Találatok a következő kifejezésre: Ha sz csak (87 db)

Szerintetek a szívatás vagy a hajfestés a jobb ha szõke hajat szeretnék? (vagyis csak a végét szeretném szõkére) (Szõkés barna hajam van)

Legjobb válasz: Ha még nincs festve a hajad, akkor pár árnyalattal a festéstõl is világosabb lesz. Ha festve van, vagy sokkal világosabbat szeretnél, akkor le kell szívatni, ezt csak fodrászra bíznám, saját magamnak nem csinálnám meg.

Ha még nincs festve a hajad, akkor pár árnyalattal a festéstõl is világosabb lesz. Ha festve van, vagy sokkal világosabbat szeretnél, akkor le kell szívatni, ezt csak fodrászra bíznám, saját magamnak nem csinálnám meg.
A kérdező hozzászólása: Kösziii (Még nincs festve :) )

Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kell egy csak akkor másnap szòba áll a csajjal? Vagy ha szòba áll vele akkor van rá esély, hogy a pasi akar többet is?

Legjobb válasz: Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...

Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...
"Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kel..." "...van rà esèly, hogy a pasi akar többet is?" ERORR code 192 [I-r t12]
Elöször is teljesen értelmetlen a kérdésed...Másodszor te magad válaszoltad meg a kérdésed...Ha szóba is áll veled utána akkor csak annyit fog mondani, hogy fogd a cuccod oszt szevasz...
Nem
Ha mondjuk eleve ismerõsök, akkor persze, hogy szóbaáll. És lehet, hogy több éjszakát is akar, pl. laza szexkapcsolatot.

Ha valaki csak análisan szeretkezik, akkor még szûz? (Bõvebben lent! )

A melegekre gondolok, pl. ha egy srácot mindig csak análisan elégítenek ki, mindig lányszerepben van, de fiú szerepben sose, akkor õt szûznek lehet még tekinteni?

Legjobb válasz: Próbáld ki és majd gondolkozz el h egy végbélparty után szûznek érzed-e magad.

Próbáld ki és majd gondolkozz el h egy végbélparty után szûznek érzed-e magad.
az már nem szûz mert berakták neki.. szerintem...
Akkor én már nem vagyok szûz?áh az nem számit sztem
ha jégkorival rámész valaki ujjára véletlen, akkor nem vágtad le?
Szerintem a szüzességet sokféleképp lehet értelmezni, talán az a legelfogadottabb hogy abból minden embernek csak egy van és akkor veszíti el amikor a pénisz behatol a vaginába. De ha ebbõl a definícióból indulunk ki a melegek életük végéig szüzek maradnak. Inkább az egy korrektebb megfogalmazás, hogy különbözõ részeinknek van szüzessége és azt veszíthetjük el egy partnerrel. A nõknél ez száj, vagina, ánusz, a férfiaknál száj, pénisz(annak egyesülése valamelyik másik résszel), ánusz.
tehát ha leszopom magam, akkor elvettem a péniszem szüzességét a számmal és a szám szüzességét a péniszemmel? :O

Ha nem csak alacsony, elõnytelen külsejû és szûz vagyok, de emellett még INTJ személyiségtípusú is, akkor tényleg lehetetlenség valaha barátnõt vagy legalább csak szexpartnert szereznem?

Statisztikák alapján ez a személyiségtípus kompatibilis a legkevésbé a nõkkel:

Legjobb válasz: Jó hogy az én idõmben még nem voltak ilyen táblázatok és egyszerüen csak csajoztunk.. 34/F

Jó hogy az én idõmben még nem voltak ilyen táblázatok és egyszerüen csak csajoztunk.. 34/F
semmi sem lehetetlen! de ha akarod feladhatod és meghalhatsz szüzen
Mi ez az INTJ személyiség? Nem nagyon értem. Az alacsonyságot valamivel lehet javítani ( megfelelõ öltözködés, jó tartás, kicsit magasabb talpú cipõ ), az elõnytelen külsõn is lehet változtatni, pl.: új frizura, ha szemüveges vagy, akkor kontaktlencse, bár valakinek a szemüveg jobban áll. Szerintem mindenki megtalálja a párját és én ezt úgy mondom, hogy csak 166 cm magas vagyok. 24F
Csak szexpartnert nem nehéz keresni. Azt a 15-20 rugót még közmunkából is összeszeded, ha kell. Aztán egy telefon, és mehetsz is.
Én is INTJ vagyok, meg szûz is, meg elõnytelen külsejû is, meg csóró is, de nem alacsony :D
hogy jöttetek rá, hogy ilyen INTJ akármik vagytok?
Hát ezt a hülye tesztet én nem töltöm ki :D Olyan hosszú, hogy belefáradtam a 30. kérdésnél. Meg hülyeség is, semmi értelme, valahol csak 2 opciót ajánl fel, pedig egy ember sokkal többrétûbb ennél. Parasztvakítás.
Én pedig INFJ vagyok, ami a magyar lakosság 1%-a:(

Ha sz ovutesztem csak egy napig volt pozitív, de azt a napot sajnos kihagytuk. De előtte és utána együtt voltunk 2-2 napig akkor lehet hogy azért sikerült?

Eddig gondolatban nem figyeltem erre (ill. megpróbáltam), de most megint piszkál ez a dolog. Már nagyon szeretnék babót. A babatervez?kön megnéztem pár diagrammot és mindenhol a pozitív napon is együtt voltak és úgy lett baba.

Legjobb válasz: Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!

Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!
Szió! Ne aggódj! Az LH teszt amikor pozitív az aszt jelenti, hogy nagy valószínûséggel a szervezetedbe kb 24-36 óra múlva megreped a tüszõ. A teszt az lh csúcsot mutatja, vagyis ez az a hormon ami tüszõrepedés elõtt felemelkedik! Ezután történik a lényeg. Amirõl nem maradtatok le! Nem akarlak elszomorítani, de tudod ugye hogyha minden stimmel és jókor vagytok jó helyen, akkor is kb 30% esély a fogantatásra! Sok sikert kívánok!!!
Nem gond, ha az elso pozitiv napot kihagytatok, mert utana van meg egy-masfel-akar ket nap is a tuszorepedesig, utana oedig mindket nap egyutt voltatok. Ez tokeletes!
Bocsi a helyesírásért...."azt" szerettem volna írni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...

Lányok! Szeretitek ha szőrös a f*sz? Csak lányok válaszát kérném.

El?re is köszi a válaszokat. :-)

Legjobb válasz: Én még csak csupasszal találkoztam.

Én még csak csupasszal találkoztam.
Nem.
én is csak csupasszal találkoztam
Hát ha neked a faszod szõrös az elég szar!
szeretem ha a barátomnak kicsit szõrös, lovagló póznál izgatja a csiklóm. amúgy nemigen zavar az sem ha szõrös és az sem ha csupasz.nem ezen van a lényeg.
Mivel az említett testrész nem szõrös, csak a környezete, engem nem zavar.A kopasz viszont idegesít.
Egy pasi csak nyugodtan legyen szõrös, engem nem zavar.
Sztem undi, ha szõrös.
Ha téged nem zavar a jó szõrös pina akkor a szõrös piát se zavarja a szõrös farok... De ezt azért szex elõtt mindenképp tisztázni kell ne legyen égés ;)
Nem.
Nem 19/L
nem
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû. xD
nem
NEM!!!
nem.

Lányok, mit szólnátok, ha egyszer csak azt mondaná a párotok, hogy sz*pj le szépségem?

Legjobb válasz: jajj de prûd emberek vannak itt :D ha a barátom mondaná amikor nála vagyunk és szexelünk (tehát nem mások elõtt stb :D) vagy elõtte én szerintem röhögnék és megkérdezném hogy 'komolyan?' aztán.. :D nincs ebben semmi, ha szeretitek egymást, ez egyáltalán nem megalázó, poénra lehet venni. amúgy egy filmben volt ez az 'idézet' :D

jajj de prûd emberek vannak itt :D ha a barátom mondaná amikor nála vagyunk és szexelünk (tehát nem mások elõtt stb :D) vagy elõtte én szerintem röhögnék és megkérdezném hogy 'komolyan?' aztán.. :D nincs ebben semmi, ha szeretitek egymást, ez egyáltalán nem megalázó, poénra lehet venni. amúgy egy filmben volt ez az 'idézet' :D
Én nem leszek a párja egy ilyen bunkó pasinak 20/L
utolsó: nem tudom ez irónia volt-e, így nem jött át. xd de azoknak írtam aki pl. azt írta h 'ilyen alak nem is lesz a párom' õõ egy olyan alak aki szereti a vígjátékokat pl? :DD
"Bocs drágám, de minden kis [email protected]ágot én sem veszek a számba!"
A párom? Odáig sem jutok el, hogy egy ilyen alak a párom legyen.
Komolyan egy filmben volt? Nem tudtam...:D :D
Én megalázónak tartanám ha a párom ilyet mondana nekem és elküldeném meglegebb éghajlatra.
De azé bekapod neki...
Wáááá, negyedik! Szakadok :DDD
Hát most nem azért, de én meg a párom egyfolytában ilyeneket mondunk egymásnak!Izgató, és semmi megalázó nincs ebben szerintem, sõt!Fõleg ha két ember szereti egymást és a szexben is minden oké ez simán belefér! 21L
Azt válaszolnám, h szopja le magát!
Szerintem ezt mondani sem kell, ha a csaj magától nem szeretne sz.pni már gond van.
Ha kettesben lennénk és a párom ezt mondaná, nekiesnék :) Nem mert izgat hogy így beszélnek velem, hanem mert tudom h õ nem megbántani akar. Szoktunk ilyeneket játszani, azt is néha hogy [email protected] vagyok õ meg kliens, fel merülne bennem, hogy most is ezt akarja ? :) És örömmel mennék bele :) Egy párkapcsolatban azért már csak tudod miért mondja! Off: szoktuk nézegetni a napiszart. Egyik nap arról beszélgettünk, hogy milyen sokszor mondjuk a szeretlek szót egymásnak, talán már a nyálkategóriába tartozik.Erre olvatagon a szemeimbe nézett és halál komolyan közölte: fugáznám a púzódat. Mondanom sem kell, nem sértõdtem meg, puszultunk a röhögéstõl, és megállapítottuk, hogy nekünk a szeretlek szó jobban bejön :D 22/L
Úgy tûnik én vagyok itt az egyetlen, aki szereti, ha egy pasi megmondja, hogy mit akar... Bár tény, hogy a szöveg egy filmidézet, így egy kicsit gáz, de jó eséllyel teljesíteném a parancsot.
ja jó, nem azért :D amerikai pitében volt amúgy :) http://www.youtube.com/watch?v=FLjRz0CLvfs
Nem, nem irónia volt, hanem csak nem tudtam, hogy egy filmben volt és rákérdeztem...ennyi! :)
Hát ha nem rá vallna, hogy emigy is ilyen kijelentésekre hajlamos, akkor furának tartanám. Ez esetben megkérdezném, hogy kikkel lógott az este, és mennyit ivott :D. Tudjátok, madarat tolláról, embert barátjáról...

Nektek mi a véleményetek arról ha valaki csak szûz fiúval/lánnyal hajlandó elveszteni a szüzességét?

kort és nemet is írjatok légyszi

Legjobb válasz: baromságnak tartom

baromságnak tartom
fél a betegségektõl
hülyeség. Akk már legalább egyikük legyen tapasztalt, azerintem
Én is sokáig úgy gondoltam, hogy mindenképpen szûz lánnyal akarom elveszteni, hogy ne zavarja annyira a bénázásom, meg hogy elsõre nagyon rossz lesz neki a tapasztalatlanságom miatt. De már letettem errõl, mert 27 évesen már nem találhatok a korosztályomban ilyen lányt. Azonban mivel annyira ocsmány vagyok kizárt, hogy valaha is elvesztem majd a szüzességem.
Szerintem is sokkal izgalmasabb együtt felfedezni egymás testét, mint egybõl a mélyvízbe kerülni aztán ezek az apróságok meg elvesznek, mert soha nem történnek meg :P
Jó az úgy. Attól még mert mindkét fél tapasztalatlan, nem biztos, hogy totál bénák elsõ alkalommal. Tapasztalatlan ember is tudhatja mit kell csinálni, elméleti tudásra nem nehéz szert tenni a témában. Aztán hacsak nem parázza szét magát az ember a dolgon, szerintem sokkal izgalmasabb közösen kitalálni, mi hogyan is mûködik a gyakorlatban. Én sem akartam tapasztalt barátot.
Butaság.Jobb , ha az legalább az egyik fél valamennyire tapasztalt és tudja segíteni azt aki még tapasztalatlan.
Több kutya van mint ember meglepödtél ugye
Szerintem az úgy helyes! Ha az 1ik fél még szûz és a másik meg már tapasztalt akkor a szûz fél cikinek tarthatja, hogy õ még nem tudja mit hogy kell csinálni illetve hamar elsül ( férfiaknál ).. 17/F szûz
Hülyeség. Ráadásul szerintem mindkét félnek jobb ha a másik legalább egy valakivel volt már. Az elsõ barátom nekem is szûz volt, és egyszerûen nem tudtuk összehozni a dolgot... 29n
sok szerencsét hozzá :D
Nem tudom! Én hajlandó lennék bárkivel, de nm hiszem, hogy bárki is vállalna :P

Hogyan legyen így önbizalmam, ha otthon csak azt kapom, hogy egy kalap [email protected] vagyok, és semmit sem érek?

Legjobb válasz: Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.

Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.
Nemcsak otthon kapja ezt az ember, hanem kint a világban is.
Ha lenne önbizalmad, tudnád, hogy nem így van és leperegne rólad amit mások mondanak. Ez nem attól függ mit mindanak mások.
majd idõvel felnõsz és tudod kezelni, vagy örökre ilyen maradsz. úgysem tudsz mit tenni ellene, addig csak ehhez hasonló kérdéseket írogatsz oldalakon. hiszen a változáshoz is kellene bátorság, ami pont azért nincs benned, mert belédnevelték hogy gyáva vagy és a jellemed is erre visz. azt sem értem, ha tudod hogy ez csak hazugság, akkor hogy tudod elhinni. ez életképtelenség, hidd el. van akit a saját szülei vernek agyon vagy erõszakolnak meg és fel mer lépni ellene, vagy tojik magasról a szülõkre. amíg ilyen maradsz nem lesz életed.
Jobb lesz, ha már most nekifogsz: csakazértis! igenis! majd én megmutatom! Sarkamra állok.. nem fognak eltiporni...és így tovább. Meríts erõt az eltiprásból. Ugyanakkor gondolkozz azon, miért tezsik ezt veled. Azért, mert õk is ezt kapták otthon. azt hiszik, hogy ezt kell tovább adni. Ha lehet, beszélgess velük errõl. PL: Anya, neked mondták gyerekkorodban, hogy egy kalap [email protected] vagy? - Hát persze, sokszor is! - Anya, és jó volt az neked? - Hát nem volt jó, hanem nagyon rossz volt. - Akkor miért mondod nekem? Azt akarod, hogy nekem is rossz legyen? ... stb.

Ki tud valami olyan webfordítót, nem baj ha sz*rul fordít, csak kimondja a szöveget?

Nem olyan hosszú, de a Google az els? mondatot sem akarja kimondani... csak azért kell, hogy a kiejtésem is helyes legyen. Telefonra felvenni, és úgy könnyebb megtanulni. A szöveg ez lenne: Many things that people to do nowadays release greenhouse gases into the atmosphere, and these gases trap energy. The result is global warming and an increase in the Earth's temperature. We can reduce the amount of gases that we put into the air by walking or by using public transport. We can also recycle our rubbish. Recycled paper saves trees. Recycling other rubbish such as plastic, metal and glasses also helps save natural resources. It really helps to switch off the lights, the TV, the computer and other electrical items, when we have finished using them. Alternative energy such as solar panels and wind generators will also help reduce the effect of global warming.

Legjobb válasz: webforditas.hu

webforditas.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!