Találatok a következő kifejezésre: Ha sz csak egy (21 db)

Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kell egy csak akkor másnap szòba áll a csajjal? Vagy ha szòba áll vele akkor van rá esély, hogy a pasi akar többet is?

Legjobb válasz: Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...

Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...
"Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kel..." "...van rà esèly, hogy a pasi akar többet is?" ERORR code 192 [I-r t12]
Elöször is teljesen értelmetlen a kérdésed...Másodszor te magad válaszoltad meg a kérdésed...Ha szóba is áll veled utána akkor csak annyit fog mondani, hogy fogd a cuccod oszt szevasz...
Nem
Ha mondjuk eleve ismerõsök, akkor persze, hogy szóbaáll. És lehet, hogy több éjszakát is akar, pl. laza szexkapcsolatot.

Ha sz ovutesztem csak egy napig volt pozitív, de azt a napot sajnos kihagytuk. De előtte és utána együtt voltunk 2-2 napig akkor lehet hogy azért sikerült?

Eddig gondolatban nem figyeltem erre (ill. megpróbáltam), de most megint piszkál ez a dolog. Már nagyon szeretnék babót. A babatervez?kön megnéztem pár diagrammot és mindenhol a pozitív napon is együtt voltak és úgy lett baba.

Legjobb válasz: Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!

Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!
Szió! Ne aggódj! Az LH teszt amikor pozitív az aszt jelenti, hogy nagy valószínûséggel a szervezetedbe kb 24-36 óra múlva megreped a tüszõ. A teszt az lh csúcsot mutatja, vagyis ez az a hormon ami tüszõrepedés elõtt felemelkedik! Ezután történik a lényeg. Amirõl nem maradtatok le! Nem akarlak elszomorítani, de tudod ugye hogyha minden stimmel és jókor vagytok jó helyen, akkor is kb 30% esély a fogantatásra! Sok sikert kívánok!!!
Nem gond, ha az elso pozitiv napot kihagytatok, mert utana van meg egy-masfel-akar ket nap is a tuszorepedesig, utana oedig mindket nap egyutt voltatok. Ez tokeletes!
Bocsi a helyesírásért...."azt" szerettem volna írni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...

Egy majdnem 30 éves szûz pasi, akit eddig csak kosár kosár hátán ért a csajoktól, ha végre talál egy nem felszínes lányt egy társkeresõn, de az utolsó pillanatban az is lemondja a randit, az mit gondoljon a szerelemrõl, párkapcsolatokról?

Legjobb válasz: Ismerkedj élõben, ne a neten legyél nagy legény. Én is próbálkoztam anno, de érdekes módon nekem sem sikerült. Letettem róla, erõt vettem magamon, kimozdultam, összeszedtem a tökeimet és lám, találtam is lányt magamnak.

Ismerkedj élõben, ne a neten legyél nagy legény. Én is próbálkoztam anno, de érdekes módon nekem sem sikerült. Letettem róla, erõt vettem magamon, kimozdultam, összeszedtem a tökeimet és lám, találtam is lányt magamnak.
A kérdező hozzászólása: "60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szõke 98-as mellû vékony kék szemû 19 éves gyönyörû , törõdõ aranyos ápolt lányt." A hazugság esélye fel sem merült, hogy lehet csak a szokásos pasimegnyugtató komment volt ez?
Az eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy a beképzelt alkoholista farkaknak mindig van csajuk.
jah amikor itt vergõdnek a nõk olyanokat irnak h ne legyen csontkollekció a pasas, öltözzön stilusosan, de fõképp ne igyon, már kezdem azt hinni hogy ezek a "rendes-aranyos-normális" kombójú csajok a legálszentebbek mind közül
19. Kezded? Én már csak folytatom.
A kérdező hozzászólása: A legjobb, mikor mindig azt mondják, hogy ne keseredj el, úgy is megtalálod a párodat. Aztán újabb 20 próbálkozás és újabb 20 kosár. Ez megy már évtizede, maholnap 28 vagyok és egyetlen lány sem akart még vele járni. Pedig a kezemet levágnám egyért is.
Figyelj, en egesz eletemben kover csaj voltam, es ronda is, az iskolaban zombinak hivtak. Megis talaltam magamnak pasit 100 kg-an es tuske hajjal. Annak ellenere, hogy alig volt es van erdeklodo pasas, o elvett felesegul. A tarskeresokrol annyit, hogy ha 20 pasinak irok, egy valaszol, de az is udvariassagbol. Megse szidom a ferfiakat, hanem kutatok, hogy mi lehet az amit maskepp kellene csinalnom. Ma mar tudom, hogy le kell fogynom, akkor legalabb jeloltek lesznek. A lenyeg, ha en ferjhez mentem igy, akkor mindenki mas tud maganak part talalni.
Mellesleg a 35 eves nonek miert kellene olyan valaki mellett kikotnie akit nem szeret, nem tisztel? Az kinek lenne jo? Akkor inkabb egyedul maradok!
most azzal szegény nem lesz elõrébb hogy még a kövér csajok is hamarabb találnak valakit :D sõt engem kifejezetten frusztrál
Ha 100 kilós lennék én se szidnák senkit, de ez a felállás azért egy kicsit más...
En csak annyit mondok, hogy ha egy atlagos pasirol beszelunk, aki nem az elerhetetlen pitsakra bukik, az talal maganak baratnot, aki 30 evesen meg nem volt senkivel, azzal gondok vannak. Sajnalom. Lehet hibaztatni a noket, de az nem fog elore vinni, ha egy normalis kapcsolatot akar a kerdezo.
Talán ha nem a pénz kellene minden nõnek, és nem a divatot majmolnák, illetve ha rend lenne a fejekben, nem lenne itt gond semmivel. Egy csalódott ember....
Én 26 évesen vesztettem el a szüzességemet, egy olyan nõvel akit tényleg tudok szeretni. A neten ismertem õt meg, és még csak nem is azért kezdtünk el levelezni egymással, mert fel akartam szedni. Aztán bejöttem neki, nekem is tetszett. Bevallottam neki, hogy szûz vagyok, meg jó pár olyan dolgot elmeséltem magamról, ami bántott erre Õ is olyanokat elmesélt amitõl leeset az állam... Átmentem én magam is hasonlókon amin Te is. Amiatt ne érezd magadat rosszul, hogy 30 évesen nem voltál még nõvel, mert elmondom mibõl áll a szüzesség elvesztése, egy férfinál: Formálj az egyik kezeddel egy kis lyukat aztán a másikkal a mutató ujjadat dugd bele a lukba, aztán húzogasd benne pár másodpercig... Remélem érted. Nekem valahogy ennyire sikerült az elsõ, de nem nagy ügy, amúgy. Másik része az, hogy én kórosan sovány vagyok, mert lánc dohányzom 15 éves koromtól (igaz nem vagyok rossz erõben ettõl függetlenül, egykezes fekvõ stb.) és még is összejött így is. Sõt! Elõtte olyan is volt, hogy buli helyen a lány hívott oda magához. És tudod miért? Azért mert látta, hogy valaminek nagyon örülök, és leszarom tiszta szívembõl a külvilágot! Ez a titka a csajozásnak: leszarod a körülményeidet. - szûz vagy 30 éves vagy - a múltban xy dolog történt a nõkkel kapcsolatban. - stb. És így tényleg arra jössz rá, hogy te magadtól is boldog vagy, tudsz "magadból alkotni" és meg mered mutatni a külvilágnak, de nem azért, hogy megmutasd mekkora király vagy, hanem csak úgy mert épp olyan kedved van hozzá. Ez nem az jelenti, hogy tiszta happy vagy vagy ilyesmi, mert az már meg játszás. Hidd el nincs olyan nõ akit ez nem indítana be, akár mekkora hülyeség is amit kitalálsz/elmondasz. Szóval egyszerûsítve ne foglakoz úgy a nõkkel, ne kergesd õket. Élj szívbõl. Például én érdeklõdöm a filozófia iránt, volt egy lány akinek elkezdtem azt ecsetelni, hogy nekem önbizalomhiányom van, de ez nekem így jó! :D Elõször hülyének nézet emiatt, aztán elmagyaráztam neki, hogy én hogy merítek erõt ebbõl, hogy nem létezik, jó és rossz tulajdonság csak élet szituációk léteznek ami alapján el dõl egy tulajdonságról, hogy jó vagy rossz-e. Ha zh-t írok akkor többet tanulok rá emiatt, mert kevésnek érzem magamat, hogy sikerüljön. (Persze aki egy kicsit is konyít a filozófiához az tudja, hogy egy orbitális fasság az egész amit kitaláltam.) még is nevetett ezen meg elgondolkodott a mondani valón. És simán eltudtam hívni õt! (Utána persze elb**sztam mert ügyet csináltam az egészbõl, de ez egy másik sztori...) Mert magadból alkottam valamit és ne csinálj ügyet ilyenekbõl mint most is. Próbáld meg te is megkeresni azt ami egész emberré tesz egy nõ nélkül is, és alkoss belõle magadból és mutasd meg bátran! Nem szaporítom tovább a mondókámat: sok sikert kívánok! Ha gondolod írj privátot is, ha nem zavar, hogy fiatalabb vagyok, hátha tudok valamit segíteni! 26/F
"60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szõke 98-as mellû vékony kék szemû 19 éves gyönyörû , törõdõ aranyos ápolt lányt." - ezt nemrég írta valaki az egy másik kérdéshez. Ennyi! Nincs több kérdésem bíró úr! Valaki vagy tud csajozni, vagy nem. Kész, vége!
A kérdező hozzászólása: Nem a szép nõknél próbálkoztam, annyira ütõdött 2 diplomával nem vagyok, hogy ilyen nõkkel kezdjek. De valahogy más típusú lányoknál is elég furán alakul ez a mérce, ami fölé kell egy fiúnak kerülnie, hogy legyen esélye.
nehogy lyukat beszéljenek már a hasadba, ha a válaszod az lesz h igen szeretem, elfogadom magam akkor hazudsz vagy túlságosan önimádó, önelégült vagy ha nem akkor is nálad lesz a hiba ha magadat sem szereted mások hogy szeressenek...változtass blablabla ennyire kiszámithatóak jah és eddig rossz nõknél próbákoztál, rosszfelé keresgéltél :DDDD
Pfú barát az szopás :SS Nem gondoltál még arra , hogy lehet veled van a baj ? Kezd el sportolni ha nem nézel ki jól legalább a tested legyen tuti :) és tanulj , hogy mûvelt legyél meg lásd úgy össze fog jönni :) 19 F
Teljes kiábrándulás érzése miatt mondja le a randit. "Úgy sem sikerül" "Hát mit képzelek én?""Majd pont most sikerül, Vele!"
Ha tényleg 30 éves vagy és szûz akkor már megkaptad a varázserõd. Azzal bármilyen nõt elcsábíthatsz
jó dolguk van a nõknek manapság ennyi, nézd meg itt is mennyi férfi tesz fel ilyen kérdést, amúgy meg fogy a magyar népesség rohamosan csak én látom az összefüggéseket? mindenki csak a nõkrõl háritja az összes felelõsséget, véletlenül sem érheti náluk kritika a ház elejét mert azt nem tûrik, sõt élbõl visszatámadnak, az õket védelmezõ lovagjaikkal együtt, nem szabad magyar nõkben gondolkozni szerelem, párkapcsolat terén
egy férfinak izmosnak kell lenni, de ahoz tömegnövelõ kell ami nem 2 ft egy nõnél elég ha vékony.....
hát nekem tömegnövelõs pasi tuti nem kellene.. akkor inkább már adja önmagát :)
lol de kemény vagy :D
Megkerdezhetem, hogy milyen indokkal mondta le a randit?
A kérdező hozzászólása: El sem jött randira, vagy leírta 1 nappal elõtt, hogy már megtalálta az igazit, ne fáradjak. Addig meg adták az ártatlant. Az viszont tényleg fura, hogy egy nap max 2-3 sírós lány van itt, ellenben 20-30 vagy több szingli pasis kérdés. Azt én is látom, hogy ha egy picit is rosszat mond itt a gykn valaki a lányokra, hogy miért kapott kosarat, akkor az összes válasz arról szól, hogy a hiba mindig benned van.
A kérdező hozzászólása: A magyar népesség pedig tényleg rohamosan csökken, aminek persze okai vannak. Fõ oka, hogy kevés az állás, vagy ha van biztos, akkor sem nagyon szabad elmenni szülni, mert ritkán vesznek vissza. A másik meg, hogy manapság rengeteg nõ annyira válogat, hogy 30-35 felett is az igazit keresi és kifut lassan az idõbõl. Utána meg sír, hogy neki nem jött össze a gyerek. Persze majd erre az állításomra megkapom azt a választ itt, hogy azért válogatnak, mert a nõk angyalok és a pasik töketlenek, nem lehet velük családot alapítani (mert nem gazdagok stb) , nem alkalmasak gyereknevelésre stb. Ha meg mégis, akkor meg nem elég jóképûek.
Kérdezõ: te mit gondolsz magadról?Külsõdrõl, belsõdrõl...?Elfogadod, szereted magad?
A kérdező hozzászólása: Ronda pasi el udja magát fogadni, ha soha nem kap pozitív jelzést csak hûvös megvetést, elutasítást? Ha igen, akkor elfogadom magamat.
45 éves vagyok, de nem szûz. Én 19 évesen vesztettem el, viszont utána évekig nem állt velem szóba nõ, akivel elvesztettem hányt utána... Szóval tudom mirõl beszélsz. Én kövér voltam mindig és ráadásul még csendes is. Sosem voltam nagy dumás. Az ilyenek szinte senkinek se kellenek. Egyszer találtam meg az igazit, de csak õ volt nekem igazi, valósággal meghökkentem mennyire gyûlöl valójában. Sajnos van akinek ez a sorsa.
Semennyire.
Nem gáz, de ha õ ezen parázik, akkor nem igazán fog kelleni a már felnõttes nõknek.

Hogyan legyen így önbizalmam, ha otthon csak azt kapom, hogy egy kalap [email protected] vagyok, és semmit sem érek?

Legjobb válasz: Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.

Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.
Nemcsak otthon kapja ezt az ember, hanem kint a világban is.
Ha lenne önbizalmad, tudnád, hogy nem így van és leperegne rólad amit mások mondanak. Ez nem attól függ mit mindanak mások.
majd idõvel felnõsz és tudod kezelni, vagy örökre ilyen maradsz. úgysem tudsz mit tenni ellene, addig csak ehhez hasonló kérdéseket írogatsz oldalakon. hiszen a változáshoz is kellene bátorság, ami pont azért nincs benned, mert belédnevelték hogy gyáva vagy és a jellemed is erre visz. azt sem értem, ha tudod hogy ez csak hazugság, akkor hogy tudod elhinni. ez életképtelenség, hidd el. van akit a saját szülei vernek agyon vagy erõszakolnak meg és fel mer lépni ellene, vagy tojik magasról a szülõkre. amíg ilyen maradsz nem lesz életed.
Jobb lesz, ha már most nekifogsz: csakazértis! igenis! majd én megmutatom! Sarkamra állok.. nem fognak eltiporni...és így tovább. Meríts erõt az eltiprásból. Ugyanakkor gondolkozz azon, miért tezsik ezt veled. Azért, mert õk is ezt kapták otthon. azt hiszik, hogy ezt kell tovább adni. Ha lehet, beszélgess velük errõl. PL: Anya, neked mondták gyerekkorodban, hogy egy kalap [email protected] vagy? - Hát persze, sokszor is! - Anya, és jó volt az neked? - Hát nem volt jó, hanem nagyon rossz volt. - Akkor miért mondod nekem? Azt akarod, hogy nekem is rossz legyen? ... stb.

A nõk azt mondják csak a szerelmüket sz*opják le. De miért? Ha egy idegent sz*opsz le csak úgy, akkor az megalázónak érzitek?

Legjobb válasz: Lehet anyádéknál ez a szokás, de normális nõk nem sz*pkodnak idegen f---szt.

Lehet anyádéknál ez a szokás, de normális nõk nem sz*pkodnak idegen f---szt.
és ezt most kitõl kérdezed?
Igen, szerintem az elég megalázó helyzet. De ha szeretem, nem érzem annak.
szerinted ha valakibe nem szerelmes egy adott nõ, akkor mégis hogyan tudná lesz*pni ?! nyilván a számára kedves, vonzó "szerszámot" akarja a szájába venni, nem pedig akárkinek a farkát gondolkozz már -.-
Faszt szopni nem könnyû dolog. Miért tennénk meg minden idegennek?
Szerinted minden nõ rib.nc ? Nem vesszük a szánkba minden jöttmentnek a farkát.
Ez elég csaj függõ.Mert eddigi bulikon mindig volt csaj akit szopattam.
én is szoptam már le de idegent senki sem szop le, csak tud valamit az illetõrõl
A kérdező hozzászólása: "Faszt szopni nem könnyû dolog. Miért tennénk meg minden idegennek?" Nem könnyû?

Pasik, mennyire kiábrándító, ha egy szexi, baromi jó alakú, szép arcú lányt ágyba akartok vinni, és csak ott derül ki, hogy szõrös a puncija?

Kiábrándultok és otthagyjátok, vagy minden folytatódik tovább?

Legjobb válasz: Szõr és szõr között szerintem nagy különbségek vannak odalent... Tehát, milyen az olyan?

Szõr és szõr között szerintem nagy különbségek vannak odalent... Tehát, milyen az olyan?
ezt a sok mai puhány fiatalt ha a friss patak a dzsungel túloldalán van ti szomjan halnátok inkább minthogy átküzdjétek magatok a bozóton pff
Mi a fenéért kell valakit valakiket lehordani azért mert nem szeretik a szõröset? Ettõl méh nem kisfiúk az emberek! Van akinek ilyen/ez az igénye. Akinek nem tetszik annak nem kell beszolni.
hát amelyik pasit ennyi punciszõr kiábrándít az már b*uzi
Hogy lehet ilyen hülyeséget felvetni? Akit kis szõr zavar és emiatt nem dugna meg egy szép nõt(remélhetõleg a szerelmét) az NEM FÉRFI és kész.
Ha nincs dzsungel akkor nincs baj. De ha lehet közvetlen körülötte ne legyen szõrös mert úgy nem szeretem kinyalni. Páromnak fazonra van nyírva ergo nem csupasz és úgye nem nagy. És nem gyerekek vagyunk. 32/f Ez igényesség kérdése.
ha igényesen van trimmelve akkor no para. ha tényleg jó csaj akkor már nagyon-nagyon szõrösnek kell lennie, hogy elvegye a kedvem :D
Hagyjátok rájuk. Õk még fiatalok és ebben a divatban nõttek fel. Nem tudják hogy 20-30-40 évvel ezelõtt mindenki szõrös volt de ettõl még nem volt igénytelen. Vagy ha igen, akkor az anyukájuk is az.
Nem gond barátaim. Én rendes vagyok, a szõröset meghagyom nektek, nekem meg marad a csupasz.
Aki annyira rajong a csupaszért, az még nem nyalt/dugott puncit szerelembõl, vagy egyáltalán, csak képen/videón látott. Ha szép, a lány az azt jelenti, hogy ápolt. Ha ápolt a külseje, akkor nem gusztustalan a punci sem. Ezt csak azok a fickók értik, akik a szerelmüket akarják, nem egy "trófeát". Én kiváltképp kedvelem, ha a Kedvesem néha hanyagolja a borotvát. A "mindig más fazon" rengeteget segít a kapcsolat színességén.
Engem nem törne le... Viszont a kérdés aranyos: "lányt ágyba akartok vinni, és csak ott derül ki, hogy szõrös a puncija?" Mégis, mikor máskor derülne ki, útban hazafelé a 7-es buszon???? :D
Nincs gond vele. Nem zavarna. Én szeretem a szõröset. Bár tény hogy úgy a legizgatóbb ha a szemérem ajkak körül nincs szõr, csak a csikló felett a szemérem dombon. ;)
Egyáltalán nem kiábrándító :-)
minden folytatódna tovább
Hát nem tudom, biztos nem lenne a legkívánatosabb, és nem szeretek szõröset sem nyalni.
Kicsit ledöbbennék, meg ki sem nyalnám. De túl nagy problémát nem csinálnék belõle. 23f
nagyon megdugnám az biztos.
Semennyire. Ha a lába/hónalja szõrös az már tényleg kiábrándító.
Kiábrándító, de attól még megdugnám.
A kérdező hozzászólása: mondjuk úgy, hogy ollóval meg van vágva úgy félcentisre vagy egycentisre, de semmi más
A kérdező hozzászólása: hónalj, láb meg minden egyéb meg van borotválva rendesen, csak a punci van ollóval megrövidítve
azért remélem nem olyan, hogy fésülni kell.
Az úgy szép, sosem rajongtam a csupaszért.
Teljesen rendben van :) Mindent folytatnék tovább szó és probléma nélkül;) Mutasson be nekem valaki egy ilyen lányt legyen kedves :)
engem kissé zavarna, mert a szõrtelent szeretem, de ha már odáig eljutok, akkor nem ijedek meg attól a fél centi bozóttól
Nem, csak még jobban megdugnám.
Hát jó kérdés. Én nagyon nem szeretem a szõrt odalent. Nem hinném hogy otthagynám, de nyalakodni biztos nem mennék le.
Megnyomnám a PAUSE gombot, hoznám a borotvát meg a borotvahabot, segítenék leborotválni (az is egy jó közös program!!!) amikor kész, akkor folytatnánk ott, ahol abbahagytuk! ;)
Én kifejezetten örülnék neki.

Ha én egy szõke kékszemû kislányt akarok akkor az csak úgy jöhet össze hogy szõke kékszemû az anyja?

Legjobb válasz: Te szõke kék szemû vagy? Egyébként meg hasonlíthat a nagyszülõkre szépszülõkre akár kire ezzel nem lehet számolni.

Te szõke kék szemû vagy? Egyébként meg hasonlíthat a nagyszülõkre szépszülõkre akár kire ezzel nem lehet számolni.
A genetika olyan mint egy pakli kártya ugyanaból a pakliból kapsz mint a szülõ a dédszülõ de hogy milyen kombinációban az kiszámithatlan.
Tudod van az a mondás, hogy "hetedíziglen..." Tehát számolj vissza 7 generációt, ezen belül bárkitõl bármit örökölhet a gyerek mindkét vonalon, külsõ és belsõ tulajdonságot egyaránt. Barátainknál van épp egy ilyen eset, hogy apa-anya, és mindkét oldalon mind a négy nagyszülõ barna hajú barna szemû, sötét színkomplexiójú, kreolos kicsit, és az egyik gyerekük szõke, kék szemû és világos bõrû, közben az arcvonásai nagyon hasonlítanak a szülõkre.
Utolsónak teljesen igaza van .
Amíg a legfontosabb kérdés a leendõ gyermekeddel kapcsolatosan, hogy milyen színû a haja, a szeme, addig inkább ne is akarj gyereket, mert nem vagy rá érett. És akkor sem biztos, hogy szõke, kék szemû gyereked lesz, ha az anyja szõke, kék szemû lesz. Nekem pl a kisebbik fiam tejfel szõke hajú, pedig a jelenleg élõ rokonok közül senki sem szõke. Dédszülõktõl örökölhette.
Én zöld szemû barna hajú anyuka vagyok , férjem kék szemû és szõke hajú. Kislányunk szõke hajú, zöld szemû, kis fiunk szõke hajú, kék szemû. :) De hasonlíthat igen a nagyszülõkre is a gyerek. Nálunk pont így jött ki hogy ránk hasonltanak szem színre és hajra :) .
Barnahajú, barnaszemû szülõk vagyunk. A kislányunk szõke, kékszemû :) ) Nem, nem cserélték el a kórházban, mert amúgy nagyon hasonlít ránk! :D
Meg különben is kis korba elég sok szõke gyerek van és ha pár év múlva bebarnul a haja akkor mit csinálnál?
Barna haju es szemu no vagyok. A lanyom kek szemu es szoke haju. Inkabb arra koncentralj hogy komplikacio mentes terhesseged legyen es egeszseges babad szulessen.
Azt nem írtad, hogy neked milyen a szem- és hajszíned, mert ez sem mindegy. Két kék szemûnek csak kék szemû gyermeke lehet. Ha az egyik kék, a másik barna, akkor csak barna lehet, mert a barna dominánsan öröklõdik. Ha mindkettõnek barna, akkor barna vagy kék - akkor lehet kék, ha a felmenõk között vannak kék szemûek. Gondolom a hajnál is ugyanez az öröklõdés menete. Egyébként meg az lesz a legtökéletesebb gyermek a szülõ számára, akit "kap". Azt a gyereket fogja szeretni, még akkor is, ha barna hajú és szemû!

Szeretnék venni egy szintetizátort. Kinéztem egy német gyártmányú MC CRYPT MK-4100 típusú hangszert. Gondoltam ez csak nem lehet olyan sz*r ha német gyártmány. Elfogadnék pár jótanácsot ezzel kapcsolatban. (? )

Utánanéztem a dolgoknak azt már tudom, hogy érdemes yamahát venni, a casio pedig kaki, de err?l a márkáról viszont semmit sem tudok. Úgy 20 000 ft-ot szeretnék rááldozni maximum. Nemrég vettem egy gitárt, elkezdtem tanulni de úgy érzem az valahogy "nem én vagyok" el is fogom adni viszont nagyon szeretnék zenélni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.

Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.
A kérdező hozzászólása: Kissé hülyén írtam ki a kérdést mert ez az mc crypt csak 9000 ft. Nézelõdök még azért nem szeretnék valami gagyit venni, persze túl sokat sem költeni. Köszi :)
A kérdező hozzászólása: A yamahákról csupa jót olvastam, másrészt nem gondoltam volna, hogy expresszen vagy tízszer annyi hangszeres hirdetés van mint vaterán és teszveszen. Ezt találtam: http://www.expressz.hu/hangszer/billentyus/szintetizator/hir.. Ez milyen? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!