Találatok a következő kifejezésre: Ha szakítanék félek, (20 db)

A szakító félnek is rossz? Ha igen mennyire? Gondoltok még az exre?

Arra lennék kíváncsi, hogy hogy éreznek azok, akik több éves kapcsolat után szakítanak a párjukkal. Nekik is rossz érzés valamennyire? Vagy ha rá egy hónapra már mással is vannak, akkor eszükbe jut még az ex párjuk? Ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Én óriási megkönnyebbülést éreztem, mikor 7 év után végre ott tudtam hagyni a barátomat! Meg kellett volna tennem kb. 1 év után, de nem volt bátorságom, féltem, egyedül rosszabb lesz. Utána még kb fél évig járogatott utánam, hívogatott, üzent, esküdözött, hogy megváltozik.... aztán lekopott szerencsére! Ha gondoltam is rá, akkor is arra gondoltam, de jó, hogy már nem vagyok vele!

Én óriási megkönnyebbülést éreztem, mikor 7 év után végre ott tudtam hagyni a barátomat! Meg kellett volna tennem kb. 1 év után, de nem volt bátorságom, féltem, egyedül rosszabb lesz. Utána még kb fél évig járogatott utánam, hívogatott, üzent, esküdözött, hogy megváltozik.... aztán lekopott szerencsére! Ha gondoltam is rá, akkor is arra gondoltam, de jó, hogy már nem vagyok vele!
Már hogy a túróba ne lenne rossz!A múlton nem lehet teljesen túllépni, pláne ha évek vannak letudva!Nehéz, nagyon nehéz márcsak meghozni a döntést, aztán megmondani/megbeszélni, de az mindig ott van hogy vajon hogy viseli?mi lehet vele?tönkretettem-e egy ember életét?vajon egó voltam mert csak a saját boldogságom helyeztem elõtérbe?vajon .....és így tovább. Aki lelkis az sokáig tudja marcangolni magát utólag is!
A kérdező hozzászólása: Én is.így gondolom, de amikor pár hét után túllép rajtad és mással boldog, valahogy nehéz elhinni, hogy.õ is szenved.
Attól függ, milyen volt elõtte a kapcsolat, és hogy miért lett vége. Annak mindig sokkal könnyebb a felejtés, aki otthagyta a másikat.
Mert ha túllép rajtad pár hét alatt már nem igazán szeretett. Mint ember fontos lehetsz neki és sajnálhatja, hogy téged bántott vagy összetört. De ezzel nem tud mit kezdeni az ember, megviseli egy ideig de ott a tudat, hogy nem szeret és ezzel így tulajdonképp neked is jobb lesz. Szóval elég összetett ez a dolog.
Összetett volt nálam a dolog. Majd 1 év után hagytam ott a võlegényemet, szóval én szakítottam. Viszont a szakítás, tehát a legvége a dolognak olyan csúnya volt, hogy 2 évig nem volt utána senkim , mert képtelen voltam a pasikban megbízni...vagy akár rájuk nézni.... A beteges féltékenység miatt viszont megkönnyebbülés volt, hogy már nem vagyok vele. A kapcsolatunk nagyobb része, szinte csak veszekedésekbõl állt... A legvégén még azt is hozzám vágta, hogy soha nem fogok senkinek kelleni, és még egy olyat találni mint õ. Mondtam neki, hogy nagyon remélem, hogy még egy ilyen primitív alja emberrel nem hoz össze a sors. Nos találtam milliószor különb pasit. A férjemet. Helyesebb, magasabb, rendesebb, és boldog vagyok vele! Nem úgy mint exxel, aki megkeserítette az életem az alaptalan beteges féltékenykedéseivel....a szakítás meg csúnya volt... Szerintem sokat elmond, hogy az ex még mindig egyedül van 27 éves létére, mert egy csaj se képes elviselni, én meg 4 éve boldog vagyok a férjem mellett..:) Csak azért tudom, mert kb 1 éve megtalált közösségi oldalon és rinyált nekem mennyire magányos, és hogy legyek a szeretõje meg váljak el meg hasonlók....mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. 28N
A kérdező hozzászólása: Az a baj ez bonyolultabb, minthogy csak úgy túllépett rajtam. Utolsó, de akkor ott a párod hibája volt, hogy szakítottál, ez egy elég speciális eset volt, de örülök, hogy jól alakult:)

Ha a szülés normális ütemben zajlik, miért kell burkot repeszteni? Nem jó ha a baba feje szakítja fel? Nem rossz neki "szárazon"?

Legjobb válasz: Nem lesz száraz a baba, mivel a magzatvíz folyamatosan termelõdik. Orvostól hallottam, hogy azért repesztenek burkot, mert ha esetleg nem reped meg, és a baba úgy akar megszületni, az idõ elõtti lepényleváláshoz (mivel ugye húzná magával a teljes berendezést), és így a baba halálához is vezethet. Ezért mondták régen, hogy nagyon szerencsés, aki burokban született-és megmaradt.

Nem lesz száraz a baba, mivel a magzatvíz folyamatosan termelõdik. Orvostól hallottam, hogy azért repesztenek burkot, mert ha esetleg nem reped meg, és a baba úgy akar megszületni, az idõ elõtti lepényleváláshoz (mivel ugye húzná magával a teljes berendezést), és így a baba halálához is vezethet. Ezért mondták régen, hogy nagyon szerencsés, aki burokban született-és megmaradt.
Kedves Kérdezõ és Mindenki! Nem jó, ha beleavatkoznak a szülés normális menetébe. Burkot repeszteni általában azért szoktak, mert gyorsítani akarják a szülés menetét. Van egy tankönyvi adatuk arról, hogy a szülésnek milyen ütemben kell haladnia, és ha ez alapján tekintik elérkezettnek az idõt a burokrepesztésre, akkor az nem jó, mert egy szülésnek nem attól normális a menete, hogy úgy halad, ahogy a tankönyvben le van írva. Minden szülés más, és minden fölösleges beavatkozás káros, fõleg azok, amiket rutinszerûen végeznek, és sajnos sok ilyen van a vajúdás és a szülés alatt, után is. Ezeket persze a kórházban mindig megmagyarázzák és úgy adják elõ, mintha indokolt lenne, még akkor is, ha nem az, mert õk így tanulták.(Pl. borotválás, beöntés, evés-ivás tiltása, WC-re menés tiltása, sétálgatás vagy egyéb mozgás tiltása, bizonyos szülõ pózba kényszerítés, burokrepesztés, korai vagy szügségtelen gátmetszés, oxitocin adása szülés elõtt-alatt, de még nem a vége felé, katéterezés. Most ennyi jut eszembe, de biztos van több és akor még a babával kapcsolatos dolgokról nem is beszéltem.) A fölösleges beavatkozásoktól annyira megváltozhat a szülés menete (pl. elhúzódik), hogy még császár is lehet a vége, mert mondjuk elfogy az anya ereje a végére, vagy ami a barátnõmmel történt: nagyon jól haladó szülésnél csak azért repesztett burkot a doktornõ, hogy még jobban haladjon, ehhez képest a baba onnantól kezdve nem jött elõrébb és a barátnõmnek olyan elviselhetetlen fájásai lettek, hogy 2 óra múlva már könyörgött, hogy császározzák meg, ami a végén úgy is lett. Nem tudhatjuk, mi lett volna ha nem repesztenek burkot, de az biztos, hogy az õ esetében erre a beavatkozásra akkor nem volt szükség. Ha pedig valamire nincs szükség, akkor nem kell csinálni, csak akkor és annyira szabad beavatkozni, amennyire tényleg szükséges. Aki a természetes szülést részesíti elõnyben, jobb, ha megkérdezi, hogy mit csinálnak rutinszerûen a kórházban, ill. az õ orvosa, szülésznõje hogy áll a dolgokhoz, és ha a szülõ nõ valamit nem szeretne, akkor jó, ha elõre megbeszéli, hogy azt õ szülés alatt nem szeretné. Ha rosszul reagálnak, az már intõ jel. Remélhetõleg nem hazudnak, mert az elég durva, ha szülés közben szembesül az ember azzal, hogy mégsem úgy történnek a dolgok, ahogy azt elõre megbeszélték. Mindig a természetes út a legjobb és a legbiztonságosabb, életveszély esetén más a helyzet, de az ritkán van, ill. sokszor pont a beavatkozások miatt alakul ki. Ezért van, hogy Magyarországon nagyon magas a császármetszések száma. A WHO szerint kb. 10% lenne indokolt, nálunk kb. 30%, van olyan intézmény, ahol még magasabb.
Ha normál ütemen zajlik, akkor megreped magától. A elsõnél magától megrepedt, 4 órára rá született meg a lányom. Folyamatosan folyt a magzatvíz. A másodiknál nem repedt meg, 4 ujjnyira voltam nyitva (spontán tágulás volt, nem kaptam oxitocint), amikor burkot repesztettek. Várt a doki, amíg lehetett. Utána meg is született a másik lányom.
Nekem azt mondták, hogy a magzatvíz a burokrepesztés után is termelõdik, nem marad teljesen szárazon... Ezért van például az, hogy akinek elfolyik a vize, annak folyamatosan csordogál utána is....
Én szerintem a baba feje nem tudja megrepeszteni, de fene tudja.Nekem méhlazítót adtak és repesztettek is.De olajoznak egyébként, a fejét is meg neked ott lenn, hogy ne szakadj.A babának meg sajnos így is-úgy is fáj...
Tisztelt eszterke4 ! Az általad leírtakkal nem igazán értek egyet. Gyakorló apaként mindkét gyermekem születésénél jelen voltam, és olyanról még nem hallottam hogy evés ivás mozgás, wc használat tiltása, a kismamának a mozgást kifejezetten tanácsolják sõt a lépcsõzést lefelé.A borotválás az higiéniai okokból történik, és a beöntéssel kapcsolatban mivel szüléskor ugyan azt a nyomást végzed csak sokkal erõsebben mint wc használatakor.Gondolj bele ha szülés közben intenzíven elkezded székletet üríteni, elég kellemetlen lehet a kismamának.Az elsõ lányomnál repesztettek burkot és sokkal gyorsabb a szülés 3 óra alatt le lett zavarva, a másodiknál nem repesztettek 6 órába telt.Szerintem repesztéssel és oxitocin adásával az anya fájdalma növekszik, de a szülés ideje le rövidül.Ne a tankönyvet vedd alapul, hanem az élet.
én mér 2x szültem, de én is most tudtam meg miért... a legfõbb ok az, hogy ha nem reped meg, megvan az esély, hogy letépi a méhlepényt, és ugye a baba míg nem vesz levegõt, azon keresztül kapja az oxigént...
A kérdező hozzászólása: 10-es, teljesen egyetértek, és szerintem más is. Viszont nem lehet befolyásolni ha a dokik úgy határoznak hogy márpedig repesztenek, egy laikus nem tudja eldönteni hogy most muszáj vagy nem. A gátmetszést én akkor hasznosnak vélem, ha nem tud haladni baba, szerintem jobb neki ha gyorsan kijön.
nekem nem tudtak burkot repeszteni :) annyira ráfeküdt a feje a lepényre, hogy nem sikerült és örülök neki :) az elsõ tolós fájásnál mikor felültem, elfolyt a víz, majd jött a babám... :)
A vajúdásom 17. órájában repesztettek burkot, ekkora már nagyon kimerült voltam és nagyon fájt minden. Nem akartak tovább várni, míg magától megreped.
Én úgy olvastam, hogy akinél elfolyik a magzatvíz, valójában nem az összes folyik el, hanem csak az elõvíz nevû része, ami a baba feje elõtt volt, utána a feje nagyjából eldugaszolja az utat, ezután csak lassan csordogál, nem marad ott szárazon (persze utána már meg kell szülni, mert elõbb-útobb azért tényleg elszivárog.) Jó , ha beavatkozás nélkül mennek a dolgok, de azt hiszem, hogy van olyan akinél nem reped meg és így burokban születik. Õket régen szerencsésnek tartotta a babona, de valójában állítólag egyaltálan nem jó, ha így történik
nem a baba feje repeszti meg, hanem egy erõs fájástól reped meg... és tényleg utána gyorsabb lesz a szülés viszont fájdalmasabb is !!!!!
Gyorsabb, ha burkot repesztenek, erõsödnek a fájások. Persze mindig a természetes út a legjobb. De nekem pl azért kellett mert már kakis volt a víz.
Ugy gondolom, az Eszterke altal leirt nem indokolt eljarasokat pont az ilyen "gyakorlo apukak" talaltak ki, mert kivülröl ugy nez ki, hogy mennyivel higienikusabb a borotvalas (közben van, akinek zavaro, blokkolo erzes lehet, ill. femallergianal viszket is)... Milyen jo, hogyha a szüles ideje megrövidül, meg akkor is, ha az anya fajdalma növekszik - egy kivülallonak nem jobb? Egy fefi, aki 2 azaz kettö szülest vegignezve, fizikai fajdalom atelese nelkül, meg sosem hallott olyan szülesröl, ahol az eves-ivas-mozgas-wc korlatozott lett volna, igy megkerdöjelezi meg azok szavait is, akik mindezt esetleg ateltek (?), okosabbnak gondolja magat a temaban...

Ha megvágnak valakit akkor a vágás csak a sejtek kapcsolatát szakítja fel vagy sejtett is károsít? Amikor horzsoláskor vagy hasonló sérülésekor kiszakadnak a bőrsejtjeink akkor a kiszakadt sejtek károsodnak is?

Lesz-e baja a sejtnek vagy csak a köztük lévő kapcsolat szűnik meg?

Legjobb válasz: Ilyen jellegû fizikai behatások természetesen a sejteket is károsítják, és bajuk is lesz, konkrétan ilyenkor ezek a sejtek elhalnak. Ha pl egy hegyes tûvel véletlenszerûen megszúrod magad, sokkal kisebb az esélye annak, hogy két sejt közé találj, mint hogy egy sejtet szúrj ki.

Ilyen jellegû fizikai behatások természetesen a sejteket is károsítják, és bajuk is lesz, konkrétan ilyenkor ezek a sejtek elhalnak. Ha pl egy hegyes tûvel véletlenszerûen megszúrod magad, sokkal kisebb az esélye annak, hogy két sejt közé találj, mint hogy egy sejtet szúrj ki.
Nem hogy a sejteket... A szöveteket is károsítják.
Igen a vágás mentén nagy eséllyel rengeteg sejtet sértesz meg hiszen a sejtek nagyon szorosan helyezkednek el egymáshoz viszonyítva, amik ilyenkor elhalnak. utolsó: Nyilvánvaló, hogy a szövet károsodik, de amit írtál kicsit olyan, mintha azt mondanád, hogy nem a kutya, hanem az eb harapta meg :) Ugyanis a szövet sejtekbõl áll. A sejt a szervezet legkisebb alaki mûködési egysége, ezek építik fel a szöveteket, és így tovább... sejt->szövet->szerv->szervrendszer->szervezet

Van barátom, de úgy érzem néha nem igazán szeretem, de ö imád engem. Ha szakítanék vele, megőrülnék nélküle, de így se érzem jól magam. Mit tegyek? Félek, hogy megcsalom.

De van egy másik fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy a bibi, egész jóba vannak(a barátom és a másik fiú, mivel van közös haverjuk is).Ez a fiú velem flörtöl is, és úgyérzem sokkal több a közös bennünk mind a jelenlegi barátommal.Igazából a szívem mélyén félek hogy félreértem a jelzéseket, és nem is akar tölem semmit, mivel a barátai közül senkinek nincs nöje, és úgy tünik jól megvannak nélküle.Én vagyok az egyetlen lány aki velük bandázik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Meg nyugtatlak h bizhatsz a tanácsomban mert én is ugyan igy voltam ... én 2évig voltam együtt a sráccal. És én ugy tudtam ott hagyni h egy olyan sráccal ismerkedtem meg akit nem ismer és te is ezt ennéd jol, mert ne tedd tönkre a barátságukat, ne uszitsd a vitát!!! Szépen ülj le egydül és gondold végig h mit akarsz, és h akarod e még ezt a kapcsit. ha bármiben segithetek írj nekem bövebben címem: [email protected]

Meg nyugtatlak h bizhatsz a tanácsomban mert én is ugyan igy voltam ... én 2évig voltam együtt a sráccal. És én ugy tudtam ott hagyni h egy olyan sráccal ismerkedtem meg akit nem ismer és te is ezt ennéd jol, mert ne tedd tönkre a barátságukat, ne uszitsd a vitát!!! Szépen ülj le egydül és gondold végig h mit akarsz, és h akarod e még ezt a kapcsit. ha bármiben segithetek írj nekem bövebben címem: [email protected]

Csajok, pasik ha ti voltatok a szakító fél akkor ti mit gondoltok utána?

Mondjuk, ha azzal az indokkal szakítottatok, hogy nem ment, sok volt a veszekedés stb, már nem volt olyan, mint régen. De bármi más is lehet. Főleg hosszú távú kapcsolat végén érdekelne, hogy ti utána nem éreztek ürességet, azt hogy hiányzik a másik? vagy ha pl. elmentek a közös helyekre, ott nem törnek rátok az emlékek? vagy nem szoktatok azon filózni, hogy vajon mit csinál a másik már nélkületek? csak pusztán szeretném megérteni, hogy a szakító félben milyen dolgok játszódnak le :)

Legjobb válasz: nekem kifejezetten jó volt, amikor kidobtam azt, aki 3 éven át bántott..

nekem kifejezetten jó volt, amikor kidobtam azt, aki 3 éven át bántott..
arra emlékszem h hazafelé megálltam egy pipára az egyik csajnál, annyira örültem h elment a boszorkány
ezek az érzések teljesen természetesek egy hosszú kapcsolat után. Ettõl függetlenül még nem kell vissza táncolni mivel nem változna semmi. Egy hosszú kapcsolatban igenis van megszokás és ezért vannak ezek az érzések. megszoktad hoyg ott van hogy felhivod stb. De ezek ár hét alatt csökkennek ha nem é egyre rosszabb akkor még mindig szereted.
nekem nagyon hiányzott, de nem folytathattuk, és már nem lett volna az igazi... :(
1 évig jártunk a fiúval, roppant féltékeny volt és megcsalt. Többször megbocsátottam, végül a féltékenységét nem bírtam elviselni. Érdekes módon a szexualitás hiányzott legjobban, azóta sem volt olyan atom pasim :)
Inkább megkönnyebbülés. Persze azért eszedbe jutnak az emlékek, de ez igazából csak addig lényeges, míg el nem kezded a következõ kapcsolatot. Akkor már abszolút semmi hiányérzetem vagy aggodalmam nincs az elõzõ kapcsolatom felé. Legalábbis nekem. :)
Annyira örültem, mikor otthagytam, kicsit se hiányzik, azóta sokkal boldogabb vagyok a mostani párommal.Bár a mi helyzetünk más volt. Õ végig köcs.g volt meg minden, én meg megcsaltam és én hagytam ott egy lány miatt, mivel kiderült, hogy leszbikus vagyok. :D
Amikor én szakítottam, kb 1 hétig szomorú voltam, meg ürességet éreztem, aztán teljesen kivirultam, hatalmas megkönnyebbülést éreztem. Nem, nem érdekelt igazán, mi van különösebben az exemmel, néha egy futó gondolat erejéig eszembe jutott, na vajon összeszedte-e már magát..stb. Nem törtek rám emlékek és nem filóztam. Aztán voltam a másik fél helyzetében is természetesen. Ez ilyen...
Nem. Én azon gondolkodom utána hogy miért nem elõbb szabadítottam fel magam a rabszolgasorból.

Miért van az hogy tegyük fel együtt vagyok egy lánnyal és minden jó a sex is meg ájuldozik hogy milyen jó velem a sex satöbbi, aztán ha szakitunk neadj isten akkor a hátam mögött összehord olyan baromságokat amik nem igazak?

Ráadásul ellent mondanak annak amit akkor mondott nekem mikor még együttvoltunk?

Legjobb válasz: Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.

Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.
Mi van ha akkor játszotta magát?Amúgy ne foglalkozz vele szimpla bosszú.
A kérdező hozzászólása: Tuti nemjátszotta magát :O ismerem már annyira õket hogy észrevegyem ha valamejk csak játsza magát ...... bosszúra meg nemértem mért van oka elmentem vele olaszországba egy hónapra és szarrá untama fejem mert nemtudok oalszúl õ meg perfekt de jóarc maradtam hogy lássa mennyit jelent nekem bárhova elmegyek vele erre mikor hazajöttünk minden hülyeséget a fejemhez vág ez esett a legsazrabbul idézem "azért nemtudtam jóérezni magam olaszországba mert te ottvoltál" ... közbe meg õ könyörgött hogy mennyek vele ... én ezt nemértem :S
A kérdező hozzászólása: Egyépként mi is már 2 hónapja szakítottunk most köszönõviszonyba vagyunk mert egy suliba járunk a kérdésemet azért tettem fel hogy ha netalán tán valaki értené egy kicsit a nõket ezen a téren akkor ír valami okosat :D mert szerintem elõ fog ez még forduli meghát szeretném emgtanulni kezelni is ezt mert azért nemvalami jó ha a barátaimtõl hallom hogy miket terjeszt stb :S én is tudnék de nemlátom értelmét.
A kérdező hozzászólása: hibákért bocs :O hajlamos vagyok rá sajan

Mit jelent, ha szakítás után a szakító fél keresi a 'kidobott' társaságát? Buta, gyerekes ürügyekkel.

Csak kíváncsi vagyok.:)

Legjobb válasz: hát közös ismerõsöktõl is érdeklõdött tegnap este, hogy miért nem vagyok fent msnen. (amúgy le volt nálam tiltva, reggel feloldottam, és azzal írt rám, h van 1 telszám, nem tudja kié, mondjak valamit, h mit csináljon:D...) van 1 osztálytársa, aki a legjobb fiú barátom, na õ szerinte vissza fog jönni hozzám. még fogadni is akart :D

Engem is keres. Nagyon remélem, hogy úgy járok, mint 15:41-es ;)
A kérdező hozzászólása: hát közös ismerõsöktõl is érdeklõdött tegnap este, hogy miért nem vagyok fent msnen. (amúgy le volt nálam tiltva, reggel feloldottam, és azzal írt rám, h van 1 telszám, nem tudja kié, mondjak valamit, h mit csináljon:D...) van 1 osztálytársa, aki a legjobb fiú barátom, na õ szerinte vissza fog jönni hozzám. még fogadni is akart :D
Bocsánat, tévedtem.. Ez már legalább a 4. kérdésed......
A kérdező hozzászólása: de bírtam, h kérdezett valamit, mondtam h nemtom mit akarsz(ez afféle burkolt lerázás volt), és még akkor is írogatott. gondolom nemakar semmit, de élvezem, hogy most így 'teper'.xd
Baj hogy nem tudod élvezni ahogy teper, te büszke nõ?:DDDDDD HAHAHAHHAHAHAH
A kérdező hozzászólása: Úgy 2 órával ezelõtt bejelentette, hogy végleg eltûnik az életembõl. Most egy olyan lépésre készülök, amit soha nem felejt el.
Én jóban maradtam az exemmel, õ az egyik legjobb és legközelibb barátom pillanatnyilag, akivel bármirõl tudok beszélni és aki elõtt továbbra sincsenek titkaim. Õ szakított de kijelentette, hogy barátként nem akar elveszíteni, mert nagyon szeret, csak 3 és negyed év után már nem szerelmes és tudja hogy én sem vagyok az (igaza volt). Most is nagyon gyakran mondogatja, hogy szeret és tényleg úgy is gondolja, annak ellenére, hogy biztosan tudom, hogy nem szerelmes. Lehet, hogy a te exed is szeret barátként és nem akar elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Reggel óta nem volt fenn msnen. Lehet, h mégis lelépett örökre.:S majd este 8ig meglátjuk...
engem is felkeresett kb másfél hónapja, több mint fél évig nem beszéltünk. és most úgy néz ki megint együtt vagyunk :D 18/L
szerinted?
A kérdező hozzászólása: nincs miben gyönyörködnie, elküldtem a fenébe azzal, hogy dolgom van:) és leléptem. ha akar vmit, akkor úgyis keresni fog, én meg addig [email protected] rá:D nem fogom megalázni magam, büszke nõnek kell lennem, akiben van tartás, hogy ne rohanjon 1 ilyen [email protected] után.
Szerintem csak gyönyörködni akar a hízelgõ szerelmi bánatodban.
Amikor én szakítottam a barátommal, újra beléptem hozzá msnen, felhívtam stb., azért mert 1.sajnáltam, 2.nagyon hiányzott. Hálisten ez a szakítás nem tartott sokáig, hamarosan újra együtt voltunk:) Ha téged keres az aki kidobott még biztos érez irántad valamit.
Nálam is ez van, dettó! Az én véleményem az, magamból kiindulva, hogy vagy bûntudata van és sajnálja, hogy kidobta az adott személyt, vagy õszintén szeretné megtartani vele a kapcsolatot! Velem szakítottak, de a fiú kérte, hogy legyünk jóban..(csak úgy mellékesen, hogy értsd) :)
Ilyen velem is volt. 26/N vagyok, 6 hetes kapcsolat(féle) volt csak. Õ szakított velem, utána idõnként hülye ürügyekkel megkeresett (õ mondta szakításkor, hogy legyünk barátok, én nem vettem komolyan). Én nem igazán értettem, hogy most mit akar, mert csak szakmai jellegû kérdésekkel jött, semmi személyeset nem írt egy idõ után. Mikor egyszer megkérdeztem tõle, hogy "és amúgy hogy vagy?", utána többet nem jelentkezett. :D Azóta sem értem, miért csinálta ezt. Arra tippeltem, hogy lelkiismeret-furdalásból, amiért szakított velem. De hát tényleg nem volt egy hosszú kapcsolat, nem értem, mire volt jó ez. Szóval szerintem ez attól függ, hogy milyen hosszú volt a kapcsolat. Jelentheti azt valóban, hogy megbánta a szakítást, de nem feltétlenül.

Ha szakítanék vele félek, hogy vmi butaságot csinál. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?

Barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Az elejét?l kezdve nagyon sokat veszekszünk. (Kis piti ügyeken.) Viszont nagyon szeretem ?t és ? is engem. Sokszor mondta már nekem, hogy én vagyok neki az igazi. Mindennél jobban szeret. Én is nagyon szeretem ?t és nagyon köt?dök hozzá. Vele történt meg minden el?ször (csók, szex). Viszont félek, hogy a sok veszekedés miatt egyszer dobni fogom ?t :( Rengetegszer próbáltuk már higgadtan megbeszélni a dolgokat, de vhogy mindig veszekedés lett bel?le. Félek, hogyha ott hagyom vmi butaságot csinál. Segítsetek :(

Legjobb válasz: ebben érdemben nem lehet segiteni...aki hülye...hülye

ebben érdemben nem lehet segiteni...aki hülye...hülye
Hello hát probálok segiteni bár elégé nehéz kérdés hisz ugyebár szereted õ is téged hát akkor hogy tudtok összeveszni? én barátnõmmel el nem tudnám képzelni hogy összeveszünk igaz még csak 2 honapja vagyunk eggyütt... de szerintem ha szeretnétek egymást élveznétek egymást és nem pedig veszekednétek...vagy változtatni kell a viselkedéseteken vagy ha sokszor veszekedtek ráadásul hülyeségeken akkor nincs értelme... mert egyszer tényleg betelik a pohár és akkor lessz a legrosszabb ugyhogy vagy minél hamarabb vége lessz a kapcsolatotoknak vagy pedig megprobáljátok kibirni veszekedés nélkül és szeretni egymást...
Próbáld azt, hogy ha kezdene visszaszólni megcsókolod, így befogod a száját. Én így szoktam elhallgattatni a Barátomat. Kül veszekedés után édes a békülés...
életem nagy szerelmével akivel 5 évig voltam együtt fél évente sikerült szakitani :) mi is veszekedtünk nagyon sokat de a többi idõben nagyon-nagyon jo volt. azóta nem veszekszem senkivel, de messze annyi érzelem sincs egyikben se. a veszekedés általában onnan fakad hogy valakit nagyon szeretsz és szeretnéd ha nem tenne/lenne ilyen. Sajnos nem tudok erre jo ötletet adni nálunk a szakitás volt megoldás(1honap). Különben ez ha merész vagy jo teszt arra is mennyire szeret valojában a másik.
A kérdező hozzászólása: értem. szal 2 választásom maradt. Vagy szakítok vele vagy megpróbáljuk higgadtan elintézni a dolgokat...
nálunk az vált be, ha valamin összevesztünk volna inkább ott hagytuk a másikat, és kis idõ elteltével hideg fejjel megbeszéltük a dolgokat.ha meg szakítasz vele, és hülyeséget csinál, az az õ baja, most gondolj bele, csak azért le élnéd vele az életed, h ne csináljon hülyeséget???

A szuzhartyam meg nem szkadt ki, akkor lehetek terhes? es ha a bartom penisze csak felig megy be akkor nem szakitja ki a hartyat? es mijen pozba a legjobb?

Legjobb válasz: Úgy is teherbe lehet esni, ha még szûz vagy, ugyanis a szûzhárty alapjáva véve lyukas, mert a menstruációnak valahol távoznia kel... Akkor is átszakítja a szûzhártyát, ha csak félig megy be a hüvelyedbe a barátod pénisze. Ésaz elsõ alkalomra én a misszionárius pózt ajánlanám, utána már sokmindent ki lehet próbálni, mindenkinek máshogy jó.

Úgy is teherbe lehet esni, ha még szûz vagy, ugyanis a szûzhárty alapjáva véve lyukas, mert a menstruációnak valahol távoznia kel... Akkor is átszakítja a szûzhártyát, ha csak félig megy be a hüvelyedbe a barátod pénisze. Ésaz elsõ alkalomra én a misszionárius pózt ajánlanám, utána már sokmindent ki lehet próbálni, mindenkinek máshogy jó.
igen így is terhes lehetsz! és ha nem szakakdt ki akkor is lehetsz , mert a sz hárta nem teljesen zárt, mert a folyás, menszi is kitud jönni. a Pózokat úgy válogassátok meg ahogy kedvetek van, fõ a fantázia :)

Másodszor szakítok a barátnömmel az elsö 7 évvel ezelött volt még nagyon fiatalak voltunk most másodszor több mint egy év után a távolság miatt ha hagyom hogy csillapodjanak a kedéjek visszatudom még szerezni pl fél év 1 év mulva?

vagy hogyan tudnám elcsábítani mert szeret hiányzom neki csak így nem boldog a távolság miatt és szeretnék haza költözni csak most ez még nem megy a munkám miatt

Legjobb válasz: iiisten álld meg a kérdezõt! jó kedvel és bõséggel, nyújts feléje több értelmet és észt, a szerencsétlen sors mely régen tép, hoz majd késõbb vígabb esztendõt. Ne félj hát barátom ez még nem a vég! Kelj fel és gondold végig mi a helyes út. és indulj el azon!

iiisten álld meg a kérdezõt! jó kedvel és bõséggel, nyújts feléje több értelmet és észt, a szerencsétlen sors mely régen tép, hoz majd késõbb vígabb esztendõt. Ne félj hát barátom ez még nem a vég! Kelj fel és gondold végig mi a helyes út. és indulj el azon!
hulye [email protected] vagy... ha megtalaltad az igazit ne engedd el egy percre se te idiota

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!