Találatok a következő kifejezésre: Ha szájon mérem (37 db)

Gondolkozom hogy elkezdek hõmérõzni. Ha szájba mérem az is reális érték lesz?

Legjobb válasz: igen, legtöbben szájban mérik, száj vagy hüvely az ajánlott esetleg végbélben.

igen, legtöbben szájban mérik, száj vagy hüvely az ajánlott esetleg végbélben.
a legelején még senki nem méricskézik igazán csak több hónap sikertelenség után kezd bele az ember praktikákba. Azért a legtöbb nönél nem okoz semmi ilyesmit a mérés mint nálad, én is mérem mégsem stresszelek rajta, mutat amit mutat. Sok nem általános görbe van amiböl mégis baba lesz.
Igen megértem amit mondassz. És igaz, ott ahol valami gond van, persze menni kell a kivizsgálásokra. Én úgy vettem ki a kérdezõ szavaiból, hogy még csak az elején vannak és ilyenkor valóban jobb nem agyonméricskélni magunkat.
Utolsó! azért sajnos ez sem hoz sikert mindenkinek. nekem pl az 5 évböl volt 1, 5 év amikor egyáltalán nem voltam rákattanva, ez 2, 5 év sikertelenség után volt. Besokaltam mindent hagytam a fenébe, azt sem figyletem épp megjön-e vagy sem, mégsem sikerült. Az aki lombik vagy inszemináció kezelés alatt áll annak abban a 2 hétben amig várja hogy siekrült-e csak ekörül jár az agya mégis mennyi ilyen beavatkozás sikerül.... ennyit a görcsölésröl.... Nem egy ismerösöm van akinek évek után sikerült soknak természetes uton, ök is azt mondják ugyanugy rá voltak kattanva abban a hóapban is mégis akkor épp siekrült. nem ezen mulik, nekem ezt pszichológus ismerös és meddöáségi szakember is mondta. Ez biokémia. Ez legfelejbb annál jön be akinél nincs semmmi gond. Nekem sincs nagy bajom de van hgormonális gond, és igazábol meg van az esély spontán is, mégsem akar jönni.
Szia tudom nem ezt kérdeztem, de én azt javaslom, gondold meg kétszer is a hõmérõzést. Én hõmérõztem és amilyen ártatlannak indult, annyira vissza tud csapni az egész. Ha már nem ugyanakkor mértem, vagy elfelejtettem, már tiszta ideg voltam. Amikor meg sikerült rendesen mértem, akkor is voltak néha eltérõ értékek, megint tiszta ideg voltam. Amikor meg jó értékek voltak, akkor sem estem teherbe, megint tiszta ideg voltam. Gyönyörû grafikákat nyomtattam ki, tisztán látszott a peteérésem (mondjuk én kombináltam még PG53 és ovulációs teszttel is), mégsem estem teherbe. Mutogattam a dokinak, õ csak pislogott, hogy én már majdnem nála is többet tudok a peteérésrõl. De mégsem estem teherbe. Viszont ez a sok méricskélés teljesen kikészített, mert én "mindent megteszek" mégsincs eredmény. És végül tudod mikor estem teherbe? Mikor az egészet félredobtam, mikor már tele volt a hõcipõm a "felesleges" méricskélésekkel és a folyamatos kiborulásokkal. Tényleg igaz, hogy fel kell adni és akkor fog összejönni...ezt tanácsolnám Neked is.
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm:) )))
hát ha még félálomban forogsz, nem vagy tudatodnál, és arra riadsz fel hogy megkéne mérni, akkor nyugodtan mért meg attól független hogy már kétszer átfordultál... viszont ha 10 percig ébren forgolódsz, lustálkodsz alvás után, akkor eltérhet az eredmény, ha pl olyan dolgokon agyalsz épp az ágyban, amik stresszelnek, pl. napi tennivalók, stb. ezért a legjobb, ha megméred, amint kinyitod a szemed és magadnál vagy :) egyébként felírni sem árt, én pl be is pötyögtem rögtön a telefonba, mert hajlamos voltam utána visszaaludni és két óra múlva nem emlékeztem hogy megmértem e vagy az csak álom volt :D
igen, ennek kell lenni az elsö mozdulatodnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát sajnos nem dolgozom, de minden reggel keltenek:D Egybõl ez legyen az elsõ, amint kinyitom a szemem? Ha kicsit még forgolódok már nem lesz ugyanaz? Bocsánat a hülyeséget kérdezek, de nem tudom:S
szájban, a nyelv alatt kell és mindig ugyanakkor lehetõleg, még mielõtt kikelnél az ágyból. ha dolgozol, akkor gondolom, úgyis ugyanakkor kelsz.
Én is nyelv alatt mértem, reggelente nekem nem lett volna máshoz "hangulatom". :)
A kérdező hozzászólása: :) Hát.... van egy 3 és fél éves fiunk, és több mint egy éve szeretnénk tesót...:(

Ugyan annyi a testhőmérséklet ha szájban mérem, vagy ha hüvelyben? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy végbélben kell mérni, mert az a legpontosabb. A szájban mérés és eközött több tizedfok is lehet a különbség. Kicsit kellemetlen, de elviselhetõ.

Nekem azt mondta a doki, hogy végbélben kell mérni, mert az a legpontosabb. A szájban mérés és eközött több tizedfok is lehet a különbség. Kicsit kellemetlen, de elviselhetõ.
Én mindig hónaljnál mérem!
Állítólag hónaljban nem jó mérni, mert az nagyon ingadozó, pontatlan. Az hogy végbélben, hüvelyben, vagy szájban méred elvileg mindegy, csak mindig ugyanott kell mérned! Mert az egyes helyek között valóban lehetnek 1-2 tizedes eltérések.

Ha szájban méritek a hőtöket, akkor mennyi az alaphőtök?

Nekem 35.6 fok,nem alacsony ez egy kicsit?Hüvelyben 1fokkal több,36.5fok.

Legjobb válasz: Egy picit alacsony, de mindenkinek teljesen más. Nekem szájban 36,5.

Egy picit alacsony, de mindenkinek teljesen más. Nekem szájban 36, 5.
A kérdező hozzászólása: és te csipogásig méred?Vagy nem digitális a hõmérõd?
nekem nyelv alatt 36, 2-36, 3
Nekem 36, 5 szájban, de én nem digitálissal mérem.
Elsõ vagyok. Nem digitálissal mérem, hanem higanyossal. A digitális sokszor csal.
Nekem ebben a ciklusban 36, 6, de az elõzõ ciklusomban 36, 4 volt. Én sem digitálissal mérem.
Én digitálissal mérem, 36.5 a hõm, és nem csipogásik hanem 5 percig.
Szájba az alaphõm 36, 3. Hüvelyben pedig 36, 5.


Hol jobb mérni a höt hüvelyben vagy szájban, mert nekem a hüvelybe mutatot 37/56 szájba meg 36/57? HA mensi elött ennyi marad lehetek terhes 3-án kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Én 2.-ára nem várom!Pont most olvagattam utána,hogy hogyis van ez!Ebben a hónapban kezdtem el mérni énis a hõmet.Nõgyógyász véleményét olvastam aki azt mondja,hogy a legjobb a szájban,hüvelyben mérni ébredési hõt és a legjobb a digitális hömérõ!Persze én eddig hónajban mértem a régi higanyossal :-(tüneteid vannak?

Én 2.-ára nem várom!Pont most olvagattam utána, hogy hogyis van ez!Ebben a hónapban kezdtem el mérni énis a hõmet.Nõgyógyász véleményét olvastam aki azt mondja, hogy a legjobb a szájban, hüvelyben mérni ébredési hõt és a legjobb a digitális hömérõ!Persze én eddig hónajban mértem a régi higanyossal :-(tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: Hát regelente hányinger meg azt vettem észre, hogy mielött megjönne mindig fáj a mellem most meg nem.De a jobb bimbomnál meg azt vettem észre , hogy kivan fehéredve nemtudom mitöl idáig ilyen enm volt.Nagyon remélem hogy nem fog megjönni.Most izgulhatok még majdnem 1 hétig.neked ven velemi tünet?
drukkolok! :)
Én pé óta érzem a hasamalját, húzó érzés nyilalások a derekam is nyilall, felvagyok puffadva.Nem tudom lehet -e terhestünet de nagyon kiszáradt a bõröm és viszket a cicim:-)hónajban a hõm eddig 36.9 volt ma reggelre 36.7 mértem.Hát 1 hét múlva kiderül, de olyan hoszúnak tûnik:-(szorítok, hogy ne jöjjön meg és, hogy poitívat tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is drukolok a cici viszketés nálam is van.

Izgatóan hat egy férfira, ha szeretkezés közben, amikor a nő elélvez, be kell fognia a nő száját, mert mások is vannak a közelben?

Pl nyitott ablak, az utcán szomszédok :-D

Legjobb válasz: Miert kellene befogni a no szajat? Szerintem az az izgato, ha a parunk jol erzi magat. Nemde? Az en szamat ugyan meg nem fogta be a Kedves es nem is ajanlom neki. Se nyitott ablak se szomszed nem erdekel. - Mellesleg jartam mar en is ugy, hogy akaratlanul vegighallgattam a munkahelyemen valakinek a hosszantarto orgazmusat. A MUNKAHELYEMEN!!!! De nem zavart. Legalabb jo napja volt az illetonek.

Miert kellene befogni a no szajat? Szerintem az az izgato, ha a parunk jol erzi magat. Nemde? Az en szamat ugyan meg nem fogta be a Kedves es nem is ajanlom neki. Se nyitott ablak se szomszed nem erdekel. - Mellesleg jartam mar en is ugy, hogy akaratlanul vegighallgattam a munkahelyemen valakinek a hosszantarto orgazmusat. A MUNKAHELYEMEN!!!! De nem zavart. Legalabb jo napja volt az illetonek.
Engem (lány vagyok) kimondottan izgatna, hogyha a párom egy adott szituációban befogná a szám. :D (Inkább fogja be, minthogy más is hallja a hangom közben.)

Ha hónaljban mérem a hőmet az nem jó? És szájban mérve nyelv alatt kell?

Legjobb válasz: köszönöm a választ én most akarom elkezdeni a hõmérõzést mert látom rengetegen használjátok még soha nem próbáltam ezzel meghatározni a peteérésemet

A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ én most akarom elkezdeni a hõmérõzést mert látom rengetegen használjátok még soha nem próbáltam ezzel meghatározni a peteérésemet
Én mindig a hónaljamban mérem, szerintem az a lényeg, h mindig egy helyen mérd.
Azt mondják, hogy legpontosabb a hüvelyben mérve vagy a szájban nyelv alatt. Én nyelv alatt mérem, és nekem nagyon bevált.
nekem is ez az elsõ hónapom. Én hüvelyben mérem

Ha szájban, vagy hüvelyben mérem a hőmet, akkor nem kell két tizedet levonni?

Csak azért kérdem, mert lassan 4 hónpja mérem magam, minden reggel a hónom alján is, és a számban is, néha hüvelyben, de nekem menses napján is mindig 36,8-37 a h?m pl a számban, de ha a hónomaljban mérem, akkor 36,2-36-4 között van. Akkor most melyik a helyes, mert ha vége a PÉ-nek, utána már elég magas szokott lenni, a hónomaljában 36,8 a számban, hüvelyben pedig 37,6-37,8 Szerintetek?

Legjobb válasz: Vagy a szádban vagy a hülyevedben mérd. Ez a kettõ a legpontosabb. De mindig egy helyen.

Vagy a szádban vagy a hülyevedben mérd. Ez a kettõ a legpontosabb. De mindig egy helyen.

Ha szájon át mérem a reggeli hőt lekell belőle vonni 0, 5?

Legjobb válasz: Nem, hisz mindig ugyanott méred, csakis az a lényeg, hogy a kapott adatoknál mekkora a különbség. Sok sikert!

Nem, hisz mindig ugyanott méred, csakis az a lényeg, hogy a kapott adatoknál mekkora a különbség. Sok sikert!
Ha mindig ugyanott méred, akkor nem.

Azt hallottam a mézről, hogy ha szájra kenjük, akkor 10 perc után le kell szedni, mert utána már szárító hatása van, ha ez igaz, akkor mi a helyzet a tojásos-mézes hajpakolással, azt sem lehet órákig a hajon hagyni?

Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi, mert én nehezen hiszem el, hogy a méz szárítani is tud, de rengeteg helyen olvastam, de persze ezeket mind a szájápolásnál. Én most els?sorban a tojásos-mézes hajpakolás után érdekl?dnék, hogy esetleg száríthatja e a hajat. Köszönöm!

Legjobb válasz: az a tapasztalatom, hogy ha sokáig fenn hagyom a számon, akkor sem lesz semmi baj, más kérdés, hogy addigra nem folyik-e le.

az a tapasztalatom, hogy ha sokáig fenn hagyom a számon, akkor sem lesz semmi baj, más kérdés, hogy addigra nem folyik-e le.
A mézzel óvatosan. nagyon tömény, nem szárít hanem mar. Szóval higítsd oliva olajjal, tojással.
Az írtam "az emberek nagy részének". Nyilván a többieknek nem nagy újdonság, hogy térdig érõ platformbakancs van rajtam, de azért az utca embere elég hülyén néz rá...
bocsó mellément

Talaltam egy olyan oldalt ahol lehet venni olyan cumit ami lazmero. Jó ez, mik a tapasztalatok? Mi a különbség, ha honalj alatt merik vagy ha szajban?

Fel aron tudnek venni 1000 forint alatt de mielott megveszem jol lenne tudni hogy milyen.(Kulfoldon vennem).

Legjobb válasz: Én azt tapasztaltam, hogy nagyon pontatlan. De sajnos digitálisban is nehéz megbízhatót találni. Így még mindig a hagyományos a legjobb, csak babánál nehezebben használható.

Én azt tapasztaltam, hogy nagyon pontatlan. De sajnos digitálisban is nehéz megbízhatót találni. Így még mindig a hagyományos a legjobb, csak babánál nehezebben használható.
Nekem a védõnõ és a dokinéni is azt mondta hogy a legpontosabb és legmegbízhatóbb a digitális végbélben használható hõmérõ. Én is sokáig vaciláltam a cumis hõmérõn de végül egy 960 Ft-os Diras márkájú flexibilis digitális végbélhõmérõt vettem és meg vagyok vele elégedve. A babóm csak mosolyog ha lázat mérünk, szóval egyáltalán nem fájdalmas neki. Pedig én ettõl féltem. Én azt tanácsolom hogy ne vedd meg a cumis hõmérõt, bár konkrét tapasztalatom a cumisról nincsen. Ez csak egy vélemény, reméljük ír majd olyan is aki cumisat használ. Üdv. Fél éves kislány anyukája
Nekem cumis van, én szeretem. Pár másodperc alatt megvan az eredmény. Mivel az én srácom nagy cumis, ezért nem okoz gondot azzal mérni. A biztonság kedvéért azért van itthon flexibilis végbéllázmérõ is, de még nem kellett használnom.
Nekünk cumis van. Igaz még csak párszor mértem vele és nem volt mivel összehasonlítani. Szeretem, bár nem tudom mi van olyankor ha meg kell mérni a lázat és éppen nem fogadja el a cumit.
Nekünk sima digi van, de ha alszik nem használhatom és amúgy kész cirkusz 1 10 hónapost rávenni, hogy hagyja, hogy a hátsó felében kotorjak.Most szeretnék homloklázmérõt venni, sztem ez egyszerûbben használható.Elõtte néztem a cumisat is, de azt olvastam az 3 percig mér és esély nincs rá, hogy Õ addig cumizzon egyfolytában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!