Találatok a következő kifejezésre: Ha szűz de a barátom újjal (2 db)

Ha szűz vagyok de a barátom újjal kielégit teherbe eshetek?

Legjobb válasz: TE minek irsz kommentet ha szabad kérdeznem?? H másokat oltogass? azt tedd meg máshol...! mindenkinek kell tapasztalat....!! NEm.. nem lehetsz terhes..:)

Nem, ujjtól nem lehet teherbe esni. Gondolj bele, ha lehetne, akkor egy lány magától is terhes lehetne.
TE minek irsz kommentet ha szabad kérdeznem?? H másokat oltogass? azt tedd meg máshol...! mindenkinek kell tapasztalat....!! NEm.. nem lehetsz terhes..:)
Teherbe esni a spermától lehet, ami ugyebár nem az ujjból jön, tudomásom szerint.
nem eshetsz teherbe mivel csak az ujával ért hozzád, de ha elötte valahogy a kezére jutott a sperma az ugy márlehetséges
NEM! csak ha belédélvez...
NE HALLGAS EZEKRE A PARASZT GYÖKEREKRE AKIK NEM TUDNAK NORMÁLISAN VÁLASZOLNI, , , , NEM NEM LEHETSZ TERHES NYUGODTAN UJJAZHAT ABARÁTOD....ÉS TE IS KIELÉGITHETED ÖT AHA SZERETNÉD MERT UGY SE LEHETZ TERHES
istenem, ha ennyi eszed van, inkább biologiát tanulj minthogy a barátoddal pettingelj
ez egy nagyon gyökér kérdés már ocsika! az ujazástol hogyan eshetnél már teherbe abbol jön a sperma a barátodnak vagy mivan?
Ha ennyire tapasztalatlan vagy akkor mi a f*nak csinalsz ijesmit???? ....amugy nem lehetsz terhes
Úr isten! Te hány éves vagy? Szerinted az ujjából jön a sperma????pfff
Sztem ha nem tudod hogy mennek ezek a dolgok nem kéne ujjazzanak
persze, sot ikreid lesznek!

Még szűz vagyok de mégis van esély arra, hogy teherbe essek, ha a a barátommal pettingeltem a nadrágjában nyulkált és utána az ujjait egyéb célokra is használta?

Legjobb válasz: Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.

Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.
Megnézném én azt a tini-ujjat, amivel benyúl egész a méhig!!!
Nem kell a méhig hatolnia, A pénisz se ér fel odáig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!