Találatok a következő kifejezésre: Ha sz csak egy (26 db)

Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kell egy csak akkor másnap szòba áll a csajjal? Vagy ha szòba áll vele akkor van rá esély, hogy a pasi akar többet is?

Legjobb válasz: Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...

Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...
"Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kel..." "...van rà esèly, hogy a pasi akar többet is?" ERORR code 192 [I-r t12]
Elöször is teljesen értelmetlen a kérdésed...Másodszor te magad válaszoltad meg a kérdésed...Ha szóba is áll veled utána akkor csak annyit fog mondani, hogy fogd a cuccod oszt szevasz...
Nem
Ha mondjuk eleve ismerõsök, akkor persze, hogy szóbaáll. És lehet, hogy több éjszakát is akar, pl. laza szexkapcsolatot.

Ha sz ovutesztem csak egy napig volt pozitív, de azt a napot sajnos kihagytuk. De előtte és utána együtt voltunk 2-2 napig akkor lehet hogy azért sikerült?

Eddig gondolatban nem figyeltem erre (ill. megpróbáltam), de most megint piszkál ez a dolog. Már nagyon szeretnék babót. A babatervez?kön megnéztem pár diagrammot és mindenhol a pozitív napon is együtt voltak és úgy lett baba.

Legjobb válasz: Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!

Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!
Szió! Ne aggódj! Az LH teszt amikor pozitív az aszt jelenti, hogy nagy valószínûséggel a szervezetedbe kb 24-36 óra múlva megreped a tüszõ. A teszt az lh csúcsot mutatja, vagyis ez az a hormon ami tüszõrepedés elõtt felemelkedik! Ezután történik a lényeg. Amirõl nem maradtatok le! Nem akarlak elszomorítani, de tudod ugye hogyha minden stimmel és jókor vagytok jó helyen, akkor is kb 30% esély a fogantatásra! Sok sikert kívánok!!!
Nem gond, ha az elso pozitiv napot kihagytatok, mert utana van meg egy-masfel-akar ket nap is a tuszorepedesig, utana oedig mindket nap egyutt voltatok. Ez tokeletes!
Bocsi a helyesírásért...."azt" szerettem volna írni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...

Egy majdnem 30 éves szûz pasi, akit eddig csak kosár kosár hátán ért a csajoktól, ha végre talál egy nem felszínes lányt egy társkeresõn, de az utolsó pillanatban az is lemondja a randit, az mit gondoljon a szerelemrõl, párkapcsolatokról?

Legjobb válasz: Ismerkedj élõben, ne a neten legyél nagy legény. Én is próbálkoztam anno, de érdekes módon nekem sem sikerült. Letettem róla, erõt vettem magamon, kimozdultam, összeszedtem a tökeimet és lám, találtam is lányt magamnak.

Ismerkedj élõben, ne a neten legyél nagy legény. Én is próbálkoztam anno, de érdekes módon nekem sem sikerült. Letettem róla, erõt vettem magamon, kimozdultam, összeszedtem a tökeimet és lám, találtam is lányt magamnak.
A kérdező hozzászólása: "60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szõke 98-as mellû vékony kék szemû 19 éves gyönyörû , törõdõ aranyos ápolt lányt." A hazugság esélye fel sem merült, hogy lehet csak a szokásos pasimegnyugtató komment volt ez?
Az eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy a beképzelt alkoholista farkaknak mindig van csajuk.
jah amikor itt vergõdnek a nõk olyanokat irnak h ne legyen csontkollekció a pasas, öltözzön stilusosan, de fõképp ne igyon, már kezdem azt hinni hogy ezek a "rendes-aranyos-normális" kombójú csajok a legálszentebbek mind közül
19. Kezded? Én már csak folytatom.
A kérdező hozzászólása: A legjobb, mikor mindig azt mondják, hogy ne keseredj el, úgy is megtalálod a párodat. Aztán újabb 20 próbálkozás és újabb 20 kosár. Ez megy már évtizede, maholnap 28 vagyok és egyetlen lány sem akart még vele járni. Pedig a kezemet levágnám egyért is.
Figyelj, en egesz eletemben kover csaj voltam, es ronda is, az iskolaban zombinak hivtak. Megis talaltam magamnak pasit 100 kg-an es tuske hajjal. Annak ellenere, hogy alig volt es van erdeklodo pasas, o elvett felesegul. A tarskeresokrol annyit, hogy ha 20 pasinak irok, egy valaszol, de az is udvariassagbol. Megse szidom a ferfiakat, hanem kutatok, hogy mi lehet az amit maskepp kellene csinalnom. Ma mar tudom, hogy le kell fogynom, akkor legalabb jeloltek lesznek. A lenyeg, ha en ferjhez mentem igy, akkor mindenki mas tud maganak part talalni.
Mellesleg a 35 eves nonek miert kellene olyan valaki mellett kikotnie akit nem szeret, nem tisztel? Az kinek lenne jo? Akkor inkabb egyedul maradok!
most azzal szegény nem lesz elõrébb hogy még a kövér csajok is hamarabb találnak valakit :D sõt engem kifejezetten frusztrál
Ha 100 kilós lennék én se szidnák senkit, de ez a felállás azért egy kicsit más...
En csak annyit mondok, hogy ha egy atlagos pasirol beszelunk, aki nem az elerhetetlen pitsakra bukik, az talal maganak baratnot, aki 30 evesen meg nem volt senkivel, azzal gondok vannak. Sajnalom. Lehet hibaztatni a noket, de az nem fog elore vinni, ha egy normalis kapcsolatot akar a kerdezo.
Talán ha nem a pénz kellene minden nõnek, és nem a divatot majmolnák, illetve ha rend lenne a fejekben, nem lenne itt gond semmivel. Egy csalódott ember....
Én 26 évesen vesztettem el a szüzességemet, egy olyan nõvel akit tényleg tudok szeretni. A neten ismertem õt meg, és még csak nem is azért kezdtünk el levelezni egymással, mert fel akartam szedni. Aztán bejöttem neki, nekem is tetszett. Bevallottam neki, hogy szûz vagyok, meg jó pár olyan dolgot elmeséltem magamról, ami bántott erre Õ is olyanokat elmesélt amitõl leeset az állam... Átmentem én magam is hasonlókon amin Te is. Amiatt ne érezd magadat rosszul, hogy 30 évesen nem voltál még nõvel, mert elmondom mibõl áll a szüzesség elvesztése, egy férfinál: Formálj az egyik kezeddel egy kis lyukat aztán a másikkal a mutató ujjadat dugd bele a lukba, aztán húzogasd benne pár másodpercig... Remélem érted. Nekem valahogy ennyire sikerült az elsõ, de nem nagy ügy, amúgy. Másik része az, hogy én kórosan sovány vagyok, mert lánc dohányzom 15 éves koromtól (igaz nem vagyok rossz erõben ettõl függetlenül, egykezes fekvõ stb.) és még is összejött így is. Sõt! Elõtte olyan is volt, hogy buli helyen a lány hívott oda magához. És tudod miért? Azért mert látta, hogy valaminek nagyon örülök, és leszarom tiszta szívembõl a külvilágot! Ez a titka a csajozásnak: leszarod a körülményeidet. - szûz vagy 30 éves vagy - a múltban xy dolog történt a nõkkel kapcsolatban. - stb. És így tényleg arra jössz rá, hogy te magadtól is boldog vagy, tudsz "magadból alkotni" és meg mered mutatni a külvilágnak, de nem azért, hogy megmutasd mekkora király vagy, hanem csak úgy mert épp olyan kedved van hozzá. Ez nem az jelenti, hogy tiszta happy vagy vagy ilyesmi, mert az már meg játszás. Hidd el nincs olyan nõ akit ez nem indítana be, akár mekkora hülyeség is amit kitalálsz/elmondasz. Szóval egyszerûsítve ne foglakoz úgy a nõkkel, ne kergesd õket. Élj szívbõl. Például én érdeklõdöm a filozófia iránt, volt egy lány akinek elkezdtem azt ecsetelni, hogy nekem önbizalomhiányom van, de ez nekem így jó! :D Elõször hülyének nézet emiatt, aztán elmagyaráztam neki, hogy én hogy merítek erõt ebbõl, hogy nem létezik, jó és rossz tulajdonság csak élet szituációk léteznek ami alapján el dõl egy tulajdonságról, hogy jó vagy rossz-e. Ha zh-t írok akkor többet tanulok rá emiatt, mert kevésnek érzem magamat, hogy sikerüljön. (Persze aki egy kicsit is konyít a filozófiához az tudja, hogy egy orbitális fasság az egész amit kitaláltam.) még is nevetett ezen meg elgondolkodott a mondani valón. És simán eltudtam hívni õt! (Utána persze elb**sztam mert ügyet csináltam az egészbõl, de ez egy másik sztori...) Mert magadból alkottam valamit és ne csinálj ügyet ilyenekbõl mint most is. Próbáld meg te is megkeresni azt ami egész emberré tesz egy nõ nélkül is, és alkoss belõle magadból és mutasd meg bátran! Nem szaporítom tovább a mondókámat: sok sikert kívánok! Ha gondolod írj privátot is, ha nem zavar, hogy fiatalabb vagyok, hátha tudok valamit segíteni! 26/F
"60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szõke 98-as mellû vékony kék szemû 19 éves gyönyörû , törõdõ aranyos ápolt lányt." - ezt nemrég írta valaki az egy másik kérdéshez. Ennyi! Nincs több kérdésem bíró úr! Valaki vagy tud csajozni, vagy nem. Kész, vége!
A kérdező hozzászólása: Nem a szép nõknél próbálkoztam, annyira ütõdött 2 diplomával nem vagyok, hogy ilyen nõkkel kezdjek. De valahogy más típusú lányoknál is elég furán alakul ez a mérce, ami fölé kell egy fiúnak kerülnie, hogy legyen esélye.
nehogy lyukat beszéljenek már a hasadba, ha a válaszod az lesz h igen szeretem, elfogadom magam akkor hazudsz vagy túlságosan önimádó, önelégült vagy ha nem akkor is nálad lesz a hiba ha magadat sem szereted mások hogy szeressenek...változtass blablabla ennyire kiszámithatóak jah és eddig rossz nõknél próbákoztál, rosszfelé keresgéltél :DDDD
Pfú barát az szopás :SS Nem gondoltál még arra , hogy lehet veled van a baj ? Kezd el sportolni ha nem nézel ki jól legalább a tested legyen tuti :) és tanulj , hogy mûvelt legyél meg lásd úgy össze fog jönni :) 19 F
Teljes kiábrándulás érzése miatt mondja le a randit. "Úgy sem sikerül" "Hát mit képzelek én?""Majd pont most sikerül, Vele!"
Ha tényleg 30 éves vagy és szûz akkor már megkaptad a varázserõd. Azzal bármilyen nõt elcsábíthatsz
jó dolguk van a nõknek manapság ennyi, nézd meg itt is mennyi férfi tesz fel ilyen kérdést, amúgy meg fogy a magyar népesség rohamosan csak én látom az összefüggéseket? mindenki csak a nõkrõl háritja az összes felelõsséget, véletlenül sem érheti náluk kritika a ház elejét mert azt nem tûrik, sõt élbõl visszatámadnak, az õket védelmezõ lovagjaikkal együtt, nem szabad magyar nõkben gondolkozni szerelem, párkapcsolat terén
egy férfinak izmosnak kell lenni, de ahoz tömegnövelõ kell ami nem 2 ft egy nõnél elég ha vékony.....
hát nekem tömegnövelõs pasi tuti nem kellene.. akkor inkább már adja önmagát :)
lol de kemény vagy :D
Megkerdezhetem, hogy milyen indokkal mondta le a randit?
A kérdező hozzászólása: El sem jött randira, vagy leírta 1 nappal elõtt, hogy már megtalálta az igazit, ne fáradjak. Addig meg adták az ártatlant. Az viszont tényleg fura, hogy egy nap max 2-3 sírós lány van itt, ellenben 20-30 vagy több szingli pasis kérdés. Azt én is látom, hogy ha egy picit is rosszat mond itt a gykn valaki a lányokra, hogy miért kapott kosarat, akkor az összes válasz arról szól, hogy a hiba mindig benned van.
A kérdező hozzászólása: A magyar népesség pedig tényleg rohamosan csökken, aminek persze okai vannak. Fõ oka, hogy kevés az állás, vagy ha van biztos, akkor sem nagyon szabad elmenni szülni, mert ritkán vesznek vissza. A másik meg, hogy manapság rengeteg nõ annyira válogat, hogy 30-35 felett is az igazit keresi és kifut lassan az idõbõl. Utána meg sír, hogy neki nem jött össze a gyerek. Persze majd erre az állításomra megkapom azt a választ itt, hogy azért válogatnak, mert a nõk angyalok és a pasik töketlenek, nem lehet velük családot alapítani (mert nem gazdagok stb) , nem alkalmasak gyereknevelésre stb. Ha meg mégis, akkor meg nem elég jóképûek.
Kérdezõ: te mit gondolsz magadról?Külsõdrõl, belsõdrõl...?Elfogadod, szereted magad?
A kérdező hozzászólása: Ronda pasi el udja magát fogadni, ha soha nem kap pozitív jelzést csak hûvös megvetést, elutasítást? Ha igen, akkor elfogadom magamat.
45 éves vagyok, de nem szûz. Én 19 évesen vesztettem el, viszont utána évekig nem állt velem szóba nõ, akivel elvesztettem hányt utána... Szóval tudom mirõl beszélsz. Én kövér voltam mindig és ráadásul még csendes is. Sosem voltam nagy dumás. Az ilyenek szinte senkinek se kellenek. Egyszer találtam meg az igazit, de csak õ volt nekem igazi, valósággal meghökkentem mennyire gyûlöl valójában. Sajnos van akinek ez a sorsa.
Semennyire.
Nem gáz, de ha õ ezen parázik, akkor nem igazán fog kelleni a már felnõttes nõknek.

Hogyan legyen így önbizalmam, ha otthon csak azt kapom, hogy egy kalap [email protected] vagyok, és semmit sem érek?

Legjobb válasz: Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.

Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.
Nemcsak otthon kapja ezt az ember, hanem kint a világban is.
Ha lenne önbizalmad, tudnád, hogy nem így van és leperegne rólad amit mások mondanak. Ez nem attól függ mit mindanak mások.
majd idõvel felnõsz és tudod kezelni, vagy örökre ilyen maradsz. úgysem tudsz mit tenni ellene, addig csak ehhez hasonló kérdéseket írogatsz oldalakon. hiszen a változáshoz is kellene bátorság, ami pont azért nincs benned, mert belédnevelték hogy gyáva vagy és a jellemed is erre visz. azt sem értem, ha tudod hogy ez csak hazugság, akkor hogy tudod elhinni. ez életképtelenség, hidd el. van akit a saját szülei vernek agyon vagy erõszakolnak meg és fel mer lépni ellene, vagy tojik magasról a szülõkre. amíg ilyen maradsz nem lesz életed.
Jobb lesz, ha már most nekifogsz: csakazértis! igenis! majd én megmutatom! Sarkamra állok.. nem fognak eltiporni...és így tovább. Meríts erõt az eltiprásból. Ugyanakkor gondolkozz azon, miért tezsik ezt veled. Azért, mert õk is ezt kapták otthon. azt hiszik, hogy ezt kell tovább adni. Ha lehet, beszélgess velük errõl. PL: Anya, neked mondták gyerekkorodban, hogy egy kalap [email protected] vagy? - Hát persze, sokszor is! - Anya, és jó volt az neked? - Hát nem volt jó, hanem nagyon rossz volt. - Akkor miért mondod nekem? Azt akarod, hogy nekem is rossz legyen? ... stb.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lány csak térdtõl lefele szõrtelenít mert a combján csak szõke pihék vannak? Lányok! Vannak itt olyanok akik így csinálják?

Elõre köszönöm :)

Legjobb válasz: Ha szõke pihéim lennének a combomat nem szedném le, barátnõm és anya is szõkék, õk se szokták... Viszont nekem erõs fekete szõröm van, amit mindenhonnan le kell szedni (még a karomról is), mert nagyon feltûnõ, és én nagyon utálom magamon... 19N

Ha szõke pihéim lennének a combomat nem szedném le, barátnõm és anya is szõkék, õk se szokták... Viszont nekem erõs fekete szõröm van, amit mindenhonnan le kell szedni (még a karomról is), mert nagyon feltûnõ, és én nagyon utálom magamon... 19N
egy kis szõke pihe a combon egyáltalán nem zavaró, haverom csajának is ilyen, és sztem szexi 22F
felõlem a vádlidról se kell leszedned :D 17/f
Õszintén? Imádom ha pihés a comb, sokkal jobb mintha csupasz lenne.
Lányként én se szoktam leszedni általában - párom sem szólt meg érte, normális férfi ennyin azért nem akad ki szerintem. (Bár 14 évesen talán te még nem ápolsz ilyen közeli viszonyt férfiakkal. :D) Nyáron le szoktam gyantázni, mert szerintem elég idiótán néz ki, amikor ráesik a fény és csillog. Az azért észrevehetõ. :D
Nem zavar
A kérdező hozzászólása: :) )
A szõke pihéket szeretjük. F
A kérdező hozzászólása: Oké utolsó :D :) )
Én így csinálom. És ha valakinek nem tetszenek a szõke piheszõreim...
A kérdező hozzászólása: Mentek mindenkinek a zöld ujjacskák ;))
pihe az nem probléma
Régen nekem is csak szõke pihék voltak, nem szedtem le. Most hormonzavar miatt barna szõr van :S:S de csak strandra szoktam leszedni, mivel nincs térd fölé érõ nadrágom.
A kérdező hozzászólása: Wow, köszönöm a gyors válaszokat! :) Azért sem akartam leszedetni i mert anyum azt mondta , hogy a végén olyan leszek mint egy oroszlán ha leszedem mert eleve sötét szõke vagyok ;) fiúk véleményét is várom :)
A szõke pihe teljesen normális egy egészséges nõi testen. A sötét színû szõrszálak nem egészségesek a combon, viszont rendben vannak a szeméremdombon.
Nekem egyik barátnõm így csinálta (tényleg csak nagyon ritkás, szõke pihécskék voltak neki) és az egyik pasija szólt neki, hogy ez így gáz. :D De mondjuk volt elõtte más barátja is, az nem szólt érte.
Én is így szoktam.Habár már elszoktam gondolkodni azon h legyantázzam.e mert néha már én is kicsit idiotan erzem magam hogy a láb száram szõrtelen a combom meg vilagos barna szorok vannak...xd

A nõk azt mondják csak a szerelmüket sz*opják le. De miért? Ha egy idegent sz*opsz le csak úgy, akkor az megalázónak érzitek?

Legjobb válasz: Lehet anyádéknál ez a szokás, de normális nõk nem sz*pkodnak idegen f---szt.

Lehet anyádéknál ez a szokás, de normális nõk nem sz*pkodnak idegen f---szt.
és ezt most kitõl kérdezed?
Igen, szerintem az elég megalázó helyzet. De ha szeretem, nem érzem annak.
szerinted ha valakibe nem szerelmes egy adott nõ, akkor mégis hogyan tudná lesz*pni ?! nyilván a számára kedves, vonzó "szerszámot" akarja a szájába venni, nem pedig akárkinek a farkát gondolkozz már -.-
Faszt szopni nem könnyû dolog. Miért tennénk meg minden idegennek?
Szerinted minden nõ rib.nc ? Nem vesszük a szánkba minden jöttmentnek a farkát.
Ez elég csaj függõ.Mert eddigi bulikon mindig volt csaj akit szopattam.
én is szoptam már le de idegent senki sem szop le, csak tud valamit az illetõrõl
A kérdező hozzászólása: "Faszt szopni nem könnyû dolog. Miért tennénk meg minden idegennek?" Nem könnyû?

Ha egy 30 éves szûz pasi, akit folyton elutasítanak a csajok és tanácsot kér, hogy mit csináljon másképp, az miért csak gúnyt és megvetést kap itt legtöbbször? Miért mindig csak a kezdeményezõ szûz srácokban van a hiba, nõkben soha? Különbek?

Legjobb válasz: Most komolyan mit vársz? Kiírod naponta a kérdésed/kérdéseid ezzel kapcsolatban és sokan akartak már segíteni de mindenre csak kifogásod van. Akkor? Ennél többet nem fog senki tenni.

Most komolyan mit vársz? Kiírod naponta a kérdésed/kérdéseid ezzel kapcsolatban és sokan akartak már segíteni de mindenre csak kifogásod van. Akkor? Ennél többet nem fog senki tenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor hol? Mert diszkóban csak a szépfiúkra bukó csajok vannak.
"egy nõ megszólítja, akkor össze-vissza hebeg-habog" Tényleg a nõk a hibásak. Bárki bármit mond, akinek 30 évesen még nem barátnõje azzal komoly problémák vannak. Neked miért nem volt? Ilyen a társadalom, 30 éves férfitõl elvárja, hogy egy nõ közelében is megtudjon szólalni értelmesen. Nem a nõkben van a hiba, hanem azokban a fiúkákban akik húszon sok évesen képtelenek normálisan közelíteni egy nõhöz. Ha csak dadogsz, meg úgy viselkedsz, mint egy debil mit vársz az adott nõtõl?
Neked nem barátnõ kell, csak szex. Egy test, amit használsz. Ez meg nem fog összejönni nulla önbizalommal. A vergõdésed meg ellenszenves is, nem csak szánalmas. Menj prostihoz és nem leszel szûz. Ennyi. A kérdéseidben szó se esik szerelemrõl, kapcsolatról, kölcsönös vonzalomról. Csak pityeregsz, hogy nem élheted ki magad senki testén. Nem is érdekel, ha a nõ nem élvezi, csak hagyja magát dugni. Ezzel fogsz minden csajt elriasztani. Senki nem akar egy kiéhezett, tapasztalatlan és érzéketlen kan használati tárgya lenni.
Bocs, hogy a nõk férfira vágynak, nem egy töketlen, picsogó kislányra.
A kérdező hozzászólása: Nem csak szexet akarok.
Az írásaid alapján érzelmileg teljesen éretlen vagy, menj el egy pszichiáterhez szerintem. Az elmúlt 20 évben mit csináltál?
Hol próbálsz ismerkedni?
Képzeld el a helyzetet: oda megy hozzád valaki aki képtelen egy normális mondatot végigmondani. Minimum debillnek néznek. Ezek után miért csodálkozol?
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat, nem vagyok debil, van agyam, diplomás férfi vagyok. Az lehet, hogy érzelmileg éretlen vagyok, de szerintem akinek ennyi évesen nem volt párja, az már azt sem tudja mi az az érzelem. Csak a családom felé vannak érzelmeim, ha egy nõ érdeklõdne irántam, akkor felé is lenne, így, vagyis enélkül ez nehezen alakul ki.
Húú diploma, minden második embernek van. Férfinek meg nem nagyon nevezném, azt aki nem tud egy nõ társaságában megszólalni, ha így viselkedsz a nõkkel akkor tényleg mit vársz? Vagy majd kezdeményezni fog valaki? Ha valami csoda folytán normálisan is tudnál vele viselkedni, akkor hagyna ott amikor megtudná, hogy 30 évesen még nem volt párkapcsolatod. Ilyenkor a nõk már családot szeretnének, nem egy debilt akinek fogalmam sincs arról mi kell egy nõnek. Õszinte leszek: szerintem ezt a párkapcsolat dolgot buktad.
30 évesen még nem vagy lekésve semmirõl, és lehet hogy késõn érõ tipus vagy. Probálkozz és elõbb-utóbb összejön, ne hallgas olyanokra hogy bebuktad ezt a dolgot, lehet neked jobb kapcsolatod lesz, mint aki ilyeneket ir.
Nem vagy lekésve semmirõl, ne sajnáltasd magad, mert akkor tényleg buktad! Vannak nõk akik szeretik, ha egy férfi érintetlen!
Miután le lett pontozva az elõzõ hozzászólásom, nem tudom mennyi értelme van még próbálkoznom, de azért megteszem: Rengetegen vannak, akik az életüket sokkal jobban elbaltázták 30 éves korukra és örülnének, ha az egyetlen bajuk az lenne, hogy nem tudnak semmilyen kapcsolatot létesíteni a nõkkel. Ha egyszer elfogadod, hogy egy bolhányi problémából csinálsz elefánt méretût, varázsütésre el is fog tûnni még ez is az életedbõl. Amíg viszont kisgyerek módjára állsz hozzá, addig tényleg sokkal nagyobb probléma lesz ez annál, mint hogy önmagad meg tudd oldani.
Nekem is kellene egy segítõkész hölgy.
35-ös pont így fogsz nõt találni...
tök jó hogy mindenki azt mondja: a kérdezõ hibája... persze ha a szülei nem engedték pl sehova el.., nem volt pénze bulizni menni, stb stb vagy esetleg csak nem volt menõ..akkor már elég nehéz barátnõt fogni, ha az embernek nem volt semmi tapasztalata 18 éves koráig, onnan meg persze mindenki nevet rajta, hogy még barátnõje se volt, utána kicsit nehezebben áll a dolgokhoz mert eleve fél attól ha be is jön valakinek akkor az mit fog szólni ha kiderül róla.., és ez nagyon feltûnik ám.. már az elsõ csóknál is, és aztán abba a pillanatba amikor a lányt látja(a kedves lányt, mert a kevésbé kedves még el is zavarja) hogy egyre csak távolodik tõle abból már sejthetõ hogy le lesz rázva.. szóval aki nem olyan szerencsés, és ezek szerint rengetegen vagyunk, azoknak nem egyszerû barátnõt fogni
Ezeknek a mocskos k urváknak csak a pénz kell. Vagy CRonaldos külsõ minimum. Szerintem hagyd õket a fenébe, nem is érdemlik meg a normális embereket. Tapasztalatból beszélek: az se jó, ha komoly vagy, a viccet se értik, meg a nagyja sík hülye. Ami nem megy azt nem kell erõltetni.
18, a kommunikáció javítására kell az alkohol, nem konkrétan a nõszerzéshez (megjegyzem, abban is sokat segít, ha eljárogatsz ide oda...) Kérdezõ, nem annyit kell inni, hogy látszódjon rajtad, hogy fullon vagy, csak annyit, hogy bátrabban beszélj... Nameg, nem konkrétan egy kávézóban.
A kérdező hozzászólása: Ne dadogok, csak zavarban vagyok, nem tudok két mondatot kipréselni.
A kérdező hozzászólása: Kék szemem és szõkésbarna hajam van, ha egy kis alkoholt is iszok, mindig vérbe van a szemem. Hogy nézne ki az, ha csak úgy pl kávézóba odamegyek lányhoz, megered a nyelvem, mert ittam és gátlástalan lettem, d látja a vörös fejemen és a vérben úszó szemeimen, hogy részeg vagyok, akkor 100 ból 99 úgy zavar el, mint a sicc. Nekem meg nincs kedvem 100 elutasítást szenvedni, hogy hátha összejön egy. Mert addig a nulla önbecsülésem mínuszban lesz.
Írj egy privátot, és a napokban beszélünk, próbálok pár tanácsot adni.
Mert itt nincs értelmes lány/nõ :D
Mert feminista beállítottságú a társadalmi felfogás... Sajnos, pedig ennek nem kellene így lennie, hiszen látniuk kellene az embereknek, hogy a nõk el vannak maguktól telve teljesen alaptalanul...
Itt ne várj másra. Itt mindenki szuper, szuper erkölcsös, soha nem hibázik, mindent tökéletesen átlát. AMúgy némi hiba benned is van. Nem igaz, hogy egy kapcsolatod sem lehetett volna, ha valóban akarod.
Ha a nõkkel lenne gond, MINDEN 30 éves pasi szûz lenne. Nem csak te. Hogy lehet valaki ennyire béna, hogy még kurv.ázni se tud???
"Ha a nõkkel lenne gond, MINDEN 30 éves pasi szûz lenne." Nagyon sok huszon-harminc éves férfi van ugyanilyen helyzetben!
Egy harminc éves embertõl a többség elvárja az önállóságot és azt, hogy ne másokat okoljon azért, ha nem képes valamit elérni az életben. Most csuklóból ennyit tudok rávágni erre a kérdésre.
"Hogy lehet valaki ennyire béna, hogy még kurv.ázni se tud???" Ezzel a mondatoddal beismerted, hogy másképp szerinted is nehéz becsajozni...
Egyébként sok esetben csajozásban sikeres pasik is belátják, hogy a lányok az anyagiakra és a külsõségekre hajtanak...
Mert 30 évesen kizárt, hogy ne legyél te is hibás...
A kérdező hozzászólása: 30 évesen már annyira kín ez, nem merek emberek közé sem menni, szinte rá van sütve az ember homlokára, hogy soha nem volt nõvel. Egyszerûen minden egyes mozdulatában benne van (enyémben), hogy nem volt nõvel, ha egy nõ megszólítja, akkor össze-vissza hebeg-habog. Hiába nem akarom ezt csinálni, de nem lehet valahogy elnyomni.
A kérdező hozzászólása: Ezt pedig gyakorlás nélkül nem lehet fejleszteni, ha az embernek nincsenek lány barátai, hogy velük fejlessze a kommunikációt. Az pedig nem nagyon járható út, hogy boldog-boldogtalan nõt leszólítok és hebegve-habogva hívom el nulla ismertséggel randira. Azért nullával, mert egyik sem akar egy hebegõ-habogó pasival beszélgetni. Az meg nem úgy van, hogy összeszedem a tökeimet és úgy beszélek a csajokkal, mintha ezzel születtem volna. Ha te nem tudsz az Istennek sem megtanulni kínaiul, akkor ha egy kínai leszólít, akkor hebegni-habogni fogsz.
A megoldás: ALKOHOL!
"A megoldás: ALKOHOL!" Szerinted melyik lánynak vonzó egy magányos alkoholfogyasztó férfi?!...
A kérdező hozzászólása: Nem egy ilyet olvastam már és romokba voltam és zokogtam, mert ezt már nem bírom.Sírni nem férfias, de ha az ember, mint férfi megbukott a nõknél, akkor nincs mit szépíteni rajta, jogos a sírás néha napján. , , Szia Én 31 vagyok f és szintén szûz. Járok szakemberhez már egy jó ideje(pszichológus) , de egyszerûen nem megy az ismerkedés. Ha meglátják a képemet vagy találkoznak velem élõben egybõl lekoptatnak, nem jönnek velem randizni. És az a baj hogy kezdek belefásulni. Ha megszakadok se sikerül ismerkednem."
Ismerkedéskor elõtt kell az alkohol, hogy pörögjön a nyelve... Megjön a bátorsága, aztán nem fog dadogni.
És aki sosem iszik, azzal mi legyen? Emiatt sem fogok, az fix.
Én már feladtam ezt a barátnõs dolgot.... Úgysem lesz... 27 év ffi

Pasik, mennyire kiábrándító, ha egy szexi, baromi jó alakú, szép arcú lányt ágyba akartok vinni, és csak ott derül ki, hogy szõrös a puncija?

Kiábrándultok és otthagyjátok, vagy minden folytatódik tovább?

Legjobb válasz: Szõr és szõr között szerintem nagy különbségek vannak odalent... Tehát, milyen az olyan?

Szõr és szõr között szerintem nagy különbségek vannak odalent... Tehát, milyen az olyan?
ezt a sok mai puhány fiatalt ha a friss patak a dzsungel túloldalán van ti szomjan halnátok inkább minthogy átküzdjétek magatok a bozóton pff
Mi a fenéért kell valakit valakiket lehordani azért mert nem szeretik a szõröset? Ettõl méh nem kisfiúk az emberek! Van akinek ilyen/ez az igénye. Akinek nem tetszik annak nem kell beszolni.
hát amelyik pasit ennyi punciszõr kiábrándít az már b*uzi
Hogy lehet ilyen hülyeséget felvetni? Akit kis szõr zavar és emiatt nem dugna meg egy szép nõt(remélhetõleg a szerelmét) az NEM FÉRFI és kész.
Ha nincs dzsungel akkor nincs baj. De ha lehet közvetlen körülötte ne legyen szõrös mert úgy nem szeretem kinyalni. Páromnak fazonra van nyírva ergo nem csupasz és úgye nem nagy. És nem gyerekek vagyunk. 32/f Ez igényesség kérdése.
ha igényesen van trimmelve akkor no para. ha tényleg jó csaj akkor már nagyon-nagyon szõrösnek kell lennie, hogy elvegye a kedvem :D
Hagyjátok rájuk. Õk még fiatalok és ebben a divatban nõttek fel. Nem tudják hogy 20-30-40 évvel ezelõtt mindenki szõrös volt de ettõl még nem volt igénytelen. Vagy ha igen, akkor az anyukájuk is az.
Nem gond barátaim. Én rendes vagyok, a szõröset meghagyom nektek, nekem meg marad a csupasz.
Aki annyira rajong a csupaszért, az még nem nyalt/dugott puncit szerelembõl, vagy egyáltalán, csak képen/videón látott. Ha szép, a lány az azt jelenti, hogy ápolt. Ha ápolt a külseje, akkor nem gusztustalan a punci sem. Ezt csak azok a fickók értik, akik a szerelmüket akarják, nem egy "trófeát". Én kiváltképp kedvelem, ha a Kedvesem néha hanyagolja a borotvát. A "mindig más fazon" rengeteget segít a kapcsolat színességén.
Engem nem törne le... Viszont a kérdés aranyos: "lányt ágyba akartok vinni, és csak ott derül ki, hogy szõrös a puncija?" Mégis, mikor máskor derülne ki, útban hazafelé a 7-es buszon???? :D
Nincs gond vele. Nem zavarna. Én szeretem a szõröset. Bár tény hogy úgy a legizgatóbb ha a szemérem ajkak körül nincs szõr, csak a csikló felett a szemérem dombon. ;)
Egyáltalán nem kiábrándító :-)
minden folytatódna tovább
Hát nem tudom, biztos nem lenne a legkívánatosabb, és nem szeretek szõröset sem nyalni.
Kicsit ledöbbennék, meg ki sem nyalnám. De túl nagy problémát nem csinálnék belõle. 23f
nagyon megdugnám az biztos.
Semennyire. Ha a lába/hónalja szõrös az már tényleg kiábrándító.
Kiábrándító, de attól még megdugnám.
A kérdező hozzászólása: mondjuk úgy, hogy ollóval meg van vágva úgy félcentisre vagy egycentisre, de semmi más
A kérdező hozzászólása: hónalj, láb meg minden egyéb meg van borotválva rendesen, csak a punci van ollóval megrövidítve
azért remélem nem olyan, hogy fésülni kell.
Az úgy szép, sosem rajongtam a csupaszért.
Teljesen rendben van :) Mindent folytatnék tovább szó és probléma nélkül;) Mutasson be nekem valaki egy ilyen lányt legyen kedves :)
engem kissé zavarna, mert a szõrtelent szeretem, de ha már odáig eljutok, akkor nem ijedek meg attól a fél centi bozóttól
Nem, csak még jobban megdugnám.
Hát jó kérdés. Én nagyon nem szeretem a szõrt odalent. Nem hinném hogy otthagynám, de nyalakodni biztos nem mennék le.
Megnyomnám a PAUSE gombot, hoznám a borotvát meg a borotvahabot, segítenék leborotválni (az is egy jó közös program!!!) amikor kész, akkor folytatnánk ott, ahol abbahagytuk! ;)
Én kifejezetten örülnék neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!