Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán abba a fogamzásgátló (2 db)

Ha szerdán hagytam abba a fogamzásgátló szedését és 7 nap után, akkor megint szerdán kell elkezdeni?

Legjobb válasz: Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.

Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.
az elsõ válaszadónak nincs igaza! Számolj csak utána! Ha szerdán veszed be az utolsó szemet, akkor a Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap, Hétfõ, Kedd, Szerda a szünnap és CSÜTÖRTÖKÖN kell a kövit bevenni!
Így van csütörtökön kell bevenni a köv. levél elsõ szemét! 7 gyógyszermentes nap és a 8. napon kell elkezdeni! Kivétel a 22 szemes (pl. Gracial, de ezt most vonták ki a forgalomból, én ezt szedtem 3 évig), mert ott csak 6 nap szünetet kellett tartani, tehát hétfõn vettem be az utolsó szemet és szintén hétfõn az elsõt!
Igen, így van, mindig ugyanazon a napon kell majd a következõ levél szedését, amikor a másikat abbahagytad.

Úgy vettem észre, hogy allergiás vagyok a Logest fogamzásgátlóra. Szerdán veszem be az utolsó szemet, megyek majd a nőgyógyászhoz és ha ír fel másik fogamzásgátlót akkor azt ugyan úgy szednem kell abban az időben, napon?

Ekcémához hasonló száraz foltok jöttek ki rajtam, főleg a hátamon, nagyjából azóta mióta szedem a gyógyszert. Viszket, és szaporodik.

Legjobb válasz: Ha mész dokihoz, akkor biztosan el fogja mondani a teendõket, de amikor én anno gyógyszert váltottam, akkor elfogyott az utolsó levél, megvolt a 7 nap szünet, és a másik fajtát ugyanúgy szedtem, abban az idõpontban, amikor a régit

Ha mész dokihoz, akkor biztosan el fogja mondani a teendõket, de amikor én anno gyógyszert váltottam, akkor elfogyott az utolsó levél, megvolt a 7 nap szünet, és a másik fajtát ugyanúgy szedtem, abban az idõpontban, amikor a régit
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, hogy elmondja, csak kicsit ideges vagyok a pöttyök miatt. És köszönöm válaszod!
Szívesen :) Ha valóban a gyógyszer miatt vannak a tünetek, akkor el fognak tûnni azok a foltok. Jobbulást :)
Szerintem az inkább gomba. Nekem is ugyanez volt, ugyanígy a hátamon, akkor amikor elkezdtem a gyógyszert, nem sokkal utána jöttek elõ. Azért bõrgyógyászhoz is menj el, ne csak gyógyszert válts.
Lehet ekcéma. Én is hajlamos vagyok rá, a mellékhatások között pedig szerepel, de eddig nem jött elõ. Még az elsõ levélnél tartok, de reménykedem, hogy nem is fog. Nem biztos, hogy a tablettaváltás megoldja, de jó esély van rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!