Találatok a következő kifejezésre: Ha sperma a kezemen nem (11 db)

Ha sperma van a kezemen (nem is kevés) és utána simogatom, dörzsölgetem a puncimat, de a hüvelyembe konkrétan nem nyúlok fel, akkor is terhes lehetek?

Ez épp már majdnem a p.éréses napokban van.

Legjobb válasz: lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan,de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.

lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan, de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.
Igen lehetsz.A spermák arról híresek, hogy van egy farkincájuk, amivel remekül tudnak úszni.Ideális esetben a punci nedves, nem is kicsit.Nah most a kezedrõl ebbe a nedvbe kerülve ügyesen beevickélhetnek a petéhez.Tehát van esélye, de ne nem annyi mintha védekezés nélkül szexelnél.Petting után is moss kezet!

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz
Csak eszrevetted volna ha spermas a kicsi kacsod nem?Ne haragudj de ez tenyleg eleg hulye kerdes.
hokigyuri kézenfogva megtermékenyített a tudtán kívül. gratulálok a gyerekhez!
TI VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SÉTÁLTATOK?!?!
Õrület! Ilyen kérdést!
1. miért lenne spermás a keze? 2. szerinted a spermák ennyi ideig életképesen ficánkolnak szabad levegõn a tenyereden és utána maguktól felmásznak a méhedig? 3. miért nem mosol kezet, ha hazaérsz? 4. ez egy kamu kérdés? amúgy válaszolva: természetesen nem (facepalm)
Retkes kézzel nyúlsz fel akkor max hüvelygombád lehet.
OMG! Mindig moss kezet fõleg, ha magadhoz nyúlsz, jobb esetben a gyerek se g*cis kézzel fogdosta a kezedet, de akkor se lehetnél terhes, mert a spermák nem élik túl az "utat". Max valami baktérium kerül rád.
Igen lehetséges
"Lehet hülye kérdés, ..." Nem lehet, hanem biztosan az.
Hány éves vagy ?XDD
Ezt a marhaságot! Lefüstöl az agyam!

Ha kiverem neki, és azt mondja, hogy most (tehát elmegy, de a sperma még nem jött ki), akkor utána még folytassam a kézimunkát, vagy már magátóül kijön a sperma?

Legjobb válasz: Az isten szerelmére, abba ne hagyd!! xD Olyan, mintha mikor téged nyalnak, te már majdnem ottvagy, esetleg már el is indult, erre abbahagyják. Ááááá....a legrosszabb, amit csinálhatsz....

Az isten szerelmére, abba ne hagyd!! xD Olyan, mintha mikor téged nyalnak, te már majdnem ottvagy, esetleg már el is indult, erre abbahagyják. Ááááá....a legrosszabb, amit csinálhatsz....
Szerintem ha ilyeneket kérdezel, akkor inkább még ne verd ki neki...
kicsit szivni kell a végét és a hasára köpni.. Imádni fogja!!
Mondjuk ezt miért is nem tõle kérdezed meg? :D
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, h majd ha eljön az idõ, akkor tudja, mm.... de amint látom, nem nagyon akaróódzanak válaszolni, pedig ez az oldal erre van. hogy kérdezzünk.
Folytasd! Ne hagyd abba. :-D

Tapasztaltabb emberek válaszát várom:Ha előváladékos kézzel ( nem biztos, de lehetséges hogy került a kezemre) megyek wc-re, kerülhet e papír által sperma a hüvelyembe?

Mosdó el?tt megfogtam a nadrágom, a kilincset stb...Kérlek ne nevessetek ki. Tapasztalatlan vagyok,(19éves létemre) és nem hiszem, hogy ett?l terhes lennék, mert eléggé lehetetlen. De elképzelhet? szerintetek? Attól félek, hogy mivel nagyon siettem, mi van, ha valamelyik ujjam is hozzám ért, nem csak a papír?mondjuk ezt nem hiszem. Légyszíves olyanok írjnak, akik segíteni akarnak.

Legjobb válasz: Hány réteges?? xDDD

Hány réteges?? xDDD
A saját elõváladékodtól? Most komolyan? Nem írtad, hogy van barátod xD.
igazuk van a hozzászóloknak, én csak annyit tennék még hozzá: ilyenkor a wchasználat elõtt is moss kezet, hogy biztosra menj :)
Nyugii ettõl nem leszel terhes!Esemény utáni sem kell, sõt baba sem lesz! Amúgy meg a spermiumok a levegõn elhalnak :)
Megnyugodhatsz. A spermium az nem egy baktérium vagy vírus. Kontakt úton nem igen terjed.
Nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 2. igen tudom, hogy túlparázom. nem is értem, hogy nem figyelhettem erre. esemény utánit meg ilyen dolog miatt nem akartam bevenni, mert én sem hiszem, hogy ennyitõl teherbe esnék. csak tudom, hogy abortuszra képtelen lennék, és ezért izgulok még ennyitõl is.
Már leesett , bocs, hajnal van xD.
A kérdező hozzászólása: Nyílván nem a saját elõváladékomtól...
Amúgy kétlem, ennyire ne parázd túl a dolgot. 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. ( azt hiszem mostam elõtte kezet, de nem emlékszem sajnos. és ezért tettem fel a kérdést)

Az jó, ha átlátszó a spermám? Elején folyékony de utána zselésedni kezd (nem mind), ez normális?

Legjobb válasz: Hááát én még nem találkoztam olyannal ami zselésedett volna, és átlátszóval sem. Szerintem jobb lesz, ha felkeresel egy orvost bár lehet, h nincsen semmi bajod!!

Hááát én még nem találkoztam olyannal ami zselésedett volna, és átlátszóval sem. Szerintem jobb lesz, ha felkeresel egy orvost bár lehet, h nincsen semmi bajod!!
sztem normális.ha eddig is ilyen volt, akkor meg tuti nincs bajod!
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen....
én úgy tudom, hogy minél átlátszóbb valakinek a spermája, annál terméketlenebb az illetõ.
Ez tényleg igaz! NEM terméketlenebb mert fiú és még jó hogy terméketlen. Inkább nemzõképtelen :S
Nagy szerencsétlennek kell hozzá lenni.
De komolyan az ilyen kerdeseket komolyan gondoljatok ?
Szoval nektek is tegnap volt az elso petting :D
Hát szigorúan véve a matematikai lehetõség ott van, de még egy teljes sperma feltöltés is csak maximum 30%-os siker aránnyal ejt teherbe egy nõt két teljesen egészséges felnõtt között. Általánosan pedig csak olyan 16% siker aránnyal (de az a % már öregebb embereket is beleért).
Igen, az ujjadon a spermakenet több ezer spermiumból áll, s ha a kenet közvetlen a hüvelynyíláshoz ér, elõfordulhat terhesség.
A sperma nem marad sokáig életképes szabad levegõn. Ha a a pasi kezére ragadt is, már az összetartó erõ sincs meg köztük, sem a "táptalaj" ami magát az ondófolyadékot jelenti. Így nem maradnak életben. Vagy ha mégis, a végletekig legyengülve kerül a hüvely bejáratához. Kizárt, hogy még beverekedje megát.
Egy darabig még életképes, úgyhogy ne kockáztass!

A barátnőmmel Óvszerrel sexeltünk és én bele élveztem. A hüvelyébe (nem jött sok spermám épp h jött csak) és rendesen kihuztam és utána biztonság kedvéért meg is töröltem a kezem ha netán rá ment volna de nem ment. és utána megujjaztam és lesz e baj?

de nem sokideig mer én attol paráztam h meg is töröltem a kezem netán ráment volna a sperma (de nem sok sperma jött belölem nem tom miért) és ugy huztam le h ne érjek hozzá a kezemmel

Legjobb válasz: Nagyon szép tõletek, hogy bevettétek harmadiknak Óvszert, jól érezte magát legalább õ is? A barátnõd nem volt féltékeny Óvszerre?

Nagyon szép tõletek, hogy bevettétek harmadiknak Óvszert, jól érezte magát legalább õ is? A barátnõd nem volt féltékeny Óvszerre?
A kérdező hozzászólása: kB . 5 perc után keztem le neki csinálni
10-es te vagy az idióta!! Összefüggéslátás látom nulla. A gumiról nem a szex miatt kérdeztünk hanem a sperma miatt te nagyon okos!!! Ami ugye gumiban nem kerülhet a kezére ha meg nem került a kezére akkor mi a f*szért kéne aggódni a terhesség miatt?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi ! de nem ért a kezemhez csak én aszthiszem de már rájöttem a , hogy lehuztam a óvszert csak a a sikositót érztem "spermának"
Nem a szex miatt aggódik, hanem mert utána megujjazta a lányt...idióták. Ne aggódj, nem valószínû hogy ennyitõl terhes lehetne igaz nincs kizárva, legközelebb inkább moss kezet, én sem engedem a barátomat ilyen szituációba hozzámérni ameddig kezet nem mos, de ne idegeskedj nagyon kicsi az esély!
Annyi eszed meg még talán neked is volt hogy ne forditsd fejre, hogy a kezedre folyjon a tartalma!! Ha nem folyt ki akkor húzzál inkább leckét írni és ne fárassz minket
G.cis lett a kezed? Megmostad utana? Vagy g.cis kezzel ujjaztad meg?
Ha óvszerbe csináltátok akkor mi a fenét aggódsz?? Akinek nincs esze ne szexeljen!!
Most ird le erthetoen, amit kerdezni akarsz.Lassan, ertheto megfogalmazasban.
Már minket sem tanítottak rendesen fogalmazni a suliban. Képzelem mi mehet manapság... :) )))))
Celszerubb megmosni a kezed utana, hogy ne kelljen aggodni.
A kérdező hozzászólása: lécci tudnátok rendes választ adni .köszi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
nyugi, nem lesz baja a kicsinek
"Ha a barátom elélvezett" igen, de ettõl nekem nem szokott spermás lenni a kezem... "kezet mosott" az kell, mert jó a higienia. "Elhalnak a spermák a viztõl" már mért halnának el? Szerinted az ondó mibõl áll? részbõl folyadék képzõdik, amiben uszik a sperma.
Nyugi, nem lesz gond.
a VÍZTÕL? meg ne haragudj de a kézmosás nem annyiból áll hogy bevizezem a kezem majd lecsapom róla :D
remélem nem komoly a kérdés:D és ez csak valamiféle januári tréfa ;)
Már ne is haragudjatok, de egy kézmosás tökéletes ennek megelõzése érdekében. Ha ez nem így lenne kb. mindenki terhesen menne haza a strandokról.
Ha rendeseen megmosta a kezét, akkor tokéletesen csináltatok mindent. Példaértéku. Nem lesz baj.

A párommal megszakított közösüléssel voltunk együtt, kezére került a sperma, majd a vaginámba nyúlt. Nem bánnám, ha babánk lenne, de így van rá esély hogy teherbe eshetek?

Egyébként pont a peteérésem körül történt.

Legjobb válasz: szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :))

szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :) )
Hát van rá esély!De kevesebb mintha benned ment volna el!Mivel kevesebb sperma jutott így a szervezetetbe!De elég akár egy élénk sperma is!:-)
Szerintem is lehetsz. De ha nem bánnátok, hogy terhes lennél miért megszakított közösülést alkalmaztok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!