Találatok a következő kifejezésre: Ha sz csak egy (15 db)

Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kell egy csak akkor másnap szòba áll a csajjal? Vagy ha szòba áll vele akkor van rá esély, hogy a pasi akar többet is?

Legjobb válasz: Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...

Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...
"Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kel..." "...van rà esèly, hogy a pasi akar többet is?" ERORR code 192 [I-r t12]
Elöször is teljesen értelmetlen a kérdésed...Másodszor te magad válaszoltad meg a kérdésed...Ha szóba is áll veled utána akkor csak annyit fog mondani, hogy fogd a cuccod oszt szevasz...
Nem
Ha mondjuk eleve ismerõsök, akkor persze, hogy szóbaáll. És lehet, hogy több éjszakát is akar, pl. laza szexkapcsolatot.

Ha sz ovutesztem csak egy napig volt pozitív, de azt a napot sajnos kihagytuk. De előtte és utána együtt voltunk 2-2 napig akkor lehet hogy azért sikerült?

Eddig gondolatban nem figyeltem erre (ill. megpróbáltam), de most megint piszkál ez a dolog. Már nagyon szeretnék babót. A babatervez?kön megnéztem pár diagrammot és mindenhol a pozitív napon is együtt voltak és úgy lett baba.

Legjobb válasz: Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!

Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!
Szió! Ne aggódj! Az LH teszt amikor pozitív az aszt jelenti, hogy nagy valószínûséggel a szervezetedbe kb 24-36 óra múlva megreped a tüszõ. A teszt az lh csúcsot mutatja, vagyis ez az a hormon ami tüszõrepedés elõtt felemelkedik! Ezután történik a lényeg. Amirõl nem maradtatok le! Nem akarlak elszomorítani, de tudod ugye hogyha minden stimmel és jókor vagytok jó helyen, akkor is kb 30% esély a fogantatásra! Sok sikert kívánok!!!
Nem gond, ha az elso pozitiv napot kihagytatok, mert utana van meg egy-masfel-akar ket nap is a tuszorepedesig, utana oedig mindket nap egyutt voltatok. Ez tokeletes!
Bocsi a helyesírásért...."azt" szerettem volna írni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.
Nemcsak otthon kapja ezt az ember, hanem kint a világban is.
Ha lenne önbizalmad, tudnád, hogy nem így van és leperegne rólad amit mások mondanak. Ez nem attól függ mit mindanak mások.
majd idõvel felnõsz és tudod kezelni, vagy örökre ilyen maradsz. úgysem tudsz mit tenni ellene, addig csak ehhez hasonló kérdéseket írogatsz oldalakon. hiszen a változáshoz is kellene bátorság, ami pont azért nincs benned, mert belédnevelték hogy gyáva vagy és a jellemed is erre visz. azt sem értem, ha tudod hogy ez csak hazugság, akkor hogy tudod elhinni. ez életképtelenség, hidd el. van akit a saját szülei vernek agyon vagy erõszakolnak meg és fel mer lépni ellene, vagy tojik magasról a szülõkre. amíg ilyen maradsz nem lesz életed.
Jobb lesz, ha már most nekifogsz: csakazértis! igenis! majd én megmutatom! Sarkamra állok.. nem fognak eltiporni...és így tovább. Meríts erõt az eltiprásból. Ugyanakkor gondolkozz azon, miért tezsik ezt veled. Azért, mert õk is ezt kapták otthon. azt hiszik, hogy ezt kell tovább adni. Ha lehet, beszélgess velük errõl. PL: Anya, neked mondták gyerekkorodban, hogy egy kalap [email protected] vagy? - Hát persze, sokszor is! - Anya, és jó volt az neked? - Hát nem volt jó, hanem nagyon rossz volt. - Akkor miért mondod nekem? Azt akarod, hogy nekem is rossz legyen? ... stb.

A nõk azt mondják csak a szerelmüket sz*opják le. De miért? Ha egy idegent sz*opsz le csak úgy, akkor az megalázónak érzitek?

Legjobb válasz: Lehet anyádéknál ez a szokás, de normális nõk nem sz*pkodnak idegen f---szt.

Lehet anyádéknál ez a szokás, de normális nõk nem sz*pkodnak idegen f---szt.
és ezt most kitõl kérdezed?
Igen, szerintem az elég megalázó helyzet. De ha szeretem, nem érzem annak.
szerinted ha valakibe nem szerelmes egy adott nõ, akkor mégis hogyan tudná lesz*pni ?! nyilván a számára kedves, vonzó "szerszámot" akarja a szájába venni, nem pedig akárkinek a farkát gondolkozz már -.-
Faszt szopni nem könnyû dolog. Miért tennénk meg minden idegennek?
Szerinted minden nõ rib.nc ? Nem vesszük a szánkba minden jöttmentnek a farkát.
Ez elég csaj függõ.Mert eddigi bulikon mindig volt csaj akit szopattam.
én is szoptam már le de idegent senki sem szop le, csak tud valamit az illetõrõl
A kérdező hozzászólása: "Faszt szopni nem könnyû dolog. Miért tennénk meg minden idegennek?" Nem könnyû?

Ha én egy szõke kékszemû kislányt akarok akkor az csak úgy jöhet össze hogy szõke kékszemû az anyja?

Legjobb válasz: Te szõke kék szemû vagy? Egyébként meg hasonlíthat a nagyszülõkre szépszülõkre akár kire ezzel nem lehet számolni.

Te szõke kék szemû vagy? Egyébként meg hasonlíthat a nagyszülõkre szépszülõkre akár kire ezzel nem lehet számolni.
A genetika olyan mint egy pakli kártya ugyanaból a pakliból kapsz mint a szülõ a dédszülõ de hogy milyen kombinációban az kiszámithatlan.
Tudod van az a mondás, hogy "hetedíziglen..." Tehát számolj vissza 7 generációt, ezen belül bárkitõl bármit örökölhet a gyerek mindkét vonalon, külsõ és belsõ tulajdonságot egyaránt. Barátainknál van épp egy ilyen eset, hogy apa-anya, és mindkét oldalon mind a négy nagyszülõ barna hajú barna szemû, sötét színkomplexiójú, kreolos kicsit, és az egyik gyerekük szõke, kék szemû és világos bõrû, közben az arcvonásai nagyon hasonlítanak a szülõkre.
Utolsónak teljesen igaza van .
Amíg a legfontosabb kérdés a leendõ gyermekeddel kapcsolatosan, hogy milyen színû a haja, a szeme, addig inkább ne is akarj gyereket, mert nem vagy rá érett. És akkor sem biztos, hogy szõke, kék szemû gyereked lesz, ha az anyja szõke, kék szemû lesz. Nekem pl a kisebbik fiam tejfel szõke hajú, pedig a jelenleg élõ rokonok közül senki sem szõke. Dédszülõktõl örökölhette.
Én zöld szemû barna hajú anyuka vagyok , férjem kék szemû és szõke hajú. Kislányunk szõke hajú, zöld szemû, kis fiunk szõke hajú, kék szemû. :) De hasonlíthat igen a nagyszülõkre is a gyerek. Nálunk pont így jött ki hogy ránk hasonltanak szem színre és hajra :) .
Barnahajú, barnaszemû szülõk vagyunk. A kislányunk szõke, kékszemû :) ) Nem, nem cserélték el a kórházban, mert amúgy nagyon hasonlít ránk! :D
Meg különben is kis korba elég sok szõke gyerek van és ha pár év múlva bebarnul a haja akkor mit csinálnál?
Barna haju es szemu no vagyok. A lanyom kek szemu es szoke haju. Inkabb arra koncentralj hogy komplikacio mentes terhesseged legyen es egeszseges babad szulessen.
Azt nem írtad, hogy neked milyen a szem- és hajszíned, mert ez sem mindegy. Két kék szemûnek csak kék szemû gyermeke lehet. Ha az egyik kék, a másik barna, akkor csak barna lehet, mert a barna dominánsan öröklõdik. Ha mindkettõnek barna, akkor barna vagy kék - akkor lehet kék, ha a felmenõk között vannak kék szemûek. Gondolom a hajnál is ugyanez az öröklõdés menete. Egyébként meg az lesz a legtökéletesebb gyermek a szülõ számára, akit "kap". Azt a gyereket fogja szeretni, még akkor is, ha barna hajú és szemû!

Szeretnék venni egy szintetizátort. Kinéztem egy német gyártmányú MC CRYPT MK-4100 típusú hangszert. Gondoltam ez csak nem lehet olyan sz*r ha német gyártmány. Elfogadnék pár jótanácsot ezzel kapcsolatban. (? )

Utánanéztem a dolgoknak azt már tudom, hogy érdemes yamahát venni, a casio pedig kaki, de err?l a márkáról viszont semmit sem tudok. Úgy 20 000 ft-ot szeretnék rááldozni maximum. Nemrég vettem egy gitárt, elkezdtem tanulni de úgy érzem az valahogy "nem én vagyok" el is fogom adni viszont nagyon szeretnék zenélni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.

Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.
A kérdező hozzászólása: Kissé hülyén írtam ki a kérdést mert ez az mc crypt csak 9000 ft. Nézelõdök még azért nem szeretnék valami gagyit venni, persze túl sokat sem költeni. Köszi :)
A kérdező hozzászólása: A yamahákról csupa jót olvastam, másrészt nem gondoltam volna, hogy expresszen vagy tízszer annyi hangszeres hirdetés van mint vaterán és teszveszen. Ezt találtam: http://www.expressz.hu/hangszer/billentyus/szintetizator/hir.. Ez milyen? :)

Van egy yorky 2 éves kutyám, de egy ideje nagyon ijedõs, fõleg azoktól fél, ami kisebb nála. Ivartalanították, ez számít? Pl ha valami kicsi leesik, ami mellesleg pl egy napszemüveg a szõnyegre, akkor csak fél óra mulva hajlandó kijönni az ágy alól.

Meg pl ha egy másik kutyát megsimizek, van , hogy egy egész napig a közelembe se jön, fél tõlem. Ha van kutyátok, ez náluk is elõfordul? Ilyenkor mit csináljak ??

Legjobb válasz: Keress fel egy jó kutyaiskolát, mert ez nem normális viselkedés. Gyakorlatilag az egész napját stresszben éli le, ha valami történik. Nem lehet minden ingertõl elszeparálni egy kutyát.

Keress fel egy jó kutyaiskolát, mert ez nem normális viselkedés. Gyakorlatilag az egész napját stresszben éli le, ha valami történik. Nem lehet minden ingertõl elszeparálni egy kutyát.
Az ivartalanítás nem befolyásolja negatív irányba a viselkedést.Viszont ha eddig nem kutyaként kezeltétek vagy gyengébb az idegrendszere /nem véletlenül kell alaposan utána nézni, honnan is veszed a kutyát/, kialakulnak viselkedési zavarok.Ez is az, nem pusztán csak félénk a kutya.Meg kellene nézetni szakemberrel a viselkedését, vagy elvinni egy jó Tükör vagy Cerbis kutyasuliba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat

Mi a neve annak a kütyünek, ami ilyen USB hosszabbítóként szolgál? Pl. Ha a sz. Gép hátuljára lehet csak pendrive-ot bedugni, és ki szeretném vezetni egy vezetékkel, h kényelmesebb legyen.

Bocsánat a "n?ies" körülírásért...:)

Legjobb válasz: Van sima hosszabbító, de létezik USB hub, ami nem csak kényelmessé teszi a használatot, de még meg is osztja azt egy 1 USB portot és lesz 4, vagy 5 USB portod. :)

Van sima hosszabbító, de létezik USB hub, ami nem csak kényelmessé teszi a használatot, de még meg is osztja azt egy 1 USB portot és lesz 4, vagy 5 USB portod. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, a hub-ra gondoltam, köszönöm! :) Még 1 kérdés, ez mit jelent: "Plug&Play, driver nem szükséges" Egy ilyen pl. megbízható lehet? (MP4-hez, fényképáttöltéshez, stb...) http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elektronika/memoriakartya_..
Plug&Play annyit jelent, hogy bedugod, és használhatod is, nem kell hozzá drivert felrakni.
Azonban az usb sebessége megosztódik, és lelassul !!!
A kérdező hozzászólása: És ez mennyire érzékelhetõ? Fotókat áttölteni, zenéket letölteni, másolni, webkamerának - ilyenekre kellene...
sokat kéne perkálnod, ha nincs biztosításod
A kérdező hozzászólása: koszonom....
Én úgy tudom, hogy az EU-s országok között van egy megállapodás, hogy elfogadják a tagországok állampolgárainak a társadalombiztosítását, bármerre is szenvedjen balesetet az illetõ. Persze ez csak állami kórházban érvényes. De legjobb lenne az adott ország nagykövetségén érdeklõdni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!