Találatok a következő kifejezésre: Ha szedek és a (684 db)

Ha szednék fogitabit, az ugyebár biztonságosan "ellenáll a megtermékenyítésnek". viszont! Hogyan működik? Ha szedem, és belém élveznek, miért, vagyis mitől nincs semmi 'baj'?

Bocsi a hülye kérdésért, kissé tájékozatlan vagyok, és szeretném tudni mi történne bennem.. (:

Legjobb válasz: A tablettában lévõ hatóanyag többek között meggátolja a peteérést, magyarul nem zajlik le a normális ciklus, így nem is eshetsz teherbe, mert nincs megérett petesejt, ami mg tud termékenyülni a közösülés során. Az, hogy rendszeres idõközönként van vérzése a gyógyszert szedõknek is, az nem menzesz, hanem úgynevezett megvonásos vérzés, tehát egyfajta "mû" dolog, nem természetes. Általában úgy van, hogy 21 napig kell szedni, majd van 7 nap szünet, ezalatt valamikor megjön, nekem pl a 4. gyógyszermentes napon szokott, és ha elmúlt, ha nem, a 8. napon el kell kezdeni szedni az új levelet. Egyet nagyon jegyezz meg kérlek! 100%-os védelem NINCS! Kivételek mindig lehetnek, a gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, van valami csekély százaléknyi esély, talán csak 1, de az is valami! Szóval olyankor mégis megérik a petesejt és meg tud termékenyülni, vagy felborul a hormonháztartás és nem hat megfelelõen a gyógyszer. Nem akarlak elijeszteni, ha úgy érzed, szedd nyugodtan, reméljük, hogy nem kell sokat kísérletezgetni a megfelelõ gyógyszer megtalálásáig! Nekem bevált az elsõ (Lindynette20), talán annyi mellékhatása van, hogy ingerlékenyebb és érzékenyebb vagyok mióta szedem, de ezt lehet, hogy a 2 kétéves gyerkõcömnek is köszönhetem.. :D (ikrek) Van viszont olyan nõ, aki kitudja hány fajta gyógyszert kipróbált, mire egy bevált Neki.. Bocsi, hogy ilyen sokat írtam és eléggé összefüggéstelenül is, remélem azért érted, hogy mit szerettem volna elmondani. Üdv: 31/N

A tablettában lévõ hatóanyag többek között meggátolja a peteérést, magyarul nem zajlik le a normális ciklus, így nem is eshetsz teherbe, mert nincs megérett petesejt, ami mg tud termékenyülni a közösülés során. Az, hogy rendszeres idõközönként van vérzése a gyógyszert szedõknek is, az nem menzesz, hanem úgynevezett megvonásos vérzés, tehát egyfajta "mû" dolog, nem természetes. Általában úgy van, hogy 21 napig kell szedni, majd van 7 nap szünet, ezalatt valamikor megjön, nekem pl a 4. gyógyszermentes napon szokott, és ha elmúlt, ha nem, a 8. napon el kell kezdeni szedni az új levelet. Egyet nagyon jegyezz meg kérlek! 100%-os védelem NINCS! Kivételek mindig lehetnek, a gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, van valami csekély százaléknyi esély, talán csak 1, de az is valami! Szóval olyankor mégis megérik a petesejt és meg tud termékenyülni, vagy felborul a hormonháztartás és nem hat megfelelõen a gyógyszer. Nem akarlak elijeszteni, ha úgy érzed, szedd nyugodtan, reméljük, hogy nem kell sokat kísérletezgetni a megfelelõ gyógyszer megtalálásáig! Nekem bevált az elsõ (Lindynette20), talán annyi mellékhatása van, hogy ingerlékenyebb és érzékenyebb vagyok mióta szedem, de ezt lehet, hogy a 2 kétéves gyerkõcömnek is köszönhetem.. :D (ikrek) Van viszont olyan nõ, aki kitudja hány fajta gyógyszert kipróbált, mire egy bevált Neki.. Bocsi, hogy ilyen sokat írtam és eléggé összefüggéstelenül is, remélem azért érted, hogy mit szerettem volna elmondani. Üdv: 31/N
fogamzásgátló tabletta mûködése ezt pötyögd be googleba.
Az a neve hogy fogamzásgátló, benne van a nevében a mûködése, egyszerûen olyan hormonról van szó ami megakadályozza a megtermékenyülést. Szval a sperma beléd mehet akk sem tudja a petesejtet megtermékenyíteni.
az biztonságosabb, ha fog.gátló helyes szedése mellett a párod nem élvez beléd!

Ha fogamzásgátlót szedek és a gyógyszerszünetben megjön biztosan biztos nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: ha fogamzasgatlot szedsz, eleve nehezen lehetsz terhes, fõleg ha normálisan szeded......

ha fogamzasgatlot szedsz, eleve nehezen lehetsz terhes, fõleg ha normálisan szeded......
Megjöhet, hiszen az nem természetes menstruáció, csak megvonásos vérzés.
Ha mértékkel iszok tuti nem. Lényeg: ne hányd ki! :-D
*iszol
Szia! Szte, is örülni fog neki ;) 14/L
A lényeg h ne hányd ki!! Vagyis ne igyál annyit h "vuk" legyen... L20
Szerintem ne igyál.A tájékoztatóban benne van, hogy mit lehet és mit nem.
Ha normálisan szeded akkor nem.

Ha fogamzasgatlot szedek es a pasim belem elvez, nem maradhatok terhes?

Legjobb válasz: Amúgy, normálisan: szeded, védett vagy, beléd élvez, nem.

Sokra mentetek vele. Semmi sem 100%-os. Megfosztjátok magatokat egy élménytõl. Mindegy, nem az én dolgom.
Amúgy, normálisan: szeded, védett vagy, beléd élvez, nem.
xDD A fiú egy különlegesség ha erre képes:D
Miért? Terhes voltál?
Még hozzátenném. Az ondó nem gyermekölõ hatású, tehát ha terhes vagy és beléd élvez, ugyanúgy az maradsz.
Szia! Én teljesen normálisan szedtem a gyógyszert. Mindig ugyanabban az idõpontban. Ráadásul a párom soha nem ment el belém és láss csodát terhes lettem! De a gyógyszernél a leírásban ott van, hogy nem 100%-os biztonságot ad!!
te vagy 15 éves vagy, vagypedig annál idõsebb, de akkor egy degenerált állat aki nem tud fogalmazni. ha már elég érettnek tartod magad a fogamzásgátló szedéséhez, akkor ahoz is legyél kellõen érett, hogy megtanulj fogalmazni!
Utolsó. Miért nem ment beléd, ha szedsz fogamzásgátlót?
Mert a gyógyszer nem 100%-os így vigyázni akartunk.
A kérdező hozzászólása: nem, nem voltam :D
Vagdalkoztok a százalékokkal!!!! Nem egy megmagyarázhatatlan , paranormális tevékenység miatt nem mondhatjuk hogy 100%-os a tabi!Komolyan sokan annyira buták!!!!Valami gond biztos volt ami miatt nem volt hatékony a szer!Ha betartod pontosan a használatit akkor nem lehetsz terhes!Max még annyi gond lehet, hogy esetleg neked magasabb hormontartalmú tabi kell!Ennyi!A szentlélek sem szállhat meg!!!
ha a gyógyszer nem 100szûzalékos akkor miért nem figyel jobban?

Most akarom elkezdeni a fogamzásgátlót szedni eddig gumival csináltuk és akkkor ha szedem akk a barátom teljesen belém élvehet?

Legjobb válasz: hát ha szeded akkor beléd elvileg nem lessz akkor sem semmi, de csalafinták ezek a fogamzásgátlók szóval csak ügyesen :)

hát ha szeded akkor beléd elvileg nem lessz akkor sem semmi, de csalafinták ezek a fogamzásgátlók szóval csak ügyesen :)
A kérdező hozzászólása: köszikee

Ha fogamzásgátlót szedek és a 7 napos szünetben rendesen jelentkezik a vérzésem, akkor teljesen kizárható a terhesség?

3 éve szedem,soha nem volt velem semmi gond,soha nem maradt ki egyetlen szem sem... Megjegyzem még,hogy talán 3 havonta 1x használjuk ki a gyógyszer "előnyeit" mivel mi "megszakítással" szeretjük... Utoljára januárban történt ilyen,azóta már 2x is megjött,de most mégis olyan furi a hasam...

Legjobb válasz: Statisztikák szerint 0,1% esélyed van a terhességre,ha rendesen szeded,az majdnem semmi,de teljesen kizárni sohasem lehet.

Statisztikák szerint 0, 1% esélyed van a terhességre, ha rendesen szeded, az majdnem semmi, de teljesen kizárni sohasem lehet.
A kérdező hozzászólása: és ha rendszeresen, pontosan jelentkezik a vérzésem?

Veszélyezteti a baba egészségét, ha a párom epilepsziára a Tegretol nevű gyógyszert szedi és a jövőben gyereket szeretnénk?

Legjobb válasz: Bocsi, de számomra nem derült ki, hogy férfi, vagy nõ szedi a gyógyszert. Ha a nõ, akkor érdemes kikérni egy komolyabb szakember véleményét, egy genetikai tanácsadás keretein belül. Gondolom utána olvastatok már, hogy miért... (http://www.diagnozis.hu/genetikai_tanacsadas/ http://www.sote.hu/intezetek/betegellatas/szakrendeles.php?i..

Bocsi, de számomra nem derült ki, hogy férfi, vagy nõ szedi a gyógyszert. Ha a nõ, akkor érdemes kikérni egy komolyabb szakember véleményét, egy genetikai tanácsadás keretein belül. Gondolom utána olvastatok már, hogy miért... (http://www.diagnozis.hu/genetikai_tanacsadas/ http://www.sote.hu/intezetek/betegellatas/szakrendeles.php?i..
A kérdező hozzászólása: Bocs, én nõ vagyok és a párom szedi. Nem olvastunk utána, mert még nincs tervben gyerek, de már komoly a kapcsolatunk, ezért gondolkodtam el rajta.
Ugyanebben a"cipõben" járok. A férjem szedi a gyógyszert, az õ epilepsziája nem öröklött, hanem egy agymûtét következménye. Egy spontán vetélésem már volt és nem szívesen tenném ki magam újra ennek a traumának.

Ha fogamzásgátlót szedek és a gyógyszerszünetben megjön lehetek terhes vagy sem?

Legjobb válasz: Lehetsz, de hányszor teszed fel, és hányszor válaszoljunk újra?

Lehetsz, de hányszor teszed fel, és hányszor válaszoljunk újra?
elvileg nem lehetsz mert pont a szedési szünetben kell hogy megjöjjön de volt már aki gygyszer mellett is terhes lett pedig meg is jött neki de ez elég ritkán fordul elõ
Azért van 42% om mert az okoskodó [email protected] fáj, hogy nekem van igazam.
Akkor én abba, az 1%-ba tartozom, akik gyógyszer mellett lettek terhesek!Pedig nem hagytam ki egy napot sem, sõt sosem csúsztam vele még 1 órát sem! Szünetben megjött, de egész más állagú volt, és nagyon kevés.Fura is volt, de akkor jöttem rá, hogy babát várok mikor jöttek a reggeli rosszullétek :) Azóta 6 éves az én pici fiam :)
A kérdező hozzászólása: 1.nek azért tettem fel újra mert nem volt értelmes válasz valaki azt mondja lehetek valaki nem gondoltam megprobálom méég 1x hátha valaki válaszol normálisan! egyépként meg véletlen kitöröltem a kérdést azért is tettem felújra !!! senki nem mondta hogy kötelezõ válaszolnod ha nem akarsz de ne is zavarjon az én kérdésem , többieknek köszi szépen
azért ritka mellette a teherbeesés de persze elõfordul. Alpaból nem kell pluszban védekezni az alatt a pár nap alatt amíg a szünet van a két levél között. A kérdezõ erre volt kíváncsi szerintem. Persze minimális esély mindig van de az tényleg nagyon minimális nincs 1% sem azoknak az aránya a világon akik gyógyszer mellett lesznek terhesek (persze ha nem hagynak ki napokat, bár a legtöbb még akkor sem lesz) Ha olyan gyakori lenne senki nem szedné mivel akkor nem lenne fogamzásgátló.
Nem véletlen a 42%, gondolom, amellett, hogy bunkó vagy, a tájékozatlanság is jellemzõ rád minden más témában is. Lehet nagy arca valakinek, de csak ha van, mire. Neked nincs. Lehetsz terhes, ha beleesel abba az 1% alatti értékbe.
[email protected] lennék? Érdekes, vannak, akik teherbe esnek mellette, pl felszívódási zavarok miatt, aminek semmilyen tünete nincs, de attól még a tabletta nem szívódik fel! És ha terhes, akkor megjön a megvonásos vérzés, mivel ez nem menstruáció! Vagy netán te is nõgyógyászaton dolgozol, és esetleg többet tudsz, mint én? Vannak, akik teherbe esnek, normális szedés mellett is! De ha nem a rendelõbõl mondok példát, akkor pl a nõvérem gyermeke is tabletta mellett fogant. Pedig nem történt semmilyen baj. A te szavaddal nem fogok élni, mert annál többre tartom magam, nem alacsonyodok le a szintedre. Csak annyit mondok, hogy válogasd meg a szavaidat!
Nem lehetsz. A gyógyszer arra van kitalálva, hogy ne legyél az. Az elsõ válaszoló meg egy [email protected]
8-as: nincs igazad, fogd már fel. És vissza vehetnél a stílusodból, mert bicskanyitogató.

Ha fogamzásgátlót szedek és a gyógyszerszünetben megjön lehetek terhes?

Legjobb válasz: hát azért van szünet(fogy el) h megjöjjön nem?búgni persze nem kell

hát azért van szünet(fogy el) h megjöjjön nem?búgni persze nem kell
Reggel 9 körül kérdezted és kaptál is rá választ. De amúgy ha gyógyszert szedsz akkor van nõgyógyászod aki tud válaszolni és a dobozban is van egy tájékoztató amit el lehetne olvasni. Végülis azért van.
Nem, a 7 napos szünetben is véd, ha elõtte rendesen szedted.
Sokszor egyáltalán nem egyértelmû a gyógyszer leírása. A szöveg tele van hibával, sokszor értelmetlen megfogalmazással. Ez az oldal azért van, hogy aki bizonytalan valamiben, nem ért valamit, akkor egy, már tapasztaltabb embertõl tanácsot kapjon. Felesleges leírni, hogy :"Ha van gyógyszered, van nõgyógyászod is. Kérdezd õt." és "Olvasd el a leírást." Alap dolog, ha elkezdesz szedni egy gyógyszert, legalább végigfutod a betegtájékoztatót. Egyébként nem lehetsz terhes. A tabik a második ciklustól már biztosan védelmet nyújtanak. A hét napos szünetben is, mindig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!