Találatok a következő kifejezésre: Ha szept. nov (3 db)

Ha szept. 22-én, nov. 6-án, és dec. 10-én volt meg a mensim, akkor most januárban mikorra várjam, és mikor lesz a következő peteérésem?

Nyár végén hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.

Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.
36 napos a ciklusod, ez szerintem nagyon hosszú, lehet, hogy a fogigátló abbahagyása miatt még nem állt be rendesen. Szerintem a reggeli ébredési hõmérsékleted pontos választ ad, ha minden nap pontosan méred, akkor az ovu elõtti napon 2-3 tizedfokot leesik és utána pedig szépen elkezd emelkeni 5-6 tizedfokkal. Na ezt a leesést kellene megfognod! A babáttervezõk otthona c. honalpon tudsz rendelni olyan homeopátiás szert, ami beállítja a ciklusod hosszát, de kiváló erre a cickafarkfû tea is. Számításaim szerint, persze nehéz így látatlanba bármi mondani a peteérésed decmber 27 és január 2 között lehetett.
Szia, ciklus.hu neked is a javaslatom.De ha ovulálsz rendszerint megérzed, mert mensi szerû kis görcsök, és az egyik petefészked jobban fájogathat.De a legjobb ha 3 naponta szeretkeztek, akkor összejöhet.A "gyere édes, most ovulálok" csak nagy ritkán jön be.A spontaneitásra törekedjetek, és SZERESSÉTEK EGYMÁST NE GYEREKET CSINÁLJATOK!!!!!Egy öreg(24 éves) róka

Ha valaki férfiből nővé akar válni akkor az hogyan zajlik? Mennyi idő amig teljesen nőies lesz? és lehet a férfiből is ugyanolyan szép nő mintha annak születik? Ha van valami olyan honlap ahonnan ezeket megtudhatok akkor azok is jók.

csak érdekl?d?k, nem akarok n?vé válni.

Legjobb válasz: ez eleven szamomra nem emberi dolog miert nem tudja elfogadni magat egy ember ugy ahogy van? senki se tokeletes dehogy inkabb a masik nemhez tartozna az mar nagyon undorito buahh

ez eleven szamomra nem emberi dolog miert nem tudja elfogadni magat egy ember ugy ahogy van? senki se tokeletes dehogy inkabb a masik nemhez tartozna az mar nagyon undorito buahh
Férfibõl nem lesz nõ, nõbõl sosem lesz férfi. Ez ilyen egyszerû. Nem (csak) a nemi szervünk tesz minket férfivé vagy nõvé. Egy csomó olyan dolog van, amit nem lehet átoperálni, de még megjátszani sem...
A kérdező hozzászólása: lehet, de csak érdeklõdõk!!
A csontozatát nem fogják átmûteni, max az ádámcsutkáját:) A hormonoktól sem megy össze..
nem tudom, egyszer láttam errõl egy dokumentum filmet...vagy valami olyasmit. Voltak férfiak akik gyönyörû nõk lettek :O
Nem lehet egy férfiból olyan nõ mint ha nõnek született volna. Jó vannak szép nõk, akik férfiak voltak, de elenyészõ. Elõször a hormon kezelések, már pontosan nem tudom, hogy csak egy évig, vagy többig kell szedni a nõi hormonokat. Egy fiú 16 éves korától szedte, de csak 21 évesen lehetett megmûteni, mert Amerikában akkor volt engedélyezett. Ezek a hormonok lassítják a szõrnövekedést, az izmokból zsírpárnák lesznek stb. Utána következnek az arc átalakítások, az állcsontok, szemöldök csontok meg csiszolása, mell mûtét. Végül a himbilimbi amputálása és átalakítása. Évekig zajló folyamat. És sok sok pénz.
akik lepontoztak, azok cáfolják már meg azt, amit írtam. oks? ... így lenne fair (elõzõ válaszoló)

Szept.1-én hagytam abba a fog.gátlót, nov.25-én voltunk együtt védekezés nélkül a mens.után 2 nappal. Nem hőmérőzök, nem számolgatok, pár napja elkezdett fájni a hasam alja, reggelente émelygek, de ha eszem elmúlik. Mi lehet ez? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amikorra várod a nemvártat:-) tesztelj Clearblue teszttel. érzékeny ha terhes vagy menstruáció elõtt négy nappal is kimutatHATJA. Rendesen csak mensi napján.

amikorra várod a nemvártat:-) tesztelj Clearblue teszttel. érzékeny ha terhes vagy menstruáció elõtt négy nappal is kimutatHATJA. Rendesen csak mensi napján.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!