Találatok a következő kifejezésre: Ha szedem clostilbegy (3 db)

Ha szedem a clostilbegyt akkor mikor legyünk együtt a párommal elég a peteéréskor csak ha sokat vegyunk együtt? Vagy máskor nagyobb esély van rá? Kinek mi volt a tapasztalat? és kinek hányadik hónapban jött össze a baba! Nekem ez a második hónapom!

Legjobb válasz: Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Ha szedem a clostilbegy nevezetü gyogyszert akkor menses után mikor van az a nap amikor teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Ugyanúgy peteéréskor, ami változó idõpont lehet (egyébként általában a következõ menzesz várható idejébõl kell 14 napot visszaszámolni) . Ha biztosra akarsz menni, szerintem használj ovulációs tesztet. Sok sikert!

Ugyanúgy peteéréskor, ami változó idõpont lehet (egyébként általában a következõ menzesz várható idejébõl kell 14 napot visszaszámolni) . Ha biztosra akarsz menni, szerintem használj ovulációs tesztet. Sok sikert!
A Clostilbegyttõl 26-28 napra megjön, úgyhogy a 14. napon +-3 napon próbálkozzatok. Figyeld az erõsebb nyákozást is ebben az idõben, ez is segíthet meghatározni a peteérés idõpontját.

Ha pajzsmirigy alulmüködésem van és szedek rá gyógyszert, akkor szedhetem a clostilbegyt tablettát?

Legjobb válasz: Miért nem kérdezted meg az orvost, aki felírta, vagy a gyógyszerészt, mikor kiváltottad!? Egyébként szerintem igen, de azért ez nem 100 %!

Miért nem kérdezted meg az orvost, aki felírta, vagy a gyógyszerészt, mikor kiváltottad!? Egyébként szerintem igen, de azért ez nem 100 %!
Pajzsmirigy alulmûködésre azt a hormont adják, amit a pajzsmirigyed nem tud valamiért elõállítani. Vagyis simán egy pótlás. Nyugodtan szedheted a clostit mellette.
szia.én is szedek a pajzsmirigyre euthyrox-ot 25mg, az értékem 6, 84-röl 2 hónap alatt lemen 2, 2 -re. a dokim szerint ez jó, hiábea mondtam hogy mindenutt azt írják babához 1 körüli érték kell, nem emeli az adagomat. viszont clostyt neke is írt fel, - duphastont hozzá. ez volt a 6. sikertelen hónapom a gyógyszerekkel. mokr lesz eredmény, azt már én sem tudom, nagyon el vagyok keseredve. te mióta szeded?
bocsi, nem 6, 84 hanem 3, 84
A kérdező hozzászólása: Én 2009 óta szedem a pajzsmirigyre az euthyrox -ot és 100mg kell szednem minden nap 1-et.Ez az elsö herthességem alatt derült ki, de most nem akar össze jönni a második baba már 1 éve és arra gondoltam ha elmegyek dokihoz és pl ezt a clostit irja fel akkor szedhetem-e nyugodtan. Köszönöm szépen!
nekem sem jon a baba, már 3 éve, és most májusban kezdtem el csak szedni, de szívem szerint emelném az adagomat csak magam nem merem, a doki szerint jó a tsh eredményem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!