Találatok a következő kifejezésre: Ha szárítás másnap (2 db)

Ha szárítás utáni másnap vasalom a hajam, akkor az tartósabb és egyenesebb lesz/marad?

Legjobb válasz: Nekem nem maradtd tartós úgy sem, de szerintem ez attól is függ, hogy milyen a haj minõsége (pl. vastagabb szálú-e). Az enyém nagyon vékonyszálú és szerintem ezért nem maradt tartósan egyenes. :( De az egyik barátnõmnek olyan jó minõségû haja van, hogy vagy két napig is egyenes maradt a haja!

Nekem nem maradtd tartós úgy sem, de szerintem ez attól is függ, hogy milyen a haj minõsége (pl. vastagabb szálú-e). Az enyém nagyon vékonyszálú és szerintem ezért nem maradt tartósan egyenes. :( De az egyik barátnõmnek olyan jó minõségû haja van, hogy vagy két napig is egyenes maradt a haja!
Szerintem igen, mert ha én este vasalom másnap reggelre ugyanolyan hullmámos lesz, mert elalszom a hajam :(
hát, az én hajamnak az a jobb, ha este is kivasalom hajmosás után, mert elalszom a hajam, és reggel sokkal rosszabb/nehezebb kivasalni, mintha este már megtetten volna.

Másnak is van az úgy, hogy mosás, szárítás után még oké a haja, de másnapra már úgy néz ki mintha meglenne csupálva? (a végei úgy állnak mintha rosszul lenne levágva)

Vagy ez csak azért lehet mert rövid, és nem húzza le a súlya?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy azért, mert megtépi a fodrász? Nekem édesanyám tapasztalt ilyet, neki a rossz vágási technika miatt volt ilyen a haja.

Nem lehet, hogy azért, mert megtépi a fodrász? Nekem édesanyám tapasztalt ilyet, neki a rossz vágási technika miatt volt ilyen a haja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!