Találatok a következő kifejezésre: Ha szedem Elevitet de még lehet (2 db)

Az Elevit biztosan nem. Sõt!
A kérdező hozzászólása: Tudom h 1 hónappal elötte kell elkezdeni szedni, de mivan ha pl 1 fél évig se jön össze? akkor az a lényeg h szedhetem mégha a baba nem jön össze?
Én úgy tudom, hogy a tervezett terhesség elõtt egy hónappal kell szedni, legalábbis dokim ezt mondta. Nekem sem jött össze még a baba, úgyhogy én most két naponta szedem. Aztán majd szüneteltetem. Egyébként én úgy vettem észre, hogy hízlalt (mérlegre ne álltam)és székrekedést okoz nekem.
A kérdező hozzászólása: A völegényemmel megszakitásos módon szeretkezünk.Azért igy mert konkrétan nem tervezzük a babát de ha e módon teherbe esnék nagyon örülnénk neki.de ha nem akkor folytatjuk.és ezért kérdeztem h ha igy esek teherbe, vagyis nem tudhatom h mikor , elkezdhetem e szedni az elevitet vagy a gravidát ha pl több hónapig nem esek igy teherbe, anélkül h bármi kavarodást okozna bennem.?
Engem is érdekel! Amúgy én szedtem egy darabig, de nekem székrekedést okozott.
Szia!Engem is érdekelne.
Szia! Engem is érdekelne, mert már 5 hónapja szedem, de babó még sajna nincs
Szia ! engem is érdekel! Köszi
Szia! Engem is érdekel!
engem érdekel, én is gondolkodtam a szedésén.
A kérdező hozzászólása: ha vkit érdekel a téma elmondhatom h miért kérdezem?
Az Elevit vitamin. Nem kavar fel semmit, viszont felkészíti a szervezetet a babára. Ha nem jön össze egy ideig, akkor sincs semmi baj, legfeljebb jobb étvágyad lesz tõle. De amikor a baba összejön, minden vitaminraktárad fel lesz töltve és a babának lesz mibõl elvennie :)
Ha egy évig nem jön össze a baba és szeded az Elevitet, akkor sem lesz tõle semmi bajod. Esetleg nagy mértékben megnõ az étvágyad és hízol tõle, más bajod nem lesz.

Ma egész nap szinte fájt a gyomrom. lehet attól hogy reggel tejet ittam és paprikás szalámit ettem? rennie -t vettem be de az nem használt. gond terhességnél ha elrontom a gyomromat? egyébként még elevitet szedek, de eddig nem volt gondom vele.

Legjobb válasz: Valószínûleg a gyomorsav csinálta. Ilyen esetekben próbálj meg valamilyen kekszet rágcsálni. Nem tudom megmondani, hogy a reggelid miatt volt-e, de nem valószínû. Én például reggelire mindig valamilyen joghurtot eszek elõször, majd csak pár óra múlva eszek szalámit, vagy hasonlókat. Próbáld ki te is!

Valószínûleg a gyomorsav csinálta. Ilyen esetekben próbálj meg valamilyen kekszet rágcsálni. Nem tudom megmondani, hogy a reggelid miatt volt-e, de nem valószínû. Én például reggelire mindig valamilyen joghurtot eszek elõször, majd csak pár óra múlva eszek szalámit, vagy hasonlókat. Próbáld ki te is!
A kérdező hozzászólása: kköszönöm szépen a válaszokat!
En kikeszulok a szalamitol, foleg, ha paprikas. A tej nekem segiteni szokott, nalam ilyen reggeli eseten a paprikas szalami lenne a gond.
en keptelen vagyok tejet inni reggelire, 23 hetesen meg kepes lennek reggel hanyni tole. Ez mindenkinek mas...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!