Találatok a következő kifejezésre: Ha szüz még és vérzek (5 db)

igen
Ha látja akkor igen. Amugy nemcsak akkor vérezhet egy lány amikor elveszíti. Amikor én elveszítettem akkor nem véreztem, de pl tavaly nyáron (3 évvel az elsõ szex után) szex közben véreztem. Ugyhogy ne parázz ezen.
Észreveheti a barátod, de mond meg neki elõtte, hogy lehetséges, hogy látni fog egy kis vért (csak egy-két cseppet képzelj el, ne nagy mennyiséget). Szerintem ha már idáig eljutottatok, akkor ez nem fogja zavarni. Emiatt ne aggódj :-) Az is lehet, hogy elgyáltalán nem fogsz vérezni.
Pl. kötelezõen használjatok óvszert, akkor õ nem lesz véres. De tényleg nagy meglepetésben lesz részed, ha szerinted a saját két ujjad, meg egy közösülés ugyanaz. Miért kell(ene) titkolnod, hogy szûz vagy? Ha meg nem olyan mély a kapcsolatotok, hogy ezt meg lehessen beszélni vele, akkor ne izgulj, nem fogja észrevenni, elvégre csak megdug. Bocs.
Ha szûz vagy jobb ha elõre közlöd vele, mert úgyis rá fog jönni az elsõnél. Nem csak a vér miatt.
Észre veszi a péniszén és az is lehet a lepedön is.Ha vérezni fogsz, nem kerülheted el, hogy ne lássa meg.Beszélj vele.Ha cikinek tartod, egy dolgot még mondhatok, bár elsöre nem biztos, hogy találo a hely, csináljátok kádban, jo sok habbal.Kisebb az esélye, hogy észre vegye.Fel a fejjel, tul kell esni rajta.Pár év mulva nevetsz az egészen.
Ez most ugye nem komoly?! Tényleg le akarod nyalni a péniszérõl a saját véred?! Egyébként nem tuti hogy vérezni fogsz és attól hogy két újadd felfér még nyugodtan észreveheti hogy nem vagy szûz. Azért a pénisz meg az új a maszti meg a szex merõben különbözõ dolgok. Nem értem miért kell lefeküdnöd egy palival akivel nem beszélitek meg ezeket a dolgokat!
Úgy akarsz lefeküdni vele, hogy asse tudja szûz vagy e még? Eléggé észre fogja venni mikor ordibálni fogsz mert fáj ha betolja...a vérzés mellékes dolog, de te viszont ordítani fogsz mint a sakál az elsõnél. Szigszalag a szájra azt kész ^^
A kérdező hozzászólása: figyúúú elég tág vagyok ha eléggé felvagyok izgulva a 2ujjam is befér és ha az aktus után egybõl elkezdem bekapni neki akkor lejön a vér nem?
A kérdező hozzászólása: de hol veszi észre? a péniszén? ha sötét van akkor is észre veszi?
hát te tiszta lökött vagy, már bocsi a kifejezésért...azt mondod magabiztosan hogy "figyu, nekem 2 ujjam befér" akkor már én vagyok a lepedõk királynõje? ezt gyorsan felejtsd el! ez a két dolog köszönõviszonban sincs egymással, és különben is...a 2 ujj, az nem tág...ilyen felkészültséggel úgy fogsz visítani, mint a választási kismalac! és ha neagyisten erõseben fogsz vérezni? el akarod majd takarni, vagy mi? olyan gyerekes ez az eltitkoljuk-cucc...meg sem merem tippelni, hány éves lehetsz...de kíváncsi volnék rá...
Áruld már el, miért kell ezt eltitkolnod elõle?

Barátommal egyik este két újjal próbálkoztunk és azóta vérzek ez körülbelül egy hete történt. Nagyon megijedtünk még mindig tart a vérzés mi tévők legyünk, mi történhetett? Szüzek vagyunk L/18 /Bocs ha már van ilyen kérdés én nem találtam. /

Legjobb válasz: be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!

be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!
Vszínû hogy felsértette a hüvelyedet, ha nagyon mélyen volt akkor a méhszájadat! Ha még egy hétig vérzel akkor mindenképp menj el dokihoz! ha nem vérzel akkor egy pár hétig hanyagoljátok a hüvelyt. Ne sietessetek semmit!!!Legközelebb figyeljetek jobban egymásra, légy nagyon felizgulva, ellazulva, s csak akkor nyúljon fel neked ha kívánod!Ne zavarjon, ha hónapokba telik mire egyik lépcsõrõl a másikig juttok!
Menj orvoshoz, ez nem normális.
ööö nem lehet hogy csak megjött a mensid közben? ha nem, és fáj/fájt a dolog, akkor nyomás dokihoz, mielõtt még nagyobb lesz a baj!
Még ne feküdjetek le..bõven ráér a lány..és még jobb lesz ha vár vele..
tegyé rá nyomókötést
"Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár." Miért érzem úgy, hogy ez a mondat több sebbõl is vérzik? :D
Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár.
Te hány éves vagy?
jaj bocs, félreértettem
várj pár napot és kész
Par csepprol vam szo ne ijedj meg:)
ha jót akarsz neki, ennyi idõsen még hagyd békén szegényt.
Nem sok vérröl van szo. persze ez egyéntöl fûgg. legyen kéznél egy zsepi és ennyih :)
elsõvel
Nem vagy szûz!
Ha még nem lenne világos: az elsõvel. Bámulatos, hogy egyesek mennyire nem ismerik még magukat sem - de azért szaporodnak!
Most komolyan: a vérzés számít? Természetesen már nem vagy az, és az elsõvel veszítetted el.
És fogadok, hogy a második pasi lett a férjed.... Ezt a kérdést a mai nap folyamán harmadjára tetted fel. Ennek mi értelme van? Petranova
nem nagyon értem... te konkrétan két pasival feküdtél le egymás után??? vagy azért eltelt kis idõ közötte? minden esetre nem teszed jól, hogy váltogatod a partnereid... de te tudod:P amúgy meg nem tom a választ.De ha téged ennyire nem izgatott, hogy 2vel is lefeküdtél, nem mindegy neked???
Elsovel hsiz az rakta be elsore a peniszet a huvelyedee!!
mondjuk lehetséges...
Természetesen! Én sem véreztem, utána picit fájdogált a hasam alul, de csak picit. Ne félj tõle, óvatosan csináljátok! Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Köszii a bisztatást!! Arii vagy!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!