Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán el a (96 db)

Kedden kellene abba hagynom a tabletta szedést akkor fogy el a levél, ha szerdán folytatnám a következő levéllel annak milyen következménye lenne? Ugyanúgy hatásos maradna a fogamzásgátlás?

És ha mégis abba hagynám kedden akkor ha utána napokban szexelnék ami idő alatt nem eszem, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.

Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.
Te enni szoktad a gyógyszert? És finom?

Miért nem hiszem el a barátomnak, hogy szeret? 2hónapja vagyunk együtt. Barátnőim azt mondják, biztos, így van, mert ők látják rajta. Nem igazán szokta mondani szemtől szembe, inkább csak ha sms-t ír, vagy msn-en, telefonon is ritkán. Ez jelent vmit?

nem tudom neki elhinni 100%-ra,hogy szeret,pedig tudom,hogy így van,de valami mindig azt súgja,hogy átver.

Legjobb válasz: majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot

majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot
Hidd el, ha nem szeretne, ha átverne, annak konkrét jelei lennének. Velem épp az ellenkezõje volt. Mindenki mondta, hogy átver, hogy ne bízzak benne, hogy kihasznál, nem hittem nekik... Igazuk volt. Viszont keserves volt rájönni. Szóval bízz és ne félj! (22/L)
ez majdnem mindenkinél igy van..:) hogy a haverjai elõtt menõzik meg ilyenek:D olyankor minden pasi más a barátnõjével:D:S:D
A kérdező hozzászólása: Igen, rendes velem.Bár néha a hawerjai elõtt picit fura.
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Fontos, hogy bízz a barátodban. Elhidd neki, hogy szeret. Van okod kételkedni a barátodban? Sok olyan tiousú ember van aki nem mutatja ki nyiltan az érzéseit. Mert fél ha feltárja az érzéseit sebezhetõvé válik. 16/L
nos én sem mertem sokáig kimondani és most is vagyok ezzel így néha, de ugy vagyok ezzel ha a barátnõm nagyon erõsen megölel és hozzám bújik az is elegendõ mert az 1 nagyon jó kifejezõ ezköz...sztm!de kérdezted már töle személyesen?nem kell 1böl rosszra gondolni!lehet csak félénk nem? F/21
Nos, én is így voltam vele. Még fiatalok vagytok (a 2 hónapra értem). És én sem tudtam kimondani hogy szeretem, csak kb 4 hónap után, mert valahogy nehezen ment, pedig naaaagyon szerettem. Lehet neki is nehéz kimondani, várj még, míg eltelik kicsit több idõ. Msn-en könnyen ment nekem is :) Ne aggódj, idõvel megnyílik elõtted. Csak egyszer nehéz kimondani, utána menni fog.
Azért nem minden fiú..az én barátom nem más velem a haverok elõtt..általában az éretlenebb, fiatal fiúk szoktak menõzni.
A kérdező hozzászólása: Ezeke a konkrét jelek mik lehetnek?
Folyton mással lóg, nem dicsér soha, hamar leráz, titkolózik, késve veszi föl a telefont, hirtelen nem tud megszólalni, ha kezedbe veszed a mobilját, rögtön kikapja a kezedbõl, lerövidíti a randikat, ritkítja a találkozásokat, nem mer a szemedbe nézni, húzódik a csóktól, érintéstõl.. ilyesmik. Ne meséld be magadnak! NE KERESD A CSOMÓT A KÁKÁN!

Hölgyek! Ha egy kapcsolatban a szakítás elõtt jó ideig nem volt szex, de szakítás után 2 szer is, azt mire lehet vélni?

valahol szeret még? mert nekem azt mondta õ nem szeretkezik olyannal aki nem szeret.... ráadásul nagyon jól esett neki (is).van rá eszerint esély hogy újra kezdjük? férfi kérdezõ vagyok.

Legjobb válasz: Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...

Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...
nincs semmi következmény, nincs megfelelási kényszer, következmények...
Azt hogy mit mondott meg most mit miért tesz nem mindig jelenti ugyanazt. Egyébként van egy rossz hírem. Gyakran ilyenkor csak elszakadni nem tud esetleg, és azzal, hogy szex van kicsit nosztalgiázik milyen volt együtt. Esély az újrakezdésre mindig van ha nem úgy váltak el egymástól legalább az egyik fél részérõl, hogy ezzel az alakkal/nõvel soha többet. Exszel szakítás után egy hétig mosolyszünet volt (nem akartam keresni, hisz miért is, szakítottam), majd keresett, beszélgettünk, szex is volt, utána még egy darabig találkozgattunk majd egyre ritkult majd utána minden kapcsolat megszakadt. Mondjuk ez egy többéves kapcsolat lezárása volt. Nem ment egyik pillanatról a másikra, mert nem valami végzetes veszekedéssel váltunk el. Megfordult a fejembe az újrakezdés de aztán mindig emlékeztettem magam, hogy okkal szakítottam, nem akarom újrakezdeni a nyûglõdést. Tehát én nem adtam esélyt az újrakezdésnek. Õ pedig szerintem szavak nélkül is sejtette, mert nem erõltette. Voltak elejtett megjegyzések, hogy jó együtt, de azt hiszem elfogadta, hogy ennyi volt, és tényleg.
nekünk is volt ilyen....ez az utolsó kétségbeesés. nem jelent semmit

Csajok ha ti oldalt válasszátok el a hajatokat fürdés után vagy ha fésülitek hogy csináljátok azt hogy ne legyen olyan "lenyalt" szerû?

emélem lehet érteni

Legjobb válasz: én régebben fejjel lefelé szárítottam, és úgy jó volt. amióta hosszú, azóta középen elválasztom, úgy szárítom és vasalom, majd utána húzok máshova választékot.

én régebben fejjel lefelé szárítottam, és úgy jó volt. amióta hosszú, azóta középen elválasztom, úgy szárítom és vasalom, majd utána húzok máshova választékot.
Én legtöbbször nem szárítóm hajszárítóval, hanem hagyom, hogy magától megszáradjon.Van, hogy hagyom kócosan, ahogy áll, kicsit hátratúrva, így amikor megszárad, hullámos és dúsabb lesz. Vagy kifésülöm, oda teszem a választékot, ahová késõbb is akarom, aztán a tetejénél alulról kicsit beletúrók és felfelé húzom, összetúrom a tetején, így nem lesz olyan lapos. Ha szárítom, akkor vagy simán elõredobom, vagy diffúzoros hajszárítóval az aljáról kezdem szárítani és tolom fölfelé.
Ha nincs tartása a hajadnak akkor aztán bármit csinálhatsz vele, akkor se le tartása. Üdv Nem lenyalt hajú lány
Nem értem miért akarod ezt, pedig a az egyenesre vasalt lapos haj a trendi. Örülj hogy ilyen.

1éves kislányom eddig napi 1 szer aludt de már 5napja nagyon nehezen tudom nap közben elaltatni. Ha sikerül is akkor meg este 10 után tudom csak elaltatni. Hagyjam el a déli alvást?

Legjobb válasz: Megertelek, az en kisfiam is 1 eves kor korul nem akart aludni... neha feladtam, neha probalkoztam... most 3 es fel eves es alszik napkozben, ha kimarad az alvasa szegeny hisztisebb, kezelhetetlenebb lesz... a napkozbeni alvas mindig borzalmasan nehez volt vele. volt, hogy csak kint babakocsiban aludt el, ra 10 percre, hogy kint elaludt hazamentem vele es betettem az agyba, de ki keleltt varnom a megfelelo pillanatot, hogy melyen aludjon, az kb 15 perc volt...ha tul sokat vartam, kb egy orat akkor felebredt es nem aludt vissza... probalkozhatsz szeritnem , de ne stresszeld maga... Kitartast! :)

Megertelek, az en kisfiam is 1 eves kor korul nem akart aludni... neha feladtam, neha probalkoztam... most 3 es fel eves es alszik napkozben, ha kimarad az alvasa szegeny hisztisebb, kezelhetetlenebb lesz... a napkozbeni alvas mindig borzalmasan nehez volt vele. volt, hogy csak kint babakocsiban aludt el, ra 10 percre, hogy kint elaludt hazamentem vele es betettem az agyba, de ki keleltt varnom a megfelelo pillanatot, hogy melyen aludjon, az kb 15 perc volt...ha tul sokat vartam, kb egy orat akkor felebredt es nem aludt vissza... probalkozhatsz szeritnem , de ne stresszeld maga... Kitartast! :)
Nem kell elhagyni majd kialakul biztosan megviseli ez az idõ ami most van, lehet fogzik is... Vidd el a játszótérre napi 2 szer a homokozóban elfárad. Ha rossz az idõ csak tegyél vele pár kört babakocsival ha már lépeget vagy magától megy akkor 2 kör a ház körül is jó Neki. Figyeld meg mikor kezd álmos lenni elõtte iktass be valami szabadtéri "programot" akár a boltba menés is lehet... Szerintem jót tesz Neki . Sok kitartást :)

Miként fogadjam el anyámat úgy, hogy ő nem szeret? Mellettem van, ha kérem, mégiscsak a gyereke vagyok, de nem önmagamért. Ez nyilvánvaló.

..nem is az fáj, hogy nem szeret... Megszoktam már és elfogadtam így is. Hanem, hogy ezt úgy próbálja álcázni, hogy engem néz hatalmas hülyének közben... Egy példa: kérdezem, mikor jön át hozzám végre (két havonta egyszer szokott, 5 km-re élünk, szinte mindig én megyek hozzájuk), jönnek a kifogások. Az érdekl?dése felém kimerül egy hogy vagy, Jól? -ban, tulképp magáról szeret beszélni. Öcsémet (26) imádja. Nem gyerekek vagyunk már, feln?ttként (35)kérdezem mindezt. Gyereket tervezünk. Vajon az unokája sem fogja érdekelni, mert t?lem lett..??

Legjobb válasz: Anya 55, és nem pasizik, azt hiszi magáról, hogy kiváló anya- ennek él. Öcsém esetében. Soha, SOHA életében nem volt nálam 15 percnél tovább. Ha a szomszédságában élek-most-akkor sem. nevelõapám van- öcsém a közös gyerekük-de nem hiszem, hogy ez az oka. Megértem én azt is, ha másnak lát minket tesóval-azok is vagyunk. én a jég hátán (muszáj volt) õ meg szegény fáradt... De miért érezteti? Vagy nem tudja, hogy ezt én érzem? tudnia kell, mert amikor (nagyon ritkán) szóvá teszem, mindig okkal, hogy ezt azért neeee... Akkor olyasmire hegyezi ki, hogy én nem is igénylem. Nem a fenét nem. Csak nem megyek vele semmire. szeretetet nem lehet kierõszakolni.:(

A kérdező hozzászólása: Anya 55, és nem pasizik, azt hiszi magáról, hogy kiváló anya- ennek él. Öcsém esetében. Soha, SOHA életében nem volt nálam 15 percnél tovább. Ha a szomszédságában élek-most-akkor sem. nevelõapám van- öcsém a közös gyerekük-de nem hiszem, hogy ez az oka. Megértem én azt is, ha másnak lát minket tesóval-azok is vagyunk. én a jég hátán (muszáj volt) õ meg szegény fáradt... De miért érezteti? Vagy nem tudja, hogy ezt én érzem? tudnia kell, mert amikor (nagyon ritkán) szóvá teszem, mindig okkal, hogy ezt azért neeee... Akkor olyasmire hegyezi ki, hogy én nem is igénylem. Nem a fenét nem. Csak nem megyek vele semmire. szeretetet nem lehet kierõszakolni.:(

Hogy magyarázzam el a feleségemnek, hogy nem szerem, ha rendet tesz a holmijaim közt?

Ha az íróasztalomon, a polcomon, vagy bármely egyéb holmim között rendet tesz, akkor nem találok meg semmit egy hétig. Többször megkértem, hogy ne piszkálja a munkaterületemet bármekkora káoszt is vél ott felfedezni, de mindig újra megteszi, ezzel pedig komolyan megnehezíti az életemet.

Legjobb válasz: Ha közös szobában van: tarts rendet! Vagy alakíts ki saját dolgozót zárható ajtóval!

Ha közös szobában van: tarts rendet! Vagy alakíts ki saját dolgozót zárható ajtóval!
NINI !!! EGY HÍMSOVINISZTA!
Nekem van az ismeretségi körömben olyan nõ, aki akkor mondja csak valamire, hogy rend van, ha más meglátása szerinit ott talán nem is laknak!
12-es ne általánosítsunk.. Nálunk éppen fordított a helyzet.. Én vagyok a kaosz párti a féjem pedig a "rendmániás" 6.
Legközelebb válassz egy mentálisan egészséges nõt, aki elsõre is megérti a kérésedet és nem esik nehezére teljesíteni.
* káoszpárti Férjem
Ez teljesen tipikus. Nem kéred, hogy csinálja meg, de csinálja. Aztán majd késõbb a "mindent én csináltam, még az õ cuccait is nekem kellett elpakolnom" panaszkodással az égbe kerget. Menekülj.
De csak kupi van, tehát nem állnak egyenesen a dolgok, vagy rohad itt-ott valami, mosatlanok, stb.?
A kérdező hozzászólása: Szanaszét dobálok mindent az asztalomon és a poncomon. Máshol a házban nem, csak a helyemen. Viszont pontosan tudom, vagy legalább sejtem, hogy melyik papírhalomban mi van.
Sehogy. A nõk sokkal introvertáltabbak, mint a férfiak. Agyilag képtelen felfogni, hogy igen, a zseni átlát a káoszon.
"Csak a kisstílû emberek rendmániások. A zseni átlát a káoszon." Ez annyira elcsépelt... képzeld Mensa -tag vagyok , mégis utálom a kupit.
Te is az övét.Tudod milyen bosszantó a kupit látni?Az én gyerekem is ilyen, rendben nem talál meg semmit csak a kupiba.Nekem meg nyomja a szemem.Na olyankor szoktam a dolgait a szoba közepére ömleszteni.na akkor pakolj drága.
A férjem szinrén ilyen:) Mi úgy oldottuk meg , hogy egy napot közösen kiválasztunk és segít rendet tenni a dolgozószobájában. Hidd el tényleg zavaró ha kupi van körülötted.
*szintén
Tudod, az én feleségem mindent megért, csak a fejébe kell......
Tegyél rendet néhányszor a pipere cuccai között!!! Ne félj többet nem nyul a dolgaidhoz!!!
Ha többször mondtad neki, akkor kezd el te is az õ munkaterületét átndezni.. Pl ha a konyhában általában õ van, akkor direkt ne odatedd a dolgokat, ahol õ megszokta.. Aztán fõzes közben, amikro gyakorlottan nyúlna valamiért, amit vegül keresnie kell, akkor szerintem rá fog jönni, hogy ez menyire idegesítõ.. Persze ez egy példa, csinalhatnád más területen is. Ha a szpszavak nem hazsnalnak, akkor az a megoldás, ha ugyanolyan helyzetbe hzod, hogy átérezze... Aztán amikor kifakad, elmondhatod, hogy azért csinaltad, hogy átérezze, hogy neked a rendrakásával többletmelót okoz.õ dolgozik vele, hogy rnd legyen, te pedig megegyszer annyi ideig keresed a dolgaid.. Tiszta idõpocsékolás... Azt az idõt tölthetnétek mással is;-)
6-os, a legjobb komment díja a Tiéd!
Csak a kisstílû emberek rendmániások. A zseni átlát a káoszon.
Úgy, hogy egyszer elmondod neki, hogy mit szeretnél és miért. Szóból ért az ember. Ha ezek után sem hajlandó az akaratodat tisztelni, akkor kérdezd meg magadtól, hogy miért vettél el egy akaratos, buta hisztérikát egy értelmes, okos nõ helyett és meddig akarsz vele élni? Jó-áe az neked, ha veszekedhetsz vele, vagy szeretnél békében élni? Ha veszekedõs/harcos házasságot akartál, akkor ezek csak játszmák, - akkor nekünk ehhez semmi közünk sincsen, másrészt te is meg fogod találni annak a módját, hogy betarts az asszonynak...
marha egyszerü rendszerezd a papirjaidat, pakolj el magad után és kész. elhiszem hogy zavar hogy pakol és semmit nme találsz, pont ezért kéne neked elraknod. amugy szted öt nem zavarja hogy mindig a cuccaidat kell pakolgatnia?
csak a ranked állásod megy el (amúgy tanulj meg íni :P)
pont 4 hónapos volt a fiam mikor neki is egy fokot meg kellett emelni a babakocsi háttámláját különben végig ordította az utat!
Emeld fel az alját, had nézelõdjön, gyorsan elalszik majd és akkor tedd vízszintbe megint. Nálunk is így mûködött!
Mikor délután megyünk ki akkor én is megemelem már(4, 5 hónapos) mert különben õ is sír...
nekünk mózeskosaras a babakocsi, amit lecserélek a hétvégén már dönthetõre mert 5 hós lesz a kicsim, õ is szeretne bámészkodni, ,
Meg fogod bánni, ha majd lesz IGAZI párod, sajnálni fogod h nem vele történt meg.
Megfogod bánni..
Szerintem is el kellene döntened, hogy csak el akarod veszíteni, vagy tényleg emlékezetessé akarod tenni, mert többször nem leszel szûz. Mérlegelj, aztán dönts! 2gyerekes anyuka
Meg fogod bánni, ha nem is most, pár év múlva biztosan...
Meg fogja bánni, és ezzel el is indul azon úton, ami a kiégett 5000 [email protected] látott ingyenprostisághoz vezet! Kislányok! A szüzességeteket csak 1szer adhatjátok oda!->legalább olyannak, akit szerettek( és nem csak részegen/beszívva )!
Én nem bántam meg, pedig azóta eltelt 6 év.
Igen megbánja fõleg ah 17-18 alatti..
Hát, lehet hogy megfogja :| /Édes Anna
Szerintem nem:)
Az bánja meg, akinek ez a legfontosabb dolog az életében!Te azért akarsz szexelni, hogy végre elveszítsd, akkor meg nem tök mindegy?
Nincs értelme megbánni.
Nem értem miért kell ezt a dolgot ennyire feltupírozni. Én olyan lánnyal vesztettem el, akibe nem voltam szerelmes, mégsem dõlt össze a világ. Sõt jó volt, a következõ partneremmel akit szerettem meg még jobb. Kivel vesztettem el? Annyira részletkérdés.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!