Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán el (144 db)

nem az a kérdés, hogy megértem-e, hanem sokkal inkább az, hogy eltudom-e fogadni? :)
azt, hogy elhanyagol az állitólagos munkája miatt(holott igenis kell szakítani idõt arra akit ÁLLITÓLAGOSAN szeretünk...)és az ehhez hasonló idétlen á[email protected] dumáknál meghúznûám a határt...csak szeretem..és én idióta hülye megértem és eltûröm h hazudik... mert ez vagyok ém:EGY IDIÓTA 20 ÉVES LÁNY!!!!!! :(
hát néz magadba. ha diszno vagy akkor ne várd el a barátodtól hogy rendesen viselkedjen, õ is diszno lesz. de ha minden megteszel érte akkor várd el hogy megtegyen õ is mindent.
A kérdező hozzászólása: Igazad van :) A kommentben így írták, tehát én is így tettem fel a kérdést. Szóval, mi az, ami még elfogadható, ha szereted az illetõt, és mi nem?
Ha szereted akkor elfogadod, de nem kell minden hülyeségét elviselni és elnézni.Nálam a törvénytelenség és a megcsalás amit már nem értek meg.Tudom, hogy a megcsalás az épp olyan amit nem bizti, hogy megtudok.De most már tudom, hogy az ösztöneimre hallgassak mikor kell.
Ha szeretsz valakit, akkor úgy kell szeretned, ahogy õ van, egész lényét, teljes valóját. Határt szerintem nem lehet mondani hiszen nagyon sok mindentõl függ és ez a határ is mindenkinél máshol lehet. Persze eltudok képzelni olyan dolgokat, amiken változtatnia kellene egyes egyéneknek, de olyan is lehet h valaki besokall a párja heppjeit nem bírja tovább és ott hagyja. Vagy ami a kapcsolat elején helyes, aranyos volt, az késõbbre idegesítõvé vélik.
nem fogadható el, ha bánt téged (lelkileg v fizikailag), ha megaláz, ha alkoholista, ha drogozik stb
hogy ki mit fogad el, az teljesen egyéni. nincs erre szabály :)

Ha szerdán voltunk együtt (úgy) a barátommal, ma, (pénteken) már mutathat eredményt a terhességi teszt? Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettából egyet tegnap este, az 5. szemet felejtettem el bevenni.

Este 9 körül szoktam bevenni, de szerdán este fél 11kor vettem be, csütörtök este elfejtettem bevenni (annyira fáradt voltam, nagyon hamar elaludtam) és péntek reggel, (ma) 9 óra 40 perckor vettem be a kimaradt szemet. Nagyon ideges vagyok, mert fiatal vagyok és nem szeretnék babát. Mikor tesztelhetek szerintetek? Lehetek terhes szerintetek?

Legjobb válasz: aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.

aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.
Pótoltad a tabit idõben, úgyhogy nem kell félni. Teszt leghamarabb két héttel utána mutat ki valamit/azon a napon, amikor meg kéne jönnie, de nem jön. Minden esetben reggeli vizeletbõl érdemes tesztelni, de nem valószínû, hogy erre sor kerül. :) Ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
nekem a reggeli tabiszedés vált be... anno délután kezdtem, de itt voltam, ott voltam, este szintén... reggel (délelõtt) az egy viszonylag fix idõpont számomra). Egyébként valóban két hét kell a tesztnek általában és ha amúgy elõtte valóban rendszeresen szedted egy ideje, nem hinném, h gond lehet.
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdést sem érted, akkor légyszi ne szólj hozzá. Ezt a második hozzászólónak írom.
ja, látom, h igen, akkor meg nincs gond.
és pótoltad? mert azt olyankor pótolni kell..
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltunk együtt és csütörtök este felejtettem el bevenni, de ezt már a kérdésben is leírtam.
ha nem vetted be rendesen minek kellett bespriccelni?
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor a teszttel még várok. Igen, rendesen szedem, de azt olvastam interneten, hogy akkor a legkockázatosabb, ha valaki az elsõ héten hagy ki egy fogamzásgátló tablettát. Emiatt estem nagyon kétségbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, tényleg nem lettem terhes, és nem lett semmi baj! :)

10éves párkapcsolata van, 5 éve együtt is élnek. Mért nem tudja otthagyni, ha szeret?

Azt mondja, neki id? kell, de ez nem fog most már sokáig így menni. Õk "csak" együtt vannak, nincs se házasság, gyerek, semmi közös. Azt is mondta, nem lehet csak úgy kidobni valakit...de szeret. Mit tegyek???

Legjobb válasz: Hát ha nem akarja otthagyni akkor érez valamit iránta!Vagy már megszokta és nem tudja mit kezdene az illetõ nélkül...

Hát ha nem akarja otthagyni akkor érez valamit iránta!Vagy már megszokta és nem tudja mit kezdene az illetõ nélkül...
Hiphopp feladni nem lehet 10 évet de mire lép, rá fog menni a ti kapcsolatotok! a megszokás nagy úr, fél változtatni. És valszeg nem is fog mostanában. Ha nem tudod rövidre zárni néhány nap alatt ezt az ügyet, sztem ne is erõlködj! Lépj tovább, pazarolod az idõdet!
Szia! Ne haragudj, de ha férfiról van szó, akkor annyi, hogy megakarja tartani a biztos pontot, de kell neki az izgalom is. Állítsd választás elé, ha szeret, lépni fog.
mert teis naív vagy, és belementél egy szeretõ kapcsolatba.....azért nem tudja otthagyni, mert nem szeret eléggé, csak hitegetett h megdughasson. ezvan...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Megtettem, de azt én is beláttam, hogy egy 10 éves kapcsolatot feldobni hipp-hopp nem lehet. Szóval õ azt mondta erre, hogy még egy kis idõ kell neki. Adtam még két hónapot, de ha nem lép, akkor ennyi volt. :(
Kitartás. Lehet, hogy tényleg csak tisztáznia kell magában a dolgokat. De arra figyelj, hogy érezze, hogy komolyan gondolod, hogyha nem lép, nem leszel másodhegedûs.

Kedden kellene abba hagynom a tabletta szedést akkor fogy el a levél, ha szerdán folytatnám a következő levéllel annak milyen következménye lenne? Ugyanúgy hatásos maradna a fogamzásgátlás?

És ha mégis abba hagynám kedden akkor ha utána napokban szexelnék ami idő alatt nem eszem, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.

Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.
Te enni szoktad a gyógyszert? És finom?

Hogy ha szerdán kezdtem el szedni fogamzásgátlót és megvan bajom és úgy lefeküdtünk barátommal és nem élvezett belém akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.

Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.
A kérdező hozzászólása: mistra a neve és menzeszem 2-ik napján mert akkor volt erõssen rendessen meg
Ha nem az elsõ napon kezded, NEM véd egybõl. Ennyi ésszel és ilyen felelõsségtudattal NEM szabadna gyógyszert szedned!
A kérdező hozzászólása: hát de úgy mondta orvos is hogy akkor kezdjem ha erõs a vérzés
És azt is mondta, hogy kivárás nélkül egybõl védett vagy? Erõsen kétlem.

Az normális, ha szerdán jött meg, és aznap kezdtem el először fogamzásgátlót szedni, de ma már nem is véreztem egyáltalán?

Legjobb válasz: menses ideje alat ne szedj fogamzásgátlot nincs értelme. csak mégjobban összezavarod a hormonháztartásod

menses ideje alat ne szedj fogamzásgátlot nincs értelme. csak mégjobban összezavarod a hormonháztartásod

Ha szerdán intézem el az okmányirodában a jogsihoz szükséges dolgokat (B kategória) akkor körülbelül menny idő, amíg kiküldik a kártyát? Tapasztalatotok esetleg? Nektek mennyi idő volt?

Legjobb válasz: Kb 2 hét. De megmondják ott pontosan. Kérj sms értesítést és akkor aznap mikor megjött már mehetsz is érte.

Kb 2 hét. De megmondják ott pontosan. Kérj sms értesítést és akkor aznap mikor megjött már mehetsz is érte.
max 30 munkanap, sógoromnak elkeveredett és 3 hónapra rá jött meg (persze ez nem gyakori)
A kérdező hozzászólása: A kérdés kiírása óta már majdnem fél évet balesetmentesen levezettem :)

Ha szeret, miért tűnt el csak úgy?

Nem rég megismerkedtem egy fiúval és szerelmes lettem belé, de mivel nagyon messze lakik,inkább msn-en beszélgettünk. Nagyon jókat dumáltunk, és ? is mondta, hogy szeret, meg mindig kedveskedett és láthatóan próbált a kedvemben járni. De az utóbbi id?ben olyan, mintha az egész nem lett volna.Már nem alig van fennt msn-en és ha mégis, akkor ha látja hogy fennvagyok, kijelentkezik. Az email-jeimre sem válaszol, pedig egy csomót írtam. Már több, mint két hete semmi hír fel?le. Azzal próbálom nyugtatnbi magam, hogy mivel zenész, és most új bandája van, biztos valami új dalokat írnak és ezért nem jelentkezik. De akkor is furcsa ez így. Egész nap csak rá tudok gondolni, és egyre kétségbeesettebb vagyok. Szerintetek miért van ez a hirtelen váltotás? Köszi az értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: messze lakik, és belátta hogy nincs értelme veled...lehet talált valakit közelebb és azért nem jelentkezik. nem akartalak megbántani, de sztem ez van

messze lakik, és belátta hogy nincs értelme veled...lehet talált valakit közelebb és azért nem jelentkezik. nem akartalak megbántani, de sztem ez van
lerázott.. azt ennyi.. két hét??pf .. vltam hasonloan csak én kb két nap után levágtam mi a stájsz
Lehet, hogy talált magának egy másik lányt! Mivel zenész, ezért ez egyáltalán nem lenne meglepõ! Ha nem válaszol, nem ír, akkor több mint valószínû, hogy részérõl ennyi volt! Ha igazán fontos lennél neki, akkor legalább egy sms-t írt volna, vagy két sort e-mailben, hogy ne haragudj, de mostanában elfoglalt lesz! Próbáld meg elfogadni, hogy már nincs szüksége rád! :(
nálam mégjobban eltûnt az illetõ....aztán félév múlva újra feltûnt...hálistennek van normális megbízható párom, akit imádok azóta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Majd valahogy beletörõdöm...

Van egy nálam egy évvel fiatalabb fiú akit szeretek. Én 14 éves vagyok. Hogy mondjam el neki mert nem vagyok egy nagyon sovány tipus. És ez zavar. Mik a jelei h ha szeret?

Legjobb válasz: attól még, hogy nem vagy "egy nagyon sovány típus" miért nem tudod elmondani? senki se szereti a deszka csajokat..

attól még, hogy nem vagy "egy nagyon sovány típus" miért nem tudod elmondani? senki se szereti a deszka csajokat..
A kérdező hozzászólása: és hogy mondjam el neki? mert mindig õt nézem és így már talán sejtheti.De ciki lenne ha kiderülne.
ha észreveszi h nézed mosolyogj rá, ha visszamosolyog akkor jó esélyek vannak, ha beszélsz vele birizgáld a hajad, tegyél utalásokat rá, hogy milyen szar lesz, ha hazamész egyedül leszel satöbbi
Amúgy igaza lenne az elõzõknek... de ne haragudj: 13 éves fiú! A korából nyugodtan vonj le másfél évet, mert csak ennyire érett. Még, ha meghúzná a hajad, akkor lenne valami esélyed... de nem hiszem, hogy lelkileg készen állna bármi értelmesre is. Ha úgy gondolod, hogy ennek ellenére mégis lehetséges lenne valami, akkor próbálj vele beszélni. Ha nem lehet értelmesen, vagy simán elutasít, akkor ez történt: még túl fiatal. Ha viszont képes értelmesen beszélni, okos gondolatai vannak, netán még mosolyogni is tud egy lányra - na, akkor szerencséd van, õ az az 1%, aki a fiúk közül már ilyenkor is eléggé érett. Akkor ismerkedhetsz vele.
Szerintem én ismerlek téged:D Nyíregyházi vagy?:)
A kérdező hozzászólása: sztem meg nem mert nem nyíregyházi.:D:D:D

Ha szerdán múlt el a menszeszem akkor meddig tart a ciklus?

Legjobb válasz: Ahhoz az kéne tudni, hogy melyik nap jött meg!? Onnantól számoljuk!

Ahhoz az kéne tudni, hogy melyik nap jött meg!? Onnantól számoljuk!
Szia! Mindig a menstruáció elsõ napjától kell számolni. Én a mai napig egy naptáron bejelölöm, hogy mikor jön meg. Nekem 26 naposak a ciklusaim, de a 28 napos lenne az ideális.
A ciklust úgy számolod hogy a menszi elsõ napjától és a ciklus addig tart amíg meg nem jön a következõ menszid, az elõtte lévõ nap az utólsó. 28 napos az általános, de lehet ennél rövidebb és hosszabb is, az normális, meg az is ha nem egyforma minden hónapban.
Egyénenként változó.Nekem eléggé nagyon rendszertelen szokott lenni ugyhogy még az enyémet sem tudom kiszámolni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!