Találatok a következő kifejezésre: Ha spyware van a gépemen, (2 db)

Ha spyware terminator van a gépemen, akkor az avast fölösleges?

Én ugy tudtam, hogy az egyik kémprogram figyel?, a másik virusirtó, de egy korábbi válaszból arra következtetek, hogy a spyw. mindkett?t tudja. Mi az igazság?

Legjobb válasz: Mind a kettõt figyeli, de nem megbízható! És a kettõ elégg lassítja a gépet! Fõleg az Avast. Én inkább a McAfee-t tettem föl helyette. Akkor használd ha van tört verziód! Nekem ez bevált. Spyware helyett pedig jó lehet a Spyboot is, ennek van rezidens figyelõje. Nekem észrevehetõen gyorsabb lett a csere után a rendszer! Sok sikert.

Mind a kettõt figyeli, de nem megbízható! És a kettõ elégg lassítja a gépet! Fõleg az Avast. Én inkább a McAfee-t tettem föl helyette. Akkor használd ha van tört verziód! Nekem ez bevált. Spyware helyett pedig jó lehet a Spyboot is, ennek van rezidens figyelõje. Nekem észrevehetõen gyorsabb lett a csere után a rendszer! Sok sikert.
a spyware terminator nem vírusírtó, hanem kémprogram írtó, mint ahogy a neve is elárulja. (viszont több alverziója is van, amik kicsit mást is tudnak, nem tudom neked pontosan melyik van meg). az avast pedig nem kémprogramírtó, hanem vírusírtó. van az avastnak is hálózatfigyelõ szolgáltatása, de nem ez a fõ funkciója. az, hogy a gépet lassítja-e, sok mindentõl függ, nem feltétlenül a típustól. jómagam kész vagyok feláldozni némi kis sebességet a biztonságért. én azt ajánlanám, legyen spyware és vírusírtód is, de mindig legyen frissítve. nekem speciel pont avast, és spw terminátor dolgozik együtt a gépemen, és a tapasztalat azt mondatja, hogy bevált. majdnem 1 év alatt csak 1 kémprogi és 2 vírus jött be, de egybõl lekapcsolták. személy szerint én nem szeretem az olyan dolgokat, amik papíron mindent tudnak, mert azok semmit sem tudnak igazán (lásd 4 évszakos gumik) azt tanácsolom, használd azt, ami neked bejön. ha mástól kérsz tanácsot, mindenki azt fogja javasolni, ami neki bevált, de különbözõek vagyunk...
amugy a spyware felajánla az elsõ inditásnál, hogy mire szeretnéd használni jelöld be mind ketõtt, hogy virus és kém program írtás és letöltinek a saját virus írtód... kb. ennyi itt Üdv.: Vista
en a masodika valasz irojaval ertek 1-et!a macaffe meg csak ellenorzni az oldalakat hogy van-e rajta virus vagy kemprogram(aware)!a mcaffe nem csinal semmit!;)
bocs spyware-t akartam irni!
A helyzet az, hogy az egész megközelítés rossz. Ugyanis inkább arra kell törekedni, hogy elkerüld azokat a webhelyeket amik fertõzöttek, direkt arra specializált lapok vannak, hogy települjenek fel férgek a lapodra pl ilyen lehet a http://www.ghisler.com cím elgépelése, úgy emlékszem ha r helyett véletlen t-t ütsz le... onnantól fáklyás menet! Egyébként én ajánlom az Avastot és a Spyware Terminator kettõst de ez egy jó 60%-os védelmet jelent, ennél többe ne is áltassa magát senki! +ba javaslom a Firefox használatát ABP-vel és No Scriptel, így már valamelyest meglehet úszni, de ha nem frissíted a windows-t nem frissíted a drivereket akkor is be tud jutni valami!

Ha van fent ESET és spyware akkor be tudnak törni a gépembe? Pár kérdésem még van. Lent.

Ha betörtek én észre veszem? Hogyan tehetik ez meg? A keylogert felismeri a vírusirtó? Hogyan védhetem be teljesen a gépemet?

Legjobb válasz: Ha ez az ESET valódi licenszkódos (megvetted vagy újságkóddal használod), akkor különösen az 5.0 egészen kiváló, én 2 hónapja váltottam a 4-rõl. Jól konfigurálva, erõsre beállított tûzfallal nem juthat be semmi. Még akkor sem, ha mobilneted van. http://www.eset.hu/otthoni/ess

Ha ez az ESET valódi licenszkódos (megvetted vagy újságkóddal használod), akkor különösen az 5.0 egészen kiváló, én 2 hónapja váltottam a 4-rõl. Jól konfigurálva, erõsre beállított tûzfallal nem juthat be semmi. Még akkor sem, ha mobilneted van. http://www.eset.hu/otthoni/ess
Ha valahonnan a netrõl szerezted a felhasználói nevet és a jelszót, akkor HAMIS és semmit nem véd. A kínai "Nod123", a Nod4 és hasonlók nagyon veszélyesek, az a trójai stb. nem jut be a gépre, amelyik nem akar.
Valódi kódos ESET Smart Security mellé nem kell más. Nem is tûri meg maga mellett.
A kérdező hozzászólása: A netrõl van és emailben kaptam a kódot, és úgy töltöttem le. És 30 napra kaptam meg. Ez így jó? És miért írja ki azt hogy gyorsítótár mérgezés ? Oké, akkor ha így jó, akkor nem használok mást.
A kérdező hozzászólása: Ja és ICMP-alapú elárasztásos támadásom volt az este.
Valami komoly gond volt tegnap este a nettel, után a Java Free jelezte, hogy cseréljem le a régebbi a 6.29-re. De az ESET6 védte a gépet, inkább blokkolta a netet, de nem engedte át a kártevõt. Vedd fel a kapcsolatot a Sicontacttal: https://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat
*ESET5


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!