Találatok a következő kifejezésre: Ha sperma a kezemen nem is (2 db)

Ha sperma van a kezemen (nem is kevés) és utána simogatom, dörzsölgetem a puncimat, de a hüvelyembe konkrétan nem nyúlok fel, akkor is terhes lehetek?

Ez épp már majdnem a p.éréses napokban van.

Legjobb válasz: lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan,de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.

lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan, de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.
Igen lehetsz.A spermák arról híresek, hogy van egy farkincájuk, amivel remekül tudnak úszni.Ideális esetben a punci nedves, nem is kicsit.Nah most a kezedrõl ebbe a nedvbe kerülve ügyesen beevickélhetnek a petéhez.Tehát van esélye, de ne nem annyi mintha védekezés nélkül szexelnél.Petting után is moss kezet!

A barátnőmmel Óvszerrel sexeltünk és én bele élveztem. A hüvelyébe (nem jött sok spermám épp h jött csak) és rendesen kihuztam és utána biztonság kedvéért meg is töröltem a kezem ha netán rá ment volna de nem ment. és utána megujjaztam és lesz e baj?

de nem sokideig mer én attol paráztam h meg is töröltem a kezem netán ráment volna a sperma (de nem sok sperma jött belölem nem tom miért) és ugy huztam le h ne érjek hozzá a kezemmel

Legjobb válasz: Nagyon szép tõletek, hogy bevettétek harmadiknak Óvszert, jól érezte magát legalább õ is? A barátnõd nem volt féltékeny Óvszerre?

Nagyon szép tõletek, hogy bevettétek harmadiknak Óvszert, jól érezte magát legalább õ is? A barátnõd nem volt féltékeny Óvszerre?
A kérdező hozzászólása: kB . 5 perc után keztem le neki csinálni
10-es te vagy az idióta!! Összefüggéslátás látom nulla. A gumiról nem a szex miatt kérdeztünk hanem a sperma miatt te nagyon okos!!! Ami ugye gumiban nem kerülhet a kezére ha meg nem került a kezére akkor mi a f*szért kéne aggódni a terhesség miatt?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi ! de nem ért a kezemhez csak én aszthiszem de már rájöttem a , hogy lehuztam a óvszert csak a a sikositót érztem "spermának"
Nem a szex miatt aggódik, hanem mert utána megujjazta a lányt...idióták. Ne aggódj, nem valószínû hogy ennyitõl terhes lehetne igaz nincs kizárva, legközelebb inkább moss kezet, én sem engedem a barátomat ilyen szituációba hozzámérni ameddig kezet nem mos, de ne idegeskedj nagyon kicsi az esély!
Annyi eszed meg még talán neked is volt hogy ne forditsd fejre, hogy a kezedre folyjon a tartalma!! Ha nem folyt ki akkor húzzál inkább leckét írni és ne fárassz minket
G.cis lett a kezed? Megmostad utana? Vagy g.cis kezzel ujjaztad meg?
Ha óvszerbe csináltátok akkor mi a fenét aggódsz?? Akinek nincs esze ne szexeljen!!
Most ird le erthetoen, amit kerdezni akarsz.Lassan, ertheto megfogalmazasban.
Már minket sem tanítottak rendesen fogalmazni a suliban. Képzelem mi mehet manapság... :) )))))
Celszerubb megmosni a kezed utana, hogy ne kelljen aggodni.
A kérdező hozzászólása: lécci tudnátok rendes választ adni .köszi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!