Találatok a következő kifejezésre: Ha szűz de (208 db)

Valljuk meg őszintén, a férfiaknál is van egy kor, amikortól már kínos, ha szűz. De, ez kb. hány éves kor szerintetek?

Decemberben leszek huszonegy, még mindig sz?z vagyok.

Legjobb válasz: 25 De ma már a 18 éveseket is kinevetik, ha szüzek.

25 De ma már a 18 éveseket is kinevetik, ha szüzek.
igen! Pontosan, tagadj, hazudj és tagadj. Te nem vagy szûz. Semmi értelme direkt mondani, max ha bár nem tudom mégis hogy de kiderül. Mert ha elmondod nem fog rád kedvesebben nézni, hogy jaaaj de aranyos még szûz, vagy jobban szeretni VAGY AKÁRMI. Ergo alapból mi a francnak elmondani. Egyébként is tök jó érzés lesz ha majd lefekszel egy csajjal és "igeeen úgy feküdtem le vele hogy azt hitte nem vagyok szûz yeaa, volt egy normál szexuális kapcsolatom". De aztán se kell feltétlen elmondani, meg már úgyse lenne aktuális ^^
Hát ha csak nem az az eltökélt szándéka a pasinak, hogy esküvõ elõtt nincs szex, akkor a 25-30 Inkább utóbbi felé már eléggé gáz a dolog... De akkor sem feltétlenül a kinézet a hibás, többnyire a hozzáállás...
csajok lenézik a szûzet mert egyértelmû hogy rossz pali ha még az, szal tagadd le, tereld el a témát hazudj pl te mit gondolnl egy 25 éves SZÉP nõrõl aki szûz? Azt hogy aszexuális, szal nem igen kéne nem?? :P f19 (szûz)
Ez még nem gáz szerintem. 25 körül már igen, 30 felett pedig már esélytelen kategória. Bár akadnak kivételek, de ehhez megfelelõ bolygóállások kellenek. :)
Pár éve még azt mondtam volna, hogy 25 mondjuk, ma pedig olvasgatva ezt az oldalt azt mondom, hogy 13.
10
Nincs ilyen életkor.

Teherbe eshet e a lány ha szűz de a fiú az elmenése előtti másodpercben helyezi be a péniszét?

Legjobb válasz: igen, amiket mondtál, nem konstellálnak azzal, hogy vki szûz-e vagy már nem.

igen, amiket mondtál, nem konstellálnak azzal, hogy vki szûz-e vagy már nem.
Jól értem: a fiú a szûz lány hüvelyébe helyezett pénisszel élvez el? Ha jól értem, akkor igen, teherbe lehet esni. A szûzhártya gyengécske baktériumoktól véd, de nem óvszernek felel meg.
De hova helyezi be? A szájába, a gumiba, gatyájába, kulcsjukba?
A szûzhártya behelyezés után már nem véd semmitõl mivel át lett szakítva. De a szûzhártya egyébként sem zárja le a hüvelyt. Az csak egy gyûrûszerû hártya ami max. szûkíti a bejáratot. A leírtak ideális körülmények a megtermékenyítéshez.
4. válasz: Szerinted? Majd biztos a konnektorba!

+20 nem szűz fiúk! Mit szólnátok, ha a 20 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz, de őrült nagy a libidója?

Õszintén, légyszi. Nem kell köntörfalazni!

Legjobb válasz: most én vagyok eltájolva, de a libidó az más néven nem pénisz?

most én vagyok eltájolva, de a libidó az más néven nem pénisz?
Mit szóljak hozzá? Mehetünk, akkor az ágyba.
Lefektetném az ágyra és kinyalnám. Puszi!:)
mindenesetre elvenném neki, bár sanszos, hogy nem te leszel az utolsó férfi az életében...
nem :D a libidó a szexuális étvágy!
Örülnék neki?
Nem vagyok szûz, válaszolhatok?
Õszintén.Ne álmodozz.
meglepne a dolog, de szívesen beavatnám a rejtelmekbe :)
Nyomban szétkúrelném.
semmit
Azt, hogy valószínûleg bekattant 20 éves korára ha ez a 2 dolog egyszerre fennáll.

Mit szedjek Szűz tea kapszulát (hallotam jót is roszat is. ) vagy pu erh kapszulát? Melyik a jobb? Ha szüz tea kapszlát vennék abbol csak 1et 2öt egy héten de Pu erh-t használhatnám minden nap? Nem lesz bajom töle?

Fogyni szeretnék 5kilot (tornázok is)és egy nap egyszer eszem igazi kaját sok almát eszem mostanába csokik helyet max turo rudit eszek.Ha pár nap alatt 51kilo leszek és másnap eszek valamit amivel jol lakok akkor már is 54kilo leszek.. de miért ha egy hétig nem eszem sokat 51klo ha eszek 1szer 54 ez idegesitö...

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe a kapszulát és vedd meg az igazi teákat. A szûzteát is és a fehér teát is (Pu Erh) lehet kapni dm-ben, de az igazi, hasmisítatlan fehér teát rendes teaboltokban is. A fehér tea nagyon finom, és felüdít, bár fogyni nem fogytam tõle. A szûz tea meg nem nagyon hajt engem meg, d emásokat nagyon, és állítólag lehet fogyni tõle.

Hagyd a fenébe a kapszulát és vedd meg az igazi teákat. A szûzteát is és a fehér teát is (Pu Erh) lehet kapni dm-ben, de az igazi, hasmisítatlan fehér teát rendes teaboltokban is. A fehér tea nagyon finom, és felüdít, bár fogyni nem fogytam tõle. A szûz tea meg nem nagyon hajt engem meg, d emásokat nagyon, és állítólag lehet fogyni tõle.
Mindenkire másképpen hat .. Nekem már semmit se csinál. Nem fogytam tõle ..
Nem ciki.:) Lehethogy még imponál is neki, hogy Õ lesz neked az elsõ.;)
Szerintem nem ciki. Hidd el fogja élvezni és ha valami nem jó neki fog szólni, hogy ez ne úgy csináld hanem másképp. Mindenképp adj idõt az elõjátéknak. Az feloldja a feszültséget és sokkal jobb lesz.
Elõjáték már volt köztetek?Szerintem is ilyenkor fontos az elõjáték.Ha tudod mi, hogy mûködik és ráérzel mi esik jol neki akkor nem lesz baj.
Ez nem ciki cuki!:) Ha a lány tudja, hogy mi a helyzet ne aggódj nem lesz semmi gond! :)
mondd meg neki h "tudok róla, szóval ne hazudgálj r*banc!":D
[email protected] le magasról?
Ne haragudj, de mi közöd neked más ember nemi életéhez? Foglalkozz a sajátoddal és ne kavard a sz±rt.
Utolsónál a pont ...
Zsarold meg, hogy mindenkinek elmondod micsoda fasztarisznya ha nem kúr veled vagy legalább nem szop le mondjuk a Tesco parkolóban. :) Úgyis ezt a választ vártad, nem? Meg [email protected] mint a lovat azért foglalkozol ennyit más magánügyeivel. Nem? Akkor meg? Csináááld!!! AKAROD!!! XD

22 vok és még szűz de ha már masztiztam akkor is szűz vagyok?

Legjobb válasz: igen, akkor is szûz vagy

igen, akkor is szûz vagy
Nem vagy te 22....
2. nál a pont:D
szerintem az életkorod 22 osztva 2-vel
Nem, nem vagy már szûz!de hülye vagy...xD
Abba kéne hagyni a WoW-ot, ecsém
Egy 22 éves nem kérdez ilyet..még az agyilag fogyatéki sérültek többsége sem..-_-"
ha 22 évesen nem tudod, mi az a szüzesség elveszítése akkor elég szomorú vagy...nem 12-t akartál irni?
akkor is az vagy
Tényleg nézd meg az Antifaces videót, és tanulj =D Az jóféle =D Am te meg olyan sötét vagy, h a néger f.sza hozzád képest neoncsõ xD Na sok sikert 16/L

A barátnőm már nem szűz és amikor szeretkezünk akkor mindig mondja hogy mikor hatolhatok be és majd szól ha fáj. De amikor megpróbálnék behatolni még csak a makkom van benn de már ezt csinálja u-u fáj és abba is hagyjuk. Ez mitől lehet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.

Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.
5 perc neked normális elõjáték??? Akkor még jó hogy fáj neki. Nálam az elõjáték a vetkõztetéstõl a behatolásig minimum fél óra, kivéve ha hirtelen esünk egymásnak (néha kell az is, de akkor õ már magától eléggé be van gerjedve). 5 perc ujjazásra és nyalásra? LOL Legutóbbi leányzót vagy 20 percen át csak nyaltam (elõtte masszázs, kézjáték úgy jó negyed órán át) és ezek alatt vagy 4-5 orgazmusa is volt. Na õ fel lett húzva alaposan. 5 perc. Pfff... Szexuális kultúra!!! Aztán lehet dugni!
A kérdezõt nem lehet pontozni, hogy mennyire idióta a kérdése, vagy maga a kérdezõ? :
Vegyél sikosítót, és kend be a farkad alaposan.Nem létezik, hogy így se menne be.
valamilyen gombás fertõzéstõl is lehet, szerintem menjen el egy dokihoz is, az a biztos
Ha nem úgy csinálod az elõjátékot ahogy neki jó lenne, akkor lehet az 2 óra is, akkor se lesz eredménye. Kérdezd meg õt hogy mi izgatja igazán. Nekem ez az ujjazós nyalós igen fantáziátlannak tûnik részedrõl, mintha csak azér csinálnád hogy na legyen már valami belõle. Ez így nem jó. Valószínû hogy a barátnõd egyáltalán nem kívánja hogy behatolj.
Elite Pain csodákra képes
Utolsó szinte a számból vette ki a szót. Kiegészíteném azzal, hogy én arra gyanakszom, hogy nálatok ez az egész úgy fest (bocsi ha nem), hogy levetkõztök, õ hanyatt fekszik, és te rögön rácuppansz a nunijára. Egy idõ után lehet, hogy felizgul, de egy nõnek sokkal jobb, ha az elõjáték kreatív, sokoldalú és kiszámíthatatlan, hogy nem tudja elõre, melyik pillanatban mi fog történni, és már egy jó ideje hemperegtek és simogatjátok egymást, cucorgatod a cicijét, stb, mire egyáltalán belenyúlsz a punijába. Ha ezt így késlelteted, és totál fel van izgulva mire egyáltalán belenyúlsz/-nyalsz, az sokkal izatóbb, sokkal jobban fogja kívánni, minthogyha csak a nunijával törödnél végig. 45 percig elég monoton lehet, az is elõfordulhat, hogy nincs is beindulva, csak ezt nem meri jelezni. Persze ez nem biztos, nekem is szokott fájni a behatolás, akkor is ha már maj'elélvezek, ezért írtam, hogy a gyakori szex nagyon sokat számít, attól "bejáratódik", a kezdeti fájdalmat el kell viselni, hogy késõbb jó lehessen. (Persze ezt finoman meg kell vele beszélni, nem szó nélkül erõszakosan benyomni.) És mindez persze az említett kreatív, játékos elõjáték esetén érvényes.
pszichésen fáj neki, mert nem élvezi amit csinálsz.figyelj rá jobban.
Szerintem az elõzõnek van igaza. Jobban kéne rá figyelj több idõt szentelj neki, ha nagyon figyelmes vagy vele és segítesz neki ellazulni úgy sokkal jobb lenne neki is. Azzal a barátommal, aki leginkább lent izgatott és nem nagyon figyelt rám csak arra, hogy nedves legyek és had hatolhasson belém azzal nagyon nem jött össze.:D Mellette nem is tudtam nyugodt és laza lenni így még szép, hogy nem is sikerült.:D Mostani barátom viszont ühm...:) Látom, hogy foglalkozik velem és vele már más a helyzet. Próbálj figyelmesebb lenni vele és nagyon türelmes:)
23:43-nak: Hát igen, nem vagyunk egyformák, de a te eseted szerintem ritkább. A nõk azért legtöbbször igénylik az elõjátékot.
Ha tényleg kellõképp fel van izgulva, akkor is elõfordulhat ilyesmi. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen gyakran dugtok. Ha mindig ezzel, nem csoda, hogy nincs "bejáratva". Egy kicsit tûrnie kéne azt a fájdalmat, hogy késõbb jó lehessen. Nekem is ilyesmi problémám van (lány vagyok), mikor megkérdeztem a nõgyógyászt, azt mondta, nincsen túl szûk nuni, csak túl ritka szex. Heti 2-3 rendes aktus kell ahhoz, hogy hozzászokjon a puni.
Szerintem arról van szó, hogy a csajnak nincs kedve a szexhez és ezért fogja inkább arra, hogy fáj neki, hogy elõbb szabaduljon. (Feltéve ha tényleg nem nedvesedik egyáltalán, mert akkor ott gáz van)
Hát nem tudom. Nálunk sem tart tovább az elõjáték. Én nem szeretem, ha a párom masszírozgat meg ilyenekkel húzza az idõt. Ok, ujjazzon egy kicsit, az még belefér, de azt se sokáig. Én ha szeretkezni akarok, akkor azt a farkával akarom, nem a kezével. Ujjazni magamat is tudom. Szerintem az elõjáték csak arra jó, ha a pasi hamar elmegy és nem tudná máshogy kivárni, mire elmegy a csaj. Olyankor elélveztetik kézzel-szájjal. Szóval olyan is van nekem, hogy ujjazástól meg simitõl nem nedvesedek be, mert nincs hozzá se kedvem, se hangulatom. Épp hogy kicsit leszek nedvesebb, annyira hogy nem csontszáraz és mivel tudom, hogy hiába is kínlódna, nem lennék nedvesebb (mert totál nincs az egészhez kedvem) szoktam mondani, hogy ok tegye be. Kicsit kellemetlen olyankor, de az sem fájdalmas, csak nem csúszik rendesen. És csodák csodája, 3-4 mozdulat bennem és máris van kedvem is, meg nedves is vagyok. De nem fájt egy másodpercig sem. Na akkor ez most hogy is van?
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam amit mondtatok legalább 45 percig nyaltam meg ujjaztam de ugyanaz volt
A kérdező hozzászólása: persze általába 5percig ujjazom meg nyalom
Az elõjáték megvolt normálisan?
A kérdező hozzászólása: mi aza elite pain?
szerintem elõjátéknak, vagyis inkább mondom azt hogy a nyalás meg ujjazás elég sztem negyed óráig. Amúgy a síkosító csodákra képes!:) 17L

Vallásos fiúk! Ha egy lány már nem szűz de hívő akkor már nem jöhet nálatok szóba?

Legjobb válasz: Én szûz hívõ srác vagyok, a szerelmem is az. De ha nem lenne már az, akkor is ugyanúgy szeretném. Nem dobnám, csak akkor, ha nem látná be, hogy nem helyes szexelni házasságon kívül. De tény, hogy nagy ajándék nekem az õ szüzessége.

Én szûz hívõ srác vagyok, a szerelmem is az. De ha nem lenne már az, akkor is ugyanúgy szeretném. Nem dobnám, csak akkor, ha nem látná be, hogy nem helyes szexelni házasságon kívül. De tény, hogy nagy ajándék nekem az õ szüzessége.
Butaság, dehogynem jöhet szóba :) Hatalmas bigott fanatizmus kell ahhoz, hogy valaki ilyen szempontok miatt ítéljen meg egy lányt. A vallásos fiúk is ugyanúgy lesznek szerelmesek, mint bárki más ;)
Ha én az vagyok, jogos elvárás, hogy õ is az legyen. De azért ez még sok minden mástól is függ.
szerintem az egy baromállat aki azért dobja a szeretett lányt, mert az nem szûz... most képzeljétek el. Nagyo nszeretik egymást, jó minden, a csaj szép, okos, mûvelt, normális, kedves stb. és aztán azért lesz kidobva mert nem szûz... ez kicsit durva... bár ha a pasi iylen kattant akkor még a csaj jár jól, hogy szétmentek még idejében
De, szóba jöhet...de ha mondjuk elõtte a fél falu végigment rajta vagy ilyesmi, na az kizáró ok. Mert azért van különbség, hogy azért nem szûz mert volt 1 vagy esetleg 2 szerelme elõttem, vagy azért, mert elõtte õ volt a város legnagyobb r*banca. Mellesleg a szüzesség lenne az igazi, de sajnos ma már nem olyan a világ, hogy ezeket a dolgokat bárki is komolyan venné. A többség csak simán röhög rajta. Sajnos.... (Pedig ez nem csak a kereszténységrõl szól, a pogány népeknél is óriási tisztelete volt a szüzességnek mindenhol...nem véletlenül).
23:30 Én is "szûz hívõ" vagyok. Igaz, nem volt barátnõm, nem is szeretnék. Aszexuális vagyok. Legalábbis nagyjából jellemzõek rám ezen tulajdonságok: http://hu.wikipedia.org/wiki/Aszexualit%C3%A1s A szeretetet jobb/nagyobb érzésnek tartom a szerelemnél. 18/F
A hívõ fiatalok nagy része, nem veszi annyira szigorúan ezt. Legalábbis kétlem, hogy pl. a mi templomunkban akár egy szûz lány is lett volna tavaly aki esküdött. És a legtöbb nem az elsõ barátjához ment hozzá. Tehát a hitnek vannak egyéb részei is, ami fontosabb.
En hivo vagyok, es nem tudom, hogy ennek mi koze a szuzesseghez.Szoval nem kizaro ok, ha nem szuz, sot, meg az sem, ha nem vallasos.
én a Bibliában (és mint katolikus elsõsorban az Újszövetségrõl beszélek) sehol nem láttam, hogy bûn lenne a szex. És jó néhány pap barátommal vitattukm meg az elmúlt 20 évben.Nekik is az a véleményük, hogy elkell választani a dogmákat és a szenthagyományt. A szenthagyomány hagyomány és szép.És vannak emberek akiknek szükségük van rá. de nem dogma és nem kötelezõ.
persze h nincs benne a Bibliában! Ez már csak az emberi agy szüleménye ... elgondolkodtató h miért is
Vallásos vagyok, de ekkora marhaságokat amit felettem írtak egyesek, már rég láttam, mosolygok rajta rendesen:) Mi ez a hülyeség h asexuáalitás?:D Ha találsz magadnak egy ilyen társat hajrá;) ha meg nem, akkor ne csodálkozz ha évek múlva szeretõje lesz.. Papi családban nõttem fel.. és anyumék azért válltak el 8év után, mert szar volt a sex és megcsalás lett belõle. Az élet egyik legnagyobb öröme a sex.. bármennyire is megprobálják bemagyarázzni ezek a vallásos proféták, mint 1-2 ember aki felettem írta. Szerintem igenis kell hetente 3-4-5-ször lefeküdni a barátnõnkel/barátunkal. SZerintem igenis vernie kell a faszát a férfiaknak, h megismerjék a testüket, és ha megtalálják a csajt akit keressnek ne annyiból álljon a sex h berakja és fél percen belül elélvezz.. Az nem baj ha szûz a csaj, sõõt.. jó, bár ha van 1 kis tapasztalat az még talán jobb.. jó dolog a sex.. akárki akármit mond.. Szerintem aki ilyen marhaságokat ír, annak se volt még orgazmusa. Igenis ha van 1 barátnõm, örömet akarok neki szerezzni, és ezt nem lehet mindig úgy h beszélgetek vele, meg odabújok, néha megcsókolom, a legnagyobb örömszerzés a sex.
Az elözõ kommentet is én írtam. Meg mi ez a hülyeség, hogy ne legyünk szerelmesek?:D Az összes ilyen emberen, aki olyan mint ti, a szerelem nyomát észre sem lehet venni, inkább csak szeretettrõl beszélhetünk. Meg megint mi ez a hülyeség h hát a szerelem az elmúllik 1-2 éven belül, ezért ne sexeljünk:( :'D Hát akkor múllik el ha 1 balfácán a férfi!!! A szerelmet fennt lehet tartani bármeddig... csak tenni is kell érte valamit.. Mindig ki kell találni valami szerelmi meglepetést, mindig érezztettni kell a csajjal h melette vagy stb. A sex és a romantika ráadásul segít ebben.. Egy általános kérdés: Miért van az hogy ha egy vallásos személlyel, akár pappal vitázok valamirõl, ami nem tetszik neki, és rájön h igazam van, akkor leordít h fejezzem be és típusa válogatja hogy káromkodik vagy csak simán elküld, vagy 10percen keresztül arról beszél milyen alja népje vagyok, amikor csak logikus érveket felsorolva, semmi sértõt mondva, elmondtam a véleményem. De! Ha azt mondanám h k***a anyád, akkor se kéne ilyeneket mondania, mert én nem tartom magam a valláshoz annyira, õ pedig igen és akkor úgy kell viselkednie. 20F
10:19 ilyen embereknek a logika és az észérvek nem segítenek, tök felesleges, hidd el ...
Az a baj h eleve félre vannak nevelve :S nem tehetnek róla. Van ilyen ismerõsöm/rokonom, esküszöm rossz nézzni õket. És a legnagyobb probléma, hogy a boldogságot a családban találja meg az összes ilyen ember. A szerelemben nem. És az lenne a normális, ha mindkettõben megtalálja. Sose lesz az ilyen igazán boldog, maximum azt hiszi, de mivel nem ismeri a boldogság magasabb fokozatát (szerelem, sex) így tudatlan marad. Az ilyenek akik azt mondják probáljunk meg nem szerelmesnek lenni, és házasságig nem sexelni és az egész kapcsolatot az ész alapján felépíteni, ezek nem szerelmesek, maximum azt hiszik.
Hívõ szûz 17/f. Nagyon szeretem Istent, és amik a Bibliában vannak "parancsolatok", azokat inkább tanácsoknak hívnám: "Hogyan élhetsz boldogan"... Ha már eljutott a barátnõmmel a kapcsolatunk addig, hogy ebben a témában is beszélgessünk, és kiderülne, hogy nem szûz, viszont megbánta, 100 hogy nem dobnám, de nagyon nehéz lenne feldolgoznom, az biztos...
A kérdező hozzászólása: csak hívõkhöz szól a kérdés
A kérdező hozzászólása: Igazából a Bibliában van leírva az egész én onnan indultam ki
nézd, sztem sincs összefüggés szüzesség és vallássosság között, mert hiába gondolod az ellenkezõjét, én is hívõ vagyok, csak látom, hogy észérvekre már te sem tudsz válaszolni
A kérdező hozzászólása: megnyugtatlak csak te érzed ezt..
Isten nem várja el, hogy szûz legyél, amikor rátalálsz az igazira. Nem kéri, hogy az aszkézis e tényezõjével élj együtt. Ha azt a fiút zavarja, akkor nem is vallásos. Kicsit számomra ez a kérdés azt sugallja, hogy te sem vagy igazi hívõ... de lehet, hogy csak én "érzem" ezt.
Persze hogy van össze nem illés ... de még mennyire. Ha pedig neked tudományos tényekrõl az a véleményed, hogy úgysem érnek semmit, akkor mindegy is, de az a helyzet, hogy egy folyamatos fejlõdés van, és tudod visszafelé nem igazán szoktak ezek mozogni. Tehát azt mondod, hogy eleve baromság lenne egy párterápia is, mert ott olyan szörnyûségekkel jönnek elõ, hogy milyen is a sex? Hidd el, bármennyire is hadakozunk ellene, az ember sok szempontból ösztönlény! Bizony, ezt jobb elismerni, csak az más kérdés, hogy ezekkel az ösztönökkel tudunk-e bánni, és egyáltalán felismerni magunkban. De a tagadás a legrosszabb, mert így pont a lényeget nem fogod még saját magadban se megismerni. A sexualitás aztán meg nem egy olyan dolog, amit lehet "javítani", ha egyszer nem megy. Bizonyos szintig egyébként létezhet javítás benne, igazad van, na csak pont a sexualitás olyan mélyen ösztönös tevékenysége, vágya az embernek, hogy te aztán magyarázhatod a kedvesednek, hogy neked márpedig elengedhetetlen vágyad az orális szex, ha õ meg úgy áll hozzá, hogy "jajfújnemsoha", csak mert csak ... csak mert vannak benne elfojtott gátlások. Na kb erre is szolgálna egy terápia, de hát gondolom az ilyen embert igen nehéz rávenni arra is. Most persze jaj milyen disznó vagyok, holott csak egy abszolút életszerû példa, de mondok jobbat is, ha már itt tartunk ... a kedvesednek pedig lehet, hogy pont 2 centivel nagyobb nemi szerv lenne az elvárt minimum, és ezt aztán hiába beszélitek meg, mert úgysem tudtok rajta közös erõvel se változtatni. Nem logikus ez? Ezért nagyon fontos, hogy még csak véletlenül se szûzen menjen valaki egy házasságba, mert aztán mindjárt lesz pár olyan probléma, ami megmérgezi az együttlétet. Én nem azt mondom, hogy a másik végletbe kell átesni, na de az is ténykérdés, hogy mondjuk a mai 15-16 évesek zöme bizony rendszeres nemi életet él. Persze el lehet ítélni a hû de erkölcstelen felfogásuk miatt, viszont egy biztos: lesz tapasztalatuk, azaz tudják mit akarnak, nem lesz meglepetés, mert eleve olyannal állnak össze komoly párkapcsolatra, aki szexualisan is stimmel. Ne haragudj, de mit teszel akkor, ha szûzen megházasodsz, és majd az elsõ és a második sex alkalmával meg kiderül, hogy kb semmi se megy együtt, mert nagyon nem illetek össze? Ilyenkor mi van? Úgyhogy ilyen szempontból jobban jár az a fiatal, aki már 16 évesen is tapasztalatot szerez, nem kell ahhoz prostiként élni, na de az életben adódnak alkalmak, amikor mégis megtörténik a dolog, és nincs ebben semmi furcsa, mindössze a hormonok dolgoznak, és elfojtani ugyan lehet, csak éppen személyiségkárosodáshoz vezet. Ne haragudj, de én meg pont a te elképzelésedet nem értem, azaz hogyan lehetséges az, hogy egy fiatal úgy ment keresztül a tizen- és huszonpár éves korszakán, hogy nem volt semmilyen szexuális együttléte? Én fiatalok között vagyok szinte egész nap, pontosan tudom miket csinálnak és miket nem, de õszintén szólva ez nagyon meglepõ számomra. Olyannyira, hogy elképzelhetetlen is. Ne haragudj ismét, csak õszinte vagyok. Szóval egy bevásárlási szokáson lehet együtt dolgozni, hogy jobb legyen, de a szexualitás pont nem az a terület, amit csak úgy változtatgatni lehet, pont azért, mert õsi ösztön, és csak mérsékelt szintû tanulás lehetséges, amin viszont nem igazán a házas életben kéne átesnie, hanem a korábbi tapasztalatszerzése során. Na jó, hosszú téma ez, de valamiért úgy érzem, úgysem fogunk egyetérteni, sebaj. Viszont ha te magad is azt mondod, hogy gyakran megkapod a képmutató jelzõt, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mégis lehet benne valami ... Számomra egy olyan ember, aki elfojtja a vágyait, gondolatait, az bizony képmutató, ezt nem tudom másképpen mondani. Merthogy ösztönös vágyai mindenkinek vannak a különbség abban van, hogy az emberek egy része ezt beismeri, a másik része meg inkább tagadja.
Én az elsõ voltam és kedves elõttem szólónak csak annyit mondanék, hogy van szexuális össze nem illés. Sajnos a saját családomból van rá példa. Nem tartottuk helyesnek, hogy egyik unokatestvéremés a barátja mindenféle fogadalmakat tettek jegyesség alatt, hogy õk szüzen mennek a házasságba, de elfogadtuk. Esküvõ után derült, ki, hogy nem mennek a dolgok. 2 év, mindkettõjüknek megalázó próbálkozás után beadták hivatalosan a válást Rómában, amit 3 év(és kb 5 millió forint) után ki is mondtak. Most nagyon boldog 2 gyerekes apa egy lánnyal akivel egy évig együtt élt mielõtt elvette. (a lány is férjhez ment gyerekei vannak) Tehát van ilyen, együtt nem ment.
Utolsó: megpróbálok válaszolni... Nem szeretem ezt a szót, hogy "képmutató". Mindenkire ez van sütve, de miért? Én elhiszem, hogy vannak valóban képmutató emberek...nade rám is ez van sütve egybõl, csak azért, mert kiállok valamiért? Ez nem abszurdum? Abba bele sem gondoltok, hogy ez részemrõl nem képmutatás, hanem valóban így is gondolom és így is teszek! Ne dobálózzunk mindenkire ezzel a szóval, fõleg ismeretlenül... Nos, régen "házasélet" volt a neve a dolgonak, amirõl beszélünk. Talán nem véletlenül. Ez a házasok privilégiuma volt. Vegyük azt, hogy nõ vagy, szóval...A párod mitõl különleges, ha semmi olyat nem kap tõled, amit másnak már nem adtál oda? Mitõl õ az elsõ számú, ha jobb esetben is már csak 2. vagy 3. a sorban? Mit adsz neki, ha már az elején "ellövöd" minden kártyádat? Ebbõl a szempontból nézve inkább pont az a képmutatás, ha még ezek után is úgy tesztek, mintha a párotok lenne az egyedüli. Másrészt, mindannyiunk átment az életében rengeteg csalódáson, szakításon többnyire, mire kikötünk az "igazi" mellett (már aki kiköt). A szexualitás a szeretet legmagasabb kifejezõdése, a teljes testi önátadás. Lehet ismerkedni, lehet járni az ember életében több emberrel is, de nem kellene mindenkivel automatikusan le is feküdni...legalábbis amíg nem tudja, hogy mellette fog kikötni. Miért? Azért is, mert egy szakítás minden esetben lelki trauma...és ez a trauma mennyivel nagyobb, ha testileg teljesen átadtad önmagadat, és ennek ellenére csalódnod kell. A csalódás enélkül is rossz, de így... Harmadrészt, a szexualitás olyan bizonyos szempontból, mint egy drog, az ember könnyen függésbe kerülhet tõle. Amikor kiválasztod a leendõ házastársad, akkor tiszta fejre van szükséged. Bármilyen abszurdan hangzik, abban a percben nem szabad teljesen szerelmesnek lenned. A szerelem egy érzés, a szexualitás egy ösztön...ez azonban nem lehet alapja egy házasságnak. Amikor szerelmes vagy, egy rózsaszín szemüvegen át látod a másikat, nem tudod valójában milyen is ó, vagy ha tudod, szemet hunysz felette. Ez mûködik is 1-2 évig, aztán amikor alábbhagy a szerelem (mert mindig alábbhagy, és jó esetben szeretetté alakul), akkor vannak a válások. És a mai világban nem így van? Meg lehet nézni a legtöbb házasságot, nem sok húzza egy x idõn túl. A házasság alapja az, hogy emberileg is mennyire vagytok hasonlóak, mennyire vagytok egy húron. Mert bizony nem 1-2, hanem 40-50 évig kell együtt lenned a választottaddal...és ez a 40-50- év nem csak a szerelemrõl, szexrõl, hanem a kudarcokról, nélkülözésekrõl is. Emiatt bomlanak fel a mai házasságok: mert a bajban nem tudnak együttmûködni. És miért nem tudnak? Azért, mert ösztönök, érzelmek alapján választottak, nem pedig a józan eszükre hallgatva (egyszerûbben fogalmazva: bármennyire tetszik az a lány, és bármennyire jó vele minden, nem fogom elvenni, ha látom, hogy a természete meglehetõsen rossz - nyafog, stb.). Mert az ember szerelmesen nem úgy látja a másikat! Kell ezt magyaráznom? Gondoljon mindenki vissza a volt exeire, mennyire látta õket másként akkor amikor jártak, és utána! Negyedrészt, nem hiszek a "szexuális nem összeillésben". Egészséges férfi és egészséges nõ képes a nemi együttlétre. Ha valami rossz, akkor tessék együtt javítani, tenni, küzdeni azért, hogy jó legyen...nem pedig rögtön eldobva a másikat újat keresni. Elhiszem, hogy valóba van szexuális nem összeillés, de az esetek elenyészõ százalékában...a döntõ többségben a párok egymás iránti érdektelenségérõl, tenni nem akarásáról van szó, némi belemagyarázással megtûzdelve. Mert eldobni a másikat mindig könnyebb, mint tenni érte. Hogy ez tudományos tény? Ezzel a fogalommal bánjunk azért csínján, mert 100 éve is más volt tudományos tény, és azon már csak nevetünk. Léteznek egzakt tudományos tények, de az, ami az emberi lélekkel és az emberi kapcsolatokkal foglalkozik, az sosem lesz egzakt. Ha az emberi kapcsolatok alapja a szexualitás, akkor miért nem hagyod el vagy csalod meg a feleséged, amikor terhes lesz és idõlegesen nem tudtok szexelni? Talán mégsem vagyunk annyira állatok? A "félrejáró" házastársakról pedig annyit, hogy én nem azt látom, hogy az ateisták, vallástalanok között kevesebb lenne belõlük. Ez egy érdekes sztereotípia, amit a vallásosokra sütnek rá, de a valóság nem épp ezt a tendenciát mutatja. És még egyszer kihangsúlyozom: Amit én itt leírtam az nem csak a hagyományos katolikus álláspont, hanem a tradicionalista álláspont! Vagyis ne a kereszténységet kezdjétek ki ez ügyben! Ugyanis mindezek a dolgok a pogány társadalmak alapjai is voltak. A pogány római patres ügyelt a leány szüzességére, ugyanúgy, ahogy az északi népek szemében sem ért semmit az a nõ, aki idejekorán odadobta a szüzességét. Tacitus jegyzi fel a germánokról, milyen nagy becsben tartják a nõi tisztaságot és a házastársi hûséget. Ha itt bárkit is bigottsággal vádoltok, akkor a pogány rómaiakat, germánokat, de honfoglaló eleinket is azzal vádoljátok egyben, mert bizony ezek az értékek minden kultúrában jelen voltak.
20:56 - az írásod elsõ felét értem, de a másodikat elmagyaráznéd nekem, hogy logikailag hogy is áll össze? mi az, hogy a szüzesség lenne az igazi? és az nem zavar, hogy bele mentek úgy egy házasságba, hogy semelyikõtöknek nincs semmi tapasztalata, sõt mi több, egymást sem ismeritek szexuálisan, és aztán mit csináltok, ha házasság után derül ki, hogy a szex egyáltalán nem mûködik kettõtök közt? Lehet persze képmutatónak lenni, de sztem egy bizonyos tapasztalat igenis kell, másrészt meg ez nem hittõl függ, tudományos tény, hogy egy párkapcsolat alapja a sex, és ha az nem mûködik, akkor az egész párkapcsolattal problémák lesznek. Nem ördögtõl való gondolat ez, hanem jelen korunk pszichológiája, és én osztom is a nézetet. Mellesleg sztem más is osztaná, ha nem lenne erõsebb vágy a képmutatás, és abba gondolj bele, hogy ha meg együtt maradnak, akkor inkább képes tönkre tenni az egész életét, minthogy változtasson rajta. Tudom, a válás .... de ez ismét nem hitbeli kérdés, hanem pont ezzel is lehet megelõzni egy válást, ha a fiatalok már ismerik egymást szexuálisan is. Ez a szüzesség tartogatása felfogás nem igazán mûködik, és semmi köze a valláshoz, hithez. Az ilyenekbõl születnek aztán a felszínen nagyon "erkölcsös", nagyon vallásos, csak éppen félre járó házastársak, mert alapvetõ ösztönös szükségleteket nem lehet figyelmen kívül hagyni. De én azt is megkérdezném, hogy mégis hogy a fenébe jutott el az adott fiatal az egész kamaszkorán és fiatalkorán át úgy a házasságig, hogy ennyire elnyomta az ösztönök tombolását? Azért ez meg sztem elég nagy személyiségbeli károkat csinál, hiszen az ember alapvetõ és teljesen természetes szükséglete. Nem kell ehhez a falu qurvájának lenni, de pár tapasztalaton átesni bizony kell. Máskülönben azt se tudja, mibe megy bele ... Te ezt nem tartod logikusnak?
Dehogy kizáró ok! Én el is várnám, hogy legyen némi tapasztalata, és ne én legyek neki az elsõ, aztán esetleg majd pont ezért megy taccsra a házasságunk, mert kiderül, hogy a szex nem mûködik kettõnk közt.
Nem olvastam el az elõzõket, 20/F, szûz, keresztény vagyok, volt már barátnõm, de vége lett a dolognak. Engem nem zavarna, hogy nem szûz a lány, nem is gondolom, hogy nehéz lenne feldolgozni, vagy bármi. Mindannyian követünk el olyat, amit aztán megbánunk, és hogy nem kellett volna, de van amit nem lehet visszacsinálni. Az élet elég cudar, nehéz tökéletesen megállni. Ezért nem zavarna a dolog, egyetlen dolog érdekelne, hogy milyen a szíve, a lelke.

Az a helyzet hogy a baratnomnek mar 5 napja kesik a havija, meg szuz de mar probalgattuk parszor es mindig kivettem ha jott a vege. Tudom h az elovaladektol is lehet gaz de mennyi ra az esely?

o 15 en 16 es most nagyon parazunk mind a ketten...nem keshet neki valami mas miatt?

Legjobb válasz: de, sokminden miatt késhet. mindazonáltal minden okotok meg van parázni. Itt az ideje, hogy vegyetek egy tesztet. kb. ezer forint, minden patikában kapható. Ha terhes, ha nem irány a nõgyógyász.

de, sokminden miatt késhet. mindazonáltal minden okotok meg van parázni. Itt az ideje, hogy vegyetek egy tesztet. kb. ezer forint, minden patikában kapható. Ha terhes, ha nem irány a nõgyógyász.
Vagy megszülhetitek és felnevelhetitek boldogságban.
Azért erõs túlzás, hogy csak neked köszönhetõ. Feltételezhetõen nem erõszakoltad meg. Ha pedig közös buli volt, akkor bizony a felelõsség is fele-fele arányban oszlik meg. Szóval ne marcangold magad, ami történt, megtörtént, nem igazán érdemes ezen aggódni. Ha terhes is a lány, ami messze nem biztos, akkor is elvetethetitek a gyereket még a tizenkettedik hétig.
Bocsi, hogy ennyiszer elküldtem, nem volt szándékos
Ne korhold magad ennyire. Szerintem minden rendben lesz, és meg fog jönni neki. De ez majd jó lecke lesz mindkettõtöknek, és felelõsségteljesebbek lesztek utána, de ezt nem kell összekeverni az állandó félelemmel, mert késõbb tele lehettek majd gátlásokkal. Szóval csak fel a fejjel
A kérdező hozzászólása: nem tudom. megerositest vartam, es sajnos kaptam is. jo nagy szarban vagyunk ami csakis nekem koszonheto.
Ha minden szükséges ismeret birtokában voltál már elõtte is, akkor miért teszed itt fel a kérdést? (Terhesség lehetséges, védekezni kellett volna...) Vegyetek egy terhességi tesztet, aztán annak az eredménye alapján eldönthetitek a következõ tennivalót! Amúgy ha tényleg terhes a lány, mindenképpen el kell hogy mondjátok majd a szülõknek, aztán pedig valami közös megoldást csak kimunkáltok!
szivesen. nyugika.:)
A kérdező hozzászólása: jo okè, akkor nem karogok... mondjuk azt is mondta hogy meg soha nem kesett neki, de mindegy visszafogom magam. Koszi szepen a segitseget
Ismerös érzés , de nyugodj nem nem valoszinü hogy terhes. Tényleg remélem nem lesz baj szurkolok, de soha többet gumi nélkül, nem éri meg kockáztatni!
szia, 2. válaszadó vagyok. elhiszem, hogy izgulsz, de ha a barátnõd látja rajtad, hogy tiszta ideg vagy, akkor õ is csak még idegesebb lesz. nyugi. várjatok még egy picit. szabjatok ki még egy kis idõt és utána lehet intézkedni. ne az legyen a barátnõdben, hogy miért nem jön meg, megy ilyenek, hanem az, hogy nem lesz semmi baj, meg fog jönni. ha lenyugszik a szervezete, úgy könnyebb lesz. másnak is szokott késni.
A kérdező hozzászólása: nem tudom... en vagyok a hulye, en dolgom lett volna, az a vicc hogy en sokkal jobban parazok mint o , es most igy utanaolvastam a dolgoknak es ugy izzadok mintha 2 oran keresztul futkaroztam volna... gumi nelkul soha tobbet . csak ezt usszuk meg.
Szia. 1. ha már próbálgattátok, és kivette, akkor a barátnõd már nem szûz. a szûzhártya bármitõl elszakadhat, nem feltétlenül a szextõl. Ha egy lányban volt már férfi nemi szerv, akkor már mondhatjuk azt, hogy nem szûz. 2. miért nem védekeztek? ha nem gumival, ott a tabi, vagy valami mert ez nagy felelõtlenség, mert az elõváladékban is lehet és nem éri meg kockáztatni. 3. nyugodjatok meg, lehet, hogy a lánynak az idegességtõl nem jön meg a havija. várjatok még 1 hetet és ha addig se jön meg, vegyetek egy tesztet és menjetek el nõgyógyihoz. remélem, megússzátok, fiatalok vagytok még, de legközelebb gondolkozzatok.
A kérdező hozzászólása: rendben meglesz, csak tovabb bonyolitja a dolgot hogy kb meg ket hetig nem latjuk egymast. es ha minden balul sul el akkor mi lesz a kovetkezo lepes? szolni a szuloknek , mi?
Most szûz még a barátnõd vagy sem? Mert ha kicsit raktad be neki, és a szûzhártya még nem szakadt át, akkor az azért véd, az elõváladéknak nem volt szinte 0 esélye, hogy azon átjusson! De ha átszakítottad neki, akkor van esély a terhességre, bár nem sok, de hallottunk már ellenpéldáról, ugyanis elég 1 élelmes katona is oda! Ja, a ciklus hányadik napján csináltátok? mert ha nem peteérés felé, akkor mégkevesebb az esély a babára! drukk, no para!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!