Találatok a következő kifejezésre: Ha szüz még és vérzek szexnél (1 db)

igen
Ha látja akkor igen. Amugy nemcsak akkor vérezhet egy lány amikor elveszíti. Amikor én elveszítettem akkor nem véreztem, de pl tavaly nyáron (3 évvel az elsõ szex után) szex közben véreztem. Ugyhogy ne parázz ezen.
Észreveheti a barátod, de mond meg neki elõtte, hogy lehetséges, hogy látni fog egy kis vért (csak egy-két cseppet képzelj el, ne nagy mennyiséget). Szerintem ha már idáig eljutottatok, akkor ez nem fogja zavarni. Emiatt ne aggódj :-) Az is lehet, hogy elgyáltalán nem fogsz vérezni.
Pl. kötelezõen használjatok óvszert, akkor õ nem lesz véres. De tényleg nagy meglepetésben lesz részed, ha szerinted a saját két ujjad, meg egy közösülés ugyanaz. Miért kell(ene) titkolnod, hogy szûz vagy? Ha meg nem olyan mély a kapcsolatotok, hogy ezt meg lehessen beszélni vele, akkor ne izgulj, nem fogja észrevenni, elvégre csak megdug. Bocs.
Ha szûz vagy jobb ha elõre közlöd vele, mert úgyis rá fog jönni az elsõnél. Nem csak a vér miatt.
Észre veszi a péniszén és az is lehet a lepedön is.Ha vérezni fogsz, nem kerülheted el, hogy ne lássa meg.Beszélj vele.Ha cikinek tartod, egy dolgot még mondhatok, bár elsöre nem biztos, hogy találo a hely, csináljátok kádban, jo sok habbal.Kisebb az esélye, hogy észre vegye.Fel a fejjel, tul kell esni rajta.Pár év mulva nevetsz az egészen.
Ez most ugye nem komoly?! Tényleg le akarod nyalni a péniszérõl a saját véred?! Egyébként nem tuti hogy vérezni fogsz és attól hogy két újadd felfér még nyugodtan észreveheti hogy nem vagy szûz. Azért a pénisz meg az új a maszti meg a szex merõben különbözõ dolgok. Nem értem miért kell lefeküdnöd egy palival akivel nem beszélitek meg ezeket a dolgokat!
Úgy akarsz lefeküdni vele, hogy asse tudja szûz vagy e még? Eléggé észre fogja venni mikor ordibálni fogsz mert fáj ha betolja...a vérzés mellékes dolog, de te viszont ordítani fogsz mint a sakál az elsõnél. Szigszalag a szájra azt kész ^^
A kérdező hozzászólása: figyúúú elég tág vagyok ha eléggé felvagyok izgulva a 2ujjam is befér és ha az aktus után egybõl elkezdem bekapni neki akkor lejön a vér nem?
A kérdező hozzászólása: de hol veszi észre? a péniszén? ha sötét van akkor is észre veszi?
hát te tiszta lökött vagy, már bocsi a kifejezésért...azt mondod magabiztosan hogy "figyu, nekem 2 ujjam befér" akkor már én vagyok a lepedõk királynõje? ezt gyorsan felejtsd el! ez a két dolog köszönõviszonban sincs egymással, és különben is...a 2 ujj, az nem tág...ilyen felkészültséggel úgy fogsz visítani, mint a választási kismalac! és ha neagyisten erõseben fogsz vérezni? el akarod majd takarni, vagy mi? olyan gyerekes ez az eltitkoljuk-cucc...meg sem merem tippelni, hány éves lehetsz...de kíváncsi volnék rá...
Áruld már el, miért kell ezt eltitkolnod elõle?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Más szűz fiúk is így vannak ezzel?

Én a lányokra már gyakorlatilag csak mint egy két lábon járó hüvelyre/lyukra tekintek, és egyből arra gondolok hogy megdugnám e vagy nem.

18

Mi volt a legfiatalabb kor amikor valaki elvesztette? (v ismerös) Hogyan?

Tudom, h 14 már majdnem normális, de egyszer egy srác 12 évet mondott be, ez van?
Ha ilyen fiatalon törtent veled, az milyen volt?

11

Szerintetek az gáz hogy én már mindenképp elakarom vesziteni a szüzességem? Mindegy kivel, a lényeg h punci legyen ez gáz?

15-35 év között bárkivel lefeküdnék a lényeg h nő vagy lany legyen! Viszahuzodó vok azért nem jön ösze. Hogy veszitsem el? 21f

6

Nemsokára elvesztem a szüzességem. Segítene valaki? L/17

Mire számítsak?Mennyire fog fájni,mihez hasonlítható a fájdalom?Nyom,szúr,feszít vagy mi? Tényleg csak az elején rossz? Mi lesz ha nem nedvesedek be eléggé és nem sikerül?

18

Szerintetek az normális hogy valaki csak a szűz lányokkal akar párkapcsolatot létesíteni?

10

13 éves vagyok és szeretném már nagyon elveszteni, ez normális?

Ami azt illeti már nagyon szeretném elveszteni, sokszor gondolkodom rajta, de utána mindig kínosan érzem magam, és úgy gondolom ez nem normális. Szerintetek az?

10

Nektem mennyire fájt az első? Mert nekem borzasztóan!

Én már 14 évesen elvesztettem az Szüzességem!
De én már 19 éves vagyok és a második még jobban fájt mit az első!Ez mitől van?

3

Hány éves korotokba vesztettétek el a szüzességeteket?

13

A szüzesség elvesztése után is panaszaim vannak? (a többi lent)

7.31-én lefeküdtem a párommal először, és 7.30-án múlt el a menstruációm. Persze szűz voltam még és védekeztünk is, gumi szakadás nem volt-csúszás sem és nem is bennem èlvezett el. Szóval a terhesség azt hiszem ki van csukva, vagy mégsem?!
Alhasi panaszaim vannak, (tompán fájdogál és érzékeny) és a derekam is fáj már 1-2 napja (de nem úgy mintha megakarna jönni, nem az a "Majd le szakad" érzés, igazából alig tudom megfogalmazni). Szerintetek mi a probléma? Kidörzsölt volna? vagy valami más baj van ? vagy csak annyira félek, hogy nehogy terhes legyek, hogy beképzelem magamnak?? Aki tapasztalt hasonlót a szüzessége elvesztése után az írjon légyszíves!! Fontos lenne! Hülye válaszokat nem kérek! 17/L

9

Mi a szűzhártya?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!