Találatok a következő kifejezésre: Ha sz csak (70 db)

Szerintetek a szívatás vagy a hajfestés a jobb ha szõke hajat szeretnék? (vagyis csak a végét szeretném szõkére) (Szõkés barna hajam van)

Legjobb válasz: Ha még nincs festve a hajad, akkor pár árnyalattal a festéstõl is világosabb lesz. Ha festve van, vagy sokkal világosabbat szeretnél, akkor le kell szívatni, ezt csak fodrászra bíznám, saját magamnak nem csinálnám meg.

Ha még nincs festve a hajad, akkor pár árnyalattal a festéstõl is világosabb lesz. Ha festve van, vagy sokkal világosabbat szeretnél, akkor le kell szívatni, ezt csak fodrászra bíznám, saját magamnak nem csinálnám meg.
A kérdező hozzászólása: Kösziii (Még nincs festve :) )

Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kell egy csak akkor másnap szòba áll a csajjal? Vagy ha szòba áll vele akkor van rá esély, hogy a pasi akar többet is?

Legjobb válasz: Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...

Nem.. Nem áll vele szóba!! Mikor még alszik a lány felemeli kirakja az ajtó elé és oda dobja mellé a ruháit...
"Ha a palinak csak egy egyéjszakás kalandra kel..." "...van rà esèly, hogy a pasi akar többet is?" ERORR code 192 [I-r t12]
Elöször is teljesen értelmetlen a kérdésed...Másodszor te magad válaszoltad meg a kérdésed...Ha szóba is áll veled utána akkor csak annyit fog mondani, hogy fogd a cuccod oszt szevasz...
Nem
Ha mondjuk eleve ismerõsök, akkor persze, hogy szóbaáll. És lehet, hogy több éjszakát is akar, pl. laza szexkapcsolatot.

Ha valaki csak análisan szeretkezik, akkor még szûz? (Bõvebben lent! )

A melegekre gondolok, pl. ha egy srácot mindig csak análisan elégítenek ki, mindig lányszerepben van, de fiú szerepben sose, akkor õt szûznek lehet még tekinteni?

Legjobb válasz: Próbáld ki és majd gondolkozz el h egy végbélparty után szûznek érzed-e magad.

Próbáld ki és majd gondolkozz el h egy végbélparty után szûznek érzed-e magad.
az már nem szûz mert berakták neki.. szerintem...
Akkor én már nem vagyok szûz?áh az nem számit sztem
ha jégkorival rámész valaki ujjára véletlen, akkor nem vágtad le?
Szerintem a szüzességet sokféleképp lehet értelmezni, talán az a legelfogadottabb hogy abból minden embernek csak egy van és akkor veszíti el amikor a pénisz behatol a vaginába. De ha ebbõl a definícióból indulunk ki a melegek életük végéig szüzek maradnak. Inkább az egy korrektebb megfogalmazás, hogy különbözõ részeinknek van szüzessége és azt veszíthetjük el egy partnerrel. A nõknél ez száj, vagina, ánusz, a férfiaknál száj, pénisz(annak egyesülése valamelyik másik résszel), ánusz.
tehát ha leszopom magam, akkor elvettem a péniszem szüzességét a számmal és a szám szüzességét a péniszemmel? :O

Ha nem csak alacsony, elõnytelen külsejû és szûz vagyok, de emellett még INTJ személyiségtípusú is, akkor tényleg lehetetlenség valaha barátnõt vagy legalább csak szexpartnert szereznem?

Statisztikák alapján ez a személyiségtípus kompatibilis a legkevésbé a nõkkel:

Legjobb válasz: Jó hogy az én idõmben még nem voltak ilyen táblázatok és egyszerüen csak csajoztunk.. 34/F

Jó hogy az én idõmben még nem voltak ilyen táblázatok és egyszerüen csak csajoztunk.. 34/F
semmi sem lehetetlen! de ha akarod feladhatod és meghalhatsz szüzen
Mi ez az INTJ személyiség? Nem nagyon értem. Az alacsonyságot valamivel lehet javítani ( megfelelõ öltözködés, jó tartás, kicsit magasabb talpú cipõ ), az elõnytelen külsõn is lehet változtatni, pl.: új frizura, ha szemüveges vagy, akkor kontaktlencse, bár valakinek a szemüveg jobban áll. Szerintem mindenki megtalálja a párját és én ezt úgy mondom, hogy csak 166 cm magas vagyok. 24F
Csak szexpartnert nem nehéz keresni. Azt a 15-20 rugót még közmunkából is összeszeded, ha kell. Aztán egy telefon, és mehetsz is.
Én is INTJ vagyok, meg szûz is, meg elõnytelen külsejû is, meg csóró is, de nem alacsony :D
hogy jöttetek rá, hogy ilyen INTJ akármik vagytok?
Hát ezt a hülye tesztet én nem töltöm ki :D Olyan hosszú, hogy belefáradtam a 30. kérdésnél. Meg hülyeség is, semmi értelme, valahol csak 2 opciót ajánl fel, pedig egy ember sokkal többrétûbb ennél. Parasztvakítás.
Én pedig INFJ vagyok, ami a magyar lakosság 1%-a:(

Ha sz ovutesztem csak egy napig volt pozitív, de azt a napot sajnos kihagytuk. De előtte és utána együtt voltunk 2-2 napig akkor lehet hogy azért sikerült?

Eddig gondolatban nem figyeltem erre (ill. megpróbáltam), de most megint piszkál ez a dolog. Már nagyon szeretnék babót. A babatervez?kön megnéztem pár diagrammot és mindenhol a pozitív napon is együtt voltak és úgy lett baba.

Legjobb válasz: Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!

Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!
Szió! Ne aggódj! Az LH teszt amikor pozitív az aszt jelenti, hogy nagy valószínûséggel a szervezetedbe kb 24-36 óra múlva megreped a tüszõ. A teszt az lh csúcsot mutatja, vagyis ez az a hormon ami tüszõrepedés elõtt felemelkedik! Ezután történik a lényeg. Amirõl nem maradtatok le! Nem akarlak elszomorítani, de tudod ugye hogyha minden stimmel és jókor vagytok jó helyen, akkor is kb 30% esély a fogantatásra! Sok sikert kívánok!!!
Nem gond, ha az elso pozitiv napot kihagytatok, mert utana van meg egy-masfel-akar ket nap is a tuszorepedesig, utana oedig mindket nap egyutt voltatok. Ez tokeletes!
Bocsi a helyesírásért...."azt" szerettem volna írni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...

Lányok! Szeretitek ha szőrös a f*sz? Csak lányok válaszát kérném.

El?re is köszi a válaszokat. :-)

Legjobb válasz: Én még csak csupasszal találkoztam.

Én még csak csupasszal találkoztam.
Nem.
én is csak csupasszal találkoztam
Hát ha neked a faszod szõrös az elég szar!
szeretem ha a barátomnak kicsit szõrös, lovagló póznál izgatja a csiklóm. amúgy nemigen zavar az sem ha szõrös és az sem ha csupasz.nem ezen van a lényeg.
Mivel az említett testrész nem szõrös, csak a környezete, engem nem zavar.A kopasz viszont idegesít.
Egy pasi csak nyugodtan legyen szõrös, engem nem zavar.
Sztem undi, ha szõrös.
Ha téged nem zavar a jó szõrös pina akkor a szõrös piát se zavarja a szõrös farok... De ezt azért szex elõtt mindenképp tisztázni kell ne legyen égés ;)
Nem.
Nem 19/L
nem
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû. xD
nem
NEM!!!
nem.

Lányok, mit szólnátok, ha egyszer csak azt mondaná a párotok, hogy sz*pj le szépségem?

Legjobb válasz: jajj de prûd emberek vannak itt :D ha a barátom mondaná amikor nála vagyunk és szexelünk (tehát nem mások elõtt stb :D) vagy elõtte én szerintem röhögnék és megkérdezném hogy 'komolyan?' aztán.. :D nincs ebben semmi, ha szeretitek egymást, ez egyáltalán nem megalázó, poénra lehet venni. amúgy egy filmben volt ez az 'idézet' :D

jajj de prûd emberek vannak itt :D ha a barátom mondaná amikor nála vagyunk és szexelünk (tehát nem mások elõtt stb :D) vagy elõtte én szerintem röhögnék és megkérdezném hogy 'komolyan?' aztán.. :D nincs ebben semmi, ha szeretitek egymást, ez egyáltalán nem megalázó, poénra lehet venni. amúgy egy filmben volt ez az 'idézet' :D
Én nem leszek a párja egy ilyen bunkó pasinak 20/L
utolsó: nem tudom ez irónia volt-e, így nem jött át. xd de azoknak írtam aki pl. azt írta h 'ilyen alak nem is lesz a párom' õõ egy olyan alak aki szereti a vígjátékokat pl? :DD
"Bocs drágám, de minden kis [email protected]ágot én sem veszek a számba!"
A párom? Odáig sem jutok el, hogy egy ilyen alak a párom legyen.
Komolyan egy filmben volt? Nem tudtam...:D :D
Én megalázónak tartanám ha a párom ilyet mondana nekem és elküldeném meglegebb éghajlatra.
De azé bekapod neki...
Wáááá, negyedik! Szakadok :DDD
Hát most nem azért, de én meg a párom egyfolytában ilyeneket mondunk egymásnak!Izgató, és semmi megalázó nincs ebben szerintem, sõt!Fõleg ha két ember szereti egymást és a szexben is minden oké ez simán belefér! 21L
Azt válaszolnám, h szopja le magát!
Szerintem ezt mondani sem kell, ha a csaj magától nem szeretne sz.pni már gond van.
Ha kettesben lennénk és a párom ezt mondaná, nekiesnék :) Nem mert izgat hogy így beszélnek velem, hanem mert tudom h õ nem megbántani akar. Szoktunk ilyeneket játszani, azt is néha hogy [email protected] vagyok õ meg kliens, fel merülne bennem, hogy most is ezt akarja ? :) És örömmel mennék bele :) Egy párkapcsolatban azért már csak tudod miért mondja! Off: szoktuk nézegetni a napiszart. Egyik nap arról beszélgettünk, hogy milyen sokszor mondjuk a szeretlek szót egymásnak, talán már a nyálkategóriába tartozik.Erre olvatagon a szemeimbe nézett és halál komolyan közölte: fugáznám a púzódat. Mondanom sem kell, nem sértõdtem meg, puszultunk a röhögéstõl, és megállapítottuk, hogy nekünk a szeretlek szó jobban bejön :D 22/L
Úgy tûnik én vagyok itt az egyetlen, aki szereti, ha egy pasi megmondja, hogy mit akar... Bár tény, hogy a szöveg egy filmidézet, így egy kicsit gáz, de jó eséllyel teljesíteném a parancsot.
ja jó, nem azért :D amerikai pitében volt amúgy :) http://www.youtube.com/watch?v=FLjRz0CLvfs
Nem, nem irónia volt, hanem csak nem tudtam, hogy egy filmben volt és rákérdeztem...ennyi! :)
Hát ha nem rá vallna, hogy emigy is ilyen kijelentésekre hajlamos, akkor furának tartanám. Ez esetben megkérdezném, hogy kikkel lógott az este, és mennyit ivott :D. Tudjátok, madarat tolláról, embert barátjáról...

Hogyan legyen így önbizalmam, ha otthon csak azt kapom, hogy egy kalap [email protected] vagyok, és semmit sem érek?

Legjobb válasz: Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.

Üdvözöllek a klubban. Nekem is mindig ezt mondja mindenki.
Nemcsak otthon kapja ezt az ember, hanem kint a világban is.
Ha lenne önbizalmad, tudnád, hogy nem így van és leperegne rólad amit mások mondanak. Ez nem attól függ mit mindanak mások.
majd idõvel felnõsz és tudod kezelni, vagy örökre ilyen maradsz. úgysem tudsz mit tenni ellene, addig csak ehhez hasonló kérdéseket írogatsz oldalakon. hiszen a változáshoz is kellene bátorság, ami pont azért nincs benned, mert belédnevelték hogy gyáva vagy és a jellemed is erre visz. azt sem értem, ha tudod hogy ez csak hazugság, akkor hogy tudod elhinni. ez életképtelenség, hidd el. van akit a saját szülei vernek agyon vagy erõszakolnak meg és fel mer lépni ellene, vagy tojik magasról a szülõkre. amíg ilyen maradsz nem lesz életed.
Jobb lesz, ha már most nekifogsz: csakazértis! igenis! majd én megmutatom! Sarkamra állok.. nem fognak eltiporni...és így tovább. Meríts erõt az eltiprásból. Ugyanakkor gondolkozz azon, miért tezsik ezt veled. Azért, mert õk is ezt kapták otthon. azt hiszik, hogy ezt kell tovább adni. Ha lehet, beszélgess velük errõl. PL: Anya, neked mondták gyerekkorodban, hogy egy kalap [email protected] vagy? - Hát persze, sokszor is! - Anya, és jó volt az neked? - Hát nem volt jó, hanem nagyon rossz volt. - Akkor miért mondod nekem? Azt akarod, hogy nekem is rossz legyen? ... stb.

Ki tud valami olyan webfordítót, nem baj ha sz*rul fordít, csak kimondja a szöveget?

Nem olyan hosszú, de a Google az els? mondatot sem akarja kimondani... csak azért kell, hogy a kiejtésem is helyes legyen. Telefonra felvenni, és úgy könnyebb megtanulni. A szöveg ez lenne: Many things that people to do nowadays release greenhouse gases into the atmosphere, and these gases trap energy. The result is global warming and an increase in the Earth's temperature. We can reduce the amount of gases that we put into the air by walking or by using public transport. We can also recycle our rubbish. Recycled paper saves trees. Recycling other rubbish such as plastic, metal and glasses also helps save natural resources. It really helps to switch off the lights, the TV, the computer and other electrical items, when we have finished using them. Alternative energy such as solar panels and wind generators will also help reduce the effect of global warming.

Legjobb válasz: webforditas.hu

webforditas.hu

Amikor az üzemorvos kér nõgyógyászati igazolást és tüdõszûrõ leletet, akkor a nõgyógyász abban az esetben is megvizsgál, ha még szûz vagyok, nincs semmilyen panaszom és csak az igazolás miatt mentem el?

Amennyiben ilyenkor is megvizsgál, akkor mire számítsak? Mennyi idõbe tart maga a vizsgálat és mit csinál?

Legjobb válasz: A nõgyógyászati papírt hülyeség,és igazságtalan,tanítatni megy a kérdezõ,nem sexelni úgyebár,ezek alapján meg simán a férfiaktól is lehetne kérni urolgia papírt. Igen ha elmész nõgyógyászhoz megvizsgál,hacsak nem sikerül egy olyat találnod én még középsuli után jártam így aki simán kiállít egy papírt hogy szûz vagy.Ha elmész dokihoz mond meg neki hogy szûz vagy és hogy munkahelyhez kellene igazolást kérned.És jobb ha nõi orvoshoz mész. Ezen kiakadok,mindig a nõket szívatni.

A nõgyógyászati papírt hülyeség, és igazságtalan, tanítatni megy a kérdezõ, nem sexelni úgyebár, ezek alapján meg simán a férfiaktól is lehetne kérni urolgia papírt. Igen ha elmész nõgyógyászhoz megvizsgál, hacsak nem sikerül egy olyat találnod én még középsuli után jártam így aki simán kiállít egy papírt hogy szûz vagy.Ha elmész dokihoz mond meg neki hogy szûz vagy és hogy munkahelyhez kellene igazolást kérned.És jobb ha nõi orvoshoz mész. Ezen kiakadok, mindig a nõket szívatni.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, a két utolsó válasz írója értette meg a "kiakadásom" valódi okát és a felvetõdõ kérdéseket....
Hat az teny, hogy nem ertheto szamomra, miert baj, ha az uzemorvos torodik az egeszsegeddel. Az uzemorvosi vizsgalatnak nem csak az a celja, hogy kideritse, nem vagy-e veszelyes a diakokra, hanem az is, hogy a Te egeszseged megorzeset biztositsa.Hiszen az a jo munkaero, aki nem esik ki a munkabol sulyos betegsegek okan. Vernyomast sem azert mernek, mert attol felnek, hogy magas vernyomast fogsz szetkohogni a suliban. Es a szivedet sem azert hallgatja meg az orvos. Egyszeruen szurik, amit lehet. A rakszures egy huszonevesnek effektive kotelezo evente. Ez a tbnek sokkal olcsobb, mint kezelni a nehnyakrakos betegeket. Mindamellett a nogyogyaszati rakszures az egyetlen olyan szuresi modszer, ami nem megterhelo, nem fajdalmas, ugyanakkor a pontossaga igen jo. Nem gondolhatod komolyan, hogy diszkriminacio, ha elkuldenek egy vizsgalatra... Maximum pozitiv megkulonboztetes lehet. Fontos az egeszseged a munkahelyednek is, persze onzo szempontok miatt is. Tenyleg ekkora ugy egy nogyogyaszati vizsgalat?
A kérdező hozzászólása: 13. válaszadó, te ennyire benyalod, hogy bárki egészsége is ténylegesen számítana másnak önmagán kívül? Tudod, kiesik egy dolgozoó, 1000000-an állnak a helyére sorban. Meg azért vannak bizonyos határok, ami már szó szerint intim. Ha bajom van, akkor majd elmegyek én, vagy ha tudom, hogy önmagam miatt muszáj. Egyáltalán nem vagyok az a típus, aki elhanyagolja magát, de azért vannak bizonyos határok, amit átlépni igenis durva.
Tudod a munkahelyednek akkor is fizetnie kell utanad, mikor tappenzen vagy, es tappenz alatt nem is rughatnak ki. De akkor mondd csak meg te, hogy szerintrd megis mi a nyavalyaert kuld az uzemorvos nogyogyaszhoz? Mi haszna szarmazik belole? Mert hogy szamodra hasznos elmenni, az fix. Nigyogyaszhoz nem csak akkor kell menni, mikor mar bajod van, mint ahogy a tudoszures is kotelezo, es mint ahogy egy normalis haziorvos vervetelre is elkuld pl evente, meg borgyogyaszatra melanoma szuresre.
Bocs de igen is diszkrimináció ha most úgy vesszük, hogy a nõt nõgyógyászati szûrésre kötelezik egy tanári munkakörbe a férfit meg nem kötelezik urologia vizsgálatra!A férfi ugyanúgy vírus hordozó tud lenni.A nemiszervével egy férfi szószerint napi szinten többször is közvetlenül érintkezik, hisz megfoja puszat kézzel és sokszor a rendes kézmosást elhanyagolják, valaki meg sem mossa a kezét. A nõnek nem kellemes éppenséggel a nõgyógyászati vizsgálat, ha ezt elvárják a nõtõl akkor a férfitõl is ugyanúgy el kelleene várni az urologia szûrést és nem a prosztata vizsgálatra gondolok, ott is lehet mintát venni úgye bár!!! De tévedsz sem a tüdõszûrõ nem kötelezõ mindnekire nézve, csak ha olyan helyen dolgozol(élelmiszerek között egy példa rá), ahogy a nõgyógyászati szûrés sem kötelezõ max. annak kötelezõ aki a pornó iparban dolgozik, a rákszûrés ajánlott a két kifejezés között nagy a különbség. A lényeg nem minden szakmában, munkakörben kötelezik az embert rákszûrésre, tüdõszürésre, az üzemorvosnak meg az a dolga hogy azt vizsgálja meg az adott munkakörre alkalmas vagy, álló munkakörben az állóképességed megfelelõ pl-ul, nagyon alap dolgokat néznek.Ha olyan munkát végzel ami a szemet erõlteti meg akkor arra irányul. MIndenkinek a maga dolga hogy mikor és kihez megy el rákszûrésre, ez szerintem magánügy. Az sem igaz hogy a rákszûrés ne lenne fájdalmas, vagy kellemetlen, ez a legintimebb vizsgálat, és itt a legkiszolgáltatottabb az ember.Nem akarlak meghazudtolni, de bizony vannak emberek akiknek a vizsgálat nem annyi hogy egy kis feszülést érez és kész, van akinek fáj, ahogyan a kacsát szétnyitják.Egy idegen, hideg testet helyeznek hüvelyedbe(ami mindenkinél kicsit más, van aki szûkebb, van aki tágabb, van aki meg nem tud lazítani, sõt vaginizmusról is olvastam, ahol bizony kábítani kell a beteget, mert annyira fájdalmas számára úgyan is belül kicsit másképp fekszenek a dolgok és emiatt képtelen lazítani, el kell bondítani az illetõt. Abban hogy sok leliismeretes orvos lenne meg tévedsz az emberek szeméremérzetére tesznek egy jó nagyot, sokszor cinikusak és durvák is.Tisztelet a kivételnek. A legtöbb háziorvos meg nem küld el se bõrgyógyászhoz, se más szûrésre, ha csak magad nem fedezel fel a testeden valamit és nem kérsz beutalot rá.Ha nem vagy 40-en mert onnantól ingyenes a tüdõszürés még azért is könyörögni kell. A kérdezõ szíve jova eldönteni hogy mikor és kihez óhajt majd nõgyágyászati szûrésre menni.
Kérdezõ maga a vizsgálat akkor így zajlik: Maga a vizsgálat amúgy 10-15 perc, hosszú felsõben vagy szoknyában érdemes menni.Elõbb beszélget veled, mivel még szûz vagy ezt közöld vele, meg hogy most mentél el elõszõr orvoshoz és hogy valójában neked a papírt, hogy egészséges vagy a munkádhoz kell. 1.Aztán átküld a vizsgálóba, vagy a vizsgálóágyhoz és ott alulról le kell vetkõzni(zokni maradhat, a hosszú felsõ ezért jó addig is takar), a vizsgálóágyra felfeküdni, a lábakat a lábtartóra helyezni. 2.Doki ekkor bejön elõszõr kézzel megvizsgálja a nemiszerved, a szeméremajakat széthúzza, a csiklót hátrahúzza, megnézni, majd egy újjával a hüvelyedbe nyúl és közben a másik kezével nyomkodja a hasad, kitapogatja a méh fekvését. 3.Ezután elõvesz egy kacsa nevû fémeszközt amit majd a hüvelyedbe helyez belül ezt szétnyitja és egy pálcikával mintát vesz. 4.Ha végzett akkor szól és felöltözhetsz alul.Van nõgyógyász aki a mellet is megakarja nézni, de megvárja hogy alul felöltöz majd megkér hogy vegyed le a felsõd és ekkor megtapogatja a melleket.Ezt ritkán végzik el. Majd a végén megmondja kb hány hét múlva várható a szûrés eredménye amiért be kell majd menned. NÉzz körül hogy jó dokihoz menj, ahol van külön vizsgáló rész, vagy magándoki, néha elsõ alkalomnál jó nõi orvoshoz menni. Szûzeket kétféle képpen vizsgálhatnak, de mivel te már felnõtt vagy neked valószínûleg a hüvelyeden keresztül fog a doki megvizsgálni, ahogy írtam, de nálad fiatalabbaknál a fenekükün keresztül is vizsgálódhat az orvos, azon keresztül tapogat. Majd írd meg mi volt.Amúgy nem biztos hogy vizsgálatra kötelezhet az orvos, utána kellene nézned errõl is írnak, a munkavállalónak vannak jogai az orvosi vizsgálatokkal kapcsolatban. És még annyit hogy lehet hogy ha közlöd és jó dokihoz mész hogy a munkához kell mint igazolás papír akkor reméljük lehet ad majd papírt.
Túl van misztifikalva ez az egész nogyogyasz kérdés, nem kicsit.
ma 10:40-es: nekem még SOHA nem vizsgálta egyetlen orvos sem a csiklómat!!! Pedig elég sokszor voltam már nögyógyásznál az elmúlt 40 évben!!!!A te orvosodnak valami problémája lehet!
Mire fõl kér nõgyógyászati vizsgálatot az üzemorvos?
A férfi tanár meg méginkább elkaphatna bármit, ugyanis õk mindig megfogják a nemiszervüket vízeléskor, az utolsó csepp meg simán a gatyájukba megy sokszor a pasiknak és egyszer megvizsgálták a kezükön a bacikat, a legtöbb férfi állítólag egyáltalán nem moss rendesen kezet, teli van keze bacival. Mindenkinek a maga dolga hogy mikortól akar eljárni nõgyógyászati szûrésre szerintem!!!! A férfiak ugyanúgy összeszedhetnek bármit, nem kell prosztata vizsgálatra gondolni, bármi fertõzését, hiszen sokszor a koszos kezükkel fogdossák a nemiszervüket!!!! A nõk nem ülnek rá a wc-re, hanem felette guggulnak, elõtte és utána kezet mosnak, wc papírral törlik meg a pun cikjukat, nem érnek szabad kézzel hozzá. A férfiak ugyanúgy bármit összeszedhetnek. Teljesen megértem a kérdezõt, szenyóság az egész.
A "nemi úton" fertözést nem írtam, hanem azt, hogy lehet fertözésed, és azt átadhatod másoknak. Ehhez NEM kell nemi kapcsolat (ellentétben a közvéleménnyel), hanem elég pl. a közös WC-használat - és az gondolom, veled is elöfordul, hogy el kell menned WC-re!!!!
Én is tanár vagyok, viszonylag kezdõ(6. évem ez)tõlünk ilyet még nem kértek. A hpv nagyon-nagyon fertõzõ, már szinte mindennel terjed. Elkaphatod a wc-n, strandon fõleg. Ennek igazából akkor lenne jelentõsége, ha egy wc-t használnátok a gyerekekkel, de gondolom ez nem így van. Ezek a dög vírusok nagyon ellenállók:ha pl vki nem mos kezet pisilés után, te mész, megfogod a kilincset, elmész te is pisilni, s jön a szokásos procedúra...máris ott a vírus...Sztem ezért kell. Nekem egyszer a strandtól lett nagyon brutális állapotban a méhnyakam a hpv miatt(tuti, mert utolsó szûrés oké volt, azóta meg nem voltam senkivel)hála Istennek fél év alatt regenerálta magát a szervezetem. Szóval nem játék, nézesd meg magad!!!!
Nézd, ha pedagógus vagy, az azt jelenti, hogy minimum 22-23 éves lehetsz. 23evesen szuzen is illik évente rakszuresre menni, sajna a HPV nem válogat, már olyan elterjedt, hogy akár egy nyilvános wcben osszeszedheted. ezt a dokim mondta, nem én találtam ki. és sztks orvos, tehát nem a saját zsebe miatt fenyeget, hogy bajom lehet ha kihagyom az évenkénti szurest. Szóval ha az uzemorvos elküld, jól teszi. A saját jól felfogott erdeked elmenni. Sokkal egyszerubb tulesni rajta, mint kiskaput keresni. A férfiakat tipikusan csak 50-60 körül kezdi érinteni a prosztatarak, míg minket már sokkal fiatalabb korban veszelyeztet a mehnyakrak. Elvileg borgyogyaszhoz is kellene küldenie, engem küldtek (szintén pedagógus).
A kérdező hozzászólása: Vagy ugyanazzal az ürüggyel, hogy ez a nõk egészségének érdekében van, a férfiakat miért nem kötelezik prosztatavizsgálatra?!
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de ahhoz, hogy valakit megfertõzz "nemi úton", ahhoz olyan kontaktusba kellene kerülni. Ezt pedig kikérem magamnak... Ugyanis miért nem küldenek bõrgyógyászatra? Ezek alapján lehet nem látszódó, de fertõzõ bõrbetegségem, vagy éppen lappangó, amivel valóban veszélyt jelentenék az adott közösségre, de a lényeg az, hogy intim területen minden rendben legyen... Ugye érted, mire célzok, kedves legutóbbi válaszadó?
Mivel elég sok nögyógyászati fertözésed lehet(ne), ami adott esetben a többieket is megfertözheti, ezért kernek ilyet is. Mellesleg semmivel sem "magánügyebb", mint bármilyen más vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: November végén kell menni üzemorvoshoz, és amiket vinni kötelezõ: - tüdõszûrésrõl papír (mindenkinek) - nõgyógyászati papír (nõknek) Egyébként pedagógusi munkakörben dolgozom. Az éves üzemorvosi vizsgálat lesz most e hónap végén, és oda kérik ezeket a papírokat. Nem tudom, a nõktõl miért kérnek nõgyógyászati papírt? A tüdõszûrõt még megértem, hiszen közösségben dolgozom, a légzéssel lehet fertõzni. De nõgyógyászati papírt mi jogon kér? (Ez már annyira magánügy, de hogy tudnám kikerülni anélkül, hogy ez miatt nehogy alkalmatlannak nyilvánítsanak?)
Természetesen megvizsgál, de ha elötte szólsz, hogy még szüz vagy, akkor megfelelöen kiméletesen. Félni nem kell, nem annyira rossz, csak kellemetlen kicsit (kb mint a fogorvosi ellenörzés)
Szia! na voltál azóta orvosnál?Mi volt? Én vagyok az aki teljesen megérti a véleményed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!