugy mint mi nõk!Nekünk jön az a gyomorgörcs meg az a melegség nekik nincs ilyen!Tisztelet a kivételnek!

Honnan tudod, ha valakibe tényleg szerelmes vagy, komolyan szereted, és nem csak belezúgtal?

Ugy érzem,hogy szeretem azt a bizonyos személyt,és biztos akarok benne lenni nem csak röpke érzelem...

Legjobb válasz: Ismered már a hibáit, és azzal együtt szereted.

Ismered már a hibáit, és azzal együtt szereted.
sokat gondolsz rá. amikor látod, arra gondolsz mindig hogy mi lesz ha idejön, mit fogok mondani.
Szerintem komolyan szeretni olyan embert lehet, akit ismersz azért valamennyire. Akit nem ismersz nagyon vagy tulajdonképpen semennyire, abba csak belezúg az ember. Nem ismerem a körülményeket, de úgy bizonyosodhatsz meg róla, hogy vársz. Idõvel kiderül.
Olyan erzes mintha kilepnel a testedbol.Meg a napi rutin is nehezedre esik.Rettenetesen szenvedsz.Es csak egyre rosszabb lesz.Nem tudsz enni, aludni, normalisan gondolkodni, es megis minden gyonyoru korulotted.Nem akarsz beszelgetni, csak RA gondolni, es ROLA almodozni.Egyszerre szornyu, szivettepo es csodalatos.TELJES KAOSZ!

Ha szerelmes az ember tényleg mindent megbocsált?

Legjobb válasz: ahamm.. 1 ideig, aztan nem..

ahamm.. 1 ideig, aztan nem..
Jaj ez a szerelem...Velem is ez lett egy harmadik miat szakitott velem :( csak kicsit nagyon szemét voltam és elintéztem, hogy vele se legyen semmi.Ha az enyém nem lehet akkor senkié se.Ez olyan önzõség de hát ilyen vagyok ezt utálom magamban.
Jól összejöttünk :-)
A kérdező hozzászólása: utolsó kettõnek, nálam is ez a helyzet, akármit csinált visszafogadnám=(pedig tudom hogy nem kellene de szeretem nagyon=(
Utolsó! ugyanez a helyzet Sajnos!
sajnos igen.. másfél évig voltam együtt egy fiúval, 10hónapja vagyunk külön és egy harmadik miatt lett vége köztünk, azóta is együtt vannak. De én még mai napig vissza fogadnám... nagyon szeretem :(
Lévén, hogy a szerelem tökéletesen irracionálissá változtatja az embert, a válasz a kérdésre egyértelmûen igen. Baj csak akkor van, amikor átbillen a mérleg nyelve és az ember a saját tartását a sárba tiporva csinál magából mindenki elõtt hülyét.
Sajnos igen... Az exem megcsalt, és otthagyott, de ha vsszaakarna jönni, visszafogadnám... Nagyon szeretem még mindig...:( "Sok mindent megbocsátok, de nem felejtek el semmit sem"
megcsaláson kívül szinte bármit
Ha megcsalna nem tudnám elnézni neki, bármennyire szeretem.
én a megcsalást nem bocsájtom meg.
Én hiába vagyok nagyon szerelmes, ha egyszer kiderülne, hogy megcsalt, nem tudnám "elnézni" neki.
Egy ideig, amig csak a rózsaszin oldalát látod...utána hamar eleged lesz sajnos... :S
egy ideig de egyszer betelik a pohár...
sajnos igen
ha õ is szeret nem tenne olyat amiért meg kellene bocsátanod...

Ha valaki tényleg szerelmes, és nem múlik el, előbb vagy utóbb tesz is azért, hogy együtt lehessen a másikkal?

Konkrét szitu: fiú beleszeret a lányba, de van már egy barátn?je, akit bizonyos okok miatt nem hagy még el, bár tudj, hogy nem ? az igazi és valószín?leg majd el fogja hagyni. A másik lány kiszáll a dologból, mert nem akar kzéjük állni, nem keresi a srácot. De ha az a fiú tényleg beleszeret a lányba, helyre tudja mégi hozni a kapcsolatát a meglév? barátn?vel vagy el?bb utóbb úgyis keresni fogja a másik lányt?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Tudod, ez nehéz helyzet. Majdnem ilyenben vagyok én is.

Nem feltétlenül. Tudod, ez nehéz helyzet. Majdnem ilyenben vagyok én is.
nahát, épp ebben a szituban vagyok... bár csak remélni tudom, hogy ez a pasi valóban szeret, mert már húzódik évek óta a dolog, és nagyon bonyolult.... mondta már, hogy közös a jövõnk (SATÖBBI), aztán visszalépett, és töredelmesen bevallotta, hogy bizony nem elég erõs elhagyni a barátnõjét, mert bármi van, még mindig szereti.... elmondani nem tudom, mit éreztem akkor, erre mondják, hogy olyan mintha tõrt döftek volna a szívedbe... majd még jól meg is forgatták volna, biztos ami biztos..... aztán pár napja volt egy afférunk... évek után elõször (mármint a "mindenestül" része, a többi elõfordult többször...)... Azóta 1szer beszéltünk, akkor csak azt taglalta, milyen lelkiismeret furdalása van.... azóta se híre, se hamva... Az a baj, hogy csak azt nem látja, mennyi szedést okoz azzal, hogy "nem enged el".... bár ha belegondolok, nem õ nem enged, én ragaszkodom.... :S és fogok is sajnos, nekem õ az, akit egy életen át képes lennék ugyanígy szeretni... :(
Hát, ha a fiú beleszeret egy lányba, aki történetesen nem a barátnõje, akkor az a kapcsolat nyilván már nem mûködik, tehát nem kell erõltetni. Az, hogy bizonyos okok miatt nem hagyja el, az meg tulajdonképpen hazugság a lány felé. Sajnálatból nem lehet együtt lenni senkivel. Legjobb lezárni, ezzel a lánynak is lehetõsége van megtalálni azt, aki tényleg rá vár, a fiú pedig boldog lehet azzal a lánnyal, akibe szerelmes. Tehát ha okos, tesz azért, hogy boldog legyen.
az nagyon sok mindentõl függ. gondolom te vagy a másik lány, aki szeretné, hogy elhagyja a barátnõjét a pasi, akit szeretsz. Mióta van együtt a csajjal, hány évesek vagytok? vannak problémák a csajjal? szívesen segítek, de kéne pár konkrét dolog!
szedni helett szenvedni. most így visszaolvasva nagyon sablonos kihasználós történetnek hangzik, pedig korántsem az.... mi barátok vagyunk...de igazán azok
Azzal a fiúval baj van ha nem hagyta el a barátnõjét mikor mást szeret. Egyetlen normális nõ sem fog rád várni miközben te jól elvagy mással. Ha nem jól lennél akkor meg rég otthagytad volna már. És ne keress kifogásokat hogy de ezért meg azért... ez hülyeség. Senkivel nem kellene együtt lenned ha nem szereted már.
Ha igazán szerelmes, akkor keresni fogja a lányt. A barátnõjét pedig elküldi.
szerintem az igaz szerelem utat tör magának, legalábbis remélem....:)
A kérdező hozzászólása: és olyan létezik, hogy tényleg igazán szerelmes, de mondjuk túl gyáva vagy fél vagy a bnõ zsarol vagy valami és emiatt nem keresi a másik lányt vagy ha igazán szerelmes semmi ilyen nem lehet akadály?
A kérdező hozzászólása: ja és a másik lánynak ugye nem kell keresnie õt, ki kell lépnie, mert úgy tisztességes, nem attól fog szakítani a fiú a bnõvel, ha a másik lány folyton nyaggatja ugye?

Ha szerelmesek vagyunk, tényleg szebbek, vonzobbak leszünk más pasik számára?

Amióta van barátom jó pár srác szerelmi valomást tett pedig már régebb óta ismerem ?ket...

Legjobb válasz: Igen!:)

Igen!:)
A szerelem sokszor olyan folyamatokat indít be, amelytõl RAGYOG az ember! A férfi és a nõ is! A másik ember nem biztos, hogy tudja, hogy szerelmes vagy, vagy hogy van-e egyáltalán társad - de a kisugárzást azt látja! ...no meg persze versengés is lehet, ha ismernek titeket. Nõnél lehet egy másik ilyen dolog is: a terhesség... ha nem szenved vele.
Erre én is tudok egy idézetet: "A nõ akkor a legszebb, mikor megfeledkezik a szépségérõl." Szerintem valahol igaz. Néha, ha nem is foglalkozunk magunkkal órákat, lehet, hogy sokkal jobban nézünk ki. :)
Szerintem is IGEN, mert nekem is volt igy es akkor ugy ereztem szakitanom kell a jelenlegi baratommal, es mikor szetmentunk beszeltem azzal akinek teccettem amig volt baratom, es kiderult hogy csak irigy volt es szet akart szakitani minket, vegul koztunk nem lett semmi, es meg el is veszitettem a baratomat:(
Nem csak a versengési vágy az oka. Ha egy nõ szerelmes, akkor az önbizalma megnõ, lelkileg kiegyensúlyozottá válik, sokat mosolyog, megnõ a kisugárzása. Szerintem ez a boldog kisugárzás is vonzza a hapikat.
Van benne valami.Amióta a pasimmal eggyütt vagyok azóta minden második pasi köszön nekem aki mellett elmegyek az utcán.És ez a röhely benne hogy nem is ismerem õket :)
Ja, és szeretik a versengést.
Ja, ez sztem igaz.Pl.ha egy lánynak barátja van, jobban érdeklõdnek utána a fiúk, mint mondjuk azután a lány iránt, aki szabad, és "legálisan" együttlehetnének.Sztem ez abból fakad, hogy a pasik szeretnek megküzdeni a lányért, kb.úgy, mint az állatoknál.:)
Van egy mondás: a nõket igazán a szerelem teszi széppé, de a kozmetikumokat könnyebb beszerezni. :)
A kérdező hozzászólása: jah tuti a vesengést szeretik benne:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat :) )) tök jó
ez nálam így volt...amióta szerelmes vagyok(másfél éve), mki próbálkozna, aki eddig nem...amikor meg épp senkim nem volt, pedig kellett volna, akkor nem sokan kerestek...XD

Ha egy pasi tényleg szerelmes, akkor a nővel akar lenni nem? (lent)

Az ilyen dolgok,hogy nem állok készen stb,csak kifogás ugye? Mondott ilyet,hogy fél,hogy elveszít,bárki mással boldogabb lehetnék stbstb.. De ha tényleg szeretne,akkor megpróbálná velem nem? Egyébként nagyon figyelmes,sokat keres...Lehet,hogy csak szeretetből szeret,de nem szerelmes? Már nem értem. Felesleges várni?

Legjobb válasz: Ha egy pasi szerelmes beléd, azt le sem tudod vakarni magadról.

Ha egy pasi szerelmes beléd, azt le sem tudod vakarni magadról.
Csak kifogás. Nem meri megmondani, hogy semmit sem érez. Felesleges várni.
A kérdező hozzászólása: Hogy semmit nem érez az kizárt, azt azért észrevenném. Szeretni szeret, csak azt nem értem már, hogy hogyan.Ugyanakkor, ezeket a dolgokat kifogásoknak gondolom. Volt olyan, hogy megpróbálta volna (2szer), de akkor én nem(erre sajna jó okom volt). Aztán jöttek ezek a "kifogások". Pár sorban nem lehet kifejteni a sztorit.
A kérdező hozzászólása: Egyébként levakarni se tudom.
Minek jöttél vele össze, ha nem szereted? Nehéz lett volna elõtte megismerni? Thor
hova sietsz? 10 napja jártok..
Legyél vele kedves, szeresd, mutasd ki és érezzétek jól magatokat!
Azt mondta hogy szeret. Ez épp hogy azt jelenti hogy szerelmes beléd. Vagy talán úgy gondolod, hogy nem mondta komolyan?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!