Találatok a következő kifejezésre: Ha szüz még és (287 db)

Hogy vizsgál meg a nőgyógyász, ha szűz vagyok, és nem is akarom elveszíteni? (csak rutinvizsgálat lenne egyébként minden oké)

Legjobb válasz: Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.

Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.
Szerintem keress egy megbízható nõi orvost, fõként ha elsõ alkalommal mész. Sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elõtte, mint egy idegen férfi elött, feltehetõleg könnyebb megbeszélni a "cikis" dolgokat is vele, hiszen nõbõl van, aki már átélte ezeket valószínûleg.
Puncin keresztül csak akkor ha nagyon muszáj, de a hüvelybemenetedrõl úgy is tud venni kenetet. Ahhoz nem kel felnyúlnia a hüvelyedbe.
Bízd az orvosra. Szûz lányoknál van ún. "szûztükör", ami nagyon vékony, abszolút fájdalommentes. Sajnos nem lesz elég az ultrahang, meg fog vizsgálni rendesen és lehet, hogy rákszûrést is levesz. 22 évesen már amúgy sem árt túl lenni az elsõ vizsgálaton. Nyugi, ezt is meg lehet szokni, ha muszáj, akkor muszáj.
Nem fog megesni. Amúgy maga a szûzhártya ezer dologtól átszakadhat. Semmi jelentõsége, hidd el! Az számít, hogy voltál-e pasival. Miután a szûzhártya valakinél tágul, nem vérzik az elsõ együttlétnél, ezért erre sem lehet apellálni.
A kérdező hozzászólása: utolsó, én is tudom mitõl veszíti el az ember a szüzességét. én inkább arra céloztam, hogy nem szeretném ha a nyúlkálásával elszakítaná a szûzhártyámat. (megeshet véletlenül, nem?) egyébként köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: igazából csak egy papír kéne egy (nem nõgyógyászati) kezeléshez arról hogy minden tekintetben egészséges vagyok. muszáj ahoz terpeszteni? nem elég ultrahang, és aláírja az igazolást hogy rendben vagyok?
A kérdező hozzászólása: 22
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: és ha valakinek aranyere van? lehet kérni hogy inkább ultrahanggal nézze meg?
A szûz lányokat végbélen keresztül vizsgálják meg.
Mindenképpen meg fog vizsgálni manuálisan is, és szerintem (saját tapasztalatok), a nõi doki elsõ alkalommal mindenképpen jobb. Van ott is elég izgalom, gátlásosság, stb, nem mindegy ki elõtt tudsz kicsit lazábban kitárulkozni!

Hogyan vizsgál meg a nőgyógyász ha szűz vagyok, és hogyan ha nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Ha szûz vagy, akkor nem nyúl fel a hüvelyedbe, csak ha nagyon muszáj!

Ha szûz vagy, akkor nem nyúl fel a hüvelyedbe, csak ha nagyon muszáj!

Ha a lány szüz még és lefekszünk akkor neki mennyire fog vérezni?

hallottam olyan szokásról h a leped?t megmutatják h megtörtént a dolog ... annyira fog vérezni hogy a leped? is véres lesz vagy micsoda?

Legjobb válasz: Nekem nem fájt és nem is véreztem az elsõtõl.Bár én már elõtte tampont hasznéáltam és már hónapok óta volt ujjazásos petting.Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj,van akinek nem.Ezt nem lehet így elõre tudni.Jól fel kell izgatni h. már szinte csöpögjön a nedvességtõl,és akkor nem fog neki anniyra fájni(ha amúgyis fájna).De készülj fel a legrosszabbra,mert akkor nem érhet meglepetés.25/l

Nekem nem fájt és nem is véreztem az elsõtõl.Bár én már elõtte tampont hasznéáltam és már hónapok óta volt ujjazásos petting.Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj, van akinek nem.Ezt nem lehet így elõre tudni.Jól fel kell izgatni h. már szinte csöpögjön a nedvességtõl, és akkor nem fog neki anniyra fájni(ha amúgyis fájna).De készülj fel a legrosszabbra, mert akkor nem érhet meglepetés.25/l
Alkati dolog, hogy mennyire vérzik a lány. Van, aki nagyon, van, aki csak kicsit. Mindenesetre tegyetek alá egy törölközõt, mert abból könnyebben kijön, mint az ágyból :) Egyébként általában ez csak pár cseppnyi vér, szóval nem veszélyes. Én pl. nem is véreztem, csak utána, amikor felálltam és sétáltam, akkor jött ki egy kicsi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Vigyél lavort! :D Csak egy kisebb folt lesz max. Ha beleélvezel és kifolyik, az is 5x akkora foltot hagy majd. :) Óvatosan csináld, és türelemmel!!! Ha fáj neki akkor lassíts!
A kérdező hozzászólása: :)

Ha egy jó csajról megtudnátok hogy 23 évesen szűz még és soha sem volt pasija, mit gondolnátok róla?

Nem vagyok egy szépségkirálynő típus, plázacica sem vagyok, de azért nem vagyok olyan bűnronda. A pasik sokszor megnéznek, lett volna 2-3 olyan aki felajánlotta hogy megd*gna de nem éltem a lehetőséggel. Meg az a baj hogy válogatós vagyok, nehezen nyílok meg, idő kell hozzám + nem járok el kb sehova, barátaim sincsenek. Mit gondoltok egy ilyen csajról?

Legjobb válasz: Semmit konkrétan. Nem aggasztana,ha erre irányul a kérdés.

Ezzel nincsen semmi gond. Az emberek keresgélnek ismerkednek. Nem minden a szex. Találj egy olyan társat akivel megérted magad.
Engem abszolút nem zavarna, és téged sem kéne, hogy zavarjon, ez csak a mai világ hatása, hogy ezt különc dolognak tarják sokan pedig nem az :) A helyedben meg jól megválogatnám a pasikat, és ne dõlj be minden jött-ment hulladék férfinak :D
Rájött, hogy jobbat érdemelsz, mint õ...
hát nem is tudom.. semmi rosszat nem gondolnék róla...
Semmit konkrétan. Nem aggasztana, ha erre irányul a kérdés.
Ha nem jársz ki sehova, nem is nagyon tudnánk találkozni, hogy ez kiderüljön. A szûz lányokkal egy baj van, hogy bizonytalanok és félnek, még egy apróbb közeledéstõl is. Ha tudnám, hogy érdeklõdsz irántam és te is szimpatikus vagy, akkor az ilyesmi nem jelentene akadályt. De ez személyiségfüggõ.
te vagy az egyik gyöngyszem a mai szemetekkel teli világban 16/L
Azt, hogy valami a lelkében nincs rendben, hogy ennyi idõsen nem talált a sok pasi kötül olyat, akiben bízna annyira, és szeretné annyira, hogy neki adja magát. Én ezt gondolnám.
Ahogy látom, egy kicsit nehezen kezelhetõ típus vagy. Nem az a gond, hogy szûz vagy - hanem az, hogy miért vagy az? Lehetséges, hogy ennyire nem kellett volna válogatnod (bár a "megduglak" fiúkat jogosan rugdaltad ki). De úgy gondolom, hogy más téren is válogatós és túl igényes lehetsz. Próbálj ezen egy kicsit változtatni és kezdj el ismerkedni! Nem azért, hogy rögtön párt találj, hanem azért, hogy egyáltalán legyen mibõl válogatni! Mert aztán 33 évesen ugyanezt kérdezni majd - még mindig nem reménytelen, de azért már elég ciki.
Szerintem az, hogy kiírtad ezt a kérdést, azt jelenti hogy kezded nagyon cikinek érezni... Hamarosan be fogod adni a derekad valaminek az önérzeted nyomására. Vagy megtalálod az igazit hamarosan. Az elõbbinek viszont több esélye van, az a helyzet...;)
végre egy normális lány :D szerintem ennek inkább örülj 23 évesen a nõk 99 százaléka már rég nem szûz szóval ez jóó :D
Nem tudom miért jön mindenki azzal hogy ez kincs, meg hogy ilyen egy normális lány, stb. Az elmúlt kb 30 évet leszámítva ha egy nõ ennyi idõsen szûz volt, az már vénlánynak számított. És igen, szerintem ha nem vagy csúnya, és ennyi ideig nem vesztetted el, akkor van valami lelki problémád. És most ezt ne becsmérlésnek vedd, mert én 24 éves pasiként vagyok ugyanez, de én is tudom, hogy azért, mert lelki gondjaim vannak.
Küldj képet magadról és elmondom a véleményem. A szüzességed nem érdekelne, engem inkább a külsõ belsõ tulajdonságok összhatása érdekel.
Nagyon imponálna, nagyon értékesnek találnám ezt benne. Kincs manapság az ilyen! Miért a sztárok, akik a pletykalapok szerint a sokadik párjukat fogyasztják és sokkal idõsebbek, az jobb?
Azt gondolnám , hogy kifejezetten kifejezetten aranyos :)
Az nem zavarna, hogy szûz, de hogy válogatós és nehezen nyílik meg az igen.
Engem kifejezetten zavar, ha egy ilyen csajjal vagyok.
Kifejezetten örülnék neki :)
A kérdező hozzászólása: Mert pár hete randizgattam egy sráccal. Olyan aranyos volt velem, annyira megtalálta hozzám az utat és én már kezdtem beleesni. De mikor beszélgettünk elmondtam hogy soha sem volt még pasim, és szûz vagyok. Nézett egy nagyot, azt mondta hogy ezzel nincs baj. Még utána 2 alkalommal találkoztunk és kidobott. Tudom hogy az ilyeneket hagyni kell, de sz*rul esik. Mert én vele már akartam volna mindenfélét...Pont addig jutottunk el a találkozgatással, hogy belementem volna vele akár a szexelésbe is hamarosan.
Csak az ciki amit te annak érzel és mivel kiirtad ezt a kérdést te ezt annak érzed. Ez a te magánéleted neked kell eldönteni hogy mi a jó de én a helyedben elsõsorban azon változtatnak hogy legyenek barátaim. Nem jó ha elzárkózol

Ha szűz vagyok és lefekszem a valakivel akkor is vérezhetek? Még akkor is ha elég nedves vagyok és tág?

Legjobb válasz: Béla, a fiúk nem véreznek szüzesség elvesztésekor :D

Béla, a fiúk nem véreznek szüzesség elvesztésekor :D
el is fogsz vérezni, csak is dr house és a csapata menthet meg.
vagy vérzel mikor átszakad a szúzhártyád vagy nem. ezt elõre nem tudhatod majd csak látod
nagy az esélye, h vérezni fogsz, ne félj, ez a normális. ha ezen izgulsz, akkor nem tudsz ellazulni és nem lesz kellemes élmény, ugyh közben egy percig se gondolsz erre, próbálj meg minél jobban allazulni és élvezni a szeretkezést!
nem azért vérzel mert nem vagy elég nedves vagy tág
Igen, nagyon is! Akár el is vérezhetsz, bele is halhatsz! Hogy-hogy elég tág? Biztos, hogy még szûz vagy? A szûz tinik jellemzõen inkább szûkek...

Ha már maszturbáltam (lány vagyok) de még senkivel se feküdtem le akkor szűz vagyok még? és attól ugyanúgy fáj az első alkalom? Mit csináljak ha vérezni kezdek szex közben?

maszturbálás, szex, lány, els?, alkalom, fáj, sz?z, vérzés, közben, partner

Legjobb válasz: Ha feltoltál egy [email protected]éretû segédeszközt vagy bármit, akkor már nem lesz szûzhártyád és vérezni sem fogsz az elsõ igaz szex alkalmával. Olyan lesz, mintha már nem lennél szûz, de ettõl még elméletileg szûz vagy, ha technikailag már nem is. Ugyanúgy, ha egy fiú maszturbál, neki nem történik testi elváltozás, de más különbség nincs köztünk, nekünk nincs ugyan szûzhártyánk ami átszakadna, de akkor is szüzek maradunk ha még nem dugtuk be punciba a farkunkat.

Ha feltoltál egy [email protected]éretû segédeszközt vagy bármit, akkor már nem lesz szûzhártyád és vérezni sem fogsz az elsõ igaz szex alkalmával. Olyan lesz, mintha már nem lennél szûz, de ettõl még elméletileg szûz vagy, ha technikailag már nem is. Ugyanúgy, ha egy fiú maszturbál, neki nem történik testi elváltozás, de más különbség nincs köztünk, nekünk nincs ugyan szûzhártyánk ami átszakadna, de akkor is szüzek maradunk ha még nem dugtuk be punciba a farkunkat.
igen, igen, semmit (töröld le a vért).
fájni fog ha még nem szakítottad át magadnak.
hogyan maszturbáltál? Csiklóbizergetéssel vagy be is dugtál valamit a vaginádba?
A kérdező hozzászólása: nem dugtam fel semmit szóval szûz vagyok... köszönöm a válaszokat!
Attól még ha valamit fel dugsz a vaginádba még szûz maradsz ;)
Amíg kuki nem kerül a puncidba, addig szûz leszel! :)
Ha át is szakítod magadnak, attól még szûz maradsz. Egészen addig amig egy hús-vér valódi farok nem hatól beléd. Ha magatok alá raktok egy nagyobb törölközõt akkor a vérzés nem probléma. De egyéntõl függ a dolog, nem mindenki vérzik az elsõ alkalommal.

18 éves srác vok és az a problémám hogy nem áll fel ha szexről van szó de ha petting akkor áll én még szűz vagyok de ő ezt nem tudja azt mondtam neki hogy voltam már előtte nővel elmondjam neki hogy szűz vagyok és mit tegyek hogy felálljon szexre?

már sokszor beszéltünk róla hogy mi lehet de nem tudjuk mi lehet az elején még áll de utána lelankad ? szereti hosszú ideig húzni a dolgokat nekem is jó lenne de viszont lelalankadok és utána már fel sem áll lécci segítsetek

Legjobb válasz: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x

A kérdező hozzászólása: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x
Hú.. hát ha most amcsiban lennénk akkor EE|33 válaszára biztos tapsolnának XDD
A kérdező hozzászólása: aki nem tud rendesen olvasni és átnézni a kommenteket azt sajnálom... de még1x leírom már elmondtam neki ugyhogy mostmár elég ezekbõl az üzikbõl hogy mondjam el stb...-.- már csak tippeket és tanácsokat szeretnék hogy mitõl lankadhat le hogyha szexrõl van szó
Hali! Reális leszek: A sunnyogásnak, õszintétlenségnek MINDIG megvan a büntetése. És ez esetben te büntetted meg ezzel a "füllentéssel" saját magadat! >:-o 1.) Hogy õ nem tudja, de te füllentettél neki, így te ráparázol az aktusra, mert rettegsz attól, mikor deríti ki az igazságot rólad, közben lassan meg A TE HIBÁDBÓL önmagát kezdi vádolni, hogy biztos miatta nem áll fel... :-( Most mondd! Miért kell ezt? >:-O<< Ha kiderül, hogy valójában szûz vagy, és közben Õ TÉGED SZERET, mi fog történni szted?????? >:-T Otthagy? Megaláz? Megbecstelenít? Lehurrog??? Vagy miiii????? <<:-S Ha szeret, akkor nem tökmindegy neki, hogy te még szûz vagy-e vagy sem??? Így meg... a sunnyogásod következménye az is le7, hogy 1x majd egy idõ múlva, ha nem változik a helyzet (márpedig így nem fog változni) szépen tönkremegy a kapcsolatotok, mert õ azt hiszi... közben meg TE hiszed azt... Menjetek el Szentmisére, oda szükséged lesz a hitedre! De szex közben NEM HINNI KELL, HANEM MEGGYÕZÕDNI! VASÚT (Szalóczy Pál): Az 5. vágányon KETTÕ SZERELVÉNY ÁLL! (Van két választásod!) FELSZÁLLÁS ELÕTT GYÕZÕDJENEK MEG ARRÓL, HOGY AZ ÚTICÉLJUKNAK MEGFELELÕ VONATRA SZÁLLNAK-E FEL!? (Döntsd el, melyik a helyes út! Felfelé, vagy lefele??? Ha felfelé, akkor õszinte vagy a csajodhoz, mert...) !!! EGY KAPCSOLAT ALAPJA NEM A SUNNYOGÁS, NEM A FÉLELEM, HANEM AZ ÿ ÕÿSÿZÿIÿNÿTÿEÿSÿÉÿG ÿ !!! Magaddal baxtál ki, és ha ez az egyébként így elsõre értékesnek tûnõ kapcsolat tönkremegy és emiatt, az a te hibád lesz, és akkor majd megérdemled a sorsodat, mert megdolgozol a csõdödért! ===== Tudod, te nagyon jól, barátocskám, mit kéne tenned, csak nem mered meglépni! >:-] ===== Most megvárom, mit reagálsz a látványról, amit megláttál magadról a "tükörképeden", aztán folytatom a 2.)-essel, de csak, miután beláttad, mekkora marha vagy. Emellett fontosnak érzem tisztázni, hogy a fentiek ellenére én a TE oldaladon IS állok. Ezért is kezdtem azzal, hogy REÁLIS vagyok, magyarul nem elfogultságból írom azt, amit! Üdv: EE
miért nem mered bevallani hogy igazából szûz vagy még? látszik hogy éretlen vagy még, nem vagy férfi, nem vagy képes szembenézni azzal ami akkor lenne ha vallanál. meg se fordulna a fejemben hogy tovább hazudjak a barátnõmnek akit szeretek!
hát inkább mondd el neki, elõtte meg menj el WC-re, és ott csinálj valamit hogy .... :D
A kérdező hozzászólása: jah és amúgy kíváncsi vagyok a 2-es reagálásodra:D
Szerencsére ez nem szervi, hanem csak idegrendszeri probléma, a stressz miatt. Sok férfi küzd hasonlóval! Az õszinte beszéd és egy megfelelõ partner segithet! Esetleg megpróbálhatsz olyan segédeszközt, ami sokáig merevvé tesz! pld szexshopokban kapni gumigyûrûket, ami felhúzva nem enged lelankadni! Ha petting közben gyakorlod a felvételét, segithet. és utána már anélkül is mûködik a dolog

Mi történik az első nőgyógyászati vizsgálaton ha valaki még szűz és problémamentes?

pl csak rutinvizsgálat vagy gyógyszerfeliratás megfelel? korban

Legjobb válasz: Nem voltam ilyen helyzetben. Véleményem szerint az orvos mindenképpen megvizsgálja, kitapogatja a szervek helyzetét, hogy tudja, minden rendben, csak úgy nem hiszem, hogy felírna gyógyszert. Ettõl nem kell tartani, sok szüzet vizsgáltak már meg, és nem lett semmi baj, nem szakad át a szûzhártya, ha erre gondolsz (annyira nem hártyavékony), nagyon óvatosak, viszont elõtte javasolt szólni, hogy még nem volt nemi kapcsolat, így még óvatosabb az orvos.

Nem voltam ilyen helyzetben. Véleményem szerint az orvos mindenképpen megvizsgálja, kitapogatja a szervek helyzetét, hogy tudja, minden rendben, csak úgy nem hiszem, hogy felírna gyógyszert. Ettõl nem kell tartani, sok szüzet vizsgáltak már meg, és nem lett semmi baj, nem szakad át a szûzhártya, ha erre gondolsz (annyira nem hártyavékony), nagyon óvatosak, viszont elõtte javasolt szólni, hogy még nem volt nemi kapcsolat, így még óvatosabb az orvos.
Nekem míg szûz voltam, csak ultrahangot csinált.
Hallottam olyat, hogy ebben az esetben végbélen keresztül vizsgálnak, de szerintem azt nem vagy köteles hagyni, biztos meg tud normális úton is vizsgálni úgy, hogy ne okozzon sérülést. De ha panaszmentes vagy, lehet, hogy nem is vizsgál, csak kérdezget.

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra

Nem szűz fiúk! Nem örülnétek, ha a kiszemeltetek 19-20 évesen még szűz lenne, és még sosem volt kapcsolata?

Soha nem csókolózott, semmi intim dolga nem volt még egy fiúval sem. Tényleg, semmi. A válaszok 20-25 évesektől érdekelnének

Legjobb válasz: Azzal a lánnyal/nõvel járnék csak, akit szeretek. Ha meg szeretem, akkor lesz.rom, hogy szûz-e, vagy volt-e kapcsolata.

Azzal a lánnyal/nõvel járnék csak, akit szeretek. Ha meg szeretem, akkor lesz.rom, hogy szûz-e, vagy volt-e kapcsolata.
Ha eltekintünk attól, hogy koromnál fogva nem kezdenék ilyen fiatal lánnyal, nos, nem, nem örülnék különösebben - de nyilván nem is bánkódnék emiatt. Szerintem ez nem olyasmi, ami érték-kategória, inkább egy helyzet, egy állapot és kész.
Én örülnék 22/F
De örülnék
Egyrészt igen, mert még nem szedett össze semmi nyavaját. Másrészt nem, mert aki már gyakorlott, az biztosan jobb az ágyban, igazából mindkettõnek megvan a maga varázsa. Ha oda kerülnék, biztosan nem ezen múlna a dolog. (bacca meg, már elmúltam 25 :D )
én örülnék neki, régi vágyam egy érintetlen lány, akit megtaníthatnék mindenre.Természetesen rendes kapcsolatban.
Direkt diplomatikusan odaírtam, hogy "embere válogatja". Látom sokaknak nem megy itt a szövegértés, csak a lepontozás. 24F
Nem örülnék, nem akarnám tanítgatni sem pedig könyörögni hónapokat. Nem mellesleg pont az ilyen nõk lesznek azok, akik 5-6 év múlva, komolyabb szexuális tapasztalattal "felvértezve" vergõdnek majd, hogy nekik egy férfi márpedig férfi legyen a talpán, mert õk nem fognak senkinek tanítónénit játszani. Szóval oda-vissza nem mûködik a dolog. Szóval NEM!
Embere válogatja. Van, aki örülne, van aki nem. Személy szerint nem nagyon keltené fel az érdeklõdésem, nem akarok tanítóbácsit játszanim meg hónapokat várni, mire megengedje a lány, hogy a melltartóját levegyem etc, etc. 24F
#16 Mert ez a hozzáállás sokkal ritkább.
De mi abban a fura, hogy szûz, de mégse kéne rá hónapokat várni? Több ilyen lányt is ismerek, beleértve magamat is, akiket nagyon is érdekelt a szex, lett is volna lehetõsége csókra, szexre, stb. , de inkább megvártuk, hogy azzal a fiúval történjen, akibe szerelmesek vagyunk, és párkapcsolatban. Mivel vele akartam, igen, 19 évesen ezért 3 hét múlva szexeltünk.
Ha még jól is néz ki és kedves, akkor fõnyeremény lenne. Sajnos nemsok ilyennel találkoztam még! 24F
A kérdező hozzászólása: Igaz, szokatlan, de van ilyen :)
Az elképzelhetetlen, hogy kívánja a szexet és eddig senkivel nem volt még, még egy csók sem. Ez számomra egy kicsit furcsa.
A kérdező hozzászólása: Miért? elképzelhetetlen, hogy már kívánja a szexet?
Soha nem volt még pasival, de 2-3 hét után megdugatná magát. Ez számomra elképzelhetetlen :)
A kérdező hozzászólása: és ha nem kéne hónapokat várnotok? Max 2-3 hetet? Ráadásul ha a lány nem is lenne olyan félénk ha szexualitásról van szó...
18 éves voltam, kb 3 hete voltunk együtt és megtörtént.. 2-3 alkalommal kicsit gátlásos voltam, átbeszéltük hogy ne féljek..azóta is mûködik minden flottul.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!