Találatok a következő kifejezésre: Ha szedem Duphastont, és (3 db)

Ha szedem a Duphastont, és mégsem vagyok terhes, vagy nem élne a baba akkor megjönne a mensim?

Minél többet olvasgatok itt, annál több problémát gyártok magamnak. 30-án kellett volna megjönnie, de nem jött. Teszteltem két igen-igen halvány +. Felhívtam a dr.-t, azt mondta azonnal menjek, mert ad gyógyszert. Megvizsgált, de nem UH-al, mert az még nagyon korai lett volna, így csak kézzel és azt mondta zárt a méhszáj, kaptam Duphastont az el?z? vetélés miatt. Mi van, ha csak azért volt pozitív a teszt, mert elkezd?dött a terhesség, de beágyazódni nem tudott és nem is vagyok terhes, csak most esetleg a gyógyszer miatt nem jön meg. Tesztet hiába is csinálnék, mert biztosan pozitív lenne a gyógyszer hcg tartalma miatt. Vagy rosszul gondolom, van értelme tesztelni, nem hcg hormont tartalmaz, vagy annak a termelését segíti? Már egészen meg fogok hülyülni. Valaki nem volt hasonló helyzetben? Ha tudtok segítsetek, mert már minden rosszra gondolok.

Legjobb válasz: Szia! A Duphaston a beágyazódást, megtapadást segíti én úgy tudom. Szerintem attól még hogy szeded, de nem vagy babás megjött volna. Szedd a gyógyszert és 6 hetesen menj vissza az orvoshoz, akkor már meg tudja állapítani a terhességet. Sok sikert.

Szia! A Duphaston a beágyazódást, megtapadást segíti én úgy tudom. Szerintem attól még hogy szeded, de nem vagy babás megjött volna. Szedd a gyógyszert és 6 hetesen menj vissza az orvoshoz, akkor már meg tudja állapítani a terhességet. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: 23-án megyek ultrahangra, de én addig megbuggyanok.
menjél elöbb megmondod a dokinak nem tudsz várni addig, én is csináltam ilyet
Nálam ugyanígy kezdõdött.Nagyon halvány + és elmentem dokihoz!Nálam csinált ultrahangot és ott volt az üres burok letapadva!Felszívódott a baba!Megcsináltam a duphaston kúrát.Még mindíg nem jött meg!Ha mégsincs babám akkor gyógykaprás!Kérd az ultrahangot, mert amíg nem látod a saját szemeddel, addig nem fogsz megnyugodni!

Duphastont szedek, este 2-t. De ma megyek bulizni és tuti iszok egy kis pezsgőt vagy valamit. Nagy gond ha iszok a duphastonra?

Arra gondoltam, hogy 5-kor beveszem és úgyis csak 8-9 körül innék kicsit.

Legjobb válasz: Semmiképp ne igyál rá, baj lehet belõle! Inkább ma este ne vedd be, majd csak holnap!

Semmiképp ne igyál rá, baj lehet belõle! Inkább ma este ne vedd be, majd csak holnap!

Lombik után Duphastont írtak fel. Ha nem vagyok babás, és szedem a gyógyszert, akkor nem jöhet meg a vérzésem?

Legjobb válasz: Szia!De megjöhet.Nekem az orvosom azt mondta addig szedjem míg teherbe nem esem,8 hónap után abba hagytam mert annyira szenvedtem menzesz alatt hogy az elsem mondható.Rá két évre spontán estem teherbe.

Szia!De megjöhet.Nekem az orvosom azt mondta addig szedjem míg teherbe nem esem, 8 hónap után abba hagytam mert annyira szenvedtem menzesz alatt hogy az elsem mondható.Rá két évre spontán estem teherbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!