Találatok a következő kifejezésre: Ha szüz még és vérzek szexnél (1 db)

igen
Ha látja akkor igen. Amugy nemcsak akkor vérezhet egy lány amikor elveszíti. Amikor én elveszítettem akkor nem véreztem, de pl tavaly nyáron (3 évvel az elsõ szex után) szex közben véreztem. Ugyhogy ne parázz ezen.
Észreveheti a barátod, de mond meg neki elõtte, hogy lehetséges, hogy látni fog egy kis vért (csak egy-két cseppet képzelj el, ne nagy mennyiséget). Szerintem ha már idáig eljutottatok, akkor ez nem fogja zavarni. Emiatt ne aggódj :-) Az is lehet, hogy elgyáltalán nem fogsz vérezni.
Pl. kötelezõen használjatok óvszert, akkor õ nem lesz véres. De tényleg nagy meglepetésben lesz részed, ha szerinted a saját két ujjad, meg egy közösülés ugyanaz. Miért kell(ene) titkolnod, hogy szûz vagy? Ha meg nem olyan mély a kapcsolatotok, hogy ezt meg lehessen beszélni vele, akkor ne izgulj, nem fogja észrevenni, elvégre csak megdug. Bocs.
Ha szûz vagy jobb ha elõre közlöd vele, mert úgyis rá fog jönni az elsõnél. Nem csak a vér miatt.
Észre veszi a péniszén és az is lehet a lepedön is.Ha vérezni fogsz, nem kerülheted el, hogy ne lássa meg.Beszélj vele.Ha cikinek tartod, egy dolgot még mondhatok, bár elsöre nem biztos, hogy találo a hely, csináljátok kádban, jo sok habbal.Kisebb az esélye, hogy észre vegye.Fel a fejjel, tul kell esni rajta.Pár év mulva nevetsz az egészen.
Ez most ugye nem komoly?! Tényleg le akarod nyalni a péniszérõl a saját véred?! Egyébként nem tuti hogy vérezni fogsz és attól hogy két újadd felfér még nyugodtan észreveheti hogy nem vagy szûz. Azért a pénisz meg az új a maszti meg a szex merõben különbözõ dolgok. Nem értem miért kell lefeküdnöd egy palival akivel nem beszélitek meg ezeket a dolgokat!
Úgy akarsz lefeküdni vele, hogy asse tudja szûz vagy e még? Eléggé észre fogja venni mikor ordibálni fogsz mert fáj ha betolja...a vérzés mellékes dolog, de te viszont ordítani fogsz mint a sakál az elsõnél. Szigszalag a szájra azt kész ^^
A kérdező hozzászólása: figyúúú elég tág vagyok ha eléggé felvagyok izgulva a 2ujjam is befér és ha az aktus után egybõl elkezdem bekapni neki akkor lejön a vér nem?
A kérdező hozzászólása: de hol veszi észre? a péniszén? ha sötét van akkor is észre veszi?
hát te tiszta lökött vagy, már bocsi a kifejezésért...azt mondod magabiztosan hogy "figyu, nekem 2 ujjam befér" akkor már én vagyok a lepedõk királynõje? ezt gyorsan felejtsd el! ez a két dolog köszönõviszonban sincs egymással, és különben is...a 2 ujj, az nem tág...ilyen felkészültséggel úgy fogsz visítani, mint a választási kismalac! és ha neagyisten erõseben fogsz vérezni? el akarod majd takarni, vagy mi? olyan gyerekes ez az eltitkoljuk-cucc...meg sem merem tippelni, hány éves lehetsz...de kíváncsi volnék rá...
Áruld már el, miért kell ezt eltitkolnod elõle?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi az esélye (komolyan), hogy egy lány az első alkalommal nem vérzik?

Már nem egy szűz lánnyal csináltam és egy sem vérzett. Lehet, hogy velem van a baj? 17/F

8

Kis pénisszel is lehet jó a szex?

Az enyém mereven csak 12 cm és nagyobb már nem lesz. Volt már valakinek dolga ekkora mérettel? Ha igen, milyen volt? Vastagságra úgy gondolom átlagos. Nem vastag és nem is vékony. Gátlásos vagyok a méretem miatt, szorongok, kisebbségi komplexusom van. Kérem, hogy csak a témában tapasztalt nők írjanak! Köszönöm.

Az enyém kicsinek számít vagy esetleg rá lehet mondani, hogy átlagos?

12

Szűz vagyok még, de többször volt már olyan, hogy arra ébredtem fel, hogy izgatom magam. Mitől lehet? Normális, veletek is megtörtént már? 14/L

17

Nehéz elhinni, de még mindig szűz vagyok 21 évesen, mert nem találom a párom. Mit tegyek? (többi lent)

Szerintem sokan nem hinnének nekem, akik kicsit ismernek, h lány létemre még ennyi idősen is szűz vagyok, mert eléggé nyíltan beszélek magáról a szexről, nem vetem meg az erotikát akár a filmekben, akár a könyvekben, tehát nem vagyok az a szende szűz elméletben. Gyakorlatban viszont fogalmam sincs, hogy viselkednék. Nem nagyon járok társaságba, a barátaimmal általában ritkán tudunk találkozni, de akkor is csak beülünk vhová vagy egymáshoz megyünk, így esélyem sincs ismerkedni. Ugyan randiztam már srácokkal, akik FB-n rámírtak, de mind egytől egyig éretlenek voltak, és egyik randi sem sikerült jól :( Így az internetben csalódtam, nem is szeretnék itt ismerkedni (persze tudom, h itt is vannak normális férfiak, de meguntam ezeket a vakrandikat). Viszont baromira magányos vagyok, már lassan nincs olyan nap, mikor ne álmodoznék egy férfiról, aki sose egy konkrét személy, hanem egy kitalált figura. Hiányzik a szex is, de inkább a csók, az ölelés. De nem tudok egyik napról a másikra beleszeretni vkibe, ehhez nekem idő kell, és nem vagyok huzamosabb ideig férfiakkal. SZeretnék már végre én is egy érett és tapasztalt férfit, aki kiránt ebből a magányból. Mindenki azt mondja, h ismerkedni könnyű, meg elcsábítani egy férfit, de nekem vhogy mégse sikerül. Egyetemista vagyok, de egyetemen nagyon-nagyon kevés a pasi, mivel eléggé "lányos" szakra járok. Máshova nagyon meg nem járok, mint már említettem, egyik bnőm sem bulizós, mindannyian ilyen otthonülős könyvmolyok vagyunk. Az az egy vagy két barátnőm, aki nem ilyen, azok pedig ritkán hívnak vhova, nem hiszem, h túl jó társaság vagyok bulikban, nem az én világom (na nem mintha ott lehetne ismerkedni normális pasikkal). Néha úgy félek, h életem végéig egyedül maradok , pedig csak egy okos, művelt, érett pasit akarok, aki mellett igazi nő lehetek...
(nem bízom benne, hogy sikerül megoldást találni itt, de jól esett kiírni magamból).

26

Az első szexnél mire kell figyelni? Ha lehet hosszabban fejtsétek ki a véleményeteket! 15F

Normális válaszokat kérnék ! Köszönöm szépen !

14

Miért nem éreztük a szexet?

arátnőmell ez volt az első alkalom és nem fájt neki és nem is vérzett de én elejétől a végégi semmit nem éreztem és ö se és tényleg semmit azt se hogy bent vagyok és elég sokáig elhúzódott de az idő múlásával se volt jobb több pózba is csináltuk a végén se történt orgazmus egyikőnknek se csak befejeztük mert 1 óra alatt nem éreztünk semmit a legapróbb ingert sem. mi lehet ennek az oka később jobb lesz?

6

Aznap, amikor a lány elveszti a szüzességét, mehet strandolni?

Vagy a fertőzések miatt inkább nem ajánlott? Mennyi ideig?

7

Néger fiúnak odaadjam a szüzességem?

Nekem elég csak egy szex,ha nem akar velem járni.

28

16 éves fiu vagyok és a szintén 16 éves barátnőmmel mindketten szüzek vagyunk, de sokat beszéltünk a dologról, és úgy döntöttünk kipróbáljuk. Milyen tanácsokat tudnátok adni? Hogyan tehetném boldoggá mert ő az elsődleges szempont számomra.

már egy éve eggyütt vagyunk.Milyen érzésre lehet számitani ?

9

A szüzekkel jobb dugni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!