Találatok a következő kifejezésre: Ha szeptemberben utoljára menszeszem akkor (2 db)

Ha szeptemberben volt utoljára menszeszem akkor nem lehetek rosszul 1 hét után?

voltam orvosnál de ök sem tudják

Legjobb válasz: Ha szeptemberben volt utoljára, akkor kb. 4 hónapos terhes vagy. Érdekes, hogy az orvos nem tudja. Majd, ha megszülsz, vissza tudod számolni:)

Ha szeptemberben volt utoljára, akkor kb. 4 hónapos terhes vagy. Érdekes, hogy az orvos nem tudja. Majd, ha megszülsz, vissza tudod számolni:)
Tényleg nem teljesen tiszta a kérdésed. Nekem augusztus végén volt meg utoljára a mensim és szeptember közepén fogant a Picúr, jelenleg 21. hetemet töltöttem be. Neked nem sokkal utánam kell járnod, ha terhes vagy. Olyan nincs, hogy az orvos nem tudja, vagy nem is orvos, már ne haragudj. 7-8 hetesen már meg tudja állapítani, hogy élõ magzat van-e a pocidban. Ha nincs baba a pocidban, akkor valami más gondod van, de akkor nem tudom miért gondolod, hogy terhes vagy. Akkor ki kell vizsgálni.
Mikor volt pontosan az utolsó mensid elsõ napja? Hány naposak általában a ciklusaid kb?
Énis aug 18-án menstruáltam utoljára, szeptember elején estem teherbe és már 22 hetes vagyok. Ha terhes vagy, már mozog a baba:) A kérdés nem egyértelmû, írj kommentet, akkor tudunk értelmes választ adni:-)
Nyugodtan mehetsz 6-án, de nem csináltál otthon tesztet mert már ki kellene mutatnia annak is.
A kérdező hozzászólása: szia de persze hogy csináltam még 26 án mielõtt meg kellett volna jönnie és már akkor pozitiv volt és vérbõl is csináltattam ami szintén pozitiv csak nem tudom hogy nem lesz e korai mert még 6 hetes se leszek
Nem lesz korai, de ne ijedj meg ha még nem fogod hallani a szívhangját. Gratulálok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!