Találatok a következő kifejezésre: Ha szerdán abba (16 db)

Ha szerdán hagytam abba a fogamzásgátló szedését és 7 nap után, akkor megint szerdán kell elkezdeni?

Legjobb válasz: Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.

Ha szerdan veszed be az utolso szemet, akkor csutortokon kell elkezdned, mert 7 nap szunet kell.
az elsõ válaszadónak nincs igaza! Számolj csak utána! Ha szerdán veszed be az utolsó szemet, akkor a Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap, Hétfõ, Kedd, Szerda a szünnap és CSÜTÖRTÖKÖN kell a kövit bevenni!
Így van csütörtökön kell bevenni a köv. levél elsõ szemét! 7 gyógyszermentes nap és a 8. napon kell elkezdeni! Kivétel a 22 szemes (pl. Gracial, de ezt most vonták ki a forgalomból, én ezt szedtem 3 évig), mert ott csak 6 nap szünetet kellett tartani, tehát hétfõn vettem be az utolsó szemet és szintén hétfõn az elsõt!
Igen, így van, mindig ugyanazon a napon kell majd a következõ levél szedését, amikor a másikat abbahagytad.
Egy igazán szeretõ pár igen. De sajna vannak, akik jobban adnak a külsõségekre...
Én is akkor szeretem a legjobban a feleségem, amikor épp nincs rajta semmi smink - vagyis amikor tényleg önmaga. :) Az az igazi. Elvégre önmagáért szereti az ember a párját - nõ is, férfi is. Ha meg nem, akkor ott valami nagyon nem stimmel, és valószínûleg érdemes mást keresni. Amúgy meg jusson eszedbe a régi dal: "Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyûrte az ágy..." :)
Az én férjem imád nézni miközben alszom, és imádja amikor reggel felkelek és azt sem tudom hol vagyok:-) persze azért igyekszem adni magamra, de ha egy póló van rajtam ugyanúgy tetszem neki.
"Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyûrte az ágy..."
Ha valaki igazán szeret, akkor "állarc" nélkül szeret a legjobban. Amikor reggel felkelsz, karikásak a szemeid, kócos vagy, nyûgös vagy... vagy amikor egy hosszú nap után mocskosan, kimerülten dõlsz az ágyba. Ha valaki szeret egy kis különbséget sem veszel észre a viselkedése között, amikor bombázó vagy és amikor nem vagy épp a toppon. Max megdícsér hogy gyönyörû vagy :)
ha valaki tényleg Szeret, az nem akad fenn az ilyen külsõségeken, hogy milyen vagy smink nélkül, vagy ébredés után..stb :) hidd el, ugyanúgy fog imádni akkor is, ha épp nem vagy a toppon.. :)
Az én párom is talán ilyenkor imád a legjobban, amikor kis nyúzott vagyok vagy álmos, kócoshajú :) Teljesen odavan, és összevissza ölelget ^^ Persze mindig tetszem neki, de látod, nem szûnnek meg az érzései akkor sem, ha nem vagyok épp tip-top :) Szóval ezek miatt nem kell félned ;)
én rettentõen féltem pont ezek miatt. Fõleg, amikor jöttek az elsõ együttalvások. De hidd el, ha Téged valaki igazán szeret, akkor fog a legédesebbnek, legaranyosabbnak találni, amikor reggel kócosan, álmosan rámosolyogsz. Velem legalábbis így volt. Párom imádja amikor reggel még olyan kis nyomott vagyok, és álaltfigurás hálóingbe mászkálok, és reggelit csinálok neki..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: Pontosan! Ettõl én is nagyon félek! Akkor tudja mindenki, hogy nézünk ki és hááát..:)
Hehe... Megelõztek, de sebaj. Jó látni, hogy sokan gondolkodnak így. :)

Ha szerdán csinálták az átjárhatóságit, akkor lehet ma sex? Mert a doki 2 napot mondott hogy utána lehet. De nem tudom hogy aznapot belevette e abba a 2 napba

Legjobb válasz: Ha nem vérzel, akkor óvatosan megpróbálhatjátok. Érezni fogod, ha kellemetlen - akkor még várjatok pár napot, de ha nincs panaszod, akkor nyugodtan. :)

Ha nem vérzel, akkor óvatosan megpróbálhatjátok. Érezni fogod, ha kellemetlen - akkor még várjatok pár napot, de ha nincs panaszod, akkor nyugodtan. :)
A kérdező hozzászólása: már nincs vérzésem de érzékeny vagyok, de sexeltünk csak a végét tettük be és nagyon jó, volt nem fájt semmi.de jó érzés hogy nem hagytam kárba veszni ezt a hónapot
Ha most nem fájt semmi, akkor késõbb sem fog. :) Szabad a pálya! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszike:) Jó volt meg volt és nem véreztem , ettõl féltem nehogy vérezzem.

Kedden kellene abba hagynom a tabletta szedést akkor fogy el a levél, ha szerdán folytatnám a következő levéllel annak milyen következménye lenne? Ugyanúgy hatásos maradna a fogamzásgátlás?

És ha mégis abba hagynám kedden akkor ha utána napokban szexelnék ami idő alatt nem eszem, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.

Kihagyható a szünet, akkor elmarad a mensi (valójában megvonásos vérzés). De egyébként mindez le van írva a papírjában.
Te enni szoktad a gyógyszert? És finom?

Úgy vettem észre, hogy allergiás vagyok a Logest fogamzásgátlóra. Szerdán veszem be az utolsó szemet, megyek majd a nőgyógyászhoz és ha ír fel másik fogamzásgátlót akkor azt ugyan úgy szednem kell abban az időben, napon?

Ekcémához hasonló száraz foltok jöttek ki rajtam, főleg a hátamon, nagyjából azóta mióta szedem a gyógyszert. Viszket, és szaporodik.

Legjobb válasz: Ha mész dokihoz, akkor biztosan el fogja mondani a teendõket, de amikor én anno gyógyszert váltottam, akkor elfogyott az utolsó levél, megvolt a 7 nap szünet, és a másik fajtát ugyanúgy szedtem, abban az idõpontban, amikor a régit

Ha mész dokihoz, akkor biztosan el fogja mondani a teendõket, de amikor én anno gyógyszert váltottam, akkor elfogyott az utolsó levél, megvolt a 7 nap szünet, és a másik fajtát ugyanúgy szedtem, abban az idõpontban, amikor a régit
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, hogy elmondja, csak kicsit ideges vagyok a pöttyök miatt. És köszönöm válaszod!
Szívesen :) Ha valóban a gyógyszer miatt vannak a tünetek, akkor el fognak tûnni azok a foltok. Jobbulást :)
Szerintem az inkább gomba. Nekem is ugyanez volt, ugyanígy a hátamon, akkor amikor elkezdtem a gyógyszert, nem sokkal utána jöttek elõ. Azért bõrgyógyászhoz is menj el, ne csak gyógyszert válts.
Lehet ekcéma. Én is hajlamos vagyok rá, a mellékhatások között pedig szerepel, de eddig nem jött elõ. Még az elsõ levélnél tartok, de reménykedem, hogy nem is fog. Nem biztos, hogy a tablettaváltás megoldja, de jó esély van rá.

Ha a parom belemenne abba, hogy egy masik csajjal az agyban, szóval harmasban, akkor az azt jelenti, hogy nem szeret engem? Vagy csupan csak ferfi?

Legjobb válasz: Ha két ember jól megvan minden téren,szeretik is egymást,ott nincs helye 3.-nak az ágyban,én így gondolom.Ha csupán a változatosság hiányzik,akkor fel kell dobni valamivel az együttléteket,de nektek kettõtöknek.

Ha két ember jól megvan minden téren, szeretik is egymást, ott nincs helye 3.-nak az ágyban, én így gondolom.Ha csupán a változatosság hiányzik, akkor fel kell dobni valamivel az együttléteket, de nektek kettõtöknek.
Aki SZERET az nem megy bele.Aki ELVAN veled, az már inkább.Gondolj csak bele, ha te õrülten szeretnél valakit, hogy esne, ha mással látnád, ahogy enyelegnek.Másrészrõl ott a veszélyehogy rájöhet, hogy hmm milyen jó ez a másik csaj, lehet jobb is..szóval könnyen ejtés lehet a vége.
Ha annak ellenére, hogy neked nem jön be az ötlet is akarja, akkor pontosan: nem szeret. De ha a nyakán lógsz, és éjjel-nappal mondogatod neki, hogy te nagyon-nagyon szeretnéd, és úgy megy bele, akkor a te hibád (vagy lehet nem hibád ez csak késõbb derül ki). Mellékesen nagyon sok mostanában az ilyen téma... Az emberek tényleg, annyira kiégnek, hogy már unalmas, ha "csak" két ember csinálja? Vicces, kezdem azt hinni, hogy tényleg nem kéne házasság elõtt szexelni, ha ilyen fiatalon ez a vége...
A kérdező hozzászólása: Nem mondja hogy igen de mikor felhozom elmosolyogja magat...(ismerem)Koszi a valaszokat!!
A kérdező hozzászólása: szal o benne lenne'
Kérdezd meg abban is benne lenne-e h úgy hármasban h plusz egy fiú:D
A kérdező hozzászólása: Persze...en nekem mondjuk ha ilyet mondana akkor leutnem, biztos nem mennek bele!!
Szerintem attól még szeret, csak más erkölcsi ítélettel rendelkezik. A legtöbb férfi eljátszik a gondolattal, és szerintem csak pozitív, hogy nem hazudott a szemedbe, hogy az õ fejében bizony soha nem fordult meg. Ettõl még biztos, nem fog hazaállítani egy másik leányzóval. A legtöbb férfinek ez a vágya csak gondolati síkon teljesül. Petranova

Ma mar a nyolcadik napja, hogy kesik a menzeszem eggy honapja hagytam abba a gyogyszert csak! Szerdan a digitalis tesztem negaiv lett, Csutortokon is csinaltam de nem digitalisat azis negativ lett! Holnap ha csinalok kimutassa mar ha terhesvagyok?

Legjobb válasz: Ha 8 napot késik márpozítivnak kellene lenie. sajnos nekem a gyógyszer abbahagyása után 3havonta jött meg 2 évig,aztán most sikerült. Talán nem tett enyire tönkre téged is a fogamzásgátló, de vannak ilyen mellékhatásai.pl nekem azt okozta, hogy nem volt tüszõrepedésem és az igy cisztaként bent maradt mostanra 15-20 cisztám van. ellenõrzés mellet!! Kérd meg a dokidat, hogy figyelje ha lehet, mert úgy már nagyon nehéz teherbe esni.Én is kerestem másik dokit és mostanra helyreállt a gyógyszerekkel( bromo, closti)

Ha 8 napot késik márpozítivnak kellene lenie. sajnos nekem a gyógyszer abbahagyása után 3havonta jött meg 2 évig, aztán most sikerült. Talán nem tett enyire tönkre téged is a fogamzásgátló, de vannak ilyen mellékhatásai.pl nekem azt okozta, hogy nem volt tüszõrepedésem és az igy cisztaként bent maradt mostanra 15-20 cisztám van. ellenõrzés mellet!! Kérd meg a dokidat, hogy figyelje ha lehet, mert úgy már nagyon nehéz teherbe esni.Én is kerestem másik dokit és mostanra helyreállt a gyógyszerekkel( bromo, closti)
8 napos késésnél már ki kéne mutatnia, ha van baba. Ennek ellenére, hallottam már olyat is, hogy volt, akinek a 6-7. héten mutatta csak ki a teszt. Lehet, hogy a gyógyszer miatt késik, de lehet baba is. Pár nap múlva tesztelj újra. És ha 1 héten belül sem jön meg, akkor menj el dokihoz.
sajna nem vagy terhes mert már rég kikelet volna hogy mutassa a teszt

Mit csinaljak ha nem tudok beletorodni abba hogy nem szeret? 12/L

Van egy fiu, akivel csak a neten ismerkedtem meg dee nagyon aranyos volt, helyes meg kedves...es kb. masfel honapig tok jol megvoltunk aztan o bunko lett es nem is nagyon irt vissza pedig nem volt oka haragudni ram...folyton szivecskeket irt meg azt mondta hogy irjak ha vagyok stb.. aztan amikor 3 napig nem irtam neki akkor flegma lett es utana jopar honapig nem is irtam neki ... de minden egyes nap gondoltam ra..sokat sirtam miatta . a multkor mondtam neki hogy legyunk joban ugy mint regen erre annyi volt a valasza hogy 'jo' ... mit tegyek? annyira szeretem .. :( 12/L

Legjobb válasz: találkoztál már vele? mert szerintem hülyeség a netes kapcsolat..2 netes barátom volt és igy visszagondolva tök hülye voltam! Az egyiket még mindig bánom :( kérdezd meg nyíltan hogy mi baja van.Ha nem válaszol vagy valami akkor hagyd. Lehet hogy azt akarja hogy könyörögj neki vagy ilyesmi.. Amugy 12 évesen szerintem még várj ezzel :) /ennyi idõsen kezdõdõtt nekem is az 1. ilyen "románc" és nem lett jó vége./ 15/L

találkoztál már vele? mert szerintem hülyeség a netes kapcsolat..2 netes barátom volt és igy visszagondolva tök hülye voltam! Az egyiket még mindig bánom :( kérdezd meg nyíltan hogy mi baja van.Ha nem válaszol vagy valami akkor hagyd. Lehet hogy azt akarja hogy könyörögj neki vagy ilyesmi.. Amugy 12 évesen szerintem még várj ezzel :) /ennyi idõsen kezdõdõtt nekem is az 1. ilyen "románc" és nem lett jó vége./ 15/L

Biztosak vagytok abban, hogy párotok szeret Titeket, még ha azt nem is tudja/akarja/szokta kimutatni?

Mib?l tudjátok?Vagy nem vagytok biztosak,de a lúrkó miatt mégis vele vagytok?

Legjobb válasz: Én most épp ilyen dilemmában vagyok. Nincs komolyabb gond, nem veszekszünk, nincs ilyesmi, de már nem az mint régen. Valahogy ellaposodtunk. Vagyunk és kész. Persze ha megkérdezem, szeretsz e még, támadásnak veszi. :(

Én most épp ilyen dilemmában vagyok. Nincs komolyabb gond, nem veszekszünk, nincs ilyesmi, de már nem az mint régen. Valahogy ellaposodtunk. Vagyunk és kész. Persze ha megkérdezem, szeretsz e még, támadásnak veszi. :(
Nálunk ugyan még nincs gyerek, de pont ez a probléma áll fenn nálunk mostanság. 3 éve vagyunk együtt és már nem érzem, hogy ugyanúgy mutatná meg a párom, hogy mennyire szeret, mint elõtte. Mi egy hete beszélgetünk errõl és már most látom a változást, igaz még csak minimálisan, apró dolgokban. Én biztos vagyok benne, hogy ennek ellenére szeret engem, csak a szürke hétköznapokban valahogy elfelejtette ezt kimutatni. Nem tudom a párod mennyire beszélgetõs, lelkizõs típus, de szerintem mindenképpen beszélnetek kellene errõl. A férfiak néha elég mamlaszok tudnak lenni, mert ha nem mondod el nekik ezeket a dolgokat, akkor az életben nem jönnek rá, hogy téged ez zavar és azt hiszik, hogy mindent jól csinálnak.:) Az én meglátásom szerint egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció és mindig idõt kell szakítani egy kis beszélgetésre. Ha elmondod, hogy téged mi bánt, vagy mit hiányolsz a kapcsolatotokból, akkor õ is mondja el, hogy õt mi zavarja és így tudtok változtatni, amin lehet. Az is elõfordulhat, hogy vannak olyan dolgok, amik õt zavarják, de te nem tudsz róla. Beszélgessetek!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Van egy 2 éves lányunk és nagyon sok-sok éve vagyunk együtt. A lányunk születése elõtt sem sem volt egy lelkizõs, ölelgetõs, beszélgetõs, puszilgatós típus.De ami azóta van az egy kész katasztrófa.Beszélni nem lehet vele, mert személyes sértésnek veszi.Valószínû hall belõle valamit, mert akkor 1!!! hétig látom, hogy próbálkozik, de aztán abbamarad.Úgy élünk egymás mellett , mint 2 testvér.Nem igényli a szexet, soha nem bókol vagy ölel meg.Sokat melózik, de régen is sokat melózott!Sõt azt kell mondjam, hogy az utóbbi idõben még sokszor nagyon csúnyán is tesz nekem.Pedig mindig figyelek magamra, csinosan öltözöm, rend van, tisztaság, ennivaló... Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon elhidegültünk és már nem érzem azt, hogy én tenni akarok érte, hogy jobb legyen, mert feleslegesen strapálom magam :( De nagyon szeretnék boldog lenni!!!Viszont a gyereket meg nem akarom elszakítani az apjától!
Nálunk minden oké, igen, szeret/jük egymást. De gondolom nem az ilyen válaszokra vagy kíváncsi.:) CSak azokéra, ahol gond van.:( Pedig nálunk épp nincs rend, teli van a szoba játékkal, tegnap este nem pakoltam el, mást csináltunk.:)
2. vagyok Így már megint más a helyzet! Ahogy mondtam még nincs gyerekem, de el tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet olyankor lépni, mikor a kicsi érdekeit is figyelembe kell venni. Én úgy gondolom, hogy ha nem lehet vele beszélni, akkor nem sok esély van a javításra. Lehet ezt neki is el kellene mondani, hogy ha nem hajlandó beszélgetni, akkor nem tudjátok megoldani a problémákat. Jajj te szegény, most még az én szívem is összeszorult!:( Én csak a saját szüleimbõl tudok kiindulni. Õk nagyon rossz házasságban éltek amióta az eszemet tudom, nem is emlékszem olyanra, mikor szerették egymást. Kiskoromban még nem volt vészes a helyzet, mert ahogy ti is, õk is el voltak egymás mellett, de ahogy nõttem egyre rosszabb lett. 12 éves koromra egyre durvább veszekedések voltak, aminek következtében sosem akartam hazamenni a suliból. Az osztályfõnököm csak nyavalyásnak hívott, mert folyton volt valami bajom, amit igazából csak kitaláltam, hogy még maradhassak a suliban. Anyukám teljesen depressziós lett, öngyilkosságot is megkísérelt, miközben apánkat alig láttuk. Kívülre persze apánk azt mutatta, hogy minden rendben van és így senki sem értette anyát, hogy miért panaszkodik, miközben mindenünk megvan. Mint utólag kiderült apánk eljárt csajozni, gyakran örömlányokhoz is, amitõl anyának még gyakran nemi betegségei is lettek. Aztán mikor a húgom 13 én 17 évesek voltunk anya összeszedte minden bátorságát és kimondta, hogy el akar válni. Ezért én nagyon tiszteltem, mert egyébként rettegtünk apánktól, mert bár egy-két pofont leszámítva (amitõl mellesleg bepisiltem, mikor kaptam) sosem bántott minket, csak rettenetes lelki terrorban éltünk. A válás maga volt a pokol, remegve ültünk esténként a szobámban hárman és elõfordult, hogy annyira sírtunk és remegtünk tesómmal, hogy anya már adott nekünk egy-egy fél szem nyugtatót, hogy tudjunk aludni. Nem mertük anyát egyedül hagyni, mert féltük, hogy apa megveri. Nem is emlékszem, hogy hogy kerültünk nagyimhoz, de még utána is folytatódott a lelki terror. Apa smsekben üzent anyának, hogy várni fogja a munkahelyénél és megveri/megvereti. Akkor javult a helyzet, amikor nagy rettegve megint elkezdtünk találkozni apával, aztán pedig lett egy barátnõje, aki mellett most ideiglenesen lenyugodott, de tartunk tõle, hogy meddig tart ez az állapot. Anya teljesen tönkrement a válásba, rettenetesen lefogyott és 1 év alatt 5 évet öregedett. Csak úgy tudta átvészelni, hogy talált egy társat magának, aki mindig mellette áll és támogatja (vele együtt minket is, pedig neki is 2 gyereke van) és mint utólag kiderült, aki már megvolt 3-4 évvel a válás elõtt.:) Én nagyon hálás vagyok neki, mert ha õ nem lett volna, akkor ki tudja mi lett volna anyával, pedig az egyik legjobb ember, akit ismerek! Azóta, ha szóba kerül a dolog mindig ugyanoda lyukadunk ki, hogy csak azt sajnáljuk mindannyian, hogy anya nem vált el hamarabb.:( Ezt csak azért írtam le, hogy a gyerek szemszögébõl is lásd egy rossz házasság következményeit. Nem feltétlenül fog idáig fajulni a dolog köztetek, de nem tudhatod mit hoz a jövõ. Én ezekbõl kiindulva mindig azt mondom, hogy egy gyerek nem lehet ürügy arra, hogy 2 ember együtt maradjon, mert lehet sokkal rosszabbat tesznek ezzel a gyereknek, mintha elválnának. Bár még kicsi gyerekrõl van szó, de amennyire lehet mindenbe bele kell vonni, ha válásra kerül a sor és mindent elmagyarázni, hogy mi miért történik és akkor talán nem fogja annyira megviselni. Az apjától pedig nem kell elszakítani azért, mert ti már nem vagytok együtt! Ha az apja szereti, akkor még jobb is lehet a kapcsolatuk. Mi a válás után sokkal több idõt töltöttünk apánkkal, mint elõtte... Bocsi, hogy hosszú lett, csak ezt mindenképpen le akartam írni, hátha le tudsz szûrni belõle valamit!:) Sok sikert!
Az én szüleimmel ugyanez volt a helyzet, és ma is azt mondom , a legjobb döntés volt, hogy elváltak. Szerintem mindenáron nem kell együtt maradni, ha boldogtalanok vagytok egymással, meg ahogy írod néha már csúnyán beszél veled. Ez késõbb elmérgesedhet. Szerintem vagy próbáljatok meg harcolni hátha sikerül még rendbe tenni a dolgokat. Velünk is volt ilyen idõszak, már úgy gondoltuk menthetetlen, de aztán mégis inkább megpróbáltuk újra kezdeni, és most jobb, mint valaha, nagyon szerelmesek lettünk újra egymásba. :) Viszont ha végképp nem megy, akkor nem kell erõltetni, mindenkinek joga van a boldogsághoz, a gyereknek sem jó, ha azt látja, érzi, hogy a szülei feszültek, szomorúak, rosszkedvûek. Ettõl még nem lesz elszakítva az édesapjától, én is akkor mehettem apához amikor csak akartam, rengeteg programot szerveztünk kettesben, miután különmentek.

Heti kb. 3-4-szer szoktam tornázni kardiót és felüléseket. Hagyjam ezt abba, ha kisbabát szeretnénk a párommal?

Heti kb. 3-4-szer szoktam tornázni. Kardió, felülések... Kisbabát szeretnénk a párommal Kb. 1honapja probálkozunk!Nem baj ha ugyanugy tornázom ahogy szoktam?Ugyértem ha közben teherbeesnék de még nem tudok róla az nem árthat a picinek?Vagy fogjam vissza magamat 1 picit?

Legjobb válasz: Én úgy módosítanám a tornát, hogy az ovuláció utáni idõszakra tervezném a könnyített mozgásformát. Ha nem esel teherbe, akkor az elsõ két hétben mehet a cardio, utána a lazább torna.

Én úgy módosítanám a tornát, hogy az ovuláció utáni idõszakra tervezném a könnyített mozgásformát. Ha nem esel teherbe, akkor az elsõ két hétben mehet a cardio, utána a lazább torna.
Nem ártasz vele! Sõt a terhesség elsõ 3 hónapjában is nyugodtan csinálhatod, illetve ameddig jól esik. Régen is úgyanúgy mentek az asszonyok kapálni a földre, ha terhesek voltak, mégis egészséges gyerekeket szültek. Különben hol lennénk most mi?
Pontosan.Nem ártassz vele semmit , mert már a szervezeted hozzá van szokva a mozgáshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!