Találatok a következő kifejezésre: Ha sokszor ilyen ritkán (1 db)

Ha sokszor vesz ilyen ritkán és kicsi levegőt jut elég oxigén a testébe és nem lesz sejtpusztulása emiatt?

Mi lehet a következménye, mivel járhat, ha a légzésfigyel? sokszor riaszt, mindennap majdnem, akkor lehet valami baja a babának, ti mit tudtok?Elvileg vesz ? leveg?t, csak ritkán és nagyon mélyen alszik, ezért kicsiket. Megvizsgálták a babót, nem találtak nála semmi nagyobb problémát. Ilyenkor, ha mégis riaszt, az mivel járhat vajon? Ha sokszor vesz ilyen ritkán és kicsi leveg?t jut elég oxigén a testébe és nem lesz sejtpusztulása emiatt?????

Legjobb válasz: Lehet,hogy állítani kell rajta. Nem tudom,mert nekem nincsen.Növéremnek sem volt,és felnött a 2 gyermeke...

Lehet, hogy állítani kell rajta. Nem tudom, mert nekem nincsen.Növéremnek sem volt, és felnött a 2 gyermeke...
Nálunk ugyan ez volt, én nem is vizsgáltattam ki.Semmi baja nincs látszólag a babámnak, most 8 hónapos és már nem is riaszt a készülék csak ha nagyon meleg van akkor is csak egyet pittyeg az igazi riasztások már megszûntek
Minden légzésfigyelõ tesz álriasztásokat. Ettõl ne félj. A babáknál normális, hogy felületesen lélegeznek, és egyszer hosszan mélyet, utána lévõ pillanatban már kicsiket és sûrûn. Ha kivizsgálták és semmi baja, ne görcsölj ezen:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

15 hónapos babámon ma 3-4 piros tűszúrásnyi pöttyött vettem észre. Mi lehet ez?

Egy kicsit meg van fázva, 3 van a hasán egy pedig a derekán. Láza nincs. Én hülye utána olvastam interneten, hogy mi lehet...bárcsak ne tettem volna.

2

Borsod megyében gyermekneurológia-magánrendelés?

Kisfiam 8 hónapos, fordulni most kezdett el. Még csak balra megy neki segítség nélkül. Háziorvos nem ad beutalót neurológiára, mert szerinte nem kell, Dévényes szerint lehet, hogy kellene. Szeretnék már végre biztosat tudni, pontot tenni a végére. Enyhén hypotón, egyébként nyugis baba.

2

Hogyan szoktassam vissza?

10 hónapos kisfiam köztünk alszik kiskora óta párszor aludt az ágyába,több kevesebb sikerrel.
Az apja nem akarja vissza szoktatni mert fél h beakad a lába a rácsba stb. Hiába mondom neki nem fog, neki igy jó de én már nem bírok igy aludni engem rugdal éjjel rámmászik mit tegyek? Segítsetek

5

Debrecenben hol lehet legolcsóbban 3as pelust kapni?

2

Miért ordít egész nap 6 hónaposom?

eddig nem ilyen volt. Nem jön a foga. Dokinál voltunk, de mivel eszik rendesen és nem lázas nem foglalkozik vele.
Nem érdekli semmi. Csak ő-zik és nyöszörög már hetek óta. Hiába ülök mellé játszani, mondókázni fél percnél tovább nem köti le. Egész nap mást se csinálok, csak próbálom elérni, hogy ne bőgjön. Mi baja lehet?

3

Elektromos 6V-os gyerekeknek való autóról vélemény? Nem kevés a 6V?

1

Mennyi ideig normális ha nincs széklete egy hozzátáplált babának?

5

Szerintetek a koszmós fejbőr viszkethet egy csecsemőnek?

4

Mennyi a legkisebb korkülönbség két testvér között?

Arra vagyok kíváncsi, hogy aki kisbaba mellett esett teherbe, mennyi lett a korkülönbség a két baba között?
Most 6 hós a fiam, és sokszor eszembe jut, mi lenne, ha már úton lenne a kistesó. Mert pelenkázás közben sokszor rugdalja a hasam, mei taiban hordozom (ami pocakkal nehezebb lenne).
Hogy bírtátok két picivel?
És tervezett volt, vagy véletlen?

19

1 éves, sok folyadékot ivó babátoknál melyik pelus vált be éjszakára?

Eddig pampers active baby-t használtunk (használunk most is),de ez már a 3.alkalom,hogy reggelre nyakig pisis a fiam. Este megiszik 3 deci kakaót és alvás,éjszaka nem ébred,mégis baleset történik. Eddig semmi gond nem volt ezzel a pelussal,de most...

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!