Találatok a következő kifejezésre: Ha szűz lehetek terhes (22 db)

Terhes lehetek ha bennem volt a baratom penisze de nem vereztem el? Akkor meg szuz vagyok? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha a barátod benned volt,lehetsz terhes,ha beléd élvezett fõleg,ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.

Ha a barátod benned volt, lehetsz terhes, ha beléd élvezett fõleg, ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.
hátt, el kell, hogy szomorítsalak, mert attól, hogy nem véreztél, már nem vagy szûz, mivel a barátod pénisze te is mondtad, hogy benned volt és én sem véreztem, abszolút.
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Nem mindenki vérzik az elsõnél, de attól még elveszti a szüzességét. Legközöelebb védekezzetek...
Milyen szerencse, hogy nem vereztel el... Nos, igen lehetsz terhes. Es szuz sem vagy.
A szüzesség elvesztése nem jár elvérzéssel....én pl nagyon nehezen voltam túl rajta, mert nagyon vastag volt, és angyon véreztem is.De azért el nem...nem akarlak elkeseríteni, de csak mert nem véreztél attól még lehetsz terhes. A szüzesség elvesztése pedig attól a pillanattól kezdõdik, amikor a fiú pénisze a nemi szervedbe hatol...onnantól nem számítasz szûznek.Bea
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Megjött már azóta?

Lehetek terhes ha egyik este vettem be prostinort s masik este is voltam pasival de akkor nem és még szüz vagyok?

Egy pasival voltam aki belém hatolt de nem egészzen , és csak kivánt nagyon, én még szüz vagyok aznap este bevettem a prostinort. Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el... ö amikor elment lelökött magáról de mégis félek hogy terhes lehetek e v sem? nem volt gumi rajta de nem is hatolt belém....Akkor járt le a menstruáciom.

Legjobb válasz: Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).

Na, most dugtatok, vagy nem? Ha benned volt a srác, akkor nem vagy szûz, ha elélvezett benned, akkor lehetsz terhes, ha nem élvezett el benned, akkor rohadt kicsi rá az esély. Amúgy aki ennyire nem tud megírni egy szöveget, ennyi ésszel ne dugjon, mert úgyis megszívja.
Tehát: Te szûz vagy, ugyan beléd hatolt a pasi és lelökött amikor elment, de te teljesen szûz vagy. Aztán a fogalmazásodról ne is beszéljünk. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy még eléggé fiatal lehetsz. Szerintem ameddig ilyeneken töröd a buksid, addig még ne szexelj (lehetek terhes, ha szûz vagyok?-no comment).
Ha már voltál pasival, nem vagy szüsz. Minek kellett a biztonság kedvéért ráülni és mozogni? Hogy beléd menjen? Ha ráültél akkor beléd is hatolt.
Szerintem is igen nehezen értelmezhetõ amit írtál, de az utolsó elõtti válaszolóval értek egyet. Nem hatolt beléd, csak rajta ültél. A barátod pedig a saját hasára élvezett el. A szûzhártya pedig annyitól is könnyen át tud szakadni, ha csak alig dugja beléd a barátod, ha vérzett és fájt is egy kicsit, akkor már valószínûleg nem vagy szûz.
Jézusom!!! Szex helyett inkább olvasgass, talán fejlõdik a fogalmazó (nem fogamzó!!!) készséged! Amúgy már nem vagy szûz, ha pasival voltál, mert gondolom átszakadt a szûzhártyád...
Szerintem úgy gondolta a csaj, hogy nem hatolt belé a fiú, csakõ ült rá, de nem úgy, hogy benne volt a fiú. Gondolom a fiú hímvesszeje kinn maradt, csak kívülrõl mozgott rajta a lány.Ebben az esetben a terhesség viszont kizárt.
Kellett volna 2. Postinor. Ha nem benned ment el, és ráadásul még vérzésed is volt, akkor kicsi az esélye. De legközelebb ne hagyd ki a védekezést.
Valaki elmagyarázná nekem ez mit jelent : "Biztonság kedvéért másnap megráültem mozogtam és ugy ment el..." ? Biztos én voka hüe de nem értem. Meg ha nem hatolt beléd meg szûz vagy akkor hogy lennél terhes??
Mi az a prostinor?
Már bocs, de ha szûz vagy, akkor honnan feltételezed, hogy terhes lettél!! Egyátalán minek vettél be Postinort? A Postinor nem fogamzásgátló!!!
A kérdező hozzászólása: oké, oké. Összevoltam zavarodva.Hülyeségeket írtam, kicsi vagyok még ehez. Azért köszönöm azoknak a válaszoloknak akik nem hordtak le:) és probáltak segíteni.

Még szűz vagyok, olyan értelemben, hogy még nem közösültem, de a szűzhártyám már átszakadt, valószínűleg. Ha spermás kézzel ujjazott meg, így is lehetek terhes?

Legjobb válasz: Minek ujjaztatod magad, ha lövésed sincs a szexrõl? Ha a sperma a hüvelybe jut, lehetsz terhes. Akkor is, ha szûz vagy, akkor is, ha már nem.

Minek ujjaztatod magad, ha lövésed sincs a szexrõl? Ha a sperma a hüvelybe jut, lehetsz terhes. Akkor is, ha szûz vagy, akkor is, ha már nem.
Az elsõvel értek egyet
ez csak fake lehet ilyen hulye emberek nem leteznek!!! (vagy megis?)
Mostanában minden napra jut egy ilyen kérdés.

Lehetek terhes ha, nem feküdtünk le, nem volt bennem a barátom, csak a hüvely nyílásnál, és ott is élvezett el? A 11. napon voltam szűz vagyok elítélést nem kérek mindeketten 14 évesek

Legjobb válasz: biológia könyvet azért kérhetsz, ha elítélést nem is. Amúgy nem, ha nem jutott be spermium, akkor nem lehetsz terhes!

biológia könyvet azért kérhetsz, ha elítélést nem is. Amúgy nem, ha nem jutott be spermium, akkor nem lehetsz terhes!
Ha csak nem álltál fejen vagy 10 percig, akkor kötve hiszem. Egyébként csak tanácsként és nem elítélésként, hisz ki vagyok én, hogy bíráljalak. Szerintem elõször olvass többet a szexrõl és annak következményeirõl. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mikor lehetsz terhes (ez nem az az alkalom volt), akkor a helyedben én elgondolkodnék azon, hogy elég érett vagyok-e ehhez a dologhoz. Én nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Akarva nem jutott be...egyébként nem tudom... :SSS
Sok orvos azt mondja, hogy nem feltétlen kell közösülés a teherbe eséshez. Bár nem tudom, hogy szüzek esetében ez hogy alakul, de igenis be tud jutni, állítólag a lepedõrõl is, (Ezen nevettem, kétségeim vannak e felõl, de miután több orvostól is hallottam így lehet elképzelhetõ) így az esély meglehet rá. De ha rám hallgatsz, ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet. De azzal is várj egy jó hetet. Én nem szeretnélek elítélni, de valóban olvashatnál kicsit többet errõl.
Egyél még MA 72 órás fogamzásgátlót

Lehetek terhes ha még szűz vagyok?

Az a helyzet hogy petting során a barátom nem ment el..de nem tudom nem e került el?nedv az ujjára..és utána meg megujjazott...:S:S baromira félek de ? azt mondja hogy ez hülyeség...segítsetek Egyébként még nem feküdtünk le...és én még sz?z vagyok

Legjobb válasz: Valószínûleg nem vagy terhes, de a barátod hülyeséget mondott, kicsi rá az esély de nem kell pénisz ahhoz, hogy teherbe ess.

Valószínûleg nem vagy terhes, de a barátod hülyeséget mondott, kicsi rá az esély de nem kell pénisz ahhoz, hogy teherbe ess.
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy ilyen hamar válaszoltatok is:) köszönöm szépen..de azért még lehet írni:) hogy még jobban nyugi legyen!!!Az a baj hogy mostanában rosszul vaok de az mástól is lehet csak már szinte beképzelem a dolgokat hogy ha az lenne hogy a terhességtõl viszketne a kislábujjam akkor elkezdene viszketni..:Sszóval értitek:(
Miért, a terhességtõl nem viszket a lábujj? :) ) Nem, nem vagy terhes, nyugi, de ennek semmi köze ahhoz, hogy szûz vagy. Azért inkább figyeljetek oda, és ne hallgass a barátodra. Mindig a nõ dolga a védekezés, a pasik többnyire nem az eszükre hallgatnak...
hát igy kicsi a valószinûsége, de amikor elõször fekszel le vele akkor igen
Nagyon minimális az esélye! Szerintem nincs okod aggodalomra! De akkor legközelebb figyeljetek oda az ilyenekre is, hogy fel se merüljön ez a kérdés.
Ne képzelj be magadnak tüneteket. :-) Fogantatás után 14 nappal használható elõször a terhesteszt, a terhességi tünetek meg még késõbb jönnek. Egyébként a teherbe eséshez nem kell más, csak egyetlen petesejt, egyetlen hímivarsejt, meg az, hogy ezek ketten találkozzanak. Sokkal nagyobb az esély a terhességre, ha sok tízmillió hímivarsejt kerül a méhnyakadra, de nem kizárható a teherbeesés akkor sem, ha csak elõváladésok kézzel núly fel neked a hüvelyedbe. Fiatal vagy, termékenyebb, mint a harmincas korosztály, mint mi. Mi van, ha neked ennyi is elég? Ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: húúú megjött:D:D:D nem vagyok terhes:D:Dköszi mindneki puszzza

Ha szűz vagyok, lehetek terhes?

Nem hatolt be és nem ment el...még sz?z vagyok.így lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha nem került ondó a hüvelyedbe, kizárt. Viszont ha komolyan csináljátok a pettingelést, és ugyan nem ment el, a szex során elõváladék folyhat a fiú péniszébõl is, ami már tartalmazhat ondót. Ha ez a kezeteken vagy bármilyen más módon keresztül bejut a hüvelyedbe, történhet valami. Így teherbe esni persze jóval kisebb az esély, hiszen az ondósejtek sebessége, iránya, és induló pozíciója is minden bizonnyal nem olyan kedvezõ, mint a közösülés során.

Ha nem került ondó a hüvelyedbe, kizárt. Viszont ha komolyan csináljátok a pettingelést, és ugyan nem ment el, a szex során elõváladék folyhat a fiú péniszébõl is, ami már tartalmazhat ondót. Ha ez a kezeteken vagy bármilyen más módon keresztül bejut a hüvelyedbe, történhet valami. Így teherbe esni persze jóval kisebb az esély, hiszen az ondósejtek sebessége, iránya, és induló pozíciója is minden bizonnyal nem olyan kedvezõ, mint a közösülés során.
Csak, ha Máriának hívnak...
Úgy érzem nem kéne letámadni azt, akinek szüksége van a tapasztalatokra :(...figyelj ha a férfi nem hatolt beléd csak esetleg pettingeltetek és az ondója a hüvelyedbe került, igen akkor lehetsz terhes de annak minimális az esélye. De ha "nem került beléd" semmi, akkor nincs ok a pánikra :) Remélem segítettem :) Üdv.
Persze! Mindenképp vizsgáltad ki magad!!!
Gond terhes esetleg!! Úristen hány éves vagy te???? Vigyázz mert ha kimész az utcára és rád nézz egy pasi, már akkor teherbe eshetsz!!!!! Tanultál te biologiát??
persze! mesterséges megtermékenyítéssel...
Már hogy lehetnél terhes??? Olvass utána és mindent megérthetsz...
Hát persze! A gyereket meg a gólya hozza...
Figyelj , már 3 év eltelt azóta és gondolom te is észrevetted hogy nem vagy az... én is fiatal vagyok és velem is volt ilyen hogy azt hittem amit te hittél... :) azt hogy fiú nélkül terhes vagyok .. szerintem ez egy akkora hülyeség... ha szûz vagy és nem voltál fiúval . nem hatolt beléd és nem ment el akkor már hogy lehetnél terhes??? :D én annyira pánikban voltam hogy vettettem az anyukámmal egy terhességi tesztet és ugy tudom hogy ráképzeltem a pozitív csíkot mert már annyira folyton ezen járt az eszem .. én is elég hülye vagyok xD de nyugi nem voltál terhes és mostmár szerintem ezt te is tudod... :D
Tudom, hogy ez egy régi kérdés, de ..... ..... MÁRIA te vagy az???? :D

A segítségetek kellene. Nagyon izgulok. Lehetek terhes, ha nem szexeltem a barátommal és még szűz is vagyok, és meg sem ujjazott csak ráverte a puncimra? Aztán rögtön le is töröltem.

Legjobb válasz: a letörléssel nem érsz el semmit szinte.. az meg h szûz voltál a egy dolog.. a szûzhártya eleve lyukas mert ott folyik át a vér ha menstruálsz.. ha a vér kitud jutni a sperma is betud jutni.. a hüvelyedbe nem került sperma akk lehetetlen.. ezt neke kell tudnod.. 2 hét mulva tesztelj

a letörléssel nem érsz el semmit szinte.. az meg h szûz voltál a egy dolog.. a szûzhártya eleve lyukas mert ott folyik át a vér ha menstruálsz.. ha a vér kitud jutni a sperma is betud jutni.. a hüvelyedbe nem került sperma akk lehetetlen.. ezt neke kell tudnod.. 2 hét mulva tesztelj
nem
nem
Attól függ hová.
Baromság! Nem lehetsz. 34N
kizárt dolog....
szerintem kérdezd meg a szüleidet.õk biztos segitenek.

Ha csak egy fél percig volt bennem a barátom, ugye nem lehetek terhes? Szűz voltam, ez volt az első alkalom, és pár nap múlva esedékes a menzeszem.

Legjobb válasz: Gondolod, hogy ez idõre megy? mindössze az a kérdés, hogy a pete, és a hímivarsejt találkozik-e. Ha találkozik, akkor teljesen mindegy, hogy meddig, meg milyen, hanyadik, meg kivolt az....

Gondolod, hogy ez idõre megy? mindössze az a kérdés, hogy a pete, és a hímivarsejt találkozik-e. Ha találkozik, akkor teljesen mindegy, hogy meddig, meg milyen, hanyadik, meg kivolt az....
Nem akkora gond ez, úgyis "fogy a nemzet".
A kérdező hozzászólása: Szóljatok csak le nyugodtan, elismerem, felelõtlen voltam, de komolyan nem gondoltam, hogy belémteszi. Köszönöm a válaszokat...
A kérdező hozzászólása: Helmet, ez tény, de azért nekem még elég sok tervem van a jövõre nézve, és nem épp így képzeltem el... Babával a karomon.
Most már mindegy, nem szólunk le. Nem kell pánikolni, van tabi is, meg ugye teszt. Vagy majd a testvérénél jobban vigyázol...
A kérdező hozzászólása: Nemhogy testvére, de õ sem lesz.. Nem tudok venni ilyen dolgokat, mert kis faluban élek...
Akkor zarándokolj el oda, ahol vehetsz legalább egy tesztet. Hidd el, sokkal kisebb lesz a gondod, mintha véletlenül becsúszott, és aztán késõn derül ki. A problémát mindíg jobb megelõzni, mint megoldani. Most még megelõzheted.
Ez ma történt, hagyjátok már a teszttel... amúgy túl sok a ha (elõváladék, épp csak benned volt, a ciklusod végén vagy...), szóval nem lesz gond, persze megvan rá az esély, de ennél jóval durvább esetben, igazi felelõtlenségnél se szokott. Persze ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor írass ki egy 72 órásat. Sajnálom, hogy ez történt veled.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó..
uhh..hát máskor óvatosabban... amúgy vegyél terhességi tesztet..sosem lehet tudni õ mennyire volt beindulva..de ha már nem tudott várni akkor nyilván eléggé... a teszt nem árthat..
A kérdező hozzászólása: A korom miatt igazán nem szólhattok le, 19 éves vagyok. És írni is tudok, ha esetleg ez lenne a második kicikizés. Ismétlem magam, nem tudtam, hogy beteszi, mert hiába szóltam neki, reméltem, hogy bízhatok benne. Amúgy a ciklusom van, hogy még rendszertelen mostanság is.
Lehetsz terhes. Mindegy, hány másodperig van benned, ha volt elõváladéka és abban termékenyítõképes spermium. Az ovuláció idõpontja pedig rengeteg dologtól - többek közt lelkiektõl is- függ... Nem védekeztetek semmilyen módon, mindegy, hogy fél percig, vagy 2 órán át van- e benned, egyetlen termékenyítõképes spermium fél perc alatt is bejuthat és termékenyíthet, mint ahogy az is lehetséges, hogy 100 alkalommal beleélveznek valakibe, és nem esik teherbe. Nem szabad kockáztatni, ha az ember nem akar gyereket.
ha került beléd sperma akkor ja, lehetsz terhes. amúgy meg a védekezéssel mi van?
Védekeztetek?
lehetsz terhes. Vane eszetek? Akkor használni is kellene és nem utólag aggódni. Amúgy meg csak 50% esély van rá. Mormolj pár miatyánkot esténként, legközelebb meg védekezzetek.
A kérdező hozzászólása: Nem szerettem volna, h megtörténjen, hátulról volt nekem, és berakta, egyszer nyomta be, aztán elhúzódtam, és ki is vette, aztán nem engedtem, hogy újra megtegye. Nem voltunk annyira benne a dolgokban, nem is volt nagyon felizgulva, így is lehet elõváladék?
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk, mert mondtam neki, hogy nem szeretném, de háttal voltam neki, és már nem bírta tovább. Nem szerettem volna, és ezután senkivel sem jó ideig. Még barátot sem akarok.
sajnos így is megeshet, bár kicsi az esélye, hány éves vagy?
Nem leszel terhes, de máskor védekezz, nem lehet mindig bízni a ciklusodban, meg ha még fiatalok vagytok, akkor lehet a barátod se tudja, hogy mikor fog elmenni... a jó szex akkor is izgalmas, ha a következmények miatt kell izgulni közben...
Nem tartottam a gyertyát, mit lehet tudni, hogy volt-e. Ha volt, akkor egy csepp is elég lehet. Nem kell izgulni, legkésõbb kilenc hónap múlva kiderül.
szia, én nem szóllak le, de azért a pasinak, aki beleteszi annak ellenére, hogy a csaj kéri, hogy ne, eléggé megmondanám a magamét...

Lehetek terhes, ha szűz vagyok?

Mármint meg van még a sz?zhártyám, de voltam már fiúval.

Legjobb válasz: szûz addig vagy, míg egy pénisz be nem kukkant a vaginádba. lehet az 1 cm, lehet az 5cm, lehet az tövig. de amint benned van, már nem számítassz szûznek. a szûzhártya elszakadhat sportolástól is, attól még a kislány szûz marad, ha nem járt benne fallosz. érthetõ??

szûz addig vagy, míg egy pénisz be nem kukkant a vaginádba. lehet az 1 cm, lehet az 5cm, lehet az tövig. de amint benned van, már nem számítassz szûznek. a szûzhártya elszakadhat sportolástól is, attól még a kislány szûz marad, ha nem járt benne fallosz. érthetõ??
Lehetsz. Ha pl gec*s kézzel megujjaz...persze kicsi az esélye, de akkor is van.
A terhes nem is feltétlen, de hogy hülye, az biztos...
Eltetted a fuled melle a kispolcra? Vigyazz, el ne veszitsd -.-
Most hiába okoskodik itt néhány agytröszt, ilyen valóban elõfordulhat, bár igen ritkán. Nem teljes behatolásnál kerülhet ondó a hüvelybe anélkül, hogy a szûzhártya átszakadna. Úgyhogy nem érdemes a puncira élvezni sem, meg a csupasz makkot hozzácsapkodni sem, mert hiába kevés az esély a teherbe esésre, megtörténhet, aztán meg jönnek a bajok... Aki meg a témában baromi felvilágosultnak érzi magát és lehülyézi a kérdezõt, egészen nyugodtan nézzen utána.
Szerintem Téged azzal is meg lehet etetni, hogy azért fájt mert a puncikobold harcolt és nem vér volt, hanem málnaszörp. Jársz Te iskolába vazze??
lehetsz, de akkor te leszel az újkori Szûz Mária :D és megszülöd az Jézus Krisztust ÁMEN :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A kettõnek semmi köze egymáshoz.
aztb*zdmeg xD feldobtad az estém, köszi:D szûz, de már volt fiúval.. xD isteneeem :D meg "mindenbõl legalább 3as vok" kegyetlenül buta vagy így 15 évesen..:D és gratulálok a szép ciciidhez, meg a kerek fenekedhez.. xD
Sunaznam a posztolot...
Megéri idejárni, lehet sokat röhögni! Elõször is, az elõttem szólók közül sokaknak igaza van: A kerek fenék és szép mell nem egyenlõ az érettséggel, de viszont a közepes értékelés sem egyenlõ sem a hülyével, sem az okossal... A fõ kérdésre a válaszom, hogy elméletileg simán lehetsz terhes ép szûzhártyával, de ennek a gyakorlati kivitelezése már kicsit bajosabb, de nem lehetetlen, és vannak azért ilyenek is a villágban, szép számmal!
Kamu a kérdés.
Igen lehetsz, a kármit is baromkodnak ezen itt jópáran! Elég ha valamennyi sperma kerül be. A terhességhez egy darab is elég ha feljut oda ahova kell, és ezek a kis dögök marha gyorsak ám! Percenként 3 centit kúsznak a nedvességben a hüvelyfalon!!
Még akkor is ha tengerbiológus.
a szép cicid és a kerek popsidhoz agyat nem növesztettél? amúgy a válaszolóknak üzenem: a jártál más iskolába szöveg nemtúl mûködõképes, nemtudom ti mikor jártátok ki a sulit, de a tanárok hajlamosak elmismásolni ezt az anyagrészt, mert milyen ciki tanítani, meg mindenki csak végigröhögcséli, és itt az eredménye, hogy dugni már van esze, de azt nemtudja, hogy attól esetleg terhes lesz-e.
Csak általam lehetsz terhes!
a 3as 15 évesen nem egy nagy teljesítmény de mind1. nem akarlak itt oltani. gondolom, a voltál már fiúval, nem egyszerû kis csókot jelent, hanem szexet v pettinget. ha petting volt (nem került beléd pénisz)nem lehetsz az, max ha rá élvezett a puncidra és ondós kézzel ujjazott ha szex volt és nem védekeztetek valószínû h terhes vagy ha még nem késõ vegyetek 72 órásat
én nem piszkállak ugyanis énis voltam ebben a helyzetben a szûzhártyád meg van még akkor nem tudsz terhes lenni hiszen az ondó nem tudja átszakítani a hártyádat és ha a fiú mondjuk nem ment el akkor meg semmi baj sincs hiszen ha nem ment el akkor nem is került ondó a testedbe
"én nem piszkállak ugyanis énis voltam ebben a helyzetben a szûzhártyád meg van még akkor nem tudsz terhes lenni hiszen az ondó nem tudja átszakítani a hártyádat" tejóisten......itt egyre több a hülye...... csak hogy tudd, a szûzhártya lyukas, mivel a menstruáció is "át tud rajta menni". ennél fogva ondó is be tud jutni a hüvelyedbe, nem kell ott semmit átszakítani. a pénisz is csak megrepeszti/tágítja a már meglévõ lyukat, ezért vérzik. van, akinek nem vérzik, mert annyira rugalmas a szûzhártyája, hogy nem reped be szex közben sem. ilyenkor gyakorlatilag a lány már nem szûz, de elméletben meg lehet még a szûzhártyája. remélem kielégítõ és hasznos volt a válaszom... 21N
Szép cici kerek fenék.. ez ozt kitûnõõ felfogás.. kinek mi a széépp :D ez a másik, már alap ha ehez viszonyítasz dolgokat nem lehetsz valamii hûû dee fasza okos csaj :D elõttem szólóaknaaak igazat adok
Igen, terhes vagy! :)
szal, közepes, ami = a 3massal... ha minden igaz 9.-be. attól még lehetsz sík hülye. annyira, h a kérdést se tudod egyértelmûen feltenni.... + ha ahoz viszonyítod az érettséged, h milyen a feneked, meg a melled...... rég elveszett vagy.
Hány éves vagy kérdezõ????
Vagy a csávó farka nemvolt meg 2 cm, vagy csak megszállt a szentlélek
Nm olvastam végig a válaszokat, de van olyan, hogy egy csaj szexelt már, akár többször is, de a szûzhártyája mégse szakadt át. nekem is ez volt! És IGEN, lehetsz terhes akkor is, ha a szûzhártyád megvan! (már ha a "voltam már fiúval" kijelentéseden szexet értesz.)
Istenem!!!:D hogy lehet valaki ennyire szefós ! :D:D
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok, elég érettnek látszom. Szép cici, kerek popsi.:P
Igen b+, szerinted Szûz Mária, hogy szülte Jézust?
Lehet érettnek látszol, de sík hülye vagy. Ezen nem segít a szép cici...
utolsó=)))) áhh ezjó:) )
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye sem, már bocccs. Mindenbõl legalább közepes vok, nem értem mért kell egybõl beszólni... cöhhh
bassz.ameg te tényleg hülye vagy...
Ilyenekkel terhelni a szervert lol
A kérdező hozzászólása: Köszi a rendi válaszokat. A beszólogatósoknak üzenem, hogy ne irigykedjenek rám csak mer jó a testem... És mégegyszer mondom, h nem vok hülye aki ismer tudja csak szerettem volna megkérdezni vmit...

Ha még szűz vagyok, megtörténhetett, lehetek terhes?

17 éves vagyok, még sz?z, csak a pettingnél tartunk.

Legjobb válasz: akkor lehetséges ha oda teszi... vagy ha elélvezett(az elõváladékban lévõ smermiumtól is) és az ujjára került a cucc aztán pedig téged kényeztetett.. Ezzel legyél óvatos... Én a múlt hetet végig izgultam.. 1 hetet késett én meg már paráztam.. pedig csak pettingeltünk...

akkor lehetséges ha oda teszi... vagy ha elélvezett(az elõváladékban lévõ smermiumtól is) és az ujjára került a cucc aztán pedig téged kényeztetett.. Ezzel legyél óvatos... Én a múlt hetet végig izgultam.. 1 hetet késett én meg már paráztam.. pedig csak pettingeltünk...
Szia.Semmi sem 100%.De ne aggódj, mert ebben az esetben tuti hogy nem lehetsz terhes!
van rá köbö 0.1 % esélyed, úgy ahogy az elõzõ hozzászóló írta, de nen parázz, max szentlélek szállhatott meg de akkor te lennél a kövi szúz mária az meg nagy csoda lenneXD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!