Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán abba a (14 db)

Egy igazán szeretõ pár igen. De sajna vannak, akik jobban adnak a külsõségekre...
Én is akkor szeretem a legjobban a feleségem, amikor épp nincs rajta semmi smink - vagyis amikor tényleg önmaga. :) Az az igazi. Elvégre önmagáért szereti az ember a párját - nõ is, férfi is. Ha meg nem, akkor ott valami nagyon nem stimmel, és valószínûleg érdemes mást keresni. Amúgy meg jusson eszedbe a régi dal: "Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyûrte az ágy..." :)
Az én férjem imád nézni miközben alszom, és imádja amikor reggel felkelek és azt sem tudom hol vagyok:-) persze azért igyekszem adni magamra, de ha egy póló van rajtam ugyanúgy tetszem neki.
"Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyûrte az ágy..."
Ha valaki igazán szeret, akkor "állarc" nélkül szeret a legjobban. Amikor reggel felkelsz, karikásak a szemeid, kócos vagy, nyûgös vagy... vagy amikor egy hosszú nap után mocskosan, kimerülten dõlsz az ágyba. Ha valaki szeret egy kis különbséget sem veszel észre a viselkedése között, amikor bombázó vagy és amikor nem vagy épp a toppon. Max megdícsér hogy gyönyörû vagy :)
ha valaki tényleg Szeret, az nem akad fenn az ilyen külsõségeken, hogy milyen vagy smink nélkül, vagy ébredés után..stb :) hidd el, ugyanúgy fog imádni akkor is, ha épp nem vagy a toppon.. :)
Az én párom is talán ilyenkor imád a legjobban, amikor kis nyúzott vagyok vagy álmos, kócoshajú :) Teljesen odavan, és összevissza ölelget ^^ Persze mindig tetszem neki, de látod, nem szûnnek meg az érzései akkor sem, ha nem vagyok épp tip-top :) Szóval ezek miatt nem kell félned ;)
én rettentõen féltem pont ezek miatt. Fõleg, amikor jöttek az elsõ együttalvások. De hidd el, ha Téged valaki igazán szeret, akkor fog a legédesebbnek, legaranyosabbnak találni, amikor reggel kócosan, álmosan rámosolyogsz. Velem legalábbis így volt. Párom imádja amikor reggel még olyan kis nyomott vagyok, és álaltfigurás hálóingbe mászkálok, és reggelit csinálok neki..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: Pontosan! Ettõl én is nagyon félek! Akkor tudja mindenki, hogy nézünk ki és hááát..:)
Hehe... Megelõztek, de sebaj. Jó látni, hogy sokan gondolkodnak így. :)

Kedden kellene abba hagynom a tabletta szedést akkor fogy el a levél, ha szerdán folytatnám a következő levéllel annak milyen következménye lenne? Ugyanúgy hatásos maradna a fogamzásgátlás?

És ha mégis abba hagynám kedden akkor ha utána napokban szexelnék ami idő alatt nem eszem, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.

Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.
Te enni szoktad a gyógyszert? És finom?

Ha szerdán hagytam abba a fogamzásgátló szedését és 7 nap után, akkor megint szerdán kell elkezdeni?

Legjobb válasz: Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.

Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.
az elsõ válaszadónak nincs igaza! Számolj csak utána! Ha szerdán veszed be az utolsó szemet, akkor a Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap, Hétfõ, Kedd, Szerda a szünnap és CSÜTÖRTÖKÖN kell a kövit bevenni!
Így van csütörtökön kell bevenni a köv. levél elsõ szemét! 7 gyógyszermentes nap és a 8. napon kell elkezdeni! Kivétel a 22 szemes (pl. Gracial, de ezt most vonták ki a forgalomból, én ezt szedtem 3 évig), mert ott csak 6 nap szünetet kellett tartani, tehát hétfõn vettem be az utolsó szemet és szintén hétfõn az elsõt!
Igen, így van, mindig ugyanazon a napon kell majd a következõ levél szedését, amikor a másikat abbahagytad.

Ha valaki egy szakmában, amit szeret, 30 éves korára még kezdő szinten van elismertségben és anyagiakban, akkor az tényleg azért volna, mert nem eléggé tehetséges abban a dologban?

Nemrég hallottam ezt. Nem tőlem való és nem nekem mondták, de elgondolkodtatott, hogy csakugyan így volna?

Legjobb válasz: Igen, így van.

Igen, így van.
Addig eltartotta õt apuci!Azért kezdõ még 30éves korában!
Az elismertség és a tehetség két külön fogalom.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ezen gondolkodom én is, mint az utolsó hozzászóló: mi van, ha valaki nagyon tehetséges, de mégsem ismerik el abban a régióban, országban, közösségben, amelyben él? Mi van, ha pocsék az önmenedzsmentje és nincs pénze megfizetni egy menedzsert? Pl. én úgy látom, hogy itt, Magyarországon nagyon sok tehetséges ember él, akik mégsem tudnak megélni a tehetségükbõl, és nem azért, mert nem elég jó, amit csinálnak. Vannak, akiktõl leesik az állam, elõször, mikor meglátom a mûveiket, másodszor, mikor megtudom, hogy nem kelendõek.

Ha szerdán csinálták az átjárhatóságit, akkor lehet ma sex? Mert a doki 2 napot mondott hogy utána lehet. De nem tudom hogy aznapot belevette e abba a 2 napba

Legjobb válasz: Ha nem vérzel, akkor óvatosan megpróbálhatjátok. Érezni fogod, ha kellemetlen - akkor még várjatok pár napot, de ha nincs panaszod, akkor nyugodtan. :)

Ha nem vérzel, akkor óvatosan megpróbálhatjátok. Érezni fogod, ha kellemetlen - akkor még várjatok pár napot, de ha nincs panaszod, akkor nyugodtan. :)
A kérdező hozzászólása: már nincs vérzésem de érzékeny vagyok, de sexeltünk csak a végét tettük be és nagyon jó, volt nem fájt semmi.de jó érzés hogy nem hagytam kárba veszni ezt a hónapot
Ha most nem fájt semmi, akkor késõbb sem fog. :) Szabad a pálya! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszike:) Jó volt meg volt és nem véreztem , ettõl féltem nehogy vérezzem.

Ma mar a nyolcadik napja, hogy kesik a menzeszem eggy honapja hagytam abba a gyogyszert csak! Szerdan a digitalis tesztem negaiv lett, Csutortokon is csinaltam de nem digitalisat azis negativ lett! Holnap ha csinalok kimutassa mar ha terhesvagyok?

Legjobb válasz: Ha 8 napot késik márpozítivnak kellene lenie. sajnos nekem a gyógyszer abbahagyása után 3havonta jött meg 2 évig,aztán most sikerült. Talán nem tett enyire tönkre téged is a fogamzásgátló, de vannak ilyen mellékhatásai.pl nekem azt okozta, hogy nem volt tüszõrepedésem és az igy cisztaként bent maradt mostanra 15-20 cisztám van. ellenõrzés mellet!! Kérd meg a dokidat, hogy figyelje ha lehet, mert úgy már nagyon nehéz teherbe esni.Én is kerestem másik dokit és mostanra helyreállt a gyógyszerekkel( bromo, closti)

Ha 8 napot késik márpozítivnak kellene lenie. sajnos nekem a gyógyszer abbahagyása után 3havonta jött meg 2 évig, aztán most sikerült. Talán nem tett enyire tönkre téged is a fogamzásgátló, de vannak ilyen mellékhatásai.pl nekem azt okozta, hogy nem volt tüszõrepedésem és az igy cisztaként bent maradt mostanra 15-20 cisztám van. ellenõrzés mellet!! Kérd meg a dokidat, hogy figyelje ha lehet, mert úgy már nagyon nehéz teherbe esni.Én is kerestem másik dokit és mostanra helyreállt a gyógyszerekkel( bromo, closti)
8 napos késésnél már ki kéne mutatnia, ha van baba. Ennek ellenére, hallottam már olyat is, hogy volt, akinek a 6-7. héten mutatta csak ki a teszt. Lehet, hogy a gyógyszer miatt késik, de lehet baba is. Pár nap múlva tesztelj újra. És ha 1 héten belül sem jön meg, akkor menj el dokihoz.
sajna nem vagy terhes mert már rég kikelet volna hogy mutassa a teszt

Heti kb. 3-4-szer szoktam tornázni kardiót és felüléseket. Hagyjam ezt abba, ha kisbabát szeretnénk a párommal?

Heti kb. 3-4-szer szoktam tornázni. Kardió, felülések... Kisbabát szeretnénk a párommal Kb. 1honapja probálkozunk!Nem baj ha ugyanugy tornázom ahogy szoktam?Ugyértem ha közben teherbeesnék de még nem tudok róla az nem árthat a picinek?Vagy fogjam vissza magamat 1 picit?

Legjobb válasz: Én úgy módosítanám a tornát, hogy az ovuláció utáni idõszakra tervezném a könnyített mozgásformát. Ha nem esel teherbe, akkor az elsõ két hétben mehet a cardio, utána a lazább torna.

Én úgy módosítanám a tornát, hogy az ovuláció utáni idõszakra tervezném a könnyített mozgásformát. Ha nem esel teherbe, akkor az elsõ két hétben mehet a cardio, utána a lazább torna.
Nem ártasz vele! Sõt a terhesség elsõ 3 hónapjában is nyugodtan csinálhatod, illetve ameddig jól esik. Régen is úgyanúgy mentek az asszonyok kapálni a földre, ha terhesek voltak, mégis egészséges gyerekeket szültek. Különben hol lennénk most mi?
Pontosan.Nem ártassz vele semmit , mert már a szervezeted hozzá van szokva a mozgáshoz.

Úgy vettem észre, hogy allergiás vagyok a Logest fogamzásgátlóra. Szerdán veszem be az utolsó szemet, megyek majd a nőgyógyászhoz és ha ír fel másik fogamzásgátlót akkor azt ugyan úgy szednem kell abban az időben, napon?

Ekcémához hasonló száraz foltok jöttek ki rajtam, főleg a hátamon, nagyjából azóta mióta szedem a gyógyszert. Viszket, és szaporodik.

Legjobb válasz: Ha mész dokihoz, akkor biztosan el fogja mondani a teendõket, de amikor én anno gyógyszert váltottam, akkor elfogyott az utolsó levél, megvolt a 7 nap szünet, és a másik fajtát ugyanúgy szedtem, abban az idõpontban, amikor a régit

Ha mész dokihoz, akkor biztosan el fogja mondani a teendõket, de amikor én anno gyógyszert váltottam, akkor elfogyott az utolsó levél, megvolt a 7 nap szünet, és a másik fajtát ugyanúgy szedtem, abban az idõpontban, amikor a régit
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, hogy elmondja, csak kicsit ideges vagyok a pöttyök miatt. És köszönöm válaszod!
Szívesen :) Ha valóban a gyógyszer miatt vannak a tünetek, akkor el fognak tûnni azok a foltok. Jobbulást :)
Szerintem az inkább gomba. Nekem is ugyanez volt, ugyanígy a hátamon, akkor amikor elkezdtem a gyógyszert, nem sokkal utána jöttek elõ. Azért bõrgyógyászhoz is menj el, ne csak gyógyszert válts.
Lehet ekcéma. Én is hajlamos vagyok rá, a mellékhatások között pedig szerepel, de eddig nem jött elõ. Még az elsõ levélnél tartok, de reménykedem, hogy nem is fog. Nem biztos, hogy a tablettaváltás megoldja, de jó esély van rá.

Baj lehet ha a babám rendszertelenül eszik? Csak nappal! éjjel 1-szer kel fel ugyan abba az időpontban! (12hetes)

evés

Legjobb válasz: Semmi gond nem lehet belõle! Örülj,hogy éjszaka 1x kel enni,és pihenj nyugodtan!! :-) Az én Bambinám 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakákat,csak nappal eszik :-) Erõs,élettel teli,érdeklõdõ kis 10 hónapos bige :-) Jó babázást!! :-) Üdv: 3 csajos,10hkm

Semmi gond nem lehet belõle! Örülj, hogy éjszaka 1x kel enni, és pihenj nyugodtan!! :-) Az én Bambinám 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakákat, csak nappal eszik :-) Erõs, élettel teli, érdeklõdõ kis 10 hónapos bige :-) Jó babázást!! :-) Üdv: 3 csajos, 10hkm

Ha a parom belemenne abba, hogy egy masik csajjal az agyban, szóval harmasban, akkor az azt jelenti, hogy nem szeret engem? Vagy csupan csak ferfi?

Legjobb válasz: Ha két ember jól megvan minden téren,szeretik is egymást,ott nincs helye 3.-nak az ágyban,én így gondolom.Ha csupán a változatosság hiányzik,akkor fel kell dobni valamivel az együttléteket,de nektek kettõtöknek.

Ha két ember jól megvan minden téren, szeretik is egymást, ott nincs helye 3.-nak az ágyban, én így gondolom.Ha csupán a változatosság hiányzik, akkor fel kell dobni valamivel az együttléteket, de nektek kettõtöknek.
Aki SZERET az nem megy bele.Aki ELVAN veled, az már inkább.Gondolj csak bele, ha te õrülten szeretnél valakit, hogy esne, ha mással látnád, ahogy enyelegnek.Másrészrõl ott a veszélyehogy rájöhet, hogy hmm milyen jó ez a másik csaj, lehet jobb is..szóval könnyen ejtés lehet a vége.
Ha annak ellenére, hogy neked nem jön be az ötlet is akarja, akkor pontosan: nem szeret. De ha a nyakán lógsz, és éjjel-nappal mondogatod neki, hogy te nagyon-nagyon szeretnéd, és úgy megy bele, akkor a te hibád (vagy lehet nem hibád ez csak késõbb derül ki). Mellékesen nagyon sok mostanában az ilyen téma... Az emberek tényleg, annyira kiégnek, hogy már unalmas, ha "csak" két ember csinálja? Vicces, kezdem azt hinni, hogy tényleg nem kéne házasság elõtt szexelni, ha ilyen fiatalon ez a vége...
A kérdező hozzászólása: Nem mondja hogy igen de mikor felhozom elmosolyogja magat...(ismerem)Koszi a valaszokat!!
A kérdező hozzászólása: szal o benne lenne'
Kérdezd meg abban is benne lenne-e h úgy hármasban h plusz egy fiú:D
A kérdező hozzászólása: Persze...en nekem mondjuk ha ilyet mondana akkor leutnem, biztos nem mennek bele!!
Szerintem attól még szeret, csak más erkölcsi ítélettel rendelkezik. A legtöbb férfi eljátszik a gondolattal, és szerintem csak pozitív, hogy nem hazudott a szemedbe, hogy az õ fejében bizony soha nem fordult meg. Ettõl még biztos, nem fog hazaállítani egy másik leányzóval. A legtöbb férfinek ez a vágya csak gondolati síkon teljesül. Petranova

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!