Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán el a (83 db)

Kedden kellene abba hagynom a tabletta szedést akkor fogy el a levél, ha szerdán folytatnám a következő levéllel annak milyen következménye lenne? Ugyanúgy hatásos maradna a fogamzásgátlás?

És ha mégis abba hagynám kedden akkor ha utána napokban szexelnék ami idő alatt nem eszem, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.

Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.
Te enni szoktad a gyógyszert? És finom?

Miért nem hiszem el a barátomnak, hogy szeret? 2hónapja vagyunk együtt. Barátnőim azt mondják, biztos, így van, mert ők látják rajta. Nem igazán szokta mondani szemtől szembe, inkább csak ha sms-t ír, vagy msn-en, telefonon is ritkán. Ez jelent vmit?

nem tudom neki elhinni 100%-ra,hogy szeret,pedig tudom,hogy így van,de valami mindig azt súgja,hogy átver.

Legjobb válasz: majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot

majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot
Hidd el, ha nem szeretne, ha átverne, annak konkrét jelei lennének. Velem épp az ellenkezõje volt. Mindenki mondta, hogy átver, hogy ne bízzak benne, hogy kihasznál, nem hittem nekik... Igazuk volt. Viszont keserves volt rájönni. Szóval bízz és ne félj! (22/L)
ez majdnem mindenkinél igy van..:) hogy a haverjai elõtt menõzik meg ilyenek:D olyankor minden pasi más a barátnõjével:D:S:D
A kérdező hozzászólása: Igen, rendes velem.Bár néha a hawerjai elõtt picit fura.
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Fontos, hogy bízz a barátodban. Elhidd neki, hogy szeret. Van okod kételkedni a barátodban? Sok olyan tiousú ember van aki nem mutatja ki nyiltan az érzéseit. Mert fél ha feltárja az érzéseit sebezhetõvé válik. 16/L
nos én sem mertem sokáig kimondani és most is vagyok ezzel így néha, de ugy vagyok ezzel ha a barátnõm nagyon erõsen megölel és hozzám bújik az is elegendõ mert az 1 nagyon jó kifejezõ ezköz...sztm!de kérdezted már töle személyesen?nem kell 1böl rosszra gondolni!lehet csak félénk nem? F/21
Nos, én is így voltam vele. Még fiatalok vagytok (a 2 hónapra értem). És én sem tudtam kimondani hogy szeretem, csak kb 4 hónap után, mert valahogy nehezen ment, pedig naaaagyon szerettem. Lehet neki is nehéz kimondani, várj még, míg eltelik kicsit több idõ. Msn-en könnyen ment nekem is :) Ne aggódj, idõvel megnyílik elõtted. Csak egyszer nehéz kimondani, utána menni fog.
Azért nem minden fiú..az én barátom nem más velem a haverok elõtt..általában az éretlenebb, fiatal fiúk szoktak menõzni.
A kérdező hozzászólása: Ezeke a konkrét jelek mik lehetnek?
Folyton mással lóg, nem dicsér soha, hamar leráz, titkolózik, késve veszi föl a telefont, hirtelen nem tud megszólalni, ha kezedbe veszed a mobilját, rögtön kikapja a kezedbõl, lerövidíti a randikat, ritkítja a találkozásokat, nem mer a szemedbe nézni, húzódik a csóktól, érintéstõl.. ilyesmik. Ne meséld be magadnak! NE KERESD A CSOMÓT A KÁKÁN!

Hölgyek! Ha egy kapcsolatban a szakítás elõtt jó ideig nem volt szex, de szakítás után 2 szer is, azt mire lehet vélni?

valahol szeret még? mert nekem azt mondta õ nem szeretkezik olyannal aki nem szeret.... ráadásul nagyon jól esett neki (is).van rá eszerint esély hogy újra kezdjük? férfi kérdezõ vagyok.

Legjobb válasz: Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...

Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...
nincs semmi következmény, nincs megfelelási kényszer, következmények...
Azt hogy mit mondott meg most mit miért tesz nem mindig jelenti ugyanazt. Egyébként van egy rossz hírem. Gyakran ilyenkor csak elszakadni nem tud esetleg, és azzal, hogy szex van kicsit nosztalgiázik milyen volt együtt. Esély az újrakezdésre mindig van ha nem úgy váltak el egymástól legalább az egyik fél részérõl, hogy ezzel az alakkal/nõvel soha többet. Exszel szakítás után egy hétig mosolyszünet volt (nem akartam keresni, hisz miért is, szakítottam), majd keresett, beszélgettünk, szex is volt, utána még egy darabig találkozgattunk majd egyre ritkult majd utána minden kapcsolat megszakadt. Mondjuk ez egy többéves kapcsolat lezárása volt. Nem ment egyik pillanatról a másikra, mert nem valami végzetes veszekedéssel váltunk el. Megfordult a fejembe az újrakezdés de aztán mindig emlékeztettem magam, hogy okkal szakítottam, nem akarom újrakezdeni a nyûglõdést. Tehát én nem adtam esélyt az újrakezdésnek. Õ pedig szerintem szavak nélkül is sejtette, mert nem erõltette. Voltak elejtett megjegyzések, hogy jó együtt, de azt hiszem elfogadta, hogy ennyi volt, és tényleg.
nekünk is volt ilyen....ez az utolsó kétségbeesés. nem jelent semmit

Miként fogadjam el anyámat úgy, hogy ő nem szeret? Mellettem van, ha kérem, mégiscsak a gyereke vagyok, de nem önmagamért. Ez nyilvánvaló.

..nem is az fáj, hogy nem szeret... Megszoktam már és elfogadtam így is. Hanem, hogy ezt úgy próbálja álcázni, hogy engem néz hatalmas hülyének közben... Egy példa: kérdezem, mikor jön át hozzám végre (két havonta egyszer szokott, 5 km-re élünk, szinte mindig én megyek hozzájuk), jönnek a kifogások. Az érdekl?dése felém kimerül egy hogy vagy, Jól? -ban, tulképp magáról szeret beszélni. Öcsémet (26) imádja. Nem gyerekek vagyunk már, feln?ttként (35)kérdezem mindezt. Gyereket tervezünk. Vajon az unokája sem fogja érdekelni, mert t?lem lett..??

Legjobb válasz: Anya 55, és nem pasizik, azt hiszi magáról, hogy kiváló anya- ennek él. Öcsém esetében. Soha, SOHA életében nem volt nálam 15 percnél tovább. Ha a szomszédságában élek-most-akkor sem. nevelõapám van- öcsém a közös gyerekük-de nem hiszem, hogy ez az oka. Megértem én azt is, ha másnak lát minket tesóval-azok is vagyunk. én a jég hátán (muszáj volt) õ meg szegény fáradt... De miért érezteti? Vagy nem tudja, hogy ezt én érzem? tudnia kell, mert amikor (nagyon ritkán) szóvá teszem, mindig okkal, hogy ezt azért neeee... Akkor olyasmire hegyezi ki, hogy én nem is igénylem. Nem a fenét nem. Csak nem megyek vele semmire. szeretetet nem lehet kierõszakolni.:(

A kérdező hozzászólása: Anya 55, és nem pasizik, azt hiszi magáról, hogy kiváló anya- ennek él. Öcsém esetében. Soha, SOHA életében nem volt nálam 15 percnél tovább. Ha a szomszédságában élek-most-akkor sem. nevelõapám van- öcsém a közös gyerekük-de nem hiszem, hogy ez az oka. Megértem én azt is, ha másnak lát minket tesóval-azok is vagyunk. én a jég hátán (muszáj volt) õ meg szegény fáradt... De miért érezteti? Vagy nem tudja, hogy ezt én érzem? tudnia kell, mert amikor (nagyon ritkán) szóvá teszem, mindig okkal, hogy ezt azért neeee... Akkor olyasmire hegyezi ki, hogy én nem is igénylem. Nem a fenét nem. Csak nem megyek vele semmire. szeretetet nem lehet kierõszakolni.:(
csak a ranked állásod megy el (amúgy tanulj meg íni :P)
Meg fogod bánni, ha majd lesz IGAZI párod, sajnálni fogod h nem vele történt meg.
Megfogod bánni..
Szerintem is el kellene döntened, hogy csak el akarod veszíteni, vagy tényleg emlékezetessé akarod tenni, mert többször nem leszel szûz. Mérlegelj, aztán dönts! 2gyerekes anyuka
Meg fogod bánni, ha nem is most, pár év múlva biztosan...
Meg fogja bánni, és ezzel el is indul azon úton, ami a kiégett 5000 [email protected] látott ingyenprostisághoz vezet! Kislányok! A szüzességeteket csak 1szer adhatjátok oda!->legalább olyannak, akit szerettek( és nem csak részegen/beszívva )!
Én nem bántam meg, pedig azóta eltelt 6 év.
Igen megbánja fõleg ah 17-18 alatti..
Hát, lehet hogy megfogja :| /Édes Anna
Szerintem nem:)
Az bánja meg, akinek ez a legfontosabb dolog az életében!Te azért akarsz szexelni, hogy végre elveszítsd, akkor meg nem tök mindegy?
Nincs értelme megbánni.
Nem értem miért kell ezt a dolgot ennyire feltupírozni. Én olyan lánnyal vesztettem el, akibe nem voltam szerelmes, mégsem dõlt össze a világ. Sõt jó volt, a következõ partneremmel akit szerettem meg még jobb. Kivel vesztettem el? Annyira részletkérdés.....
pont 4 hónapos volt a fiam mikor neki is egy fokot meg kellett emelni a babakocsi háttámláját különben végig ordította az utat!
Emeld fel az alját, had nézelõdjön, gyorsan elalszik majd és akkor tedd vízszintbe megint. Nálunk is így mûködött!
Mikor délután megyünk ki akkor én is megemelem már(4, 5 hónapos) mert különben õ is sír...
nekünk mózeskosaras a babakocsi, amit lecserélek a hétvégén már dönthetõre mert 5 hós lesz a kicsim, õ is szeretne bámészkodni, ,

Ha szerdán intézem el az okmányirodában a jogsihoz szükséges dolgokat (B kategória) akkor körülbelül menny idő, amíg kiküldik a kártyát? Tapasztalatotok esetleg? Nektek mennyi idő volt?

Legjobb válasz: Kb 2 hét. De megmondják ott pontosan. Kérj sms értesítést és akkor aznap mikor megjött már mehetsz is érte.

Kb 2 hét. De megmondják ott pontosan. Kérj sms értesítést és akkor aznap mikor megjött már mehetsz is érte.
max 30 munkanap, sógoromnak elkeveredett és 3 hónapra rá jött meg (persze ez nem gyakori)
A kérdező hozzászólása: A kérdés kiírása óta már majdnem fél évet balesetmentesen levezettem :)

Hogy tüntessm el a koszmot? Hiába olajozom dorzsolom mindig vissza jon. Vagy van ra valamilyen szer? Es ha igen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nekünk a Babé koszmó elleni sampon vitte le, patikában vettem 2300 Ft-ért. Megelõzésre is jó.

Nekünk a Babé koszmó elleni sampon vitte le, patikában vettem 2300 Ft-ért. Megelõzésre is jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!