Találatok a következő kifejezésre: Ha szedem Duphastont, (7 db)

3 hónapja szedek Duphastont. Teherbe eshetek miközben szeden, vagy csak ha abba hagytam?

Legjobb válasz: A duphaston arra való, hogy segítse a teherbe esést, gondolom csak a ciklus második felében szeded. Miért kell szedni?

A duphaston arra való, hogy segítse a teherbe esést, gondolom csak a ciklus második felében szeded. Miért kell szedni?
A kérdező hozzászólása: azért kell szednem, hogy legyen menstruációm. A menstruáció kezdetétõl számitott 11. naptól a 25. napig kell szednem, 2x1et. De nekem már volt vesztésem is, és akkor is a Duphastont szedtem.
Ez így hülyeségnek hangzik keress másik dokit. Duphastont peteérés után kéne szedni. Ha magától nicns mensid arra jó, hoyg meghozzák, de rendbe rakni nem fog. Ki kéne vizsgálni miért nicns menzeszed. 3. napi hormonsorod ilyen lett?

Ha szedem a Duphastont, és mégsem vagyok terhes, vagy nem élne a baba akkor megjönne a mensim?

Minél többet olvasgatok itt, annál több problémát gyártok magamnak. 30-án kellett volna megjönnie, de nem jött. Teszteltem két igen-igen halvány +. Felhívtam a dr.-t, azt mondta azonnal menjek, mert ad gyógyszert. Megvizsgált, de nem UH-al, mert az még nagyon korai lett volna, így csak kézzel és azt mondta zárt a méhszáj, kaptam Duphastont az el?z? vetélés miatt. Mi van, ha csak azért volt pozitív a teszt, mert elkezd?dött a terhesség, de beágyazódni nem tudott és nem is vagyok terhes, csak most esetleg a gyógyszer miatt nem jön meg. Tesztet hiába is csinálnék, mert biztosan pozitív lenne a gyógyszer hcg tartalma miatt. Vagy rosszul gondolom, van értelme tesztelni, nem hcg hormont tartalmaz, vagy annak a termelését segíti? Már egészen meg fogok hülyülni. Valaki nem volt hasonló helyzetben? Ha tudtok segítsetek, mert már minden rosszra gondolok.

Legjobb válasz: Szia! A Duphaston a beágyazódást, megtapadást segíti én úgy tudom. Szerintem attól még hogy szeded, de nem vagy babás megjött volna. Szedd a gyógyszert és 6 hetesen menj vissza az orvoshoz, akkor már meg tudja állapítani a terhességet. Sok sikert.

Szia! A Duphaston a beágyazódást, megtapadást segíti én úgy tudom. Szerintem attól még hogy szeded, de nem vagy babás megjött volna. Szedd a gyógyszert és 6 hetesen menj vissza az orvoshoz, akkor már meg tudja állapítani a terhességet. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: 23-án megyek ultrahangra, de én addig megbuggyanok.
menjél elöbb megmondod a dokinak nem tudsz várni addig, én is csináltam ilyet
Nálam ugyanígy kezdõdött.Nagyon halvány + és elmentem dokihoz!Nálam csinált ultrahangot és ott volt az üres burok letapadva!Felszívódott a baba!Megcsináltam a duphaston kúrát.Még mindíg nem jött meg!Ha mégsincs babám akkor gyógykaprás!Kérd az ultrahangot, mert amíg nem látod a saját szemeddel, addig nem fogsz megnyugodni!

Ha gyógyszert szedek (duphastont) az befolyásolhatja az lh teszt eredményét?

Mivel van benne enyhe hormon lehet hogy nem mutatna valós eredményt?vagy ezt a hormont amit a teszt kimutat csak a szervezetem tudja termelni??

Ha együttlét után szedem a duphastont mellette nem árt a palástfü tea? Ha jól tudom az is a beágyazódást segíti

Legjobb válasz: Együttlét után duphastont? Konkrétan mire írta fel a doki? Én terhességmegtartóként szedtem.

Együttlét után duphastont? Konkrétan mire írta fel a doki? Én terhességmegtartóként szedtem.
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondta hogy azért kell szednem mert ha estleg van bennem valami akkor az meg tartja!
A palástfû tea nagyon jó!Sokan ajánlották, igaz csak mától iszom.Citromlével és vagy mézzel vagy cukorral iszom.Teherbe eséshez szeretném ha segítene.Állítólah a méhre van jótékony hatással.

Duphastont szedek, este 2-t. De ma megyek bulizni és tuti iszok egy kis pezsgőt vagy valamit. Nagy gond ha iszok a duphastonra?

Arra gondoltam, hogy 5-kor beveszem és úgyis csak 8-9 körül innék kicsit.

Legjobb válasz: Semmiképp ne igyál rá, baj lehet belõle! Inkább ma este ne vedd be, majd csak holnap!

Semmiképp ne igyál rá, baj lehet belõle! Inkább ma este ne vedd be, majd csak holnap!

Ha 12. hét után már nincs értelme Utrogestant, Duphastont szedni, akkor sokan miért szedik?

Legjobb válasz: Nálunk, Szlovákiában átszámítva kb. 40ft-omba került 3doboz duphaston, szóval nekem annyira nem volt pénzkidobás :) 1.voltam

Nálunk, Szlovákiában átszámítva kb. 40ft-omba került 3doboz duphaston, szóval nekem annyira nem volt pénzkidobás :) 1.voltam
Én pl.azért szedem, mert még van belõle. A dokim direkt úgy irta fel, hogy a 13-14.hétig szedjem. Az a biztos, ártani meg nem árt!
Nekem is úgy írta föl, hogy a 13-14. hétig tartson, de szerintem az pénzkidobás csak. Én úgy váltottam ki, hogy csak a 12. hétig legyen.
Ja hát az más :D Én 1 doboz Utrogestánt vettem több mint 1600 Ft-ért. 16 db-os és napi 2-t kell szedni :/ Na most azért ez egy kicsit sok. 8 napra...

Lombik után Duphastont írtak fel. Ha nem vagyok babás, és szedem a gyógyszert, akkor nem jöhet meg a vérzésem?

Legjobb válasz: Szia!De megjöhet.Nekem az orvosom azt mondta addig szedjem míg teherbe nem esem,8 hónap után abba hagytam mert annyira szenvedtem menzesz alatt hogy az elsem mondható.Rá két évre spontán estem teherbe.

Szia!De megjöhet.Nekem az orvosom azt mondta addig szedjem míg teherbe nem esem, 8 hónap után abba hagytam mert annyira szenvedtem menzesz alatt hogy az elsem mondható.Rá két évre spontán estem teherbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!