Találatok a következő kifejezésre: Ha szállást németül akkor (1 db)

Ha szállást foglalok németül akkor az "einzelzimmer" vagy a "doppelzimmer" kell nekem?

ketten mennénk... lényeg h két ágy legyen benn, na de a két ágy egy szobába van vagy külön szobába? hogy van ez ?

Legjobb válasz: ëimzellzimmer egyszemélyre szol. doppelzimmer benne van a nevében;dupla,tehàt köt személyre. hoteltol függ az àgy tipus. az olcsobb szàllàsnàl két egyszemélyes àgy van egy szobàban,a dràgàbbakban francia àgy talàlhato. van amelyik ben fél méter tàvolsàg van a két àgy között(magatoknak este összetolhatjàtok) de ha sikerrel jàrsz akkor egy darab kétszemélyre szolo àgy lesz a szobàban de mondom:ez hoteltol,meg àrtol függ. a lényeg:doppelzimmer kell neked ha nem egyedül mész. jo nyaralàst!¨¨¨¨

ëimzellzimmer egyszemélyre szol. doppelzimmer benne van a nevében;dupla, tehàt köt személyre. hoteltol függ az àgy tipus. az olcsobb szàllàsnàl két egyszemélyes àgy van egy szobàban, a dràgàbbakban francia àgy talàlhato. van amelyik ben fél méter tàvolsàg van a két àgy között(magatoknak este összetolhatjàtok) de ha sikerrel jàrsz akkor egy darab kétszemélyre szolo àgy lesz a szobàban de mondom:ez hoteltol, meg àrtol függ. a lényeg:doppelzimmer kell neked ha nem egyedül mész. jo nyaralàst!¨¨¨¨
doppelzimmer kétszemélyes szoba.
ha két külön ágyat akarsz, akkor "zweibettzimmer"-t keress. "doppelzimmer" az az esetek 99%-ában francia/kétszemélyes ágy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten milyen programok vannak? (bövebben lent)

Mama és papa kirándulni visz enegm és uncsi tesom. Én 14/l uncsim 10/l. A legrosszab esetbe marad az állatkert vagy tropikárium vagy strand. Valaki tud valami jó ötletet adni hova mennyünk?

0

Van még olyan város a világon, ahol annyi impozáns híd található, mint Budapesten?

Budapest tele van impozáns hidakkal: Megyeri híd, Széchenyi lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Rákóczi híd, de talán még a Margit híd is belefér ebbe a kategóriába.

Természetesen nem ismerem az egész világot, de pl. Bécsben nincsenek ilyen látványos hidak, Londonban is csak a Tower Bridge, Párizsra sem igazán jellemző az ilyesmi...

4

Szeretnénk elmenni a Dobsinai jégbarlanghoz. Járt e már ott közületek valaki? Ha igen, kérem segítsen abban, hogy ha egyénileg megyünk bemehetünk e a barlangba, vagy csak csoporttal lehet látogatni a helyet?

6

Hogy oldható meg a dohányzás hosszabb vonatúton?

14 órás vonatút elébe nézek, és dohányos vagyok. Nem voltam még hasonló helyzetben (eddig busszal tettem meg ezt a távolságot, és az ugye 2óránként megáll) tehát a kérdés a következő: rá tudok-e gyújtani majd az út alatt valamikor, vagy vegyek nicorette-t? :D köszi a válaszokat!

4

Liechtensteinklammnál jártam, és a P2-es parkolónál láttam a folyó túlpartján egy nagy sötétzöld vaskaput, amit egy híd kötött össze a parkoló felé eső parttal. A híd innenső végén, katonai útakadályok, szögesdrótok voltak. Mi ez a létesítmény?

Az odafele vezető mellékút közvetlenül a Liechtensteinklamm felé vezető út mellett haladt, abból is tért le, majd a parkolónál jobbra elkanyarodott a hídhoz.

0

Olaszországa szeretnék menni Au-pair tevékenységre, esetleg valakit érdekelne?

Magyar vagy félig magyar(anyuka vagy apuka magyar)családhoz szeretnék kimenni Olaszországba,hogy jobban be tudjak illeszkedni a környezetbe.Ha valaki tud családot,akinek szüksége van tapasztalattal,esetleg ajánlólevéllel rendelkező fiatal lány segítségére,kérem írjon!
ELőre is köszönöm szépen
Ciao tutti!!
:)

0

Melyik utazási irodánál érdemes nyaralást foglalni (ár-érték arány)?

utazási iroda, utazás, nyár

2

Éttermi étkezésre le tudnak venni a szállás alszámláról?

Szép kártyánk vendéglátás alszámlája már üres. Tudom, hogy étkezést a szállás alszámláról úgy lehet fizetni, ha az a szálláshelyen történik, pl. félpanzió. Ha bemegyünk egy étterembe, mely nem szálláshelyként üzemel, le tudnak emelni a szállás alszámláról is? Van ezzel kapcsolatosan valakinek tapasztalata?

0

Velence Toszkána 5 nap alatt? Volt már valaki?

Nem vagyunk túlzottan eleresztve, de jövőre szeretnénk elutazni 5. házassági évfordulónkon Velencébe (Jesoloban szállás), majd onnan Firenzébe, a Toszkán fővárosba. Volt már valaki ilyen túrán? Megosztaná a tapasztolaait velem, illetve ajánlana valamilyen szállást Toszkánában? Miket érdemes megnézni?

1

Biztonságos kuponos oldalon külföldi nyaralást vásárolni?

Annyi rémtörténetet lehet hallani, hogy valami patkányos szállodában helyezik el az embert, vagy elfelejtik hazahozni stb... Érdekelne, hogy volt-e már valaki kuponnal külföldön nyaralni!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!