Találatok a következő kifejezésre: Ha szüz még (807 db)

17-18 éves fiú szégyen vagy ilyesmi, ha szűz (meg van rá az okom miért)?

Legjobb válasz: Szerintem nem szégyen!! A nõvéremnek irtó jó pasija volt, mégis 20 évesen vesztette el a szüzességét a 18 éves nõvéremmel.. Szóval szerintem még aranyos is! Meg sokkal de sokkal jobb, mint ha 13 évesen vesztette volna el, amit nagyon elítélek!

Szerintem nem szégyen!! A nõvéremnek irtó jó pasija volt, mégis 20 évesen vesztette el a szüzességét a 18 éves nõvéremmel.. Szóval szerintem még aranyos is! Meg sokkal de sokkal jobb, mint ha 13 évesen vesztette volna el, amit nagyon elítélek!
Nem szégyen, de mostmár ideje lenne... :D
Szégyen, mivel nagyon szép az "én komoly kapcsolatban akarom elveszteni duma", de az igazság az, hogy a szûz fiúk 99%-a nem azért szûz, mert komoly kapcsolatban akarja elveszteni, hanem mert nem tudott összehozni egy nyamvadt lehetõséget rá :P Kivétel ha egészségügyi okról van szó vagy pl. nagyon vallásos akkor nem szégyen.
Na mi az okod?
Én 20 éves vagyok és szûz! Nemtom, hogy gáz e, de õszintén szólva nem is érdekel!
Ha betegség az oka az más.Ez inkább a világ szégyene hogy te ezt cikinek érzed(ez kb. olyan mintha azt mondanám hogy szégyen rákosnak lenni pff), úgy látszik manapság kõkemény szabályok vannak:aki csak egy kicsit esendõ/halandó az ássa el magát.
ha ezért ejtene a csaj, nem érdemel meg. de persze hogy drukkolunk:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Most már leírom, hogy mi miatt volt ez (eddig azért nem írtam, mert kíváncsi voltam mit válaszoltok) egy semilyem úton nem fertõzõ, bõrjbetegség rabja voltam. Csókolózás már volt, de más még nem. Szóval...Drukkoljatok nekem!
Nehogy már szégyelld magad miatta! Lehet van olyan lány, aki szintén egy szûzzel akarja elveszteni, mert neki az ad biztonságot. Meg amúgy se gáz, na!
Szerintem ez abszolut nem szégyen.
Kicsit sem szégyen. Szexi :)
A fiúknál szégyen. Ezt ti koholtátok magatoknak , szóval tessék mélységesen szégyellni magad! 21/L
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de ezt nem írnám le.
Igen szégyen szégyelld magadXD

Pasikhoz szól=>Mennyit várnál a lányra ha szűz még?

Legjobb válasz: én a páromra várok már 5 hónapja és ha még 5 hónapot kellene várnom akkor is várnék rá mert nagyon szeretem!

én a páromra várok már 5 hónapja és ha még 5 hónapot kellene várnom akkor is várnék rá mert nagyon szeretem!
és ezt pont te mondod neki kedves utolsó válaszoló?
Adig ameddig a csaj nem áll készen rá lehetnek azok napok hetek hónapok évek mert a szerelem nem csak a szexrõl szol:)
1-2 év.
Attól függ, ha már járunk és legalább petting van akkor akár 1 évet is, de többet nem biztos. Bár nem hiszem hogy emiatt szakítanék vele, de emiatt lehet hogy megromlana a kapcsolat.
14évet, onnantól már nem vagyok büntethetõ:)
4 perc 32 másodpercet max. :D
11:12-es! Te egy csicska papucs vagy:D Max egy hónap, ha addig nem baszik mehet az anyjába.
Pont annyit várnék rá amennyi neki kell ahhoz hogy rossz érzések nélkül tudja csinálni :)
Aki azt mondja h egy hónapot vagy egy pár napot az még azt se tudja mi az élet és mi a szerelem és a másik ember érzései illetve a másik fél bizalma. Én lassan 9 hónapot vártam az elsõvel és nem bántam meg és érzések voltak sex közbe és SZERELMESKEDÉS lett a vége(sokan nemtudják mi az...és ez nagy baj...)Aki meg pár napot vár és erölteti illetve ezért szakít az egy érzéketlen túskó és inkább akkor menjen egy ku...hoz az Illatos útra azt megcsinálhatjátok másodpercek után, (szánalmas)----én inkább egy normális lánnyal kezdek és várok rá ameddig csak kell.
„És magyarázd már el nekem, miért derogálna neked 3, neadj'isten 6 hónapot várni egy lányra ha komolyan gondolod vele?” Azért, mert azt jelenti, hogy nem vonzódik hozzám igazán. Továbbra is tartom magam, hogy rövid idõ alatt meg lehet ismerni a másikat, nem kellenek hozzá hónapok. „Én egyébként egy szóval nem mondtam, hogy éveket kell várni, de azért 3 hónapot ne mondd már, hogy nem lehet kibírni!” Ha már a számháborúnál tartunk, én egy-két hónapot mondtam, mire te leugatsz, hogy egy idióta vagyok, aki csak b.szni akar, erre most benyögöd, hogy három hónap. ”Ebbõl a hozzáállásból az jön le, hogy nektek az elsõdleges értek a kapcsolatban a szex. És mondjuk ha a feleséged veszélyeztetett terhes, vagy beteg lenne és hónapokig nem szexelhetne?” Miért mi más érték van benne, a rinyálás, a veszekedés, a féltékenykedés, a részvétel a hülye programokon, mert akkor jön az elsõ két pont, amit írtam? A szüzesség elvesztése pedig hogy jön a veszélyeztetett terhességhez? Ég és a föld. A terhes feleségemet pedig már megdugtam párszor. Ha pedig nem megy, akkor ott a szája, de ezek a szûzk.rvák még arra sem hajlandóak. ”Ráadásul itt a szüzesség elvesztésérõl van szó, ami nektek ugye csak annyi, hogy berakjátok és kihúzzátok, nektek nem fáj semmi, de a csajnak nagyon tud fájni, ha nem készült rá fel.” Ó, hogy be ne szarjak. Nehogy már belehaljatok. Gondolom a sok kis diszkóribinek is annyira fájt, hogy évekre elvette a kedvüket. „Egy szar élmény pedig évekre elveheti a kedvét... De nyilván ti ezt le se [email protected]átok.” Ahogy mondod. ”Ha meg csak 3 hónapos lesz a kapcsolat, sokra megy vele szerencsétlen, hogy széttette a lábát...” Szóval elõre látni lehet, hogy meddig fog tartani a kapcsolat. Ha pedig szegény srác elköltött egy csomó pénzt randi címén, meghallgatta a baromságait, aztán jött a legyünk csak barátok b.ziság, akkor sokat ért vele. És ha hónapokig váratod szerencsétlent, akkor nem fog fájni az elsõ, csak akkor ha egy hónap után adod oda magad, vagy hogy mûködik ez? Ha te pedig ilyen firgid idióta vagy, akinek kínszenvedés, vagy kötelesség a szex, az a te bajod, de más kedvét ne vedd el tõle. Egyébként pedig itt nem az idõhatározóval van bajotok, hanem azzal, hogy valami téves társadalmi berögzõdés szerint, aki hamar odaadja magát, az csakis k.rva lehet és semmit sem viseltek nehezen, ha k.rvának néznek titeket.
Tudod, ahhoz kell egy kis idõ, hogy a lány annyira szeressen téged és bízzon benned, hogy érted vállalja ezt a fájdalmat is, meg mindazt, ami ezzel jár. De az már régen rossz, ha a lány ezt órával kezdi méricskélni. Nem azzal kell, hanem a kapcsolat mélységével.
pár napot..
21:06 ugy látom te ugy vesztetted el a szüzességed hogy és már ment is.egyébkén a szüzességet ne hasonlisd össze a veszélyeztetett terheséggel .kérdezem én hogy ha 4 esetleg 5 hónap után fõgja elveszteni a szüzességét akkor már nem fog fájni?
És magyarázd már el nekem, miért derogálna neked 3, neadj'isten 6 hónapot várni egy lányra ha komolyan gondolod vele? Én egyébként egy szóval nem mondtam, hogy éveket kell várni, de azért 3 hónapot ne mondd már, hogy nem lehet kibírni! Ebbõl a hozzáállásból az jön le, hogy nektek az elsõdleges értek a kapcsolatban a szex. És mondjuk ha a feleséged veszélyeztetett terhes, vagy beteg lenne és hónapokig nem szexelhetne? Ráadásul itt a szüzesség elvesztésérõl van szó, ami nektek ugye csak annyi, hogy berakjátok és kihúzzátok, nektek nem fáj semmi, de a csajnak nagyon tud fájni, ha nem készült rá fel. Egy szar élmény pedig évekre elveheti a kedvét... De nyilván ti ezt le se [email protected]átok. Ha meg csak 3 hónapos lesz a kapcsolat, sokra megy vele szerencsétlen, hogy széttette a lábát...
"Az ilyen pasiknak rohadjon le a [email protected]! :" Neked meg forrjon össze a pinát, hülye idióta. Magyarázd már el, hogy miért kell valakit fél, vagy egy évig szopatni! Nehogy már ennyi idõ ne legyen elég, hogy megbízz benne! Ha pedig nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Ja persze, ugye jól jön egy idióta, aki randi címén költ rád, elviseli a hülyeségeidet, akire érzelmileg támaszkodhatsz, de széttenni a lábad már nem akarod. Ha pedig egy csaj elmegy randira a sráccal, akkor már vonzódik hozzá valamennyire. Sõt ha van második, harmadik randi is, akkor már bízik is benne bizonyos szinten. Akkor meg nehogy 1-2 hónap kevés legyen már, hogy dugjon vele. Azok a kérdések is rohadtul felb.sznak, ahol azt kérdezik, hogy egy éve van barátnõm, de nem akar lefeküdni velem mi legyen. Aztán mindenki írja, hogyha szereted, akkor vársz rá. Várjon rátok a halál. Ha a csaj szeretné a srácot, akkor õ is megtehetné nem? A kérdezõ feltett egy kérdést, és mivel nem vagyunk egyformák, nincs jó válasz. Ha te összeszedtél egy balf.szt, aki képes volt rád egy évig várni, a te dolgot. Én biztos, hogy nem b.szok ki az ablakon annyi idõt, mert nem éri meg, ráadásul megfosztom magam pár jó kis numerától, vagy egy normális csajtól, aki nem játssza nekem a fõdíjat.
"Aki azt mondja h egy hónapot vagy egy pár napot az még azt se tudja mi az élet és mi a szerelem és a másik ember érzései illetve a másik fél bizalma." Senki sem írt pár napot. Aki pedig nem hajlandó megtenni egy-két hónap után, azt el kell hajtani a p.csába. Ha egy kicsit is szeretne, akkor megtenné. Ha eljár az emberrel randira, akkor már bízik benne, ha megbeszél vele dolgokat, akkor szintén. Egy kapcsolat nem abból áll, hogy az egyik elvárja, hogy figyeljenek rá, támogassák érzelmileg, de õ nem hajlandó még dugni sem, mert kitalál mindenféle baromságot. Ha pedig csak megdugni akarna az illetõ, akkor már az elsõ visszautasításnál lelépett volna, így arra sem lehet hivatkozni, hogy azért kell hónapokig váratni szerencsétlent, mert el akarjátok kerülni, hogy csak megdugjon.
"Én lassan 9 hónapot vártam az elsõvel és nem bántam meg és érzések voltak sex közbe és SZERELMESKEDÉS lett a vége(sokan nemtudják mi az...és ez nagy baj...)Aki meg pár napot vár és erölteti illetve ezért szakít az egy érzéketlen túskó és inkább akkor menjen egy ku...hoz az Illatos útra azt megcsinálhatjátok másodpercek után, (szánalmas)----én inkább egy normális lánnyal kezdek és várok rá ameddig csak kell." Milyen jól tudod, hogy hol vannak a k.rvák. Inkább az a szánalmas, amit te írtál. Sõt nevetséges ömlengés. Nem értem mit kell felháborodni. Fáj az nektek, hogy valaki nem olyan szerencsétlen, hogy hónapokig várjon? Várjál "normális" lányra hosszú hónapokat, de aztán ne csodálkozz, ha ráköltöttél egy csomó pénzt, érzelmi manónak használt, benyögi, hogy legyünk barátok, vagy te is csak azt akarod.
Nálam ez nem lenne idõponthoz kötve. Ha a lány úgy érzi, hogy készen áll, akkor én is készen állok. :) Legfontosabb, hogy bízzon bennem.
Kedves 11-26 11:27! Te egy akkora paraszt vagy, hogy az valami leírhatatlan! Te is biztos csak egy kis faszarcú partyköcsög lehetsz, aki minden héten másba mártogatja a faszát! Mi az már hogy ha 1 hónapon belül nincs szex mehet az anyjába? Tipikus ribancvadász beszólás volt! Én az ilyen hozzáállású emberektõl kapok hányingert, mint amilyen te vagy!
"Ahogyan sokan viselkedtek és kinéztek, nem sokkal vagytok jobbak a hivatásosoktól, nem is értem miért hiszitek magatokat különbnek." Na tessék, témánál vagyunk! :) Ribancnak tartod a nõket azért ahogy viselkednek és kinéznek, de az nem kurvulás, ha már egy hónap után összefekszenek minden jöttmenttel. Hogy is van ez? Egy valami biztos, te nem tiszteled a nõket, csak a p*nát és a szexet látod mindegyikben, igazából nem is értem, minek vetted el és csináltad fel a feleségedet. Ha szerinted nincs különbség, akkor megintcsak nem értem, miért nem inkább hivatásoshoz jársz. :)
"1 hónap édeskevés ahhoz, hogy igazán bízni tudj valakiben, és ez rohadtul nem a pénzeden fog múlni!" Szerintem pedig nem kevés, mert aki csak meg akar dugni, az nem fog várni egy napot sem, hanem szépen továbbáll, így megint nem értem, hogy minek hónapokhoz kötni a dolgot, amikor ti is ugyanúgy akarjátok. "De ahhoz pont elég, hogy kiszûrjük az ilyen majmokat mint te! :) " Persze, áltasd csak magad, de azért jó érzés érzelmi mankónak használni a férfit. "Befektetés, mi? Ezek szerint te úgy fogod fel, hogy pénzért veszel p*nát?" Miért, nem így van? Randi és kapcsolat címén is költeni kell rátok, mert elvárjátok. "Ennyi erõvel hivatásoshoz is mehetnél, ott legalább nem kell a körítés!" Ahogyan sokan viselkedtek és kinéztek, nem sokkal vagytok jobbak a hivatásosoktól, nem is értem miért hiszitek magatokat különbnek.
64 %, te tényleg sík vagy... Kellene a pénzed a fenének! 1 hónap édeskevés ahhoz, hogy igazán bízni tudj valakiben, és ez rohadtul nem a pénzeden fog múlni! De ahhoz pont elég, hogy kiszûrjük az ilyen majmokat mint te! :) Befektetés, mi? Ezek szerint te úgy fogod fel, hogy pénzért veszel p*nát? Ennyi erõvel hivatásoshoz is mehetnél, ott legalább nem kell a körítés!
Hidd el van akinek nagyon sokat jelent és szól is rola, csak nálad ezek ahogy veszem észre nemszámitanak....
Szóval féreg vagyok, mert mondjuk randi címén költök egy vagyont és amikor már megõrülök egy kis testi kapcsolatért, akkor jön a nem vagyok felkészülbe baromság és ez nekem nem tetszik? Ha fontosak lennének az érzelmek, akkor megint csak azt mondom, hogy nem szopatna hónapokig. Örülök neki, hogy tele vagy lóvéval, de én nem és nem szeretem a kockázatos befektetéseket, ahol sokat bukok. Érzelmek a f.szomat. Mi szól manapság az érzelmekrõl? Semmi.
Látom te aztán okosat irtál...Mekkora hülyeség meg h ráköltöttél meg mittudom én.Látszik h mekkora paraszt vagy és nem a pénzt kell nézni te marha hisz az érzelmeket meg más a fontos de látom te nemszeretsz adni csak kapni és ez már féregség....
Mit látsz? 25 éves vagyok egyébként, és NÕ! Na erre varrjál gombot...csak már rohadtul elegem van abból, hogy a ribanc nõk miatt már azoknak rossz a megítélésük, akik nem teszik egybõl szét a lábukat mindenkinek! Jaa, és ez nem saját probléma, 5 éve van párkapcsolatom, de akkor is szánalmasnak ítélem ezt az egészet.
válaszodból látom
de igen.
Én 6 hónapot vártam a barátnõmre. Mindketten szüzek voltunk.
Nem idõtõl függ. Ha látom, hogy szeret, és õ is szeretne közeledni (pl. egyre többet enged meg és õ is kezdeményez) - akkor annyit várok, amennyit kell. Ha azt látom, hogy kényszerei vannak (ennyit meg ennyit kell várni, meg te csak azt akarod, meg nem ez a kapcsolat lényege, meg hasonlók) - vagy pedig nem izgatja az egész téma - akkor õneki nem való egy komolyabb kapcsolat.
Max. egy év, utána közölném vele, hogy mással szórakozzon, ne velem.
A párommal egy évet vártunk, de közben volt petting meg miegymás.
"1hónapot mert ha addig nem teszi meg akkor már nem is fogja" Hasonlóképpen vélekedek. A szüzesség csak egy állapot, nem valami lottó fõdíj. Természetes, hogy nem két perc ismeretség után dugunk, és hogy valaki fél az elsõtõl, de hónapokig váratni a másikat, enyhén pofátlan dolog, fõleg úgy, hogy õ elvárja, hogy az ember körül ugrálja, legyen vele, támogassa érzelmileg stb õ pedig még egy kis testi kapcsolatra sem képes. Különben is hány olyan szûzk*rva van, aki játssza az elérhetetlent, de lemegy valami buliba, jól beb*szik, aztán mindenkinek szétteszi? Szóval egy hónap várakozási idõ, legyen az illetõ szûz, vagy nem szûz, nem érdekel. Ha nem hajlandó rá, akkor majd lesz, aki igen.
ha jó a spanglija akkor bármeddig. annyira nem hiányzik a punci! és még ott a segge is ha minden kötél szakad...
míg le nem vetkõzik.
Örökké, ha amúgy is elvagyok vele, a közelében jól érzem magam, és megvan legalább az egyik kezem, hogy kitudjam verni. :D Vagy õ.
2 hónap maximum utána szakítanék
Ha klassznak gondolnám a csajt, akkor jó sokat, viszont ha ha a lánynak is tetszene a fiú, akkor nem hiszem hogy annyira félne az elsõ alkalomtól a lány, hogy húsz évet várjon...
LOL méghogy csak 1 hónapot várnátok... Szánalmas ösztönállatok vagytok! Aztán meg lehet még az életben nem volt nõtök... Az ilyen pasiknak rohadjon le a [email protected]! :)
én nem siettettem, 3, 5-4 hónap után barátnõm volt aki már szóvátette hogy õ pedig akarja. hát hamár kimutatni nem sikerült legalább szóvátette :) aztán 9 hónapja voltunk együtt amikor összejött. de amint más is irta, énis ugy vagyok hogy annyit ameddig érzem hogy halad a kapcsolat, hogy egyre messzebb jutunk, és hogy õ is halad, és nem kényszerekkel de ennyitmegannyit várjunk elveken megy a dolog. ha megreked a kapcsolat akk akár volt szex akár nem, ott vége, mindig haladni kell tovább, uj dolgokat csinálni, mozgásban tartani az egészet, különben ellaposodik:) fel is hivom mindjárt :)
18:11nek Tudod kicsi csira! Ha egy hónap alatt nem történik meg akkor én ugy vagyok vele hogy nem bizik bennem annyira hogy megtegye. Akkor nincs értelme hogy tovább eröktessem az egész kapcsolatott.Egyépként csak közlöm veled hogy a lány akinek a szüzességét a 3 hét után nekem adta azal a lányal 8 évig jártam.2.5 éve pedig afekeségem.BOCS TE GYÖKÉR
Csira az anyád de szerencsétlen! 1 hónap az ló[email protected], mégis mirefel bízzon benned? Jó neked pont úgy jött össze, hogy elvetted a lányt (aki mellesleg egy büdös kis [email protected] volt ha 3 hét után megfeküdt neked), de ugye nem mindenkinek jön össze a hosszú kapcsolat. És ha egy csaj 10 hónap alatt megdugatja magát 8 pasival, az megin tcsak ribanc-szagú ugyebár...
kicsi csira te hány éves vagy?
19:46 fiu vagy lány korod
Nem vagyok sem kicsi, sem "csira", de nem mintha közöd lenne hozzá.
1hónapot mert ha addig nem teszi meg akkor már nem is fogja

Fiuk ha szűz lányt ujjaztok meg akkor érzitek hogy mennyire tág e vagy sem?

leszeretnénk feküdni a barátommal. De régen amikor megismerkedtünk, akkor más mondta neki hogy én már nem vagyok sz?z, ez akkor tetszett nekem, de most. :S nem a bénasággal van baj, mert mindent tudok. De inkább olyan fiuk válaszát várom akik sz?z lányt ujjaztak meg. Lehet érezni ujjal, ha belém nyúl, hogy nem vagyok tág, vagy hogy még nem voltam.? Azt szeretném, ha els?nek ujjal csinálná, és utánna pénisszel. A vérzés nem baj.Lehet hülyén hangzik a kérdés.

Legjobb válasz: en mar ujjaztam szuz lanyt 20F. van ra csopp esely hogy megerzi mivel ha szuz vagy akkor meg kisebb a nyilas(ugyebar ott a szuzhartyad) de ha elegge fel vagy izgulva es jol kitagulsz es a pasid se volt tul sok csajjal akkor lehet nem veszi eszre :)

en mar ujjaztam szuz lanyt 20F. van ra csopp esely hogy megerzi mivel ha szuz vagy akkor meg kisebb a nyilas(ugyebar ott a szuzhartyad) de ha elegge fel vagy izgulva es jol kitagulsz es a pasid se volt tul sok csajjal akkor lehet nem veszi eszre :)
Nyugodtan mondd el neki hogy szûz vagy még és légy büszke rá!Az égvilágon semmi gond nincs ezzel...
jah mostmár értem..sztem mondd el neki mert tényleg lehet érezni és még lelkiismeret furdalásod is lesz emiatt:S ha tényleg szeret akkor nem hagy el hanem örülni fog neki h Neked õ az elsõ!!
A kérdező hozzászólása: Mondták neki, hogy nem vagyok szûz már.És mivel akkoriban még nem érdekelt, nem tagadtam le, amikor megkérdezte.Egyébként meg az vagyok még. Nem is szoktam hazudni neki semmit, csak ezt az egy dolgot nem tudja. :S
elõzõ vok: és ha szeret akkor ezért nem fog kidobni talán még azért se dobna ki ha ugymond lebuknál elõtte de ha soxor hazudsz neki akkor elõbb utóbb teljesen elveszíti a bizalmát benned!!!
bocsi egy kérdés csak nem értem... azt mondtad neki h nem vagy szûz egyébként meg az vagy?
A kérdező hozzászólása: csak félek hogy ez miatt szakitana velem.mert én tényleg nem akartam semmit tõle régebben, nem is érdekelt, csak amikor mondta hogy hallotta hogy már voltam pasival, akkor nem tagadtam le.
lehet érezni ha még megvan a szûzhártya...csak egy tanács: legjobb az õszinteség!!
elso valaszolo vok, nem lenne ciki sot ez lenne a legjobb megoldas!!! csak orulne neki mert a pasik szeretik a szuz lanyokat igy sokkal ertekesebb leszel a parodnak.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) hát õ még egy csajjal volt, neki vette el a szüzességét de vele kb 6-7szer volt együtt.Igen a bizalom..:( amikor megismerkedtünk akkor még else tudtam volna képzelni, és sztem õ se velem, barátok voltunk, és aztán kezdünk többet érezni egymás iránt.Ciki lenne elmondani neki hogy mégse vagyok?
Ha viszont a barátod nem hiszi el, hogy még szüz vagy, akkor ott nagy bajok vannak a bizalommal, jól gondold meg, hogy akarod-e ilyen alapon folytatni - bizalom nélkül nincs sok jövötök együtt.
es nagyon jo otlet hogy elosszor ujjal csinalja es csak utanna szexeljetek mert igy jobbna beindulsz es benedvesedsz es igy meg lehet nem is fog fajni es meguszhatod a verzest is :)
A kérdező hozzászólása: hát kiderült hogy nem nagyon szeret szûz lánnyal együtt lenni az ágyban , mert elég macerás.Nem merem neki elmondani:(

Mi történik az első nőgyógyászati vizsgálaton ha valaki még szűz és problémamentes?

pl csak rutinvizsgálat vagy gyógyszerfeliratás megfelel? korban

Legjobb válasz: Nem voltam ilyen helyzetben. Véleményem szerint az orvos mindenképpen megvizsgálja, kitapogatja a szervek helyzetét, hogy tudja, minden rendben, csak úgy nem hiszem, hogy felírna gyógyszert. Ettõl nem kell tartani, sok szüzet vizsgáltak már meg, és nem lett semmi baj, nem szakad át a szûzhártya, ha erre gondolsz (annyira nem hártyavékony), nagyon óvatosak, viszont elõtte javasolt szólni, hogy még nem volt nemi kapcsolat, így még óvatosabb az orvos.

Nem voltam ilyen helyzetben. Véleményem szerint az orvos mindenképpen megvizsgálja, kitapogatja a szervek helyzetét, hogy tudja, minden rendben, csak úgy nem hiszem, hogy felírna gyógyszert. Ettõl nem kell tartani, sok szüzet vizsgáltak már meg, és nem lett semmi baj, nem szakad át a szûzhártya, ha erre gondolsz (annyira nem hártyavékony), nagyon óvatosak, viszont elõtte javasolt szólni, hogy még nem volt nemi kapcsolat, így még óvatosabb az orvos.
Nekem míg szûz voltam, csak ultrahangot csinált.
Hallottam olyat, hogy ebben az esetben végbélen keresztül vizsgálnak, de szerintem azt nem vagy köteles hagyni, biztos meg tud normális úton is vizsgálni úgy, hogy ne okozzon sérülést. De ha panaszmentes vagy, lehet, hogy nem is vizsgál, csak kérdezget.

Szerintetek az ciki vagyis gáz, ha 19 évesen még szűz vagyok? Gáz lesz ha szüzen megyek majd az egyetemre?

Csinosnak tartanak, de nekem valahogy nem megy az ismerkedés. Számtalanszor lett volna esélyem valakivel megtenni, de én nem akartam. Olyannal szeretném, akivel együtt vagyok.

Legjobb válasz: Ezt most felejtsd el, h gáz inkább csoda, h még akad ilyen felfogású nõ aki nem fekszik össze fûvel fával. Részemrõl egy like

Ezt most felejtsd el, h gáz inkább csoda, h még akad ilyen felfogású nõ aki nem fekszik össze fûvel fával. Részemrõl egy like
Szerintem egyáltalán nem ciki.
nem gáz ha majd 87 évesen mondod ugyanezt, akkor lehet kicsit fura, de akkor sem elítélendõ
én is 19 éves vagyok fiú és én is szûz. De már nem érdekel egyáltalán a dolog. eljutottam 1 olyan állapotba, ahol már megbékéltem vele és nem érdekel mások gondolkodása ezzel kapcsolatban. totál leszarom már.
Sokszázmillió ilyen kérdés volt már. Keress rá... Van egy réteg akiknél ciki. Meg van a másik akiknél nem. Erre nem lehet általánosat mondani... 19 éves korban még azért nem olyan ritka dolog... De azért ne feküdj le valakivel, csak hogy elveszítsd... Egyetemen bõven lesz rá alkalom :D 21F
Ha nincs a homlokodra tetoválva akkor nem (utolsó infóim szerint még nem varrják a homlokodra!). Amúgy szerintem az nem túl nagy elismerés, hogy számtalanszor megdugtak volna, inkább akkor lenne az, ha kapcsolatot akarnának Veled.
hõõõõõõ h beszélhedsz így ilyen lightosan B)
Én is "így" kezdtem az egyetemet, majd másodévesen megismerkedtem a mostani férjemmel és együtt veszítettük el a szüzességünket. Részemrõl nagyon örülök, hogy így történt.
(24/N voltam)
A helyedben fel nem tennék ilyen kérdést mivel ez a te dolgod ettõl nem fogsz megbukni a ZH-n vagy vizsgán :D Szóval nem az amerikai pitébõl kell kiindulni. Ha zavar tegyél ellene! :) 23/F
én csak tanítani járok egyetemre, de szerintem az elsõ-másodéves lányok nagy része szûz. nem tudom persze, mibõl gondolom ezt, - de cikinek semmiképpen sem ciki. jobb, ha a szüzesség elveszítése az erotikával való ismerkedés kezdete, - hát nem egy buszjegy, hogy az az érdekes, hogy ki van-e lyukasztva! no para!
én is az vagyok 22 éves nõ létemre :D
19 cöh...égõ csak azok mondják h nem égõ akik még hozzád hasonló korban még mindig nem veszitették el.eléggé égõ duma majd az igazi szerelem stb...kiválló kifogás annak fedésére h igazándiból nincs is kivel mert undorodik mindneki tõled. Akárhogyis ez az igazság akinek van rá lehetõsége nem is gondolkozik rajta:)
nb csak így továbbb VIGYÁZZÁ AZ ERÉNYEDRE!!!!!!
Én is így vagyok vele 17 évesen. Szerintem inkább ez érték.
Légy büszke rá!! Nem feltétlenül arra, h még nem voltál fiúval, hanem arra, h így vélekedsz errõl a kérdésrõl!Várd ki a megfelelõ pillanatot!:)
nem ciki! elõször is nincs a homlokodra írva. de ha úgy lenne akkor is inkább legyél szûz mintsem ordas ri*banc!
Én is úgy mentem egyetemre, na és?:D Legalább volt egy nagyon jó indokom, mikor gólyatáborban a részeg csoporttársam rám mászott, hogy miért nem fogok lefeküdni vele:D egybõl kijózanodott...:D Nekem eddig nem volt komoly kapcsolatom, most lett egy, vele fog megtörténni a dolog. Viszont veled sokkal inkább az a baj, hogy nem nyitsz mások felé, ez az amin változtatnod kellene, és nem az, hogy szûz vagy-e v sem.
én is szûz voltam, mikor kezdtem a fõsulit majd a gólyatáborban megismertem egy srácot, aki ma már a võlegényem, és vele veszítettem el, és nagyon örültem, hogy nem hamarabb, és hogy vártam, nehogy már azokkal a szánalmas emberekkel foglalkozz akik szerint ciki a szüzesség, hidd el nekem sokkal cikibb 17 alatt kefélni, és az hogy hazudnak maguknak, hogy szerelembõl éretten veszítették el 22L
Baromira mindegy... 30-40 évesen már azt mondanám h az, de sokan kerülnek szûzen az egyetemre is, és akkor mi van? Sztem maradj inkább az elveidnél és majd ha lesz megfelelõ párod hozzá akkor veszítsd el vele. Egyrészt, normális ember nem fogja rajtad számon kérni. csak azért meg ne dugasd meg magad mert valaki azt mondja h szerinte gáz. Most ez olyan hogy te magában eszed a töltött káposztát, én meg tejföllel...most ha azt mondom neked h fúj ez de gáz, attól te ugyanúgy tejföl nélkül fogod szeretni :D Plusz a leendõ pasidnak édes mindegy lesz h mi volt elõtte meg mi nem....lényeg h nem lesz gáz.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nincs megszabva, hogy pl 16 évesen már el kéne veszítened a szüzességedet (az a baj, hogy ma már rengetegen 16 év alatt elvesztik, sõt ezt még menõnek is tartsák. Ha nem prostik a barátnõid, akkor nincs ebben semmi különös.
miért is kéne azt mindenkinek tudnia? tõlem senki nem kérdezett ilyet az egyetemen, én se másoktól, hogy ki a szûz...egyetemre értelmes emberek járnak. legalábbis, az én idõmben. meg nálunk a gimiben se volt ez téma.

Hogyan vizsgál meg a nőgyógyász ha szűz vagyok, és hogyan ha nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Ha szûz vagy, akkor nem nyúl fel a hüvelyedbe, csak ha nagyon muszáj!

Ha szûz vagy, akkor nem nyúl fel a hüvelyedbe, csak ha nagyon muszáj!

Hogy vizsgál meg a nőgyógyász, ha szűz vagyok, és nem is akarom elveszíteni? (csak rutinvizsgálat lenne egyébként minden oké)

Legjobb válasz: Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.

Szüzen is megvizsgálhat hüvelyen keresztül csak sokkal óvatosabban csinálja, mint egy nem szûznek. Amúgy a szüzességedet nem fogod elveszíteni, attól, ha felnyúl a hüvelyedbe a doki (azt csak hüvelyi közösülés során veszted el). Ezt 22 évesen már tudhatnád. Rákszûrést is érdemes lenne csináltatnod. És amúgy teljesen mindegy, hogy nõ v férfi a doki. A lényeg, hogy te megbízz benne és a szakmai tudásával megelégedj. Régen jóformán csak férfi nõgyógyászok voltak és ha egy tini odakerült, nem okozott neki komoly lelki traumát a vizsgálat. Megrázóbb, ha nem készítik fel az embert, mi várhat rá.
Szerintem keress egy megbízható nõi orvost, fõként ha elsõ alkalommal mész. Sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elõtte, mint egy idegen férfi elött, feltehetõleg könnyebb megbeszélni a "cikis" dolgokat is vele, hiszen nõbõl van, aki már átélte ezeket valószínûleg.
Puncin keresztül csak akkor ha nagyon muszáj, de a hüvelybemenetedrõl úgy is tud venni kenetet. Ahhoz nem kel felnyúlnia a hüvelyedbe.
Bízd az orvosra. Szûz lányoknál van ún. "szûztükör", ami nagyon vékony, abszolút fájdalommentes. Sajnos nem lesz elég az ultrahang, meg fog vizsgálni rendesen és lehet, hogy rákszûrést is levesz. 22 évesen már amúgy sem árt túl lenni az elsõ vizsgálaton. Nyugi, ezt is meg lehet szokni, ha muszáj, akkor muszáj.
Nem fog megesni. Amúgy maga a szûzhártya ezer dologtól átszakadhat. Semmi jelentõsége, hidd el! Az számít, hogy voltál-e pasival. Miután a szûzhártya valakinél tágul, nem vérzik az elsõ együttlétnél, ezért erre sem lehet apellálni.
A kérdező hozzászólása: utolsó, én is tudom mitõl veszíti el az ember a szüzességét. én inkább arra céloztam, hogy nem szeretném ha a nyúlkálásával elszakítaná a szûzhártyámat. (megeshet véletlenül, nem?) egyébként köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: igazából csak egy papír kéne egy (nem nõgyógyászati) kezeléshez arról hogy minden tekintetben egészséges vagyok. muszáj ahoz terpeszteni? nem elég ultrahang, és aláírja az igazolást hogy rendben vagyok?
A kérdező hozzászólása: 22
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: és ha valakinek aranyere van? lehet kérni hogy inkább ultrahanggal nézze meg?
A szûz lányokat végbélen keresztül vizsgálják meg.
Mindenképpen meg fog vizsgálni manuálisan is, és szerintem (saját tapasztalatok), a nõi doki elsõ alkalommal mindenképpen jobb. Van ott is elég izgalom, gátlásosság, stb, nem mindegy ki elõtt tudsz kicsit lazábban kitárulkozni!

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra

Valljuk meg őszintén, a férfiaknál is van egy kor, amikortól már kínos, ha szűz. De, ez kb. hány éves kor szerintetek?

Decemberben leszek huszonegy, még mindig sz?z vagyok.

Legjobb válasz: 25 De ma már a 18 éveseket is kinevetik, ha szüzek.

25 De ma már a 18 éveseket is kinevetik, ha szüzek.
igen! Pontosan, tagadj, hazudj és tagadj. Te nem vagy szûz. Semmi értelme direkt mondani, max ha bár nem tudom mégis hogy de kiderül. Mert ha elmondod nem fog rád kedvesebben nézni, hogy jaaaj de aranyos még szûz, vagy jobban szeretni VAGY AKÁRMI. Ergo alapból mi a francnak elmondani. Egyébként is tök jó érzés lesz ha majd lefekszel egy csajjal és "igeeen úgy feküdtem le vele hogy azt hitte nem vagyok szûz yeaa, volt egy normál szexuális kapcsolatom". De aztán se kell feltétlen elmondani, meg már úgyse lenne aktuális ^^
Hát ha csak nem az az eltökélt szándéka a pasinak, hogy esküvõ elõtt nincs szex, akkor a 25-30 Inkább utóbbi felé már eléggé gáz a dolog... De akkor sem feltétlenül a kinézet a hibás, többnyire a hozzáállás...
csajok lenézik a szûzet mert egyértelmû hogy rossz pali ha még az, szal tagadd le, tereld el a témát hazudj pl te mit gondolnl egy 25 éves SZÉP nõrõl aki szûz? Azt hogy aszexuális, szal nem igen kéne nem?? :P f19 (szûz)
Ez még nem gáz szerintem. 25 körül már igen, 30 felett pedig már esélytelen kategória. Bár akadnak kivételek, de ehhez megfelelõ bolygóállások kellenek. :)
Pár éve még azt mondtam volna, hogy 25 mondjuk, ma pedig olvasgatva ezt az oldalt azt mondom, hogy 13.
10
Nincs ilyen életkor.

Hány éves kortól "fura", ha valaki még szűz?

Legjobb válasz: ezt a kérdést szinte mindig itt látom, ha erre tévedek..:D és mindig leírom, hogy "ugyan kit érdekel?" ha valaki szûz mondjuk 20 fölött is szûz, annak megvan az oka.. mégpedig általában az, hogy nehezen talál párt.. ennek lehetnek külsõ vagy belsõ okai, az most mindegy "mindenki maga dönti el, hogy mikor akarja elveszíteni".. az igaz.. de hogy ténylegesen mikor veszti el, ez másoktól függ:D "fura".. nem merted azt írni, hogy "gáz":D pedig ha valami, akkor az a gáz, hogy emberek ekkora hangsúlyt helyeznek arra, hogy valaki esetleg 20 fölött még szûz... legyen 35 éves szûz! engem nem érdekel!:D maximum érdekelne, hogy hol szúrja el állandóan a kapcsolatait... a szüzesség a legkevesebb, inkább egy normális kapcsolat kellene.. a 18 éves marhák meg mennek prostizni, hogy elveszítsék a szüzességüket.. jobb lesz ettõl? juhú, az elsõ szexuális élményed egy herpeszes lotyótól van, aki még el is kért tõled egy SzentIstvánt.. jobb ember lettél? nem! rosszabb? hát ha a herpeszt belevesszük...

ezt a kérdést szinte mindig itt látom, ha erre tévedek..:D és mindig leírom, hogy "ugyan kit érdekel?" ha valaki szûz mondjuk 20 fölött is szûz, annak megvan az oka.. mégpedig általában az, hogy nehezen talál párt.. ennek lehetnek külsõ vagy belsõ okai, az most mindegy "mindenki maga dönti el, hogy mikor akarja elveszíteni".. az igaz.. de hogy ténylegesen mikor veszti el, ez másoktól függ:D "fura".. nem merted azt írni, hogy "gáz":D pedig ha valami, akkor az a gáz, hogy emberek ekkora hangsúlyt helyeznek arra, hogy valaki esetleg 20 fölött még szûz... legyen 35 éves szûz! engem nem érdekel!:D maximum érdekelne, hogy hol szúrja el állandóan a kapcsolatait... a szüzesség a legkevesebb, inkább egy normális kapcsolat kellene.. a 18 éves marhák meg mennek prostizni, hogy elveszítsék a szüzességüket.. jobb lesz ettõl? juhú, az elsõ szexuális élményed egy herpeszes lotyótól van, aki még el is kért tõled egy SzentIstvánt.. jobb ember lettél? nem! rosszabb? hát ha a herpeszt belevesszük...
Olyan 22 felett szerintem ildomos elveszíteni, de mindenki magának érzi, hogy mikor jött el az ideje.
Abszolút magánügy nincs rajtad cetli emiatt kár görcsölni. Szerintem am a kutyát nem érdekli.
jó végülis nem is a betegségeken van a hangsúly.. ha valaki szûz, annak az oka a kapcsolat hiánya, vagy rossz mûködése és azzal, ha prostizik, akkor sem lesz elõrébb.. mert a problémát nem oldja meg.. vagyis csak gyakorlatilag nem lesz szûz, de ha pl megkérdezik, hogy "hány barátnõdet dugtad meg eddig?" akkor ugyanúgy szûz marad:D
7: tejóég....
Harmadik vagyok, meghatározom neked: 17-18 fölött kb. #4: Kissé elferdítve látod a dolgokat. Nem minden prosti igénytelen, herpeszes meg nem tudom milyen. Egy egyéjszakás kapcsolatra szórakozóhelyen összekukázott lány/nõ is lehet ugyanolyan nemibeteg vagy igénytelen, sõt.
A kérdező hozzászólása: ha téged nem érdekel, az tök jó, de nem erre voltam kíváncsi, csak kb korra.:D olyanoktól, akik betudják határozni.
A kérdező hozzászólása: azért nem írtam gáznak, mert nem gáznak tartom, hanem furának.ha mondjuk valaki még 30év körül is az..hát sztem az nem normális, ott van valamiféle baj. kíváncsi voltam, kihogyan látja. ezért érdekelt, hogy kb hány évesket mondanak.
Gimibõl való elballagás után már mindenképpen.
Nem tudom, de több "fura" szûz van a környezetedben, mint gondolnád.
Szerintem 18-20 de ha késõn erõ típus akkor max 22-23 de nem korhoz kötött . Meg kell találni azt az embert akivel szívesen teremt szexuális kapcsolatot. Azért olyan 24 fölött felkap

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!