Találatok a következő kifejezésre: Ha szakítanék félek, hogy (12 db)

Dömtöttem. Járni akarok a barátommal, viszont félek hogy a barátságunk nehogy rámenjen mert az olvastam nem jó barátoknak járni. Mivel lehet elkerülni ha esetleg szakítunk hogy barátok lehessünk újra? F

Legjobb válasz: A legjobb kapcsolatok is az erõs barátságbõl jönnek létre. Ha pedig azt vennétek észre, hogy nem nagyon mûködik, akkor beszéljétek meg, hogy visszatértek az eddigi baráti kapcsolatotokhoz és ezt a dolgo utána próbáljátok elfelejteni, ha rossz emléket hordoz.

A legjobb kapcsolatok is az erõs barátságbõl jönnek létre. Ha pedig azt vennétek észre, hogy nem nagyon mûködik, akkor beszéljétek meg, hogy visszatértek az eddigi baráti kapcsolatotokhoz és ezt a dolgo utána próbáljátok elfelejteni, ha rossz emléket hordoz.
Ha szereted, minek gondolkodsz a szakításon? Általában a hosszú, komoly kapcsolatok barátságból alakulnak ki. Én 10 hónapja vagyok együtt a barátommal, sokáig csak legjobb barátok voltunk.
A kérdező hozzászólása: nem tom ezt olvastam valahol hogy rámegy a barátság könnyen :( de akkor lehet mégsem. igazábõl nekem még nem volt barátom csak egy barátnõm akivel nem ius szexeltünk....
Várjunk, nem tiszta. A barátod is meg te is fiúk vagytok? Mert abból, amit eddig leírtál, úgy jön le.
A kérdező hozzászólása: TALÁLT!!! :)
Hát ha õ a lányokhoz vonzódik, akkor szerintem ne nagyon próbálkozz :/ Viszont ha neki is a pasik jönnek be, akkor próbáld meg!
A kérdező hozzászólása: õ meleg, én vok kicsit zavaros, de már eldöntöttem hogy nem érdekelnek a kategóriák.

Van ezzel más is így? Nem attól félek, hogy megcsal a párom, hanem hogy ki sem derül! Mert ha kiderül, szakítok vagy megbeszéljük. Ha nem, és ugyanúgy néz a szemembe, úgy tesz mintha semmi nem történne, miközben csal, az megalázó. Mit tegyek?

ettõl félek,hogy ne legyek hülyének nézve. emiatt féltékenykedem, pedig valahol tudom,hogy nem csalna meg mert szeret.ha féltékeny vagyok, csak amiatt,hogy nehogy titokban félre lépjen és utána ugyanugy mondja h szeret, mintha mi sem történt volna. 26/L

Legjobb válasz: szerintem titkon ettõl mindenki tart... és az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. igazából csak a bizalomra tudsz építeni. az a legfontosabb egy kapcsolatban, mert ha a bizalom hiányzik, akkor bizony ez a gondolat felemészti az embert.

szerintem titkon ettõl mindenki tart... és az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. igazából csak a bizalomra tudsz építeni. az a legfontosabb egy kapcsolatban, mert ha a bizalom hiányzik, akkor bizony ez a gondolat felemészti az embert.
Ez természetes dolog, hogy ettõl félsz. Nem sokat tudsz ez ellen tenni, csak annyit, hogy megbízol benne.
Én legjobban attól félek hogy más nem tudja felfogni és rámászik. Sajnos a mai lányok elég csökevényesek agyilag és nagyrészt le sem tojják hogy a pasinak van-e barátnõje vagy sem. Akkor is rámennek, írogatnak neki stb....Amúgy pedig, nem hittem ameddig meg nem tapasztaltam hogy egy nõ megérzi az ilyet. Semmi jele nem volt annak hogy a volt páromra ráakaszkodott volna egy nõ, de bennem mégis megfogalmazódott valami fura érzés és addig nyösztettem a párom, addig agyaltam ameddig szépen lassan ki nem derült. Sõt a csaj nevére is rájöttem úgy, hogy életemben nem láttam és nem beszéltem vele, csupán a neve kezdõbetûibõl. Fura, de tényleg így volt. Szóval ha meg is csal, ne aggódj, tudni fogsz róla.
A kérdező hozzászólása: ha szeret valaki észre lehet venni rajta ha félrelépne?
én csak annyit mondanék erre, hogy egy barátnõm apja 15 évig csalta a feleségét a volt nejével, és egészen az igazság napjáig nem is sejtett semmit. mellesleg a férfirõl köztudott volt, hogy szereti a feleségét, és tényleg szereti.
"ha szeret valaki észre lehet venni rajta ha félrelépne?" ha szeret valaki, akkor nem lép félre.
vannak olyan típusok, akik félrelépnek akkor is, ha szeretnek valakit, mivel az ilyen típusok általában egyszerre több embert szeretnek. ezzel most természetesen nem azt mondom, hogy a Te párod ilyen lenne.
Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy jobb, ha nem tudok róla.

Fiúk, hatalmas gondot okoz, ha nem szeretném orálisan kielégíteni a barátomat? Szerintem soha nem akarom majd, és attól félek, hogy ez akár szakító-ok is lehet.

Legjobb válasz: Pedig az jól tud esni, és nagyon kedves dolog <3 Am ha a pasid kinyalna többször is, akkor se tennéd meg h leszopod?

Pedig az jól tud esni, és nagyon kedves dolog <3 Am ha a pasid kinyalna többször is, akkor se tennéd meg h leszopod?
Ha az én bnõm lennél, nem haragudnék érte, ha a "normál" módon szereted. :)
Van akinél valóban szakító ok ez, nálam pedig nem elvárás. Az olyan csajoktól nem volna szívem kérni, akiket szeretek, ha meg egyszer ki akarnám próbálni, arra felszedek valami r*bancot egy 5ezresért. 22F
Sokaknál szakítóok, de soha ne bánd, ha emiatt nem kellesz valakinek. Szerencsére én eddig kifogtam a normálisabb pasikat, akik nem akarták rámerõltetni, így még soha életemben nem volt a számban pénisz, és ezen nem is akarok változtatni. Taszít, elveszi a kedvem az egész szextõl még a gondolata is. Azt sem engedtem még, hogy engem nyaljanak ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Biztosan nem próbálnád ki? Mert ha csak félsz kipróbálni vagy ilyesmi akkor azon túl lehet lépni. Nagyon izgultam az elsõ alkalommal, és nehéz volt elhinni hogy élvezet csinálni, de tényleg az. Ha szereted akkor iszonyatosan jó érezni/látni ahogy élvezi.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem kívánnám csinálni. :/

Van egy srác, akivel nagyon elvagyunk egész nap! és én lehet hogy többet érzek iránta mint barát! és ezt már ő is mondta hogy lehet ő is többet érez! De attól félek hogy ha összejövök vele és egyszer szakítunk elveszítem örökre! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Van barátom, de úgy érzem néha nem igazán szeretem, de ö imád engem. Ha szakítanék vele, megőrülnék nélküle, de így se érzem jól magam. Mit tegyek? Félek, hogy megcsalom.

De van egy másik fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy a bibi, egész jóba vannak(a barátom és a másik fiú, mivel van közös haverjuk is).Ez a fiú velem flörtöl is, és úgyérzem sokkal több a közös bennünk mind a jelenlegi barátommal.Igazából a szívem mélyén félek hogy félreértem a jelzéseket, és nem is akar tölem semmit, mivel a barátai közül senkinek nincs nöje, és úgy tünik jól megvannak nélküle.Én vagyok az egyetlen lány aki velük bandázik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Meg nyugtatlak h bizhatsz a tanácsomban mert én is ugyan igy voltam ... én 2évig voltam együtt a sráccal. És én ugy tudtam ott hagyni h egy olyan sráccal ismerkedtem meg akit nem ismer és te is ezt ennéd jol, mert ne tedd tönkre a barátságukat, ne uszitsd a vitát!!! Szépen ülj le egydül és gondold végig h mit akarsz, és h akarod e még ezt a kapcsit. ha bármiben segithetek írj nekem bövebben címem: [email protected]

Meg nyugtatlak h bizhatsz a tanácsomban mert én is ugyan igy voltam ... én 2évig voltam együtt a sráccal. És én ugy tudtam ott hagyni h egy olyan sráccal ismerkedtem meg akit nem ismer és te is ezt ennéd jol, mert ne tedd tönkre a barátságukat, ne uszitsd a vitát!!! Szépen ülj le egydül és gondold végig h mit akarsz, és h akarod e még ezt a kapcsit. ha bármiben segithetek írj nekem bövebben címem: [email protected]
A kérdező hozzászólása: *pár
Ez egy nagyon bonyolult kérdés. Elsõként az lesz a mérvadó, hogy kinek a nevén van. Ha közös néven akkor tiszta sor, marad közös. Ha csak egyikük nevén vagy az egyikük "csak" kezes a másik mellett akkor már sokkal bonyolultabb. Házasságban "elvileg" közös, gyakorlatilag a bankot nem szokta érdekelni csak az, hogy kinek a nevén van a dolog.
Az fizeti a hitelt, akinek a nevén van. Ha a pár adós és adóstárs, akkor egyetemlegesen felelnek a hitelért. A bankot nem igazán érdekli, hogy ki kivel mikor szakít, vagy jön össze újra.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sokan ott tévednek, hogy azt képzelik, a hitel csak addig közös, amíg a párkapcsolat fennáll. Elég lenne csak abba belegondolni, hogy a hiteligénylés elsõsorban üzlet, hiszen vett valamit a két hiteligénylõ abból a pénzbõl, épp ezért a közös hitelt nem érinti a szakítás. A bank egy hitelszerzõdésbõl csak akkor enged ki valakit, ha a benne maradó jövedelme önállóan is elég a hitel törlesztõ részleteire, vagy ha a szerzõdésbõl kilépõ helyett bekerül egy másik, megfelelõ jövedelmû adóstárs. A banknak úgy mérte fel a kockázatot, úgy bírálta el a hitelt, hogy azok, akik a hitel visszafizetésére KÖZÖSEN vállalkoztak, végig benne maradjanak a kötelemben, ezért a bankot nem érdekli, ha az adósok szétválnak, de ez teljesen jogos a bank részérõl. Csak egy példa.: tegyük fel, hogy kölcsön adtunk egy barát házaspárnak 1M Ft-ot. Õk elválnak és úgy döntöttek, nem fizetnek, akkor csak az egyik felet pereljük, vagy mindkettõt?
A kérdező hozzászólása: Lehet úgy, hogy mind a két ember nevére hitelt felvenni?
Minden hitelügyletben van egy szerzõdõ, vagy más néven adós és lehetnek adóstársak is (akár több is). A hitelügylet az adós és az adóstársak egyetemlegesen felelnek a hitel visszafizetéséért, de a gyakorlatban a havi részleteket elsõsorban mindig az adóstól kéri a bank, pl az Õ folyószámlájáról emeli le a részleteket, de ha Õ nem fizet/nem tud fizetni, az adóstársaknak ugyanúgy kötelezettségük van a részletfizetésre, tehát rajtuk is behajtható akár a teljes tartozás is. (Az már egy másik kérdés, hogy meg lehet próbálni polgári peres úton behajtani a nem fizetõ féltõl a rá esõ részt, de ez a bankot nem érinti, nem érdekli)

Miért van az hogy tegyük fel együtt vagyok egy lánnyal és minden jó a sex is meg ájuldozik hogy milyen jó velem a sex satöbbi, aztán ha szakitunk neadj isten akkor a hátam mögött összehord olyan baromságokat amik nem igazak?

Ráadásul ellent mondanak annak amit akkor mondott nekem mikor még együttvoltunk?

Legjobb válasz: Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.

Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.
Mi van ha akkor játszotta magát?Amúgy ne foglalkozz vele szimpla bosszú.
A kérdező hozzászólása: Tuti nemjátszotta magát :O ismerem már annyira õket hogy észrevegyem ha valamejk csak játsza magát ...... bosszúra meg nemértem mért van oka elmentem vele olaszországba egy hónapra és szarrá untama fejem mert nemtudok oalszúl õ meg perfekt de jóarc maradtam hogy lássa mennyit jelent nekem bárhova elmegyek vele erre mikor hazajöttünk minden hülyeséget a fejemhez vág ez esett a legsazrabbul idézem "azért nemtudtam jóérezni magam olaszországba mert te ottvoltál" ... közbe meg õ könyörgött hogy mennyek vele ... én ezt nemértem :S
A kérdező hozzászólása: Egyépként mi is már 2 hónapja szakítottunk most köszönõviszonyba vagyunk mert egy suliba járunk a kérdésemet azért tettem fel hogy ha netalán tán valaki értené egy kicsit a nõket ezen a téren akkor ír valami okosat :D mert szerintem elõ fog ez még forduli meghát szeretném emgtanulni kezelni is ezt mert azért nemvalami jó ha a barátaimtõl hallom hogy miket terjeszt stb :S én is tudnék de nemlátom értelmét.
A kérdező hozzászólása: hibákért bocs :O hajlamos vagyok rá sajan

Ha szakítanék vele félek, hogy vmi butaságot csinál. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?

Barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Az elejét?l kezdve nagyon sokat veszekszünk. (Kis piti ügyeken.) Viszont nagyon szeretem ?t és ? is engem. Sokszor mondta már nekem, hogy én vagyok neki az igazi. Mindennél jobban szeret. Én is nagyon szeretem ?t és nagyon köt?dök hozzá. Vele történt meg minden el?ször (csók, szex). Viszont félek, hogy a sok veszekedés miatt egyszer dobni fogom ?t :( Rengetegszer próbáltuk már higgadtan megbeszélni a dolgokat, de vhogy mindig veszekedés lett bel?le. Félek, hogyha ott hagyom vmi butaságot csinál. Segítsetek :(

Legjobb válasz: ebben érdemben nem lehet segiteni...aki hülye...hülye

ebben érdemben nem lehet segiteni...aki hülye...hülye
Hello hát probálok segiteni bár elégé nehéz kérdés hisz ugyebár szereted õ is téged hát akkor hogy tudtok összeveszni? én barátnõmmel el nem tudnám képzelni hogy összeveszünk igaz még csak 2 honapja vagyunk eggyütt... de szerintem ha szeretnétek egymást élveznétek egymást és nem pedig veszekednétek...vagy változtatni kell a viselkedéseteken vagy ha sokszor veszekedtek ráadásul hülyeségeken akkor nincs értelme... mert egyszer tényleg betelik a pohár és akkor lessz a legrosszabb ugyhogy vagy minél hamarabb vége lessz a kapcsolatotoknak vagy pedig megprobáljátok kibirni veszekedés nélkül és szeretni egymást...
Próbáld azt, hogy ha kezdene visszaszólni megcsókolod, így befogod a száját. Én így szoktam elhallgattatni a Barátomat. Kül veszekedés után édes a békülés...
életem nagy szerelmével akivel 5 évig voltam együtt fél évente sikerült szakitani :) mi is veszekedtünk nagyon sokat de a többi idõben nagyon-nagyon jo volt. azóta nem veszekszem senkivel, de messze annyi érzelem sincs egyikben se. a veszekedés általában onnan fakad hogy valakit nagyon szeretsz és szeretnéd ha nem tenne/lenne ilyen. Sajnos nem tudok erre jo ötletet adni nálunk a szakitás volt megoldás(1honap). Különben ez ha merész vagy jo teszt arra is mennyire szeret valojában a másik.
A kérdező hozzászólása: értem. szal 2 választásom maradt. Vagy szakítok vele vagy megpróbáljuk higgadtan elintézni a dolgokat...
nálunk az vált be, ha valamin összevesztünk volna inkább ott hagytuk a másikat, és kis idõ elteltével hideg fejjel megbeszéltük a dolgokat.ha meg szakítasz vele, és hülyeséget csinál, az az õ baja, most gondolj bele, csak azért le élnéd vele az életed, h ne csináljon hülyeséget???

Másodszor szakítok a barátnömmel az elsö 7 évvel ezelött volt még nagyon fiatalak voltunk most másodszor több mint egy év után a távolság miatt ha hagyom hogy csillapodjanak a kedéjek visszatudom még szerezni pl fél év 1 év mulva?

vagy hogyan tudnám elcsábítani mert szeret hiányzom neki csak így nem boldog a távolság miatt és szeretnék haza költözni csak most ez még nem megy a munkám miatt

Legjobb válasz: iiisten álld meg a kérdezõt! jó kedvel és bõséggel, nyújts feléje több értelmet és észt, a szerencsétlen sors mely régen tép, hoz majd késõbb vígabb esztendõt. Ne félj hát barátom ez még nem a vég! Kelj fel és gondold végig mi a helyes út. és indulj el azon!

iiisten álld meg a kérdezõt! jó kedvel és bõséggel, nyújts feléje több értelmet és észt, a szerencsétlen sors mely régen tép, hoz majd késõbb vígabb esztendõt. Ne félj hát barátom ez még nem a vég! Kelj fel és gondold végig mi a helyes út. és indulj el azon!
hulye [email protected] vagy... ha megtalaltad az igazit ne engedd el egy percre se te idiota

Ha dolgozni szeretnék és megszakítom a gyest, illetve átadom a páromnak, akkor jár nekem munkanélküli? Szülés előtt volt két és fél év mviszonyom táppénzzel együtt. Számít valahol hogy én szakítom meg a gyest, vagy lejár magától? Előnyei, hátrányai?

Legjobb válasz: Szia! Ha van hova menned dolgozni, akkor fölösleges megszakítanod a gyest, mert a gyerek 1. éves korától a gyes mellett idõkorlátozás nélkül lehet dolgozni. Ha nincs munkahelyed, de szeretnél, akkor a férjed menjen el gyes-re. Az álláskeresési járadékról itt olvashatsz: http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel..

Szia! Ha van hova menned dolgozni, akkor fölösleges megszakítanod a gyest, mert a gyerek 1. éves korától a gyes mellett idõkorlátozás nélkül lehet dolgozni. Ha nincs munkahelyed, de szeretnél, akkor a férjed menjen el gyes-re. Az álláskeresési járadékról itt olvashatsz: http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel..
A kérdező hozzászólása: Köszi ezeket én is olvasgattam, de amit én akarok tudni nem jövök rá belõle. Sok oldalt átnyálaztam már. De azért köszi. A baj az hogy ahova vissza tudnék menni dolgozni, azt nem tudom bevállalni, mert nagyon húzós, szinte itthon se lennék, a gyerekre meg nincs ki vigyázzon, meg hát azért szültem hogy neveljem, ne csak egy néni legyen számára aki néha itthon van. Kevesebb órára nem hiszem hogy felvesznek, bár még úgy is húzós dolgok vannak ott. Így úgy gondoltam, hogy új állást kell keresnem. De hogy ne essen ki annyi, felmondanék közös megegyezéssel a régi helyen, talán rendesek lesznek és elfogadják, kifizetik a szabim, aztán elmegyek mnélkülire és a gyest ugye átadom a páromnak, mert ugye nekem a kettõ együtt nem megy. Csak most hallottam valahol, hogy például ha önkormányzathoz mennék közmunkára ha nincs más, akkor három hónap mnélkülinek meg kell lenni, de csak akkor elég ez hogyha a gyes magától lejárt. Ha én szakítom meg, ugye jelen esetben átadom, akkor már nem ugyanazok a feltételek. De szerintem rendes munkánál nem számítana, gondolom én, de hátha valaki tudja pontosabban. Azért kérdeztem meg. Ha meg várom, hogy gyes melletti állandó munkát kapjak, akkor nagyon sok kiesik nekünk, így is már sok idõ eltelt, úgyhogy sürgõsen kell valami megoldást találni, hogy több legyen a jövedelmem, úgymond, még egy két hónapra is jó lenne. Így idõt is nyerünk, meg hát legfõképpen pénzt, és hátha ez idõ alatt sikerül munkát találni. Az meg hogy a gyes a párom kapja részletkérdés. bár igaz én akkor nem mehetek a kicsivel táppénzre, de hát majd valahogy megoldjuk. Nagyon nehéz ez! Mindent összehangolni. De aztán meg közbeszól a betegség! A munkanélküliség! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!