Találatok a következő kifejezésre: Ha sokszor ki (56 db)

A számítógépnek az árt ha sokszor ki-be kapcsoljuk?

Legjobb válasz: Nem. A bekapcs gombot arra találták ki, hogy használjuk és ne ürüljön ki a tárcánk a villanyszámlától.

Nem. A bekapcs gombot arra találták ki, hogy használjuk és ne ürüljön ki a tárcánk a villanyszámlától.
Mind villamosmérnöki, mind mechanikus szempontból úgy igyekezték tervezni, hogy elviselje a sok ki-be kapcsolást. Például egy egér mechanikus kapcsolója szokott tönkremenni a sok kapcsolgatástól. De a fõkapcsolót úgysem kapcsolod annyiszor.
A kérdező hozzászólása: Értem, és a hardware-eknek se árt?pl:.hogy az áram hirtelen elmegy és visszajön
Ha ártana, akkor nem raknának rá bekapcs gombot.

Egészségtelen ha sokszor van olyan h. feláll de nem verem ki?

Legjobb válasz: Nem vicces, mert egészségtelen! Rendszeresen csak felizgulsz és annyi, kikészül az idegrendszered, a szíved a folyamatos feszültségtõl. A természet úgy teremtett minket, hogy annak is ki kell jönni...

Nem vicces, mert egészségtelen! Rendszeresen csak felizgulsz és annyi, kikészül az idegrendszered, a szíved a folyamatos feszültségtõl. A természet úgy teremtett minket, hogy annak is ki kell jönni...
vigyázz mer a gethci a füleden fog kijönni a nem vered ki
az hülyeség hogy ez árt a szívnek
jobban teszed ha naponta min 2szer kicsapod
A kérdező hozzászólása: azért van ilyen, mert pl suliban felállt órán..kiscsaj az ölembe ült rajzórán..
pedo vagy h kiscsaj? meg milyen suli h órán odamegy és beleül a ..(z öeldbe? :O)
A kérdező hozzászólása: együtt rajzoltunk és az ölembe ült ..annyi idõs mint én..
A kérdező hozzászólása: Nektek szokták mondani?:D
Hazudnak! Mert sok ilyen észlény van sajna mint te :)
Ismertem valakit akirõl ugyanezt mondták... Nem sült el jól.
Mi állandóan mondjuk egymással a párommal. Általában, ha hülyeséget csinálunk, de nincs benne semmi rosszindulat nálunk. Viszont mondhatják rosszindulatú jelentéssel is.
Hát igen, ez nagyon relatív. Nem mind1 hogy kinek, és mire mondják.
Nagy kópé voltam gimiben és ezt mondta nekem mindenki. Fura gyerek voltam. Nem feltétlen pozitív :D


A torokmandulagyulladásnak 2 fajta típusa van, melyik számít rosszabbnak? Csak akkor metszik ki műtéttel, ha sokszor gyullads be?

Ha valakinek a mandulája akut módon gyullad be, az rosszabb, vagy amelyik bacterialis úton?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, én már nem kaptam tõle levegõt, ezért kivették. Neked milyen? Ha szeretnéd biztos kiveszik.

Fogalmam sincs, én már nem kaptam tõle levegõt, ezért kivették. Neked milyen? Ha szeretnéd biztos kiveszik.
Semmi képpen sem szabad kivetetni , nem azért nõtt oda hogy csak ugy eltávolitsák!!!!Zsálya teával kell öblögetni(ha akarod elmondom h hogyan) tuti helyre jön!!!

Ha sokszor lenyomom a shift-et akkor kiad egy üzenetet hogy ne nyomjam meg annyiszor! Ha ezt át állítottam hogy tudom vissza állítani?

Legjobb válasz: Win7: Vezérlõpult/kezeléstechnikai központ/billentyûzet használatának megkönnyítése/beragadó billentyûk beállítása - beragadó billentyûk bekapcsolása a SHIFT ötszöri lenyomásakor XP: Vezérlõpult/kisegítõ lehetõségek/billentyûzet - beállítások

Win7: Vezérlõpult/kezeléstechnikai központ/billentyûzet használatának megkönnyítése/beragadó billentyûk beállítása - beragadó billentyûk bekapcsolása a SHIFT ötszöri lenyomásakor XP: Vezérlõpult/kisegítõ lehetõségek/billentyûzet - beállítások
windows 7 vezérlõpult-könnyû kezelés-kezeléstechnikai központ-A billentyûzet használatának megkönnyítése- beragadó billentyûk bekapcsolása elõl szedd ki a pipát
A kérdező hozzászólása: Köszi istenek vagytok!!!!! :DD Zöld kezecske :)

Ha sokszor elégítettem eddig ki magam a csiklóm által az hatással lehet majd a szexuális életre? pl: nem fogok tudni eljutni az orgazmusig csak ha a csiklómat is izgatják? vagy csak csikló által fogok eljutni oda?

Legjobb válasz: Csak annyi hatással lesz, hogy így csikló izgatással hamarabb tudsz majd eljutni. Ezért egy vibrivel vagy valamivel gyakorold a hüvelyit is mert ha úgy is megtanulod akkor meg tudod mutatni a párodnak majd így garantáltan eljutsz majd vele is a csúcsra.

Csak annyi hatással lesz, hogy így csikló izgatással hamarabb tudsz majd eljutni. Ezért egy vibrivel vagy valamivel gyakorold a hüvelyit is mert ha úgy is megtanulod akkor meg tudod mutatni a párodnak majd így garantáltan eljutsz majd vele is a csúcsra.
Szerintem emberfüggõ. Én pl. 9 évesen kezdtem maszturbálni csak csiklón keresztül, most vagyok 20 éves és hüvelyi úton egyáltalán nem tudok elmenni, csak csiklón keresztül. Ha sexelek annyit érzek, hogy bennem van vmi, és végülis jó az az érzés, de tudom, hogy ott nem fogok elmenni... Sexnél is csiklón keresztül megyek, ahogy a barátom sex közben hozzáér a testével.
én is hasonló helyzetben vagyok már nagyon régóta végzek önkielégítést csiklón keresztül és már 5 éve nem sikerül elmennem ha együtt vagyok a párommal. még akkor sem ha a csiklómat izgatja.
Mert [email protected] a neted...
01.00. felpontoztalak, mert igazad van. Szkájpolni sem lehet velünk mert akadozik. a jel mindig gyenge. Woda-mobil. Legszivesebben megszabadulnék tõle, de köt még a hûség.
Ja ! Elsõ voltam. Nekünk is ugyanaz a problémánk, mint a kérdezõé.
Néha velem is elõfordul, de nem gyakran:S
Igen, én is tapasztaltam. Bejelölöm a kezet, és csak áll bekeretezve és nem tûnik el.
ennél nagyobb bajod nelegyen. ; DD
szörnyû...

Ki hányszor volt uh-án a terhessége alatt? Van vmilyen káros hatása ha sokszor megyünk? Én 19 hetes vagyok és már 5-ször voltam, félek vmi baja lesz a babámnak.

Legjobb válasz: A "tudomány mai állása szerint" azt mondják, semmi baja nem lesz a babának. De azt is olvastam (máshol), hogy a hullámai megmozgatják, megzavarják a magzatvizet. Én azt vettem észre, hogy a babám utálja, mert minden uh-kor hadonászott és eltakarta az arcát a kezeivel. Ezért én nem voltam híve a sok uh-nak (a 4D-t is ellenzem). Ennek ellenére mégis összesen 8x kellett mennem, ezeket nem tudtam elkerülni. De ne aggódj, minden babát legalább ennyiszer uh-znak, van amelyiket többször félórákig is babamoziznak. Ma már én is egy gyönyörû és szépen fejlett 8,5 hónapos kisfiú anyukája vagyok.

A "tudomány mai állása szerint" azt mondják, semmi baja nem lesz a babának. De azt is olvastam (máshol), hogy a hullámai megmozgatják, megzavarják a magzatvizet. Én azt vettem észre, hogy a babám utálja, mert minden uh-kor hadonászott és eltakarta az arcát a kezeivel. Ezért én nem voltam híve a sok uh-nak (a 4D-t is ellenzem). Ennek ellenére mégis összesen 8x kellett mennem, ezeket nem tudtam elkerülni. De ne aggódj, minden babát legalább ennyiszer uh-znak, van amelyiket többször félórákig is babamoziznak. Ma már én is egy gyönyörû és szépen fejlett 8, 5 hónapos kisfiú anyukája vagyok.
Én is így voltam , 22.hetesen már a 7.UH-n voltunk túl. Majd én hülye még 4D-vel is kínoztam szegényt 50 percen keresztül.. Aztán másnap a kötelezõ UH-n a kórházban mindenféle eltéréseket találtak a babámon, emiatt pedig továbbküldtek központba, ismét pár UH, majd CVS 24 hetes terhesen...(tök feleslegesen mint kiderült) majd több magzatvizet mondtak (pedig a hasam nem nõtt nagyon a súlyom nem ugrott meg, a babának semmi baja nem volt de ezt ugye nem tudhattam.) Mindent összevetve jó sok UH-n részt vettem. A fiam is menekült az UH elõl, belebújt a lepénybe sose látszott az arca emiatt. na szóval nem akarok hülyeségeket gondolni, de a következõ gyerekemnél BIZTOS nem megyek ennyiszer.Nem teszem ki ennek. A kötelezõkre elmegyek és 12 hetesen megcsináltatom a markeres vizsgálatot (ami fizetõs itt felénk) és ennyi. Se babamozi, se egyéb ilyen. Ja persze végül egészséges szerencsére, de szerintem ez az UH is csak a megfelelõ határokon belül jó. ( 5 db terhesség alatt)
Én mos vagyok 14 hetes de már 5 uh-n voltam.Pénteken megyek a 6. uh-ra.A babám szépen fejlõdik, és azt mondják ettõl nem lesz baja:) )akkor nem néznék ilyen sokszor
Elvileg nem árt az uh a babának. Én 9-szer voltam a terhesség alatt, ebbõl 3 4Duh volt, ami tovább tart jóval, mint a kórházi uh. A babám teljesen egészséges, ma 1 hónapos :)
Határozottan nem állítanám azt hogy nem árt neki, de azt sem hogy használ!!!! Én a terhesség alatt 6* voltam uh-on és szerintem ez bõven elég is. De ne aggodj ha az orvos küld menj nyugodtan (bár nem raknám a kezem a tûzbe a dokikért)! Jó egészséget nektek!
Én 38. héten szültem, 6 alkalommal voltam UH-on.
Sziasztok én 10 hetes terhes vagyok eddig 4-szer voltam UH-n minden vizsgálat szükséges volt.Eddig minden rendben.Pár hónapja elveszítettem egy magzatot nekem megnyugtató látni ahogy növekszik és dobog a szive..

Ha sokszor megyek ki sokat pisilni és az alhasi fájdalmak/görcsölések (kicsit lejjebb, mint a mensinél) az utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Igen, lehet felfázás is, de a lényeg, hogy minél hamarabb menj orvoshoz és õszintén mond meg neki, mi a problémád!!

Igen, lehet felfázás is, de a lényeg, hogy minél hamarabb menj orvoshoz és õszintén mond meg neki, mi a problémád!!
Szerintem igen. Nekem is a suru pisilesi inger volt az elso jelek kozott. 20 hetes mamo
én nem járok sokszor pisilni, de 3 napja megkellett volna jönnie és menszi szerû görcseim vannak és fájnak a cicijeim. Mivel már volt rá példa, h 40. napra jött meg, így várok holnapig. Remélem ezek már babás tünetek. Neked mikor kellene megjönnie?
Ez már lehet babás tünet, de egyáltalán nem biztos, még ne éld bele magad. A terhességgel valóban többnyire együtt jár a sûrû vizelési inger és a mellfeszülés. De várd meg a ciklusod végét, ha már 4-5 napot késik, csinálj tesztet reggeli elsõ vizeletbõl. Magad megnyugtatására akár többet is. Azért várj pár napot a ciklusod végétõl, mert ha valóban terhes vagy, addigra már megemelkedik a HCG szinted és biztosabban kimutatható. Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: De épp ezaz, h nem akarok babát mert csak 16 vagyok :D felfázásnak a jelei is lehetnek??

A facebookon meg lehet tudni hogy kik és hányszor nézik meg az adatlapomat? Azt láttam már itt más kérdésekben h azt h kik nézik meg nem lehet. De azt hogy ha vki nagyon sokszor megnézi azt meg lehet vhogy tudni?

Legjobb válasz: szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?

szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?
Nem, ez ugyanolyan mint hogy kik nézik meg.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszek egy ilyen kérdést akkor abból egybõl következik hogy én nézegetem? Kérlek tekintsd meg az 1. mondat utolsó szavát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!