Találatok a következő kifejezésre: Ha sorozatban sokáig (7 db)

Hogy lehet pénzt csinálni abból ha sorozatokat fordítok? Sok sorozatot lefordítok, aztán rájuk égetem a feliratot és feltöltöm őket indára vagy jutubra. Többi lenn.

Olyan sok munkám van benne, és arra gondoltam, ebből pénzt nem lehetne-e csinálni valahogy? Nem azt akarom hogy fizetniük kelljen érte az embereknek hanem hogy valami olyan oldalt csinálni vagy olyan helyre feltölteni ahol nézettség alapján jár pénz vagy hasonló? Nagyon nem értek ehhez csak fontolgatom és ha valakinek vannak tapasztalatai vagy ötlete vagy tud segíteni azt megköszönném!

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni de bukta az egész. Mivel maga a sorozat nem a te szellemi tulajdonod, de te még is azt akarod sugározni, (és profitálni belõle) akkor még elég csúnyám meg is vághatnak szerzõi jogok megsértése miatt.

Nem akarlak elkeseríteni de bukta az egész. Mivel maga a sorozat nem a te szellemi tulajdonod, de te még is azt akarod sugározni, (és profitálni belõle) akkor még elég csúnyám meg is vághatnak szerzõi jogok megsértése miatt.
A börtönben majd átkozod magad ezért... :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, igazad lehet ebbe bele se gondoltam. Köszi a választ! Második válaszoló: Azért írtam ki ide a kérdést mert nem sokat tudok ezekrõl a dolgokról, nyilvánvalóan nem szándékozom olyan dolgokat csinálni amiért börtönbe kerülhetek, vagy jogszabályt sérthetek. Nincs szükség a gúnyolódásodra és a cinikus hasztalan üzeneteidre, ez az oldal nem erre való, ezért kár ide regisztrálni.
ha olyan jók a fordításaid, idõvel felfedezhetnek, készíts neki egy weblapot amin fordítást lehet kérni, vagy referenciákat feltöltöd oda. Jó fordítóra sok helyen igény van. A videó feltöltését meg nem javaslom én sem, youtube idõvel letiltja a fiókodat, illetve magyarázkodhatsz.

Ha túl sok szerelmes filmet, sorozatot nézek, az árthat a későbbi kapcsolatomnak?

Még sosem volt barátom, jelenleg amint hazaérek, egész délután és este romantikus filmeket, sorozatokat nézek, főleg koreait. :) Szerintetek megárthat? Ezekben nincsenek durva részek, szexjelenetek, inkább aranyos, vicces, néha sírós jelenetek. L

Legjobb válasz: addig jó amíg egy pasinak nem kiabálsz úgy hogy: huan nigel ne hagyj el!!! xd

Hát szerintem olyan szinten árthat, hogy nem lesz minek ártania. Ott maradsz, ahol voltál.
addig jó amíg egy pasinak nem kiabálsz úgy hogy: huan nigel ne hagyj el!!! xd
Ha én Stallone meg van Damme filmeket néznék egyfolytában, attól még nem akarnék a helikopterbõl kiugrani véres atlétatrikóban gépkarabéllyal a kezemben, csak az ízlésem lenne szegényes. Ha te sem próbálod utánozni a távol-keleti sorozatszereplõket, akkor csak az ízléseddel van gond, mással nem.
Az amit a szìv diktál az olyan jó :3 te is nézed?
Árt. A nõkbe berögzül egy valótlan kép a kapcsolatokról (nincs szaros pelenka, nincsenek szürke hétköznapok) és erre lesz igényük. Pont annyira ártalmas mint a pornó, boldogtalanná tesz titeket.
inkább nézhetnél zombi filmeket
A kérdező hozzászólása: Az ízlés egyike azon dolgoknak, amiket nem szép dolog kritizálni! Én ezt szeretem, most én is mondhatnám, hogy 'Fúúúúj, Stallone', mert nem szeretem az ilyen filmeket, de! Nem teszem! Amúgy én is szoktam néha Barbie-filmeket nézni. :D
Nekem ártana. Pasizz be inkább.
Amíg nem pornót nézel addig nem árt meg :)
Nem hinném, én is sokat néztem/nézek :D Barbie-t és Disney-t se hanyagolom még most sem, pedig 25 vagyok már, és nemsokára feleség leszek. Sõt mi több, a võlegényem is nézi néha ezeket a meséket velem, önszántából...
Miért is árthatna a filmekben sohasem az igazat mondják/mutatják viszont nagyon jól fel hívják a figyelmünket arra, hogy mire kell oda figyelnünk és ez nem árthat meg szerintem csak tanulsz belõlük :) .
Ha sok szappanoperát nézel elfelejted használni a szappant, ha nem használsz szappant csak a szappanopera marad! Ez bizony egy ördögi kör, nehéz a kitörés, de nem lehetetlen. Használj tusfürdõt!

Ha sorozatban és sokáig rúgdos a babám a hasamban, az nem probléma?

21 hetes vagyok és 2 napja érzem,de inkább éjjel, hogy sokáig és egyfolytában rúg. Legalábbis remélem,hogy ezt érzem!!! Olyan mintha buborékok durrannának szét a hasamban,persze tompán és a köldököm magasságában. Ezt kell éreznem? Ne nézzetek hülyének, sokmindent olvastam a terhességr?l, de azt,hogy milyen érzés ha rúg a baba, vagy mennyi a normális,azt nem találtam sehol. Azt gondolom,hogy neki sincs két egyforma napja,vagy éjszakája, de légyszi akinek van tapasztalata,írjon!

Legjobb válasz: Szia! Az én babám szinte folyamatosan rugdos. Az nem baj inkább jó, mert igy tudod hogy jól van!!Igen van olyan mintha bugyborékolna, meg mintha bentröl ütnének. Ilyenkor rugdos. Hamarosan Te is megtudod különböztetni minden mástól! Jó baba várást! 27 hetes kismama

Szia! Az én babám szinte folyamatosan rugdos. Az nem baj inkább jó, mert igy tudod hogy jól van!!Igen van olyan mintha bugyborékolna, meg mintha bentröl ütnének. Ilyenkor rugdos. Hamarosan Te is megtudod különböztetni minden mástól! Jó baba várást! 27 hetes kismama
Szia grtulálok a babóhoz. Minnél nagyobb a pocaklako annál aktivabban fog rugdosni mivel hejeszkedig mert nö.Ne félj ez természetes és még nagyobbakat is fog rúgni én rákoppintottam a köldökömre ha már nagyon fájt a hasam és egyböl abbahagyta
Szia! Én is 21 hetes terhes vagyok. Az én babám általában este rugdos, napközben kevesebbet. Vagyis néha többet, máskor alig. Én kifejezetten érzem, hogy valaki bent rugdos, egyelõre még csak kis rúgások, és örülök neki, mert tudom, hogy rendben van, mocorog. Szerintem ne aggódj, az csak jó, ha érzed, hogy mozog a pici. :-)
Szia.Én is 21hetes vagyok, és az én babám is ugyanezt csinálja, és az enyém is inkább este, éjjel.Van hogy ugyanarra a helyre belerúg egymás után többszöris...Én leginkább háton fekve érzem, de amint oldalra fordulok, azonnal abbahagyja...
Szia!! Én most vaok 34 hetes, és már 20 hetes kortól rúgdos odabent a manóm!! Az elején nagyon furi volt, de most igy a vége felé már kezdem megszokni, mondjuk néha fáj ahogy mocorog, de ki lehet bírni!! Én is buborékoláshoz hasonlót éreztem, de majd te is tapasztalni fogod hogy a vége felé ezek már erõteljessebbek lesznek. De ne félj ez természetes!!
Én 20 hetes vagyok. Kb 3-4 hete érzem a pici rugkapálásait! ettõl független nekem is így mozog, reggel mielõtt felkelek van, hogy 1 órán át rugdos. napközben ha leülök hosszas fentlét után akkor egybõl elkezd mocorogni, és késõdélután 6-7 óra körül is szoktam érezni akkor nem túl sokat és nem túl erõsen, de amikor eljkön este 10:30-11:30 ig szinte minden nap. Majdnem órát lehetne hozzá igazítani. Van hogy kevesebbet 20-30 percet, de épp valamelyiuk nap1, 5 órán át mozgott rugdosott. Én nagyon élvezem, és azt veszem észre lassan egyre gyakrabban mozog, vagy csak én érzem egyre jobban :) Az a jó ha mozognak! Sõt az én picurkám, 4-5 napja szinte minden nap csuklik is :) ) Vicces.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! A csuklás az tényleg vicces lehet. :) ) Mindenkinek gratulálok a babához és jó egészséget!!!

Szerintetek az gáz ha valaki folyamatosan filmeket, sorozatokat néz és nagyon sokat is tud róluk?

Van egy ilyen osztálytársam aki tipikusan az a 'filmbu zi'.. ha néztek Family Guy-t, na olyan mint abból Carl (a vegyesboltos) :D nagyobb darab gyerek, és komolyan MINDEN filmet látott, napi ötöt is megnéz, és tényleg mindenről tudja ki játszotta xy-t meg ezek. szerintem másról nem is lehetne vele beszélni csak erről.. szerintem ez már a kicsit gáz kategória. szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem is az. Ez a srác valószínûleg egy hatalmas kocka, aki a TV és a számítógép elõtt tölti el szabadidejét, holott ezeknél sokkal fontosabb dolgok is vannak. Nagy darab? Ezt úgy érted hogy 120 kg? Még jó, hiszen akkor nem is mozog, csak ül vagy fekszik. Barátnõje sincs, ha jól tippelek.

Szerintem is az. Ez a srác valószínûleg egy hatalmas kocka, aki a TV és a számítógép elõtt tölti el szabadidejét, holott ezeknél sokkal fontosabb dolgok is vannak. Nagy darab? Ezt úgy érted hogy 120 kg? Még jó, hiszen akkor nem is mozog, csak ül vagy fekszik. Barátnõje sincs, ha jól tippelek.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom hogy hány kiló, nagyobb darab.. és szerintem is így van, valószínûleg hazamegy a suliból és leül a gép/TV elé filmeket nézni. barátnõje sincs ha jól tudom.. de érthetõ, ha csak errõl tud beszélni, egy lány ezt hamar megunja szerintem..
Az is lehet, hogy a ssrác Aspergeres.

Ha valaki kriminálpszichológus akar lenni, akkor sok ismerteket kell gyűjtenie? Sokat járjon könyvtárba meg egyéb tudományos sorozatokat nézzen, ami az emberrel történik?

Légyszíves valaki mondjon példákat és konkrét dolgokat! Fontos lenne!

Legjobb válasz: tanuljon tisztességesen az általánosban, aztán a középiskolában. Érettségizzen le, tanuljon nyelvet, gyûjtsön annyi pontot, hogy bekerüljön pszichológia ba képzésre, majd mesterképzésre. Ott is tanuljon becsülettel. Hülye sorozatoktól nem lesz nagyobb a tudása.

tanuljon tisztességesen az általánosban, aztán a középiskolában. Érettségizzen le, tanuljon nyelvet, gyûjtsön annyi pontot, hogy bekerüljön pszichológia ba képzésre, majd mesterképzésre. Ott is tanuljon becsülettel. Hülye sorozatoktól nem lesz nagyobb a tudása.

Valaki tud legalább angol feliratot ehhez a sorozathoz? Fisica o Quimica? Spanyolul nézem, és az az igazság, hogy a köszönéseken kívül semmit nem értek, de még így is tetszik. Csak sokkal jobban élvezném, ha érteném is.

Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Hello, ezt az oldalt talaltam, ahonnan elvileg le tudod tolteni az epizodokat angol felirattal. Nem probaltam ki, h mukodik-e. http://www.fulldownloadshare.org/finder/fisica+o+quimica+all..

Hello, ezt az oldalt talaltam, ahonnan elvileg le tudod tolteni az epizodokat angol felirattal. Nem probaltam ki, h mukodik-e. http://www.fulldownloadshare.org/finder/fisica+o+quimica+all..
Filmet igen, de az animét nem!
Én most nézem 13 évesen és egyszerûen annyira tetszik hogy nem tudok vele leállni :) Eszméletlenül jó!!! *-*
Félelmetesnek nem félelmetes , de elég bonyolult gondolatmenetek vannak benne, szóval szerintem csak akkor nézd meg, ha elég éles eszûnek tartod magad a korodhoz képest.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :)
Nagyon jó, én is 13 évesen néztem meg, a filmet nem láttam, de eddig csak rosszat hallottam róla.
Szia, 13 évesen néztem én is, nem félelmetes. Viszont az egyik legjobb anime, szerintem :)
Hát, én 19 vagyok, nagy nehezen rávettem magam, hogy elkezdjek animéket nézni, és a Death Note lekötött, alig tudtam abbahagyni, annyira tetszett. Miután vége lett, rájöttem, hogy van film is. Nos, az elég gagyi lett szerintem. Így azt hagytam, bár lehet, hogy azért nem kötött le, mert tudtam, hogy mi fog történni. Bár az 1. részét megnéztem.. :D Amúgy nem ijesztõ. 0/10
Egyáltalán nem félelmetes. Szerintem nézd meg, nagyon jó az anime. A film viszont unalmas...
0/10, egyáltalán nem félelmetes. Ajánlom, hogy nézd meg viszont, mivel izgalmas, igazán szórakoztató.
Elsõ: ez vicces volt. A film egy kalap szar az animéhez képest. Kérdezõ: egyáltalán nem félelmetes. Inkább a 2 fõszereplõ agyalásáról szól a történet.
Ja és egyáltalán nem félelmetes ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!