Találatok a következő kifejezésre: Ha személyesen egy terméket akkor (4 db)

Ha személyesen veszünk egy terméket akkor kapunk blokkot is de ha csak megrendeljük akkor is kapunk?

Legjobb válasz: Akkor is kapnod kell ha megrendeled, vagy ha nem is blokkot akkor valamilyen papírt róla ami a blokkot helyettesíti.

Akkor is kapnod kell ha megrendeled, vagy ha nem is blokkot akkor valamilyen papírt róla ami a blokkot helyettesíti.
igen, mindenképp kapsz vmi papírt
igen számlát kapsz róla, amin rajta van a vásárlás idelye, a cég neve stb.
A kérdező hozzászólása: ok kösz:)

Ha egy aukciós oldalon megnyertek egy terméket mondjuk 10 Ft-ért, akkor személyes átvátelkor mennyit szoktatok fizetni?

Elég gáz, hogy kiszúrom az eladó szemét egy tízessel, dehát ennyiért nyertem meg, nem? Akkor miért adnék többet??? Segítsetek, olyan tanácstalan vagyok...

Legjobb válasz: Ha 10 forint, akkor 10 forint szerintem. Ha szimpi az eladó, esetleg meghívhatod egy kávéra vagy sörre. :D

Ha 10 forint, akkor 10 forint szerintem. Ha szimpi az eladó, esetleg meghívhatod egy kávéra vagy sörre. :D
Én biztos csak annyit adnék érte, ha postán veszem, akkor is csak annyit fizetek ki+postaköltség. Szerintem ez így korrekt, én sem várnék el semmi pluszt, ha eladnék(de nem adok el).
Én simán elhoztam ingyen dolgokat ha így nyertem meg, és ugyanúgy nem kértem semmit ha tõlem nyerték meg 1Ft-ért.Nem kell kellemetlenül érezned magad, ez errõl szól:)
Azért az sem mindegy, hogy mennyit ér a megnyert cucc. Pl. egy régebbi újság, könyv, folyóirat aminek amúgy sincs igazi értéke, tényleg nem gáz ennyit adni, de mondjuk egy többezer Ft-os tételnél én legalább egy 500-ast szoktam adni. CD, DVD esetén is min. a 100-ast ill. postaköltség esetén felfele kerekítek pár százassal. Amúgy én 1 Ft-os licitre csak olyan dolgokat szoktam felrakni, melyeket igazából ajándékba is odaadnék... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek. Egyébként egy kozmetikai termékrõl van szó, nem nagy értékû, pár száz forint a rendes ára.

Ha online rendelek egy terméket az Ipon-nál, és a személyes átvételt választom, akkor mennyi idõn belül kell a termékért mennem amikor beérkezett hozzájuk?

Egy olyan termékrõl van szó ami hol van raktáron, hol nincs és nekem nagyon fontos lenne, hogy végre meglegyen, de csak a jövõhéten tudom rá elõteremteni az összeget, Tegnap még azt írták nincs raktáron, ma meg már van. De viszont szeretném elõre megrendelni, nehogy megint kifogyjon a készlet és megint sokáig kelljen várnom rá, hogy érkezzen.

Legjobb válasz: Megvan erre is a válasz, a megrendelés leadása után max 3 nap és lehet menni a cuccért, 1 hétig tárolják utána visszaküldik! Sapphire R9 280X Vapor-X kártya és LK / Cata WoWozásra használom! Simán elbír több WoWot is 60-70 FPS-el full grafikán! :)

A kérdező hozzászólása: Megvan erre is a válasz, a megrendelés leadása után max 3 nap és lehet menni a cuccért, 1 hétig tárolják utána visszaküldik! Sapphire R9 280X Vapor-X kártya és LK / Cata WoWozásra használom! Simán elbír több WoWot is 60-70 FPS-el full grafikán! :)


Ha aukciós portálon eladok egy nagyobb terméket (számítógép), akkor milyen módon lehet eljuttatni a vevőhöz? (személyes átvételen kívül) És mekkora költségekkel jár?

Legjobb válasz: Ja, és ha eladsz, akkor a vevõ állja a postát, szóval ha neki megéri, akkor miért ne adnád úgy fel?

Ja, és ha eladsz, akkor a vevõ állja a postát, szóval ha neki megéri, akkor miért ne adnád úgy fel?
hát nem igazán érdemes, mert nagy költséggel jár ezt törékenyként meg biztosítottkémnt, értéknyilvánításal és utánvéttel feladni ... lehetni lehet, csak kérdés érdemes-e
Értékbiztosítva 19 kilóig 1990.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!