Találatok a következő kifejezésre: Ha szedek akkor (729 db)

Van ugy vki aki terhes és szedi a Bromocriptint? Ha szedi akkor ö mire?

Legjobb válasz: A bromocriptint a prolaktin visszaszorítására szokták alkalmazni. Te mire szeded, magas volt az értéke??????Remélem orvosi utasításra szeded terhesen!De gondolom igen!!!

A bromocriptint a prolaktin visszaszorítására szokták alkalmazni. Te mire szeded, magas volt az értéke??????Remélem orvosi utasításra szeded terhesen!De gondolom igen!!!
Igen, én szedem, azért mert magas volt a prolaktin szintem. Most vagyok 6 hetes, és azt mondta a dokim, hogy 11-12 hétig szednem kell, nehogy megugorjon a szint!!! Veled mi van? Te miért szeded?
Én is babát várok és még szedem a bromocriptint, de magas lett tõle a CK-MB szintem, ami elég aggasztó, mert infarktust okoz....ma megyek dokihoz és meg kell ismételni a labort, remélem semmi gond nem lesz:((( Nem dohányzom, nem iszom, nagyon figyelek a picire...de ha abbahygom a bromocritpint, akkor elvetélhetek...69-es csapdája

Most akarom elkezdeni a fogamzásgátlót szedni eddig gumival csináltuk és akkkor ha szedem akk a barátom teljesen belém élvehet?

Legjobb válasz: hát ha szeded akkor beléd elvileg nem lessz akkor sem semmi, de csalafinták ezek a fogamzásgátlók szóval csak ügyesen :)

hát ha szeded akkor beléd elvileg nem lessz akkor sem semmi, de csalafinták ezek a fogamzásgátlók szóval csak ügyesen :)
A kérdező hozzászólása: köszikee

Ha tesztoszteron növelőt szedek, akkor jobban kiszőrösödhetek? és ha szedek akkor attól mennyire lehet izmosodni kondi melett?

2 éve hobbi szinten kondizok, és halottam err?l a tesztoszteron növelésr?l.. valaki segítsen ki

Legjobb válasz: nem fog használni,meg sem fogod kb. érezni mert még fiatal vagy /gondolom/, a tesztó szinted magas és ezek nem szteroidok,csak kis mértékben képesek bele szólni a tesztó szintbe. 35év felettieknek van kitalálva. a kajád legyen minél jobb és az edzésed,protein és dextróz vagy ha van rá kes akkor vitargo legyen edzés utánra minden kép.

nem fog használni, meg sem fogod kb. érezni mert még fiatal vagy /gondolom/, a tesztó szinted magas és ezek nem szteroidok, csak kis mértékben képesek bele szólni a tesztó szintbe. 35év felettieknek van kitalálva. a kajád legyen minél jobb és az edzésed, protein és dextróz vagy ha van rá kes akkor vitargo legyen edzés utánra minden kép.
kedves kopasz skinhead ! látom gyors izmosodást szeretnél , erre csak a kox jó , igyál mellette sokat edz és kb. egy hónap múlva 1 állat leszel :) az lehet h nem áll majd fel , és ha 1 hetet kihagysz szinte teljesen össze mész , de no para 1 hónap alatt 10-15 kiló izom ;)
amire szerintem te gondolsz az anabolikus szteroid. ezeknek a készítményeknek a legnagyobb része Metil-Tesztoszteron tartalmú.vagyis elég hamar nõ az izomtömeged és az erõd. viszont vannak mellékhatásai!

Ha nem szedek béres cseppet akkor nem jön meg, ha szedem akkor meg csak úgy repülnek fel rám a kilók. Mit tegyek?

Menstruációs problémáim voltak. Több mint 5hónapig nem jött meg. Aztán rájöttem h vérszegény vagyok. Elkezdtem szedn a béres cseppet és aztán nem volt gondom. De most elkezdtem hízni és arra gyanakszom h a béres cseppt?l van.

Legjobb válasz: A Béres cseppben sok a B vitamin és étvágyat csinálhat, de ez nem törvényszerû, nekem nem volt vele ilyen gondom. Inkább menj el belgyógyász -endokrinológushoz, mert ez lehet pajzsmirigy alulmûködés is. Ha 5 hónapig nincs mensid, az hormonprobléma és meg kell nézetni.Nem magadat orvosolni, hogy vérszegény vagy.

A Béres cseppben sok a B vitamin és étvágyat csinálhat, de ez nem törvényszerû, nekem nem volt vele ilyen gondom. Inkább menj el belgyógyász -endokrinológushoz, mert ez lehet pajzsmirigy alulmûködés is. Ha 5 hónapig nincs mensid, az hormonprobléma és meg kell nézetni.Nem magadat orvosolni, hogy vérszegény vagy.

Kérdésem! Brutal Gainert és Testopumpot lehet e együtt szedni v nem? Vagy ha szedem akkor ér e együtt vmit a kettő?

Legjobb válasz: Lehet persze,de ha még nem múltál el 28-30 éves,akkor a testopump szedésének nem sok értelme van.

Lehet persze, de ha még nem múltál el 28-30 éves, akkor a testopump szedésének nem sok értelme van.
Szerintem a beagyazodast jelenti. Drukkolok Neked!
Szerintem is esélyes a beágyazodás, akkor van és utána is hasszurka:-)Én is drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek.
Lombikos vagyok és nekem is ezek voltak a tünetek és sikerült. 10 hónapos.Ezek a beágyazódás tünetei. Írj ha teszteltél. Ha jól veszem ki még 8 nap ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, 13-án tesztelek. Nagyon örülnék, ha sikerülne, ez a második kisérlet. Tegnap a WC papíron nagyon enyhe rózsaszín valamit láttam. Ez sem jelentheti, hogy megjön? Igaz, ha nem figyelném, észre sem vettem volna.
szia! végül a rozsaszinböl a wc papiron mi lett?
Sikerült végül a beülti?kérlek irj!
Sikerült a baba?

Egy 15 éves gyereknek szabad szednie fehérjeport illetve tömegnövelõt? Illetve ha szedem akkor egy idõ után lehet bajom tõle vagy ilyesmi (bõvebb információ lent)?

Ez a kettõ lenne,egy fehérjepor és egy tömegnövelõ:

Legjobb válasz: Nem lesz bajod. De sikerült a silány minõségbe nyúlnod. Biotechet ne. Scitec még-még okés, de ajánlom a Muscletech, Musclemed, Gaspari, Optimum, Dymatize, BSN márkákat. Árban max +1000 Ft, de ezek igazán minõségi táplálékkiegek.

Nem lesz bajod. De sikerült a silány minõségbe nyúlnod. Biotechet ne. Scitec még-még okés, de ajánlom a Muscletech, Musclemed, Gaspari, Optimum, Dymatize, BSN márkákat. Árban max +1000 Ft, de ezek igazán minõségi táplálékkiegek.
15 évesen ne szedj ilyeneket, még bõven növésben vagy, 18-20 éves korodig várj legalább
BSN - Syntha 6 Gaspari - MyoFusion MuscleTech - NitroTech Scitec - 100% Whey Protein MuscleMed - Carnivor (0-s vércsoportú vagyok, nekem a marhahús fehérje nagyon bejött) Amúgy ajánlom, hogy legalább a 2kg-os kiszerelést vedd meg, mert sokkal jobban jössz ki. Emellé vegyél Multi Pro Pak-ot, vagy ISS Vitamin Pakot (ez olcsóbb). 5 éve edzek, kipróbáltam sokféle kiegészítõt, és ez a legfontosabb, az összes többi felesleges pénzkidobás. Fehérje + Vitamin! /természetesen a megfelelõ táplálkozás mellett, de ez alap./
Mi köze van a növésnek a tápkiegekhez? Ha jóval olcsóbb, de mégis jó európai márkát akarsz, akkor ajánlom a Myproteint. Költséghatékonyabb megoldás, mint a csuda amcsi mátrixok.
az izomnövekedésre gondoltam :) de azért kössz a lepontozást...
Akkor egyrészt fogalmazz normálisan, hogy ne legyél lepontozva. Másrészt meg ez csak fehérje, és az izmok fehérjébõl épülnek fel, tehát akkor sem értem, mi bajod. Csirkemellet se egyen, mert abban is van fehérje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

A Brutal Cre-AT ha szedem akkor milyen változást lehet látni? Belső vagy külső változás?

Legjobb válasz: Semmit nem fogsz észrevenni,ugyanis 1%-ot ad hozzá a többi kieg és az étrend+kemény edzés+elegendõ pihenés "hatásához".

Semmit nem fogsz észrevenni, ugyanis 1%-ot ad hozzá a többi kieg és az étrend+kemény edzés+elegendõ pihenés "hatásához".
Ha már kreatint veszel, inkább egy monohidrátot ajánlanék, olcsóbban ki lehet jönni belõle. Változás: sejtvolumenizáló és energizáló hatása van.

Hány napnak kell eltelnie hogy hasson a fogamzásgátlo? Ha szedem a gyogyszert és megvan és ugy sexelünk pároomal és ugy élvez belém, akkor nem eshetek ugye teherbe ugyan ugy (ha szedem a tabit)?

most fogok nögyogyihoz menni:S eléggé félek.

Legjobb válasz: Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.

Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.
Azért kicsit ovatosABB lennék mint az elõttem szóló , mert a barátnõm is azt hitte, hogy az elsõ szem után, de mikor terhes lett, a doki megerõsítette, hogy mive olyan alacsony a hormontartalma a mai fogamzásgátlóknak, ezért az elsõ levél alatt mé g elõfordul peteérés, tehát jobb beszedni a 21 szemet, majd egyszer megjön és a következõ ciklusban már véd. A csikloméretedet pedig nem kell szégyellni, mert biztos nem te nyújtogattad, hanem genetikailag ilyen, bátran menj a dokihoz..és májfunkcióvizsgálatot kérj, ha ez nem lenne a dokinak egyértelmû., mert nekem az kimaradt és olyan fogamzásgátlót kaptam, ami nem is volt jó nekem.
A legbiztosabban akkor véd ha elfogyott 1 havi adag. Nem kell szégyelned semmit, pláne nem a nõgyógyász elött. Gondolj arra, hogy naponta hány nõ fordul meg nála, és egyáltalán nem férfi (ha férfi a dokid) szemmel fogja nézni a nemi szerved. Amúgy engem nem vizsgált meg mikor felirattam. És ne félj! Nagyon jó fej lesz! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok:) köszi a válaszokat:) örülök h. ilyen rendes emberek válaszoltak:)
A kérdező hozzászólása: ha legalább várok egy hetet vagy másfelet ugy már biztonságosabb nem?:) (tabletta)

Érdemes magzatvédő vitamint szedni anélkül hogy terhes lennék? Dr. Czeizel Endre nyilatkozta, hogy Õ is szedi a magzatvédő vitamint. Ha Õ beszedi akkor csak van benne valami. Azt mondta megelőzi a strokot és az érelmeszesedést.

Legjobb válasz: Úristen :D azért ez vicces, hogy szedi :D Szerintem nem kell szedni, max. ha terhességet tervezel akkor elõtte egy hónappal vagy hasonló... de amúgy szerintem meg lehet lenni nélküle én még nem is fogtam a kezemben életemben se ilyet, mégis tudok írni ide is :D Az lehet, hogy megelõz dolgokat de szerintem biztos van negatív hatása is, meg nem tudom mennyire jó dolog mindenfélét beszedni csak úgy. Ha akarod szedd, de szerintem nem kell.

Úristen :D azért ez vicces, hogy szedi :D Szerintem nem kell szedni, max. ha terhességet tervezel akkor elõtte egy hónappal vagy hasonló... de amúgy szerintem meg lehet lenni nélküle én még nem is fogtam a kezemben életemben se ilyet, mégis tudok írni ide is :D Az lehet, hogy megelõz dolgokat de szerintem biztos van negatív hatása is, meg nem tudom mennyire jó dolog mindenfélét beszedni csak úgy. Ha akarod szedd, de szerintem nem kell.
Nekem a fodrász mondta, hogy próbáljam ki, mert eléggé törik a hajam.Még nem vettem, mert multi tabs-ot szedek, de lehet megpróbálom.:-)
Vitamint orvosi vizsgálat után és ellenõrzés alatt édemes csak rendszeresen szedni. Okozhat problémákat. Czeizel Endre nyilván elvégezte ezeket a vizsgálatokat.
Te jó ég, ez vitamin! Miért rettegtek ennyire tõle??? A kismamáknak és a babájuknak ajánlják, akkor miért ne lehetne szedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!