Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán volna (31 db)

Nem vagy egyedül én is így érzek
Gyanakodva figyelek néha.Mások tényleg elégedettek, vagy csak õk is úgy tesznek mintha...... 90:10?Bizony ha üzletrõl lenne szó, senki nem kötné meg.
ez van!
Az élet egy állandó küzdés. Nekem is vannak nagyon rossz élményem(most is), de küzdök, hogy végre boldog lehessek. És az is leszek. Ki tudja...Lehet, hogy holnap lesz az én napom.
Talán azért vannak a hosszú kegyetlen napok, hogy amikor vlmi kevés jó történik tudjuk igazán értékelni... Hmm...általában ezt mondom, de most vlmiért nekem is hamiskásnak tûnik ez a mondat. De mind1, igazad van, úszunk a szarban. Bárcsak valaki kihúzna minket, legalább félig... L17

Miért szeretnél/szerettél volna (ha már van) gyereket?

Legjobb válasz: Erre nincs magyarázat. 4 van. Az elsõ úgy fogant,hogy a Párom feldobta,hogy szeretne.Én meg azt mondtam,hogy "hát legyen!" Aztán imádtam a terhességet,imádtam megszülni és nevelgetni. Ezek után "csak" szerettem volna átélni még a terhesség és szülés csodáját,a szoptatás eufolikus érzését ( már amikor nem fájt :-) ),azokat a pillanatokat,amikor a fejlõdésüket mutatják meg a kicsik (Rád mosolyog egy picike emberke,akit nem érted miért,de egyenesen imádod,az életed adnád Érte!,amikor kúszni próbál,amikor halad is... stb) egyszerûen elképesztõ pillanatok ezek (persze nem csak ebbõl áll az élet). Ésszerû magyarázat nincs arra,miért akar valaki gyermeket,ez olyan "fajfenntartási ösztön" lehet nálunk,nem tudom,de bennem nagyon erõs :-)

Erre nincs magyarázat. 4 van. Az elsõ úgy fogant, hogy a Párom feldobta, hogy szeretne.Én meg azt mondtam, hogy "hát legyen!" Aztán imádtam a terhességet, imádtam megszülni és nevelgetni. Ezek után "csak" szerettem volna átélni még a terhesség és szülés csodáját, a szoptatás eufolikus érzését ( már amikor nem fájt :-) ), azokat a pillanatokat, amikor a fejlõdésüket mutatják meg a kicsik (Rád mosolyog egy picike emberke, akit nem érted miért, de egyenesen imádod, az életed adnád Érte!, amikor kúszni próbál, amikor halad is... stb) egyszerûen elképesztõ pillanatok ezek (persze nem csak ebbõl áll az élet). Ésszerû magyarázat nincs arra, miért akar valaki gyermeket, ez olyan "fajfenntartási ösztön" lehet nálunk, nem tudom, de bennem nagyon erõs :-)

Téged mennyire idegesít ha az amit csinálni szerettél volna nem sikerül?

Legjobb válasz: Attól függ, mi az, ami nem sikerült. Ha valami kaja-féle, akkor sem tapsolok, de megjegyzem, hogy hol rontotam el, legközelebb jobban odafigyelek, de különösebb gondot nem csinálok belõle. Ha valami más (fõleg, ha a hivatali munkámban bakiztam) eléggé ki tudok akadni, és lehet, hogy napokig korholom magam.

Attól függ, mi az, ami nem sikerült. Ha valami kaja-féle, akkor sem tapsolok, de megjegyzem, hogy hol rontotam el, legközelebb jobban odafigyelek, de különösebb gondot nem csinálok belõle. Ha valami más (fõleg, ha a hivatali munkámban bakiztam) eléggé ki tudok akadni, és lehet, hogy napokig korholom magam.
átnevezem másnak XD - amúgy sem mondom meg elõre senkinek, hogy mit fõzök/sütök...mondjuk néha magam sem tudom mi lesz abból, amibe belekezdtem
Akkor nem zavar különösebben, ha tudom, hogy az én hibám. Inkább azt utálom (de azt nagyon), amikor kinézek fõként netrõl egy receptet, szó szerint mindent úgy csinálok, ahogyan leírták, mégis rossz lesz. Magyarán nem én vagyok hibás, hanem a recept. Kérdem én, minek tesznek fel emberek rossz recepteket?
Ha úgy nem sikerül, hogy nem pont olyan lesz kinézetre, mint amilyennek lennie kéne (pl. szétcsúszik, elfolyik), azon csak röhögni szoktam. Ha viszont úgy nem sikerül, hogy pl. a receptben rosszul van leírva egy mennyiség, és emiatt ehetetlen lesz, akkor nagyon idegbeteg tudok lenni. Volt már olyan kaja, amit emiatt földhöz csaptam. Mondjuk magammal csesztem ki, mert nekem kellett feltakarítani is. A következtetést azért levontam: a mindmegette.hu-ról nem nézek receptet, mert többször is elõfordult, hogy egyszerûen rossz mennyiségek voltak megadva.
Ha nem sikerül, de ehetõ, leszrom.
Álltalában olyankor szoktam rontani, amikor eltervezem hogy na most ez nagyon jó, meg nagyon finom lesz. Vagy ha másnak rendelésre csinálok valamit. Olyankor puffogok, de az elismerõ szavak, pillantások lenyugtatnak. Most karácsonykor rendelésre csináltam tortát. Ízre nagyon j lett, csak nem én menetem el bevásárolni és egy alapanyagból kevés lett véve.Ez az ízén nem változtatott csak a kinézetén. Nem állt össze a torta, a megrendelõnél a hûtõben szét is esett. Még is úgy jött át utána hogy megcsókolta mindkét kezem, és azt mondta hogy "A jóisten áldja meg azt a két kezed amivel mindig ilyen finomakat sütsz." Na ilyenkor azért megnyugszom!
Ha ételrõl van szó idegesit.. Megnézem , és át gondolom, hogy mit rontottam el. Aztán megint neki állok, és másodszora sem sikerül akkor, soha többet nem csinálom meg , mondogatom magamnak. Aztán addig cseszegetem magam , hogy béna vagyok amig az összes környezetembe lévõ embertõl megkérdezem, mit hogyan csinál. Volt már, hogy igy megtaláltam a hiba okát.. Ha igy se jön össze akkor tényleg soha többet nem csinálom.


A Kisképzõben hogyan lehet átjelentkezni egy másik szakra, ha nem arra vettek fel, amire menni szerettél volna, vagy egy másik szak megtetszik? 12/L

Még nem felvételiztem. Két év múlva fogok. Nagyon.nagyon szeretnék a Kisképzõbe bekerülni. Heti kétszer rajzolok. Elõkészítõre jövõ évtõl fogok járni. Grafikára nagyon szeretnék bejutni. A festõ és a kerámia is tetszik. Szín ötös az átlagom eddig. Ha sok-sok szakot bejelölök és felvesznek, de nem arra a szakra vesznek fel, amire szeretnék menni, akkor lehetséges-e az átfelvételizés, mikor és hogyan? A válaszokat elõre is nagyon-nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: lehet olyat, hogy átvesznek, de nem tudom hogyan történik. osztálytársam(könyv szakos) grafikára szeretne átjönni szintén de így is elég sokan vagyunk, úgyhogy nem tudom mennyire fog ez megvalósulni. ráadásul a te korosztályodnál már nagyon sokan lesztek nem hiszem hogy nagyon lehet mozogni

lehet olyat, hogy átvesznek, de nem tudom hogyan történik. osztálytársam(könyv szakos) grafikára szeretne átjönni szintén de így is elég sokan vagyunk, úgyhogy nem tudom mennyire fog ez megvalósulni. ráadásul a te korosztályodnál már nagyon sokan lesztek nem hiszem hogy nagyon lehet mozogni

Olyan helyen laksz, ahol mindig is szerettél volna? Ha nem, miért nem?

Ha álmaid otthonában laksz, leírod, milyen? (pl faluban utcasor, tanya, parasztház, belváros, külváros, stb)

Legjobb válasz: Igen!Egy gyönyörû belvárosi téren van,az ablakok az utcára nyílnak,imádom nézegetni a gyönyörû házakat és a nyüzsgõ embereket.Az egyik kedvenc kávézóm itt van a földszinten,a könyvtár is közel van amiért egész kicsi korom óta odavagyok.Van egy parkolóház a közelben ami nem túl drága,de biztonságban tudhatom ott az autómat.Nincs messze a kedvenc bevásárlóhelyem,az egyetemem is viszonylag közel van és a szüleim háza is,ahol felnõttem.A tél a legszebb,gyönyörûen fel van díszítve a tér,varázslatosan szép.A lakást én rendeztem be,romantikus stílusban.Ráadásul a lakótársaim a két legjobb barátnõm.Imádok itt élni :)

Igen!Egy gyönyörû belvárosi téren van, az ablakok az utcára nyílnak, imádom nézegetni a gyönyörû házakat és a nyüzsgõ embereket.Az egyik kedvenc kávézóm itt van a földszinten, a könyvtár is közel van amiért egész kicsi korom óta odavagyok.Van egy parkolóház a közelben ami nem túl drága, de biztonságban tudhatom ott az autómat.Nincs messze a kedvenc bevásárlóhelyem, az egyetemem is viszonylag közel van és a szüleim háza is, ahol felnõttem.A tél a legszebb, gyönyörûen fel van díszítve a tér, varázslatosan szép.A lakást én rendeztem be, romantikus stílusban.Ráadásul a lakótársaim a két legjobb barátnõm.Imádok itt élni :)
Én nem olyan helyen lakok, ahol mindig is szerettem volna. Mert ide születtem, azért nem...
Félig igen, félig nem. Elsõsorban én mindig is egy nyugodt kertvárosi helyen akartam volna lakni egy jó nagy kertes házban, jó nagy udvarral. Nos ez valamelyest bejött, csak nem városban lakom hanem egy kis faluban. Ez egy örökölt ház, eladni sajnos lehetetlen így úgy gondoltam beköltözök és az évek során apránként rendbe hozom. Tulajdonképpen nyugodt környék, szép csendes, nincs nyüzsgés meg semmi, és viszonylag közel a nagyváros ahová simán bemegyek, bevásárolok stb... Egyedül az ügyek intézésében nehezebb az életem de ha úgy veszem nagyon nincs miért panaszkodjak.
Nem. panelban lakok, és alapba nincs vele bajom, csak azzal, hogy a fölöttünk lévõ lakás albérlet. Már legalább 14 lakó volt itt az elmúlt 7 évben, és a mostaniak sem valami jók. 5en vannak, a nõ egész nap a kopogós cipõjében mászkál. 3x szóltam már neki, de szarik rá. A fõbérlõ pedig egy idióta...amíg állandó lakó volt, addig nem volt semmi baj. Álmaim lakhelye a mostani városomban van (magát a várost nagyon szeretem), a külvárosban, kertes házban egy csendes kis zsákutcában. Ahol nem kopácsolnak állandóan fölöttem, nem ordítoznak hajnalban, nem hallom más ember szexelését. Semmi luxusra nem vágyom, csak egy csöndes kis takaros kertesházra.
Jelenleg nem. Amikor a gyerekeim önállóak lettek, végre megvettem/megépítettem álmaim otthonát: vidéki kis házat erdõvel, hatalmas területtel. Tavaly azonban Vityuskánk tett róla, hogy külfödön keressem a boldogulásomat.

Tudom, hogy nem igazán jogos az, hogy rosszul esik, de nem kellett volna mégis keresnie ha szeret?

Legjobb válasz: "Arra gondoltam, hátha rájön, hogy mit jelentek neki" Ezek szerint rájött, hogy semmit.

"Arra gondoltam, hátha rájön, hogy mit jelentek neki" Ezek szerint rájött, hogy semmit.
A kérdező hozzászólása: :( köszi a választ...
Mennyi ideje nem beszéltetek akkor?
A kérdező hozzászólása: már 2 napja...tudom, nem sok...de máskor azért is hisztizik, ha egy nap nem beszélünk telefonon minimum 3szor...
Kezet foghatunk. Én is hisztiztem már egy nap után. Aztán errõl leszoktam, mert rájöttem, a hisztivel nem érek el semmit. Fõleg nála. Szakított velem egy szerdai napon. Aztán mondtam neki, hogy jól van, ha ezt akarod legyen. Bár még szeretett, szóval volt remény. Szombaton muszáj volt együtt mennünk valahova. Addig nem beszéltünk. Én egyáltalán nem kerestem, szörnyû volt, alig mozdultam ki. De megérte, mert péntek este már õ keresett. Szerintem foglalt el magad és várj. A pasiknak több idõ kell. Nyugi, minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) ...kíváncsi vagyok, hogy holnap fog-e keresni...
Szerintem a legtöbb ilyen ember nonfigot csináltatott.
az a legbutább dolog, hogy ha nem tudod, mit, de mindenképpen akarsz. meg fogod bánni, tetováltatni akkor van értelme, ha van jelentõsége is annak, amit EGY ÉLETRE magadra akarsz varratni
megálmodtam :) eddig mind a 3at:)
Addig nem tetováltattam, amíg nem tudtam, hogy tényleg mit szeretnék. Csak azért nem láttam értelmét, hogy legyen tetoválásom

Mivel lúgosítottál, ha fiú gyereket szerettél volna? Sikerült lúgosítással teherbe esned?

Legjobb válasz: Szia, én nem szándékosan lúgosítottam, nem is tudom, hogy alakult ez így ki. A lényeg, hogy kb. 14 hetes terhes lehettem amikor elmentem orvoshoz kisebb panasszal. Azt mondta van egy fertõzésem, amire felírt kúpot meg azt mondta savasítanom kell, mert nem jó a ph érték. Vagyis túl lúgos volt a hüvelyflórám.Azt mondta túl sokat mosakszok.... :D gondoltam már napi egy zuhanyzás is sok?.... :)Azt mondta hónapok óta is meglehet ez a probléma, pedig szinte semmi tünetem nem volt. Mindegy az a lényeg, hogy nálunk ezen kívül több praktika is bejött, az egyik hogy mivel rendszeres 28 naposak voltak a ciklusaim, ez is szintén véletlenül, de peteérés után voltunk együtt 1 nappal, és még egy dolog, hogy hátulról történt az aktus.Abban a hónapban csak akkor tudtunk együtt lenni.Nem tudom, hogy ezek csupán véletlen dolgok, de nálunk bejött, most vagyok 23 hetes és 99%-ra mondta a doki,hogy Lillánknak kisöccse lesz... :)

Szia, én nem szándékosan lúgosítottam, nem is tudom, hogy alakult ez így ki. A lényeg, hogy kb. 14 hetes terhes lehettem amikor elmentem orvoshoz kisebb panasszal. Azt mondta van egy fertõzésem, amire felírt kúpot meg azt mondta savasítanom kell, mert nem jó a ph érték. Vagyis túl lúgos volt a hüvelyflórám.Azt mondta túl sokat mosakszok.... :D gondoltam már napi egy zuhanyzás is sok?.... :) Azt mondta hónapok óta is meglehet ez a probléma, pedig szinte semmi tünetem nem volt. Mindegy az a lényeg, hogy nálunk ezen kívül több praktika is bejött, az egyik hogy mivel rendszeres 28 naposak voltak a ciklusaim, ez is szintén véletlenül, de peteérés után voltunk együtt 1 nappal, és még egy dolog, hogy hátulról történt az aktus.Abban a hónapban csak akkor tudtunk együtt lenni.Nem tudom, hogy ezek csupán véletlen dolgok, de nálunk bejött, most vagyok 23 hetes és 99%-ra mondta a doki, hogy Lillánknak kisöccse lesz... :)
Háááát, ezt én is szeretném tudni :) )) Csajok hajrá akinek van praktikája :) Fontos lenne egy kis trónörökös a családban :) Várjuk nagyon az 5leteket! Köszi
A lúgos közeg a fiúknak kedvez, a savas a lányoknak. Lúgos közeget úgy csinálhattok, ha szódabikarbónás vízzel kiöblítitek a hüvelyeteket, savashoz meg ecetes vízzel. Biztos így is teherbe lehet esni, mert ezt a Czeizel Endre bácsitól tudom. :D És gondolom ellenkezõ esetben nem javasolta volna. A hüvely temészetes állapotában enyhén savas, szóval már a sima szappanos/tusfürdõs hüvelyöblítés is hasznos lehet. (én ki szoktam mosni, és két fiam van, szóval a következõnél már nem leszek ilyen alapos. :P)
A kérdező hozzászólása: Mi is úgy szoktunk próbálkozni:)
Hát, látod azt nem tudom. Én most már szappannal mosakszom alul, de csak kívülrõl, hátha ez is segít. Viszont azt konkrétan tudom, hogy a "hátulról" fogant a fiúnk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Utolsó válaszoló, a te korábbi kérdésednél is kérdezte valaki, hogy a lúgosítást lehet-e belül végezni, vagy csak a fürdõvízbe szabad tenni a szódabikarbónát? Ezt nem tudja valaki véletlenül?
Szerintem nem okoz a spermáknak gondot...Mi augusztus óta próbálkozunk, és én még nem csináltam semmi ilyesmit(lúgosítást).még mindig semmi, nem vagyok terhes :(( tehát nincs még itt az idö...szerintem türelem, biztos hozzátok is bekopog már a gólya. :) majd írj ha sikerül :) )
A kérdező hozzászólása: Mi már 2. hónapja próbálkozunk szódabikarbónás lúgosítással, de mivel nem jön össze a dolog, kezd gyanús lenni, hogy nem okoz-e valami gondot a lúgosítás a spermákkal?
Ment a pont :)
Hajrá, szurkolok nektek!! :)

Ha szerdán volt a beágyazódás, akkor ma reggel már mutatnia kellett volna egy 25-ös tesztnek a terhességet?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Az a helyzet,hogy Pcos vagyok és a ciklusaim elég hosszúak.Az elmúlt két hónapban 47-51 napra jött meg.Ma vagyok az 54.napon és még nem jött meg.Kedden és szerda reggel volt egy kis rózsaszín folt a bugyimon,de azóta semmi.Azért gondoltam,hogy hátha az jelezte a beágyazódást.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a helyzet, hogy Pcos vagyok és a ciklusaim elég hosszúak.Az elmúlt két hónapban 47-51 napra jött meg.Ma vagyok az 54.napon és még nem jött meg.Kedden és szerda reggel volt egy kis rózsaszín folt a bugyimon, de azóta semmi.Azért gondoltam, hogy hátha az jelezte a beágyazódást.
Elsõ, én is leírom a tapasztalatomat:) Ovu utáni 9. napon lett pozitív tesztem, azaz menzesz elõtti 4-5. napon. De, aki esetleg spórolás miatt nem akar, csak egyet tesztelni, akkor persze érdemes a nem vártig várni midnenképpen.
nem!! az csak nem várt után jó 3-4 nappal... max 10 mutatja ki a beágyazódás utáni elsõ napon(én ebben sem bíznék) TÜRELEM!
Hát a beágyazódás után bõven ki kell mutatnia. De szerintem te a beágyazódás elsõ napjára gondoltál, akkor tényleg korai. Mert maga a beágyazódás 4-6 napig tart általában, nem egy napig.
A beágyazódás több napig tart, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig. Nekem nemvárt elõtt 2-3nappal lett halvány pozitív a tesztem!
Elsõ vok...a legérzékenyebb teszttel nem várt után 1 nappal úgy teszteltem pozit h egy óra múlva jelent meg csak a 2.csík...tapasztalatból írtam hogy türelem!!!!!
A nemvárt elõtt ne csinálj tesztet, mert felesleges. Sajnos ezt muszáj kivárni. Csak csalódást okozol magadnak.
A legérzékenyebb terhességi tesztek is csak LEGKORÁBBAN a beágyazódástól számított 3 nap elmúltával mutatnak pozitív eredményt, de a hamis negatív tesztek aránya itt még minimum 30-40%. Nálad maximum 2 nap telt el a beágyazódástól, amennyiben tényleg szerdán megtörtént.

Mi szeretnél lenni. Ha nagy leszel. Vagy mi szerettél volna lenni?

Legjobb válasz: Felnott...most mar gyerek akarnek lenni de mar keso.

Felnott...most mar gyerek akarnek lenni de mar keso.
én az vagyok, akik elõl a szüleim gyerekkoromban óvtak :)
Ez az az akartam lenni aki..izés kavarás .. most már értem mit jelent..de olyan hülyeségnek hangzik xd :D bocsi..xd bár lehet h Te így érzed, szóval akk meg nem hülyeség :) . Én am profi táncosnak készülök :)
kiskoromba csillagász vagy régész akartam lenni, aztán gyerekorvos, de gyógypedagógiára megyek fõsulira :)
Rocksztár leszek, az együttesem már megvan, úgyhogy haladok a cél felé...nagy lassan:D
sebész szerettem volna lenni, de most profi sportoló vagyok
Az akarok lenni, aki akkor voltam, mikor az akartam lenni ami most vagyok.
JAHH EZT ÉN IS ISMEREM :D ELGONDOLKODTATÓ :) ÉS IGAZ!
Gyümölcs a Jogobellában XD
Rendõrnõ (5éves koromtól érettségiig)...amíg át nem láttam a szitán, 95%os esélyem volt a bejutásra, és NEM volt ismerõsöm! De nem mentem el az utolsó felvételire. 5év versenyszerû karate, kosárlabda, kézilabda, futóversenyek, többpróbás versenyek...meg lett az eredménye, éve mûteni akarják a térdeimet xD Logisztikusi végzettségem van, de minek... Álmom, hogy Olaszországban vendéglõm legyen, pincérnek vagy szakácsnak fogok tanulni szeptembertõl.
A kérdező hozzászólása: Már elég kicsi korom óta énekesnõ akartam lenni...de végül nem jelentkeztem zeneiskolára...most pszichológus, vagy pszichiáter szeretnék lenni...még szerencsére van idõm dönteni...17L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Mindenkinek sok sikert!
én kiskoromban közveszélyes pszichopata szerettem volna lenni vagy legalábbis bérgyilkos... Régészetre jelentkeztem, még mindig leüthetek valakit az ásóval...
Én is bérgyilkos, vagy kommandós, vagy sírrabló, vagy valami hasonlóan érdekes foglalkozást akartam magamnak. De már egy ideje író és képzõmûvész akarok lenni, és az is leszek.
építész:)
Orvos szerettem volna lenni.Textiltechnikusnak tanultam ki. :-/
Lakberendezo szerettem volna lenni, ipari design-t vegeztem, de most mint szamitogepes grafikus dolgozom a sajat reklamcegemnel.
kicsiként állatorvosnak készültem, aztán mást hozott az élet, politológia szakos vagyok:) , ha végzek, akkor a Környezetvédelmi Minisztériumban szeretnék elhelyezkedni, állatvédelemmel foglalkozni, hogy legalább így segíthessek rajtuk:) És Te, kedves kérdezõ?
Cukrasz igazgatono :) ) Diszpecser vagyok.
orvos :)
Broker és egyenlõre mindent megteszek ennek érdekében!
Politikus:D
Orvos. :/ Még mindig dédelgetem ezt a dolgot, bár már lassan 21 éves leszek, informatikai végzettséggel.
A kérdező hozzászólása: 00:46 - érdekes válasz
mentõorvos :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!