Találatok a következő kifejezésre: Ha szűz de a barátom (38 db)

Terhes lehetek ha bennem volt a baratom penisze de nem vereztem el? Akkor meg szuz vagyok? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha a barátod benned volt,lehetsz terhes,ha beléd élvezett fõleg,ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.

Ha a barátod benned volt, lehetsz terhes, ha beléd élvezett fõleg, ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.
hátt, el kell, hogy szomorítsalak, mert attól, hogy nem véreztél, már nem vagy szûz, mivel a barátod pénisze te is mondtad, hogy benned volt és én sem véreztem, abszolút.
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Nem mindenki vérzik az elsõnél, de attól még elveszti a szüzességét. Legközöelebb védekezzetek...
Milyen szerencse, hogy nem vereztel el... Nos, igen lehetsz terhes. Es szuz sem vagy.
A szüzesség elvesztése nem jár elvérzéssel....én pl nagyon nehezen voltam túl rajta, mert nagyon vastag volt, és angyon véreztem is.De azért el nem...nem akarlak elkeseríteni, de csak mert nem véreztél attól még lehetsz terhes. A szüzesség elvesztése pedig attól a pillanattól kezdõdik, amikor a fiú pénisze a nemi szervedbe hatol...onnantól nem számítasz szûznek.Bea
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Megjött már azóta?

Tapasztalatlan szűz lány vagyok, de a barátom szeretne megujjazni, de félek, hogy nem leszek elég nedves. Mit lehet tenni, ha esetleg "száraz maradok"?

Csak mert a barátom biztos azt gondolná az ? hibája... ÉN meg azt, hogy az enyém. :))))

Legjobb válasz: Ej, hát ne ezen töprengjetek! Ha nem vagy még elég nedves, akkor máshol kell simogatni - ha pedig egyáltalán nem nedvesednél be, akkor félsz, nem jók a körülmények, stb... akkor nyugalom kell. Ha minden megvan, mégse vagy elég nedves, akkor kicsit be lehet nyálazni, vagy síkosítóval bekenni. Engedd el magad, és elõször még óvatosan ujjazzon: nem kell rögtön tövig benyomni még az ujját se. Elõször csak keresgéljen, mi merre van ott :-)

Ej, hát ne ezen töprengjetek! Ha nem vagy még elég nedves, akkor máshol kell simogatni - ha pedig egyáltalán nem nedvesednél be, akkor félsz, nem jók a körülmények, stb... akkor nyugalom kell. Ha minden megvan, mégse vagy elég nedves, akkor kicsit be lehet nyálazni, vagy síkosítóval bekenni. Engedd el magad, és elõször még óvatosan ujjazzon: nem kell rögtön tövig benyomni még az ujját se. Elõször csak keresgéljen, mi merre van ott :-)
Ne agyalj mindenen, élvezd!

Ha szűz vagyok de a barátom újjal kielégit teherbe eshetek?

Legjobb válasz: TE minek irsz kommentet ha szabad kérdeznem?? H másokat oltogass? azt tedd meg máshol...! mindenkinek kell tapasztalat....!! NEm.. nem lehetsz terhes..:)

Nem, ujjtól nem lehet teherbe esni. Gondolj bele, ha lehetne, akkor egy lány magától is terhes lehetne.
TE minek irsz kommentet ha szabad kérdeznem?? H másokat oltogass? azt tedd meg máshol...! mindenkinek kell tapasztalat....!! NEm.. nem lehetsz terhes..:)
Teherbe esni a spermától lehet, ami ugyebár nem az ujjból jön, tudomásom szerint.
nem eshetsz teherbe mivel csak az ujával ért hozzád, de ha elötte valahogy a kezére jutott a sperma az ugy márlehetséges
NEM! csak ha belédélvez...
NE HALLGAS EZEKRE A PARASZT GYÖKEREKRE AKIK NEM TUDNAK NORMÁLISAN VÁLASZOLNI, , , , NEM NEM LEHETSZ TERHES NYUGODTAN UJJAZHAT ABARÁTOD....ÉS TE IS KIELÉGITHETED ÖT AHA SZERETNÉD MERT UGY SE LEHETZ TERHES
istenem, ha ennyi eszed van, inkább biologiát tanulj minthogy a barátoddal pettingelj
ez egy nagyon gyökér kérdés már ocsika! az ujazástol hogyan eshetnél már teherbe abbol jön a sperma a barátodnak vagy mivan?
Ha ennyire tapasztalatlan vagy akkor mi a f*nak csinalsz ijesmit???? ....amugy nem lehetsz terhes
Úr isten! Te hány éves vagy? Szerinted az ujjából jön a sperma????pfff
Sztem ha nem tudod hogy mennek ezek a dolgok nem kéne ujjazzanak
persze, sot ikreid lesznek!
Te vagy az Szûz Mária??
igen.
Miért nem lehet kezet mosni ha már gyerekfejjel, egymást fogdossátok???
Nem akarlak bántani, de nagyon felelõtlen vagy. Illetve vagytok. Simán teherbe lehet esni így is, persze kicsi a valószínûsége. Csak tiszta kézzel nyúljon a puncidhoz máskor, amúgy meg védekezni!!
upsz, sperma = spermium
A sperma nagyon szívós kis jószág, a szabad levegõn is képes "életben maradni" akár 20-30 percig. :(
Igen, de pici az esélye.
Tegyé kotont az ujjára is
Meglepõdnél ha tudnád mi mindentõl lehet "teherbe" esni.
Elõfordulhat, de nagyon kicsi rá az esély!
Te leszel a v.2.0-ás Szûz Mária!

Szóval én még szűz vagyok, de a barátommal pettingelünk. Ha behatol és nem szakítja át a szűzhártyámat akk nem lehetek terhes igaz?

Bunkó kommentátorok kíméljenek...A segít?kész embereknek el?re is köszi.

Legjobb válasz: Egész pontosan hol olvastad, hogy a szûzhártya fogamzásgátló eszköz?

Egész pontosan hol olvastad, hogy a szûzhártya fogamzásgátló eszköz?
Kezdjük az alapdolgokkal, amikkel nem árt tisztában leni. 1. A szûzhártya lyukas, hiszen a mensruációs vérnek is ki kell valahol jönni. 2. Ettõl függetlenül való igaz, hogy a szûzhártyának nem feltétlenül kell átszakadnia, ugyanakkor az biztos, hogy ha ey fiú beléd hatol a péniszével a szûzhártyád legalább kitágul, de lehet, hogy át is szakad. Ez egyénenként változó lehet. 3. Ha viszont a fiú belédhatolt, már nem pettingelésrõl beszélünk, hanem magáról az aktusról, a szexrõl. 4. Ha a fiú belédhatolt és nem védekeztetek függetlenül attól, hogy átszakad-e a szûzhártyád vagy csak kitágult LEHET, HOGY TERHES VAGY! 5. A szûzhártya nem védekezõ eszköz, sõt. Amennyiben nem szeretnél terhes lenni használjatok minden aktusnál gumit, még pár másodpercre se tegyen be a fiú a szerszámát úgy, hogy nincs rajta gumi. 16/L
Nem telik gumira, vagy mi?
A szûzhártya alapból lyukas. Mellékesen nem is lehet úgy bedugni a péniszt a hüvelybe, hogy ne menjen át a szûzhártyán. Mivel közvetlenül a bejáratnál van, nem fél méterrel arrébb. Szóval a szûzhártya nem fogamzásgátló eszköz, és LEHETSZ terhes.
Kezdjük ott, hogy ha behatolt akkor már nem vagy szûz... Ha csak nem a szûz jegy szülötte vagy, ha nem védekezett, és elment benned, ha átszakadt a szûzhártyád, ha nem attól még lehetsz terhes...
De lehetsz, ha beléd is élvez, mert a szûzhártya mint tudjuk lyukas már eleve, és kész. Viszont, ha már berakja a farkát félig-meddig nem pettingelésrõl beszélünk.
Nem tudhatod biztosan...
De akkor is nagy esélyed van, hogy terhes lehetsz. F.
es az AIDS-rol sem feledkezzunk meg...tehat mindenkeppen gumi!! ki tudja hova dugja meg be pont ugy ahogy neked is..... nagyon veszelyes amit jatszol...... es igen lehetsz terhes.....
mondd a pasidnak h húzzon gumit
Ha beléd is lövell, akkor DE!!!!

Úgy tudom, hogy amelyik férfi már nem szűz annak ha áll a nemiszerve akkor a makk látszik, de a barátomnak nem látszik a makk, akkor most mi is van?

Legjobb válasz: lehet,hogy túl nagy a fitymája..húzd le a bõrét és látni fogod.egyébként ez nem függ a szûzességtõl.

lehet, hogy túl nagy a fitymája..húzd le a bõrét és látni fogod.egyébként ez nem függ a szûzességtõl.
Nekem pl csak akkor csúszik le teljesen, ha már benne vagyok csajban. De honnan hallottad ezt a marhaságot amúgy? Nekünk nincs szûzhártyánk ami elszakad :D
baromság. teljesen egyedi, hogy kinek mennyire csúszik hátra a fityma teljesen merev pénisz esetén.
Ez nem függ ettõl. :)
Ez egy hülyeség! Nem attól függ, hogy kinek mi látszik, hogy szûz-e vagy sem.
Mostanában sok az ilyen kamu kérdés. Vagy az emberek lettek butábbak... mindegy. Ha már rendesen 'áll' a nemi szerve, de nem látszik a makk, akkor fitymaszûkülete van! Orvos!
Ahogy írták, valószínûleg fitymaszûkülete van a srácnak. Nem mindig mûtik meg, de ha szorítja vagy egyéb gondjai vannak akkor menjen orvoshoz.
A makkról le kell húzni a bõrt, és akkor látszik a makk. De itt valószínûleg fitymaszûkületrõl lehet szó. Irány a doki!
Úgy látom még mind a ketten szûzek vagytok.Tehát, ha a fiúdnak akkor mikor erekciója van, nem csúszik hátra a fitymája, bizony neked kell kézbe venni a dolgokat és hátrahúzni.Egészen addig míg az egész makk ki nem szabadul.De vigyázz-ne lepõdj meg ha azt látod, hogy"túrós" a makk.Fiatal fiúknál ez nagyon gyakori, pláne ha nem tisztítják meg rendesen a zuhany alatt.Egyébként egy tapasztalt nõ nem is engedné meg, hogy egy ápolatlan pénisz hatoljon belé.mert olyan hüvelygyulladást lehet tõle kapni, hogy na!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Olvastam. A barátom nem szûz, és nincs szûkölete se, ezér volt furcsa nekem is ez az egész
semmenyire
Egyrészt nem is biztos, hogy fogsz vérezni, másrészt ha kínosnak érzitek, akkor talán nem jó emberrel feküdtetek le. Az elsõ szexnél a vérzés normális, nem biztos, hogy van, de ha van, normális, és egyáltalán nem kellene, hogy kínos legyen. Van, hogy késõbbi, több szex után is vérzik a nõ. Elõfordul. Terítsetek magatok alá valami törölközõt, amiért nem kár, ha esetleg kicsit olyan lesz, és ennyi. Nyugi.
korotok?
A kérdező hozzászólása: mennyire verzek kb?vagyis alltalaban mennyire verzik egy ember az elsonel?
Embertõl függ. Én pl semennyire nem véreztem, van, aki csak kicsit, de ismerek olyat, aki másnap majdnem egész nap, de minimálisan. Nem lehet megmondani.

Lefeküdtem a barátommal, de nemvéreztem, ésnemis fájt annyira, akkor lehet hogy még szüz vagyok? Mert gondolom nagyon fáj ha átszakad a szüzháryta, de lehet hogy nekem nem szakadt el, ha nemvéreztem, akkor most mi is lehet velem?

Legjobb válasz: Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L

Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L
Ha behatolt a fiú a hüvelyedbe, akkor ha fájt, ha nem, már nem vagy szûz. A szûzhártya átszakadása egyáltalán nem fáj, az mm vékony, nem lehet érezni. És a vérzés sem kötelezõen jön.
Nem 100%, hogy átszakad: van, akinek rugalmas. Akkor majd a baba... nézd meg tükörrel.
Mikor fogjátok már fel, hogy akkor nem vagy szûz, ha a pénisz behatolt vaginádba, és hogy nem mindenki vérzik, és nem mindenkinek fáj, miért nem lehet megtanulni mindent a szexrõl mielõtt csináljátok?? hány éves vagy?
az én barátnõm sajnos nem volt ilyen szerencsés, pedig vigyáztam :( nagyon :(

19 éves lány vagyok és még szűz 5 hónapos vagyok a barátommal és már szeretném vele a szexet mert megbízok benne de félek h fájni fog ha várok vagy 2 hónapot akkor is ugyan olyan érzés lesz szóval ha most fáj akkor 2 hónap múlva is fog?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni,hogy télleg lazulj el,csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert

Attól függ, hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni, hogy télleg lazulj el, csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert
Ha szereted, és elõtte felizgattátok egymást, azért az nem akkora fájdalom.Inkább csak kellemetlen lehet, de az sem kötelezõ, mint ahogy a vérzés sem.Valahogy nõk milliárdjai kibírták, mint ahogy a szülést is, pedig az összehasonlíthatatlanul nagyobb fájdalom. De ezek szerint még nem vagy felkészülve rá.
én speciel nem éreztem semmit. de mond beszélj errõl barátodnak, h félsz, de mégis szeretnéd. beszéljétek meg. nem azt mondom h percrõl percre, de beszélni kell róla, úgy mindkettõtöknek könnyebb, és a lelki kapocs is erõsödik. bátran szólj neki ha faj, ha máshogy szeretnél valamit. hidd el kedvedre fog tenni. L/18
Ö.... figyelj csak, az hogy 19 éves vagy és 5 hónapja vagytok együtt ez még nem elég ahhoz, hogy szexeljetek... volt már petting? egyáltalán feltérképeztétek már egymást? tudja, hogy mi a jó neked? tudod, hogy mi a jó neki? a szex nemcsak abból áll, hogy puuffff bele a közepébe, oszt jól van. Az emberek nem azért szexelnek, mert x éves vagyok vagy mert már ennyi ideje együtt vagyunk.... ez sokkal többrõl szól. és ne feledkezzetek meg a védekezésrõl sem. amúgy az a véleményem, ha az elsõ szeretkezés elõtt kellõképpen feltérképezitek egymás testét, akkor elég nagy eséllyel indulsz arra, hogy nem fog fájni. persze minden ember más és más. de ha elég nedves vagy, ha , ár elõtte játszottatok, ha már nem fáj, mikor pl az ujjával kényeztet, akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
Hát ha azalatt a 2 hónap alatt sokat ujjaz a barátom téged, akkor valószínûleg kicsit mégjobban kitágulsz, így pcit kevésbé is fájhat.:)

Hétvégére tervezzük az első alkalmat. Én és a barátom is szűzek vagyunk. Nektek milyen volt az első? Léccíí meséljétek el. Már nagyon várom meg minden de rettenetesen izgulok. Nektek mien volt? Ha van kedvetek leírhatjátok az utolsó részletig=)

köszi szépen

Legjobb válasz: Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)

Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)
én tök váratlanul vesztettem el.. :DxD... egyszerüen elhagytam:D.. nem ám:DxD.. barátommal itt voltunk nálunk... lekerültek a ruhák volt petting és megtörtént... fájt egy kicsit de ki lehet bírni...a vicc az egészben, hogy a szüleim itthon voltak:D.. szerencsére nem észleltek semmit:DxD és jól gondold meg h kivel lesz az elsõ mert lehet h csak kihasznál... velem ez történt:S.. bántam is rendessen... de most már boldog párkapcsolatban élek 4 éve:) ...22/L
én kb. 3 hónapja feküdtem le a barátommal elõször. mindketten szüzek voltunk és rettenetesen izgultam én is elõtte:D nem fájt és nem is véreztem, de utána kicsit csalódott voltam, sokkal jobbra számítottam... ugye kicsit bénáztunk még:D de a lényeg, hogy olyan valakivel történt akit szeretek és tudom, hogy nem csak arra kellettem neki:) meg persze az, hogy most már nagyon jó vele a szex:D L/16
Az én elsõ alkalmam nemrég volt..Kb 2hónapja..Nagyon jó volt! Nem túl régóta voltunk együtt, kicsit több, mint egy hónapja, de Nagyon szeretjük egymást.Kettõnk közül csak én voltam szûz, õ meg nagyon is tapasztalt.. :) Végülis egy autó hátsóülésén került sor a dologra.. Pedig elõtte úgy indultam neki, hogy ma még biztosan nem, de aztán mégis, és nem bántam meg!! Nem izgultam..:) Picit fájt az eleje, de utána nagyon jó volt! Minél több az elõjáték annál kevésbé fog fájni és annál inkább ráhangolódsz, elengeded magad és nem stresszelsz annyira..:) Mióta vagytok együtt? És biztos vagyok benne, hogy maradandó és szép emlék lesz :)
akkor usgyi vissza még a játszótérre!!! :D
A kérdező hozzászólása: Igen :) Érdekes vt... de van aggaszt... nem igazán élveztem. mmint miután elmúlt a fájdalom meg minden. és ha újjazom magam sem érzek semmi oant amit ítt írnak mások.:S:S:S Ez baj?? Am köszí kérdésed:]
na hogy sikerült? megtörtént?:) (egyik válaszolód vagyok:D)
Köszi:) Elõzõ író voltam:)
A kérdező hozzászólása: Az igen...:) Sok boldogságot! :]
Én 19/F vagyok és az 1.munkahelyemen ismertem meg a bnõmet aki 25 és fél éves de 22-23-nek néz ki max:) 170-1, 2magas/56-58 kg/szõkésbarna hosszú haj barna szemek szal 1 igazi baba külsõre:) olyan szép:$ imádom:) imádnivalóan kedves, aranyos, figyelmes...stb:) na a lényeg hogy elsõre szimpik voltunk egymásnak aztán összehaverkodtunk majd miután elmertem hívni randira azután pár randival késõbb megvolt a csók is:) azután pár hétig szinte mindig smárolgattunk meg simogattuk egymást csak féltem ha oda jutunk hogy kiderül hogy én még szûz vagyok õ meg azért annyi idõsen nem az...de az 1.pettingnél megbeszéltünk mindent és nem volt gáz:) nem zavarta mert szeretett akkor is:) szal kicsit örült is neki hogy õ vezethet be mindenbe:$ azt kb másfél hóra rá megbeszéltük hogy akkor megtörténik:$ én féltem hogy szarul fogok teljesíteni 1 ilyen lánynak mint õ...ahol melózunk az ilyen raktárépület és vannak különbözõ helységek szerencsére neki van kulcsa az ilyen pihenõszobába meg bejárati kulcs stb azt abban a nem olyan kicsi iroda/pihenõszobában ahol van kanapé, tv, fûtés...stb szinte minden azt bezárkóztunk oda mintha hazamentünk volna azt megvártuk amig mindenki hazamegy hogy nyugisan lehessünk együtt:) aznap vittem 2 doboz durexet hogy ne legyen gáz, inkább több legyen:) azt kb este 10-tõl közel hajnal 1-ig végigszexeltük/szeretkeztük az estét:$persze elég sok pihivel:) szal ott megtörtént az 1.nekem:) Részletesebben inkább most nem:) Mit hogyan xD de nagyon figyelmes volt meg minden:$:) És azóta is több mint fél éve együtt vagyunk és minden okés:)
A kérdező hozzászólása: köcc mindenkinek:] valamivel több mint 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: köszönöm=) 15L 18F várom még a válaszokat.:]
hány évesek vagytok?
nem baj, majd belejöttök, idöben jobb lessz hidd el!(=

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!