Találatok a következő kifejezésre: Ha sperma a (523 db)

Lombikbébisektöl kérdezem ha megy a férjem sperma vizsgálatra az az ellőtte levő szex befolyásolja az eredményt?

lehet hogy egy buta kérdés de a spermaszámot ez befolyásolja

Legjobb válasz: A sperma minõsége szempontjából a 2 napos sperma a legjobb, tehát a mintaadás elõtt 2 nappal legyen szex, utána pedig ne. Ugyanigy a beültetéshez szükséges sperma estén is igaz.

A sperma minõsége szempontjából a 2 napos sperma a legjobb, tehát a mintaadás elõtt 2 nappal legyen szex, utána pedig ne. Ugyanigy a beültetéshez szükséges sperma estén is igaz.

A sperma ha levegőre jut, mennyi ideig életképes, hogy teherbeejtsen ha esetleg a hüvelyemhez jut egy kicsi?

Legjobb válasz: Kedves elõttem szóló, ekkora marhaságokkal ne vezessünk már félre másokat! Neked szerencséd volt, hogy eddig mûködött a megszakításos módszer, de egyáltalán nem 100%, hogy a továbbiakban is megúszod gyerek nélkül. Ráadásul így pont a legélvezetesebb része marad el a dolognak. Valóban, attól, mert a hüvelybe sperma jut, még egyáltalán nem biztos, hogy gyermekáldás lesz a vége. Még akkor sem 100%-os a teherbeesés valószínûsége, ha direkt a legalkalmasabb pillanatban, pont ilyen célllal közösülnek. De! az ellenkezõje sincs kizárva, hogy véletlen pár kósza sperma az elõváladékból eljut a petesejtig és megtermékenyíti. Utána meg lehet sírni, hogy de hát megszakítottuk, meg alig ment belém, meg stb. Az eredeti kérdésre a válasz: pár órán át életképes.

Kedves elõttem szóló, ekkora marhaságokkal ne vezessünk már félre másokat! Neked szerencséd volt, hogy eddig mûködött a megszakításos módszer, de egyáltalán nem 100%, hogy a továbbiakban is megúszod gyerek nélkül. Ráadásul így pont a legélvezetesebb része marad el a dolognak. Valóban, attól, mert a hüvelybe sperma jut, még egyáltalán nem biztos, hogy gyermekáldás lesz a vége. Még akkor sem 100%-os a teherbeesés valószínûsége, ha direkt a legalkalmasabb pillanatban, pont ilyen célllal közösülnek. De! az ellenkezõje sincs kizárva, hogy véletlen pár kósza sperma az elõváladékból eljut a petesejtig és megtermékenyíti. Utána meg lehet sírni, hogy de hát megszakítottuk, meg alig ment belém, meg stb. Az eredeti kérdésre a válasz: pár órán át életképes.
órákig. de nem leszel terhes ha nem élvez beléd.
de, akkor is teherbeeshetsz ha nem élvez beléd, hanem csak egy kicsit odarakja. miert nem lehet normalisan védekezni????
Ha nem élvez beléd, nem eshetsz teherbe, még akkor sem, ha a hüvelyedhez jut egy kicsi.Nagyon sokan mondják azt is, hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni, ezért nem biztonságos védekezési módszer a megszakított közösülés!Szerintem ez sem igaz!Négy éve így védekezem, és egyszer sem ért még 'baleset'!
igen, még legalább 1 évig életképes a kis genyó szal terhes vagy :D
A kérdező hozzászólása: Köszi az elsõnek, nekem ennyi elég is!:-)
nem azt mondtam h biztos a terhesség ha egy kicsi jut a hüvely területére. de nem kizárt! és akkor mit mondasz otthon? " dehát csak egy kicsit volt ott? " hat, gondolom mindenkit rohadtul fog vigasztalni h " csak kicsit " volt ott.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekezünk, csak nemrég történt ez, hogy kifolyt egy kicsit lovagló pózban a gumi alól..
kialakulhat terhesség. az aktustol szamitott 2 hét mulva csinaéj tesztet.

Mi történik ha fiúnak kerül sperma a lyukába? XD (csak úgy kérdezem)

Legjobb válasz: Annyira nem buta kérdés. A sperma tartalmaz bizonyos immunoszupresszív anyagokat. A nõi szervezet ugye megpróbálná elpusztítani az idegen anyagot, ami a hüvelybe, azon keresztül a méhbe kerül. Ez ellen nyújt védelmet a sperma összetétele. Orális közösülésnél ebbõl nincs igazán gond, mert a gyomorsav mindent elpusztít. Análisnál viszont a végbélen keresztül felszívódhatnak ilyen anyagok, és okozhatnak problémákat. Egyébként is az anális közösülés az egyik legveszélyesebb fertõzés átadása szempontjából. Tehát gumi nélkül semmiképp.

Annyira nem buta kérdés. A sperma tartalmaz bizonyos immunoszupresszív anyagokat. A nõi szervezet ugye megpróbálná elpusztítani az idegen anyagot, ami a hüvelybe, azon keresztül a méhbe kerül. Ez ellen nyújt védelmet a sperma összetétele. Orális közösülésnél ebbõl nincs igazán gond, mert a gyomorsav mindent elpusztít. Análisnál viszont a végbélen keresztül felszívódhatnak ilyen anyagok, és okozhatnak problémákat. Egyébként is az anális közösülés az egyik legveszélyesebb fertõzés átadása szempontjából. Tehát gumi nélkül semmiképp.
bezzeg amikor én írok ki hülyeséget azt eltüntetik fél órán bellül... de ha más ír ki azt meg nem...
A fiuknak tudtommal nincs lyuka xd csak a segglyuka.. De am hogyha odakerul.. Az szivas x)
Elõbb-utóbb kiürül a széklettel. Ha fertõzött, akkor megszívja: kap jó kis AIDS-et, hepatitiszt, kankót, gombát... stb. De terhes nem lesz tõle, az biztos :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi mindenkinek amúgy nem vagyok meleg:) Csak érdekelt:DD Mégegyszer köszi:DD
Lehet egyesek lepontoznak azért, amit csináltam, de: ugyanezen kíváncsiságtól vezérelve 1x a kijött spermát beöntöttem az ánuszomba, lássam milyen érzés. Kicsit fura volt, meg nehezen jött ki, DE semmi, abszolút semmi bajom nem történt. Mégis mi történhetne?! Nincs semmi nagy dolog benne ;)

Le tudná nekem valaki írni az inszemináció menetét? Ez ugyan az mint a lombik? Ha nem a nőnél hanem a férfinál van gond akkor mi a teendő? Nincs más megoldás csak a donor sperma?

Legjobb válasz: Nálunk a páromnál van gond, nagyon lassúak a spermák. Velem minden rendben van. Most lesz inszeminációnk. sok-sok hormonvizsgálat kell hozzá, belgyógyászat, ekg, tüdõszûrés, mell UH, stb. stb. Aztán ha legalább van 20millió/ml sperma, akkor azt megtisztítják, egy folyadékba teszik és amikor a doki úgy látja, hogy eljött az idõ, megértek a tüszõk, akkor egy vékony mûanyag csõ segítségével a méhedbe juttatja a spermát.

Nálunk a páromnál van gond, nagyon lassúak a spermák. Velem minden rendben van. Most lesz inszeminációnk. sok-sok hormonvizsgálat kell hozzá, belgyógyászat, ekg, tüdõszûrés, mell UH, stb. stb. Aztán ha legalább van 20millió/ml sperma, akkor azt megtisztítják, egy folyadékba teszik és amikor a doki úgy látja, hogy eljött az idõ, megértek a tüszõk, akkor egy vékony mûanyag csõ segítségével a méhedbe juttatja a spermát.
természetesen akkor ott a helyszínen kell a párodnak produkálnia :) és egybõl fel is fecskendezik az anyagot :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy írtál. A másik kérdésem az hogy kb. ez mennyibe kerül és milyen hosszú procedúra az egész a vizsgálatoktól a beültetésig? Melyik kórházban végzik ezt el? Bocsánat, hogy ennyit kérdezek. :)
Szia! Ez még nem a beültetés. :-) Az inszeminációnál csak befecskendezik peteéréskor a felturbózott spermát. :-) Beültetés lombiknál van, és sokkal komolyabb dolog, mint az inszem. :-) Hormonokkal elérik, hogy sok pete érjen meg, leszívják õket altatásban, és testen kívül egy "lombik"-ban termékenyítik meg õket. Nagyon kis spermaszámnál akár arra is van mód, hogy egyetlen hímivarsejtet bejuttatnak a petesejtbe. Akár egyetlen egészséges sperma elég hozzá. :-) És ha annyi sincs, akkor herebiopsziával megpróbálnak a hereszövetbõl kinyerni. Persze ez a párok döntése is, nem kötelezõ, lehet választani a donorspermát. Ezután a fejlõdésnek indult embriókat helyezik vissza egy katéteren keresztül a méhbe. Ez a beültetés. :-) Az inszem ára kb 50ezer forint, helye válogatja, hogy pontosan mennyi, de ha tb támogatott helyre mentek, akkor ingyenes. Plussz a hormongyógyszerek, mert azért itt is igyekeznek kicsit nagyobb esélyt adni, ezért annyi hormont adnak a nõknek, hogy kb 1-3 petesejt érjen meg. Adnak tüszõrepesztõ injekciót is, hogy tuti legyen az idõpont. A gyógyszerek ára változó, a clostilbegyt pl kb 1000Ft, a tüszõrepesztõ 7000 körül van. A ciklus második felére adnak progeszteron pótlást a megtapadás elõsegítésére, általában utrogestan-t egy doboz 1700Ft, kb 2-3 doz kell amíg kiderül, sikerült-e. A lombik nagyon drága, ha ki kell fizetni, utolsó infóm szerint 700ezer az alap, erre jönnek az extrák, ha kellenek. De ha a dokik úgy ítélik meg, hogy szükséges, akkor 5 lombikot fizet a tb, ezeknél csak a gyógyszereket kell kifizetni, de sajnos azok sem olcsók. 60ezer volt a legolcsóbb, amirõl hallottam, nekünk kb 100ezer volt egy kezelés gyógyszerköltsége. De van, akinek több, vagy drágább gyógyszer kell.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nagyon részletesen leírtál mindent, köszönöm a segítséged és persze a többieknek is! :)
Jó. Nemsokára lesz az is.
Jó, a te korodban igen eltérõ a fiúk fejlettsége, vannak késõnérõ típusúak is, van 13-14 éves gyerek akinek szintén még csak ekkora pénisze van, ez még messze van a faroktól.Olyan 13-14 éves korban szokott már elõváladék vagy sperma lenni.De 12 évesen a normál fejlettségûeknek már van fanszõre és általában 13 éves korban már van elõváladék, vagy sperma.De mivel írtam vannak késõnérõk is ezért van hogy 16 éves kor az a határ amire még egy késõnérõnek is kell hogy legyen spermája, fanszõre, férfiasodás jele már látszodjon rajta.
Teljesen normális, arra meg hogy mikor lesz spermád, nincs rá egyetemes képlet hogy kikalkuláljuk. :D
4es! Orgazmusod nem az ejakulációtól van, hanem fordítva. Vagyis s kérdezõnek simán lehet orgazmusa anélkül hogy jönne bármi is. Legalább nem kell takarítania maga után. És igen kedves kérdezõ nagyon nagyon jó érzés! Üdv a klubban! A peniszed meg még majd nõ
Magömlés 14 évesen, felállva 11cm 14 évesen, úgy hogy én KÉSÕN érõ vagyok...
Én 12 éves vagyok és 12cm a péniszem és van spermám . De szerintem ne várd mert akkor majd vacakolni kell a zsepivel megminden.
Aranyos kicsi fiuk vagytok !
14-es vagyok, azóta már 14 cm-es!:)
Remélem kedves Aranyos kicsi fiuk vagytok ! lány vagy mert ha nem azt inkább nem szeretném tudni.
olyan mintha a nõk egészsége rovatban a "nektek mikor jött meg a menstruációtok" cikket olvasnám :"DD
nekem 12 eves koromba 13cm volt 12 edik szulinapomon volt rendes spermam most 14 eves vagyok 14cm a peniszem
12 évesen nekem is 10cm volt. Akkor még csak elõnedvek voltak, igazi magömléses élvezésem 13 évesen volt.
12 vagyok, 12 cm , és van.
Kb. ekkora. Most 13, 5 vagyok és azóta simán nõtt 1-2 centit. Már van spermám is...
hogy várják a spermát, mintha cukrot kapnának :D
Sperma nélkül is simán van bizsergõ érzés, attól hogy nincs spermája valakinek még simán élvezhetide eleve 13-14 éves korban van sok fiatalnak elõszõr spermája, elõváladéka.MIndenki más ütemben fejlõdik ritkán, de elõfordul hogy 11-12 évesnek van már spermája, de vannak késõn érõbbek is akiknek meg 15-16 évesen lesz csak.
Én is 12 vagyok szoktam verni de sperma nekem sem jön de ugyan úgy elélvezek!
Jó. Nem emlékszem már nekem pontosan mekkora volt ilyen idõs koromban, nem is nagyon méricskéltem, de az biztos hogy ennél nem volt nagyobb. Ha vered, de nincs spermád, abban mi a jó érzés? Ezt nem teljesen értem... Én azért szoktam verni, hogy elélvezzek és az a jó érzés, nem a verés. Nem tudom nálam mikor kezdõdött, de emlékeim szerint 14-15 évesen már vertem, sperma is jött.
Én 12 vagyok 12, 5cm nekem, sperma kb.6honapja van rendszeresen verem :DDD

Miért nem jön a sperma ha verem a faszom?

Legjobb válasz: az attól függ hogy mivel vered XD vagy lehet hogy nincs is spermád -.-

az attól függ hogy mivel vered XD vagy lehet hogy nincs is spermád -.-
nekem se volt éjszakai megömlésem és mégis jön a gec* ha verem ha csajjal vok :/
Mert az értelmi szinted is azt tükrözi, hogy még nem vagy ivarérett.
Hány éves vagy? Volt már éjszakai magömlésed?
Mert már magadnak sem kellesz bmeg!XD
elsõ vok: szerintem még nem volt neki
Mivel vered? Tenyérrel? Ököllel? Vesszõvel? Ággal? Korbáccsal? Kalapáccsal? Nem mindegy...
Üsd pár orán át kalapáccsal és rendeben lesz ... csak utána többé nem tudod használni
Szebben is fogalmazhatnál. Attól, hogy ez egy anonim oldal, még elvárják az emberek(szerintem), hogy az ember gyereke normálisan kérdezzen.
ahhhaha utolso ez TOTAL OWNAGE xDDD
van a south park egyik resziben nyomozost jatszanak es veszik a gyerektol az anyagot (spermat) es bekuldik a wc be es hogy verje ....2 napig verte es jot ''valami'' feher aszongya probald ki zard be magad a wc be oszt verd napok hosszig ;)

Ha pont peteérés napján vagyunk együtt, az még nem késő? Pisilés után is maradhat elég sperma a megtermékenyítéshez?

Tegnap 36.5 volt a h?m, ma meg leesett 36.2-re,v vagyis elvileg ma van peteérésem. Az még jó, ha ma együtt leszünk? Vasárnap is együtt voltunk, de kb. 10-15 perc után el kellett mennem pisilni, így nem hiszem, hogy túl sok maradt bennem.

Legjobb válasz: Szia! Pont peteérés napján együtt lenni a legjobb!!! Én azt szoktam mondani hogy ami bement az már bent is marad! Ne aggódj, maradt elég benned! 10 perc alatt elég sperma jut már bejjebb! Sok sikert! :)

Szia! Pont peteérés napján együtt lenni a legjobb!!! Én azt szoktam mondani hogy ami bement az már bent is marad! Ne aggódj, maradt elég benned! 10 perc alatt elég sperma jut már bejjebb! Sok sikert! :)
Az elsõnek igaza van.
Szia!Ha ma esett le a hõd akkor inkább holnap lesz pé. mert peteérés elõtti napon esik le a hõ és utána szabadul ki a pete.Persze attól még ma is próbálkozhattok:)
szia mi 3 évig minden pozban és orákig fekvésben probálkoztunk, . amikor a baba összejött egy röpke hancur volt, épp csak fel tudtam kapni a nadrágomat utána ugyhogy bennem se sok maradt még is akkor jött a baba 32

Ha petting alatt volt tampon bent nálam és esetleg bekerült sperma a hüvelyembe lehetetk terhes?

Legjobb válasz: A tampon nem véd a terhességtõl, viszont ha bent volt a tampon, akkor nem hiszem, hogy olyan mélyre juthatott volna sperma. Mindenesetre vigyázzatok, és ne kockáztassatok!

A tampon nem véd a terhességtõl, viszont ha bent volt a tampon, akkor nem hiszem, hogy olyan mélyre juthatott volna sperma. Mindenesetre vigyázzatok, és ne kockáztassatok!
A kérdező hozzászólása: remélem nincs semmi. azóta már 3szor megjött..
Hát akkor meg mit aggódsz?
A kérdező hozzászólása: hát hogy nézegettem ezt az oldalt aztán csomó olyat olvastam már hogy valakinek a terhesség alatt is volt mensi
de nem tampontól!!!!!!
Lejárt a szavatossága.
Azok embriók.
igyal több folyadèkot.és neha nem àrt küldeni a felesleget:-))
Néha barátomé is ilyen :D
Olyan nincs hogy darabos sperma..ha már kérdezel legalább közérthetõen tedd meg!!!!!
bizony. ha a délutániból nem is, az elõváladékban lehetnek spermiumok. okosak vagytok.
Az elõváladéktól is terhes lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást, én is igy gondoltam, de jobb hallani másoktól is. Máskor kerülöm az ilyet.
a sperma pár másodperc / perc után már életképtelen a levegõn, ne aggódj
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem leirni hogy este mielõtt beraktam volna, orálisan kényeztetett kb 10 percig. Igy már minimális az esélye, hogy életbenmaradjon a péniszemen sperma nem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Este nem mentem el. Ezért csak a délutáni miatt agódok. Máskor gumit használok az biztos
Nem attól lesz terhes, mert délután 4-tõl 10-ig még maradtak életképes spermiumok, hanem attól, hogy nem védekeztetek.A megszakítás nem védekezés, mielött azt mondod, hogy de idõben kiszálltam.Itt nem a délután miatt aggódnék, hanem nagyon is az este miatt.
O.K. h akkor nem lenne ez a kérdésed, de miért nem mostad meg?? Ez még rossz higiénia is!
amiatt nem félsz hogy gumi nélkül szexeltetek? mert a kérdés szerint az a bajod hogy esetleg sperma maradt a péniszeden (amugy nem maradt életképes) de az meg nem zavar hogy gumi nélkül szexeltetek.. érdekes..
ocsem elbasztad

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!