Találatok a következő kifejezésre: Ha sperma a kezemen (32 db)

Ha a barátom a nadrágjába élvezett, átázott neki, és én megfogtam neki ott, akkor jut sperma a kezemre? Utána kimentem a wc-re. A wc papírról juthatott a hüvelyembe?

Legjobb válasz: ettõl tuti nem leszel terhes, de, ha még nem is szeretnél, akkor máskor, ha nem ruhán keresztül, hanem ruha nélkül vagytok együtt védekezzetek.

ettõl tuti nem leszel terhes, de, ha még nem is szeretnél, akkor máskor, ha nem ruhán keresztül, hanem ruha nélkül vagytok együtt védekezzetek.
A sperma nem jut át a szöveten, vagy mindegy milyen volt az a nadrág, szval nem lehetsz terhes, de ma már volt egy ilyen kérdés, ha ennyire félsz, elõbb nézz utána ezeknek a dolgoknak, csak jótanács, hogy legközelebb ne kelljen ezen aggódnod.
Ez ma a sokadik ilyen hülye kérdés nyissatok már magatoknak egy külön fórumot. Szegény nadrágok!!!
DDDD
Azért kíváncsi lennék hány éves vagy?Mert elhiszem hogy komoly az aggodalmad, de akkor nem aggódtál amikor ilyen játékba kezdtetek?
Egyetértek az elõttem szólóval. Ez a fórum fõleg a teherbeesés rovata arra hivatott, hogy azoknak adjon tanácsot, praktikát, akik teherbe szeretnének esni. Illetve a még nem kismamik kérdezzenek, a kismamiktól esetlegesen. Tényleg jó lenne, ha nem ide írogatnátok. Illetve, ha ennyire tudatlanok vagytok, akkor talán a szexuális életet is mellõzni kellene!
A kérdező hozzászólása: Pedig témának a teherbeesés van kiírva, és senki sem szabta meg, hogy csak azok írhatnak ide, akik kismamák szeretnének lenni. Illetve én így érzem. Van, aki normálisan tud válaszolni, meg van olyan, aki leszólja a másikat azért, mert mert kérdezni... hm... :( Kár... Azért mindenkinek hálásan köszönöm a válaszát! :)
Én egy darabig türelmesen válaszoltam, bocs akkor csak sok ilyen felelõtlen fruska van a mai napon. Tehát továbbra is fenntartom, ennyi ésszel ez még korai...
ha kezet mostál volna, wc elõtt, akkor nem juthatott volna sperma, maximum a mosdókagylóba!illene oda figyelni hogy mikor mit csinálsz.a testi szerelem, érett, felnõtt gondolkodást kíván.

Ha a baratom megtorolte a kezet es utana ujjazott meg mennyi az eselye h esetleg sperma maradt a kezen vagy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Mármint mi után törölte meg a kezét? kissé pontatlan kérdés, elõtte maszturbált/sperma került az ujjaira? mert ha nem akkor az fizikailag lehetetlen, hogy attól terhes legyél, viszont ha az történt akkor meg van rá az esély.

Mármint mi után törölte meg a kezét? kissé pontatlan kérdés, elõtte maszturbált/sperma került az ujjaira? mert ha nem akkor az fizikailag lehetetlen, hogy attól terhes legyél, viszont ha az történt akkor meg van rá az esély.
szia! még ha volt is sperma a kezén, ha megtörölte, akkor lehetetlen! meg múgy is, azért annak kell egy kis "lökés" hogy a "helyére" érjen!
az ujjazás az nem "lökés"? a sperma 72 óráig életképes, azalatt bõven eljuthatott a petevezetékbe már ha maradt a kezén
A kérdező hozzászólása: Hat o mar azelott elment es ugy kerult a kezere amikor torolte de onnan is letorolte, ugy van esely?
hát úgy már szinte semmi

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz

A sperma a vízben meddig bírja? és pl. A kezem ha jól megmostam?

köszi a válszokat

Legjobb válasz: Ha kezed megmsosod rendesen, akkor nem lesz baj. A víz miatt ne félj! Gondolj arra, hogy fürdéskor sem kerül a hüvelybe víz, akkor hogyan kerülne a hövelybe a sperma?! Szóval nagyon kicsi rá az esély...

Ha kezed megmsosod rendesen, akkor nem lesz baj. A víz miatt ne félj! Gondolj arra, hogy fürdéskor sem kerül a hüvelybe víz, akkor hogyan kerülne a hövelybe a sperma?! Szóval nagyon kicsi rá az esély...
Semmi esély rá, hogy egy vízben úszkáló sperma teherbe ejtsen egy nõt.
ne kérdezz ekkora binkoságot! nem kell szexelni ha még eztsem tudod-
nyugodj meg nemleszel terhes ettõl.

Ha a fiu es a csaj egyszerre elegitik ki egymast (kezzel) es a fiu elmegy, zsepkedonvel megtorli, aztan atutott a zsepin a kezere a sperma. Letorli a kezerol, ujra benyul a lanynak, akkor a lany lehet terhes?

Legjobb válasz: Nagyon erõsen kétlem. Ez így kevés. Levegõn agyontörölt spermákkal... áhh. Nem paráznék ezen. De legközelebb ne maszatoljatok mindent össze, mert egyszer megoldjátok!

Nagyon erõsen kétlem. Ez így kevés. Levegõn agyontörölt spermákkal... áhh. Nem paráznék ezen. De legközelebb ne maszatoljatok mindent össze, mert egyszer megoldjátok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. S utana meg jon 1 kicsi spermium, s ha azt kezzel toroltem le, majd a kezemet megtoroltem, hogy szaraz legyen, aztan nyultam be , uy sem lehet terhes?..
Nem
Minek nyulkálsz ha fogalmad sincs a dolgokról?? Olvassatok utána nem csesztetni akartlak titeket de durva hogy fogalmatok sincs..

Attól is teherbe lehet esni, ha a pasinak a kezén sperma van és úgy ujjaz meg egy csajt?

Egyáltalán nem magamról beszélek,csak eszembe jutott ez a kérdés.Mert ugye elvileg az előváladéktól is lehet.. Bunkó válaszokat ne!

Legjobb válasz: Ha sperma rákerülése és az ujjazás között nem telt el legalább fél óra, akkor elvileg lehet, bár kicsi az esélye.

Ha sperma rákerülése és az ujjazás között nem telt el legalább fél óra, akkor elvileg lehet, bár kicsi az esélye.
Attól függ, hogy hány ujjal történt a dolog. . Ha kettõvel akkor ikrek lesznek.
Igen
igen, lehetséges
persze
Szerencsére a kapcsolódó kérdéseknél a legelsõ, konkrétan ugyan ez.
szintén jelentem ezt a kérdést is a moderátornak! Szép napot!
Eszti??xdd.

Ha kiverem neki, és azt mondja, hogy most (tehát elmegy, de a sperma még nem jött ki), akkor utána még folytassam a kézimunkát, vagy már magátóül kijön a sperma?

Legjobb válasz: Az isten szerelmére, abba ne hagyd!! xD Olyan, mintha mikor téged nyalnak, te már majdnem ottvagy, esetleg már el is indult, erre abbahagyják. Ááááá....a legrosszabb, amit csinálhatsz....

Az isten szerelmére, abba ne hagyd!! xD Olyan, mintha mikor téged nyalnak, te már majdnem ottvagy, esetleg már el is indult, erre abbahagyják. Ááááá....a legrosszabb, amit csinálhatsz....
Szerintem ha ilyeneket kérdezel, akkor inkább még ne verd ki neki...
kicsit szivni kell a végét és a hasára köpni.. Imádni fogja!!
Mondjuk ezt miért is nem tõle kérdezed meg? :D
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, h majd ha eljön az idõ, akkor tudja, mm.... de amint látom, nem nagyon akaróódzanak válaszolni, pedig ez az oldal erre van. hogy kérdezzünk.
Folytasd! Ne hagyd abba. :-D

Pettingnél úgy esel csak teherbe ha egy adag sperma van a kezeden? És esetleg a hüvelyre való sperma ráfolyásától is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nem gyakori, de elõfordulhat, amint már elõ is fordult. Estek már teherbe szûz lányok pettingtõl, kis "játéktól", úgy, hogy nem volt behatolás. Volt olyan 12 éves szûz terhes lány, aki azt se tudta, mi a közösülés, mégis sikerült teherbe esnie... Ne kísértsétek a sorsot, mert lehet, hogy ti lesztek a következõk. Ha nem akartok babát, akkor minden egyes alkalommal védekezzetek! Akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a lány épp nem termékeny, mert pl épp menstruál.

Nem gyakori, de elõfordulhat, amint már elõ is fordult. Estek már teherbe szûz lányok pettingtõl, kis "játéktól", úgy, hogy nem volt behatolás. Volt olyan 12 éves szûz terhes lány, aki azt se tudta, mi a közösülés, mégis sikerült teherbe esnie... Ne kísértsétek a sorsot, mert lehet, hogy ti lesztek a következõk. Ha nem akartok babát, akkor minden egyes alkalommal védekezzetek! Akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a lány épp nem termékeny, mert pl épp menstruál.
nem értem h h jön a teherbeeséshez egy adag sperma a kézen?ez egy új fajta teherbeesési mód?vagy mi?komolyan néhány ember akkora óltári nagy hülyeséget tud kérdezni h csak úgy lesek h ilyen tudatlan emberek is vannak a földön!már bocs!
Elösször is, akkor is teherbe eshetsz, ha a keze helyett a nyelvén van a sperma! Ezt nem hagyhattam ki! Ha valaki ilyen hülye kérdést tesz fel, majd kikéred magadnak, hogy nem nõgyógyász válaszol, annak nem csak a kérdése hülye. Szerinted a nõgyógyászok egy public fórumon ülnek és válaszolgatnak naphosszat?
A kérdező hozzászólása: Azt kérhetem, hogy egy nõgyógyász fejtse is ki az esélyeket bõvebben, köszönöm!
Akkor légyszíves emelkedj fel a net elõl és fáradj el egy nõgyógyászhoz, mert itt laikusok vannak. Én egy háziorvos praxisából tudok tapasztalatokat mondani: 3 olyan tinivel is találkozott, aki szûzen lett terhes, behatolás nélkül. Azaz vagy csak a hüvelyére került a spermából, vagy pedig kézzel a hüvelyén belülre. Nyilván nem ez az általános, hanem a szabály alóli kivétel, de semmiképpen sem lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, nem fogok ilyenért elmenni a nõgyógyászhoz! Egyébként meg nem tudom miért kell ilyen gusztustalanul válaszolni, van aki kedvesen tud írni, valaki bunkón és az ujjon lévõ spermára gondoltam.

Ha sperma van a kezemen (nem is kevés) és utána simogatom, dörzsölgetem a puncimat, de a hüvelyembe konkrétan nem nyúlok fel, akkor is terhes lehetek?

Ez épp már majdnem a p.éréses napokban van.

Legjobb válasz: lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan,de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.

lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan, de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.
Igen lehetsz.A spermák arról híresek, hogy van egy farkincájuk, amivel remekül tudnak úszni.Ideális esetben a punci nedves, nem is kicsit.Nah most a kezedrõl ebbe a nedvbe kerülve ügyesen beevickélhetnek a petéhez.Tehát van esélye, de ne nem annyi mintha védekezés nélkül szexelnél.Petting után is moss kezet!
Csak eszrevetted volna ha spermas a kicsi kacsod nem?Ne haragudj de ez tenyleg eleg hulye kerdes.
hokigyuri kézenfogva megtermékenyített a tudtán kívül. gratulálok a gyerekhez!
TI VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SÉTÁLTATOK?!?!
Õrület! Ilyen kérdést!
1. miért lenne spermás a keze? 2. szerinted a spermák ennyi ideig életképesen ficánkolnak szabad levegõn a tenyereden és utána maguktól felmásznak a méhedig? 3. miért nem mosol kezet, ha hazaérsz? 4. ez egy kamu kérdés? amúgy válaszolva: természetesen nem (facepalm)
Retkes kézzel nyúlsz fel akkor max hüvelygombád lehet.
OMG! Mindig moss kezet fõleg, ha magadhoz nyúlsz, jobb esetben a gyerek se g*cis kézzel fogdosta a kezedet, de akkor se lehetnél terhes, mert a spermák nem élik túl az "utat". Max valami baktérium kerül rád.
Igen lehetséges
"Lehet hülye kérdés, ..." Nem lehet, hanem biztosan az.
Hány éves vagy ?XDD
Ezt a marhaságot! Lefüstöl az agyam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!