Találatok a következő kifejezésre: Ha sokszor eddig (16 db)

Ha sokszor elégítettem eddig ki magam a csiklóm által az hatással lehet majd a szexuális életre? pl: nem fogok tudni eljutni az orgazmusig csak ha a csiklómat is izgatják? vagy csak csikló által fogok eljutni oda?

Legjobb válasz: Csak annyi hatással lesz, hogy így csikló izgatással hamarabb tudsz majd eljutni. Ezért egy vibrivel vagy valamivel gyakorold a hüvelyit is mert ha úgy is megtanulod akkor meg tudod mutatni a párodnak majd így garantáltan eljutsz majd vele is a csúcsra.

Csak annyi hatással lesz, hogy így csikló izgatással hamarabb tudsz majd eljutni. Ezért egy vibrivel vagy valamivel gyakorold a hüvelyit is mert ha úgy is megtanulod akkor meg tudod mutatni a párodnak majd így garantáltan eljutsz majd vele is a csúcsra.
Szerintem emberfüggõ. Én pl. 9 évesen kezdtem maszturbálni csak csiklón keresztül, most vagyok 20 éves és hüvelyi úton egyáltalán nem tudok elmenni, csak csiklón keresztül. Ha sexelek annyit érzek, hogy bennem van vmi, és végülis jó az az érzés, de tudom, hogy ott nem fogok elmenni... Sexnél is csiklón keresztül megyek, ahogy a barátom sex közben hozzáér a testével.
én is hasonló helyzetben vagyok már nagyon régóta végzek önkielégítést csiklón keresztül és már 5 éve nem sikerül elmennem ha együtt vagyok a párommal. még akkor sem ha a csiklómat izgatja.
ha gépezel, akkor inkább szemüveg (ha lehet)
Esetleg kevesebbet gépezz, vagy....mondjuk én nem szoktam szemcseppett használni de ha fáj vagy száraznak érzem akkor Aloe Vera-s szemcseppett használok nagyon nagyon jóóóó!!!!De tényleg.....szerintem próbáld ki...lehet nekem ezért nem is fáj meg szárad ki:) Én ha cseppentek akkor cseppentek mikor nincs bennt a lencse, nyugodtan próbáld ki=)
A kérdező hozzászólása: köszi, megpróbálom majd lehet. De most sem gépezek többet mint régebben, mégsem volt ilyen gondom eddig.Ide ülök a gép elé és 5 perc után már érzem, hogy száraz...
Tizenhat évig viseltem. Mûtétet követõen tudtam elhagyni. Az én szokásom - ami érzésem szerint erõsíti a szemet -, hogy minden reggel sminkelés elõtt kb. 5-6 percet masszírozom erõsen a szem környékét körkörös mozdulatokkal /oda-vissza/. Elõtte krémezek. Ezt sohasem hagynám ki. Próbáld meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi megpróbálom!

Szeretnék elmenni kunmadarasra, ha jó idő lesz. Már jártam ott sokszor motorostalálkozókra. De eddig nem volt eszembe körbe járni a területet. Ha nincs rendezvény be van zárva a kapu?

Szeretnék elmotorozni ha jó id? lesz, és nem lesz rendezvény.Hogy lehet oda bejutni ha be van zárva a kapu ? kit keressek ?
Elcseszõdik a záróizom és önkénytelenül is beszarsz.
Ha egészségesek vagytok, és van higiénia (sex elõtt beöntés, stb) és nem nyomjátok minden nap (kitágul és úgymarad:) akkor nem lehet gond. Ja meg ha nem váltotok lukat, az fertõzõ lehet vigyázni kell. Egyébként a sperma hormontartalma kúpként beadva még a mellméretet is növelheti :)
Nehogy elhidd! Hány éve jársz vécére, aztán mégsem cseszõdött el a segged, pedig mindig használatban van!!!! Gondolkozz már egy kicsit!!!! A neten van olyan hogy az anális szex 10 aranyszabálya! (google) Azt olvasd el és élvezd! Ennyi!!!
Attól hogy oda élvez attól nem, attól hogy oda berakja, attól viszont igen.
Gondolj bele egy kicsit. Meg idézd fel homályos biológiai ismereteidet. Mégis mi bajod lehetne tõle?
Igaz. A spermától nem lehet bajod... Úgyis kijön a széklettel együtt. Viszont az kijárat... Nem erre lett kitalálva.
Ésszel kell csinálni és akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Jesszus :O
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, h nem lehetek terhes, de az miért baj, ha oda is berakja????
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Puszi! :)
ja használatban van olyankor is de nem fél- meg 1 órán keresztül, csak pár másodpercre...
tegnapelõtt 10:19 Ha megfelelõen van tisztítva, tágítva és síkosítva, akkor az ég-világon semmi baja nem lehet!!!
Jajj, istenem ez a sok "ha megfelelõen van tágítva akkor semmi baja nem lesz". Ez van akkor ha egy komolytalan oldalról, más buta emberek véleményébõl informálódunk. Tessék egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=IOkk70HdSRQ

7 hós babómnak vettem tanuló poharat. Mit kell belőle adni, folyadékot vagy tápszert? Ha folyadékot, akkor attol nem fog fuldokolni, mert eddig egylyukúból kapta a teát, de igy is sokszor félrenyel.

Legjobb válasz: Ha egylyukúból is félrenyel, akkor ebbõl dõlni fog a folyadék, nem tápihoz való. Én is vettem 6 hós kora elõtt ilyet, vizet tettem bele, iszogatott belõle, de inkább csak bohóckodott, ezért teát iszik cumisüvegbõl. Jövõ héten ujra fogom próbálni, langyos teát teszek majd bele, hátha jobban fog menni. Az a célom, hogy csak tápit igyon mostmár üvegbõl, fogja meg a pohár füleit, had ügyesedjen.

Ha egylyukúból is félrenyel, akkor ebbõl dõlni fog a folyadék, nem tápihoz való. Én is vettem 6 hós kora elõtt ilyet, vizet tettem bele, iszogatott belõle, de inkább csak bohóckodott, ezért teát iszik cumisüvegbõl. Jövõ héten ujra fogom próbálni, langyos teát teszek majd bele, hátha jobban fog menni. Az a célom, hogy csak tápit igyon mostmár üvegbõl, fogja meg a pohár füleit, had ügyesedjen.

Miért ébred fel sokszor? 7 hónapos a kislányom és minden éjszaka 7-8-szor felébred. Eddig mindig csak a cici kellett neki, de most már nagyon sír ha cicit kap.

2 napja már éjjelente is baba kaját kap enni. Ilyenkor félálomban van, de 5-6 kanálnál többet nem eszik. ezzel kb. másfélórát bír ki. lehet, hogy valamio baja van a tejemnek?

Legjobb válasz: Szerintem nem éhes, nem az a baj. Most olvastam, hogy 8 hónapos kor körül kezdõdik a szeparációs félelem, és olyankor ha éjjel felriad (ami elõtte is volt, csak szépen vissza is aludt, anélkül, hogy észrevennéd), keresni kezdi a szüleit és sír. Az enyém 8 hónapos múlt, és tényleg felkel éjjel többször is, de nem kell megszoptatni. Csak bemegyek hozzá, és megnyugszik, hogy megvagyok. Lehet, hogy nálatok is ez kezdõdött? Szerintem éjjel semmiképp ne adj neki tejen kívül mást, mert csak megterheli a kis gyomrát.

Szerintem nem éhes, nem az a baj. Most olvastam, hogy 8 hónapos kor körül kezdõdik a szeparációs félelem, és olyankor ha éjjel felriad (ami elõtte is volt, csak szépen vissza is aludt, anélkül, hogy észrevennéd), keresni kezdi a szüleit és sír. Az enyém 8 hónapos múlt, és tényleg felkel éjjel többször is, de nem kell megszoptatni. Csak bemegyek hozzá, és megnyugszik, hogy megvagyok. Lehet, hogy nálatok is ez kezdõdött? Szerintem éjjel semmiképp ne adj neki tejen kívül mást, mert csak megterheli a kis gyomrát.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már visszaaltatni, de nem mindig sikerült. Enni muszály neki adni, mert ha nem kap akkor egyfolytában ordít (nem sír).
Egy tipp. Nekünk bevált!!! Próbáld meg átfordítani a kiságyat másik oldalra. 8 hónapos koráig minden éjjel felkelt többször is. Amióta átfordítottuk az ágyát egyedül alszik.
A kérdező hozzászólása: kiságy fordítás is megvolt. Azzal se mentünk sokra. Azért köszönöm.
Szia! Szerintem is szeparációs félelem.. de az nem oké, hogy 8 hónaposan enni kell adnod neki.. Én is a kisfiam 10 hónapos koráig minden éjjel felkeltem szoptatni, aztán sok anyuka ismerõsöm azt mondta, hogy ez már rafkózás és bizony nem kellene ennie éjjel, tehát hagyjam, hadd tanuljon meg együl aludni és rájönni, hogy éjjel nem szabad enni. 3 nap sírás után magától aludt el és tudta, hogy nem azért van, mert nem szeretjük, mert ezt mindig elmondtuk neki, aztán jött a nagy fogak áttörése, meg egy betegség és megint jöttek az éjszakai cicizések. Most megint a leszoktató fázisban vagyunk. A kisfiam 14 hónapos én meg terhes vagyok, ez is ok, hogy nem kap már csak reggel meg este cicit. Remélem hamar megoldódik a problémád, mert ez nem tesz jót a család pihenésének. A babádnak sem!

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok. Egy pár hónapja nagyon sokszor hőhullámaim vannak, pár percesek, de nagyon megviselnek. Az arcomon piros foltok jelentek meg, vagyis állandósultak, eddig csak akkor jelentek ha lázas voltam. Többször műtöttek ciszták mi

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok. Egy pár hónapja nagyon sokszor hőhullámaim vannak, pár percesek, de nagyon megviselnek. Az arcomon piros foltok jelentek meg, vagyis állandósultak, eddig csak akkor jelentek ha lázas voltam. Többször műtöttek ciszták miatt már eltávolították a petevezetékeimet a jobb petefészkemet. Eddig mindig nagyon görcsöltem, mikor megvolt a menstruációm, de mióta jelentkeztek a hőhullámok, hol görcsölök hol nem. Nem jön meg időben össze-vissza pár napig csak. Pedig azelőtt 7-8 napig is megvolt. Az lenne a kérdésem, lehetséges ilyen korban változókor vagy talán más lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a hőhullámokat változókori problémák okoznák, de javaslok egy hormonvizsgálatot, illetve endokrinológiai konzultációt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a hőhullámokat változókori problémák okoznák, de javaslok egy hormonvizsgálatot, illetve endokrinológiai konzultációt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok. Egy pár hónapja nagyon sokszor hőhullámaim vannak, pár percesek, de nagyon megviselnek. Az arcomon piros foltok jelentek meg, vagyis állandósultak, eddig csak akkor jelentek ha lázas voltam. Többször műtöttek ciszták mi

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok. Egy pár hónapja nagyon sokszor hőhullámaim vannak, pár percesek, de nagyon megviselnek. Az arcomon piros foltok jelentek meg, vagyis állandósultak, eddig csak akkor jelentek ha lázas voltam. Többször műtöttek ciszták miatt már eltávolították a petevezetékeimet a jobb petefészkemet. Eddig mindig nagyon görcsöltem, mikor megvolt a menstruációm, de mióta jelentkeztek a hőhullámok, hol görcsölök hol nem. Nem jön meg időben össze-vissza pár napig csak. Pedig azelőtt 7-8 napig is megvolt. Az lenne a kérdésem, lehetséges ilyen korban változókor vagy talán más lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a hőhullámokat változókori problémák okoznák, de javaslok egy hormonvizsgálatot, illetve endokrinológiai konzultációt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a hőhullámokat változókori problémák okoznák, de javaslok egy hormonvizsgálatot, illetve endokrinológiai konzultációt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Inszeminációra megyünk. Sajnos eddig sokszor volt huzamosabb ideig cisztám (ezzel műtöttek pár hónapja, felszívódós fajta volt mindegyik). Ha a doki megvizsgál, és talál megint csiztát, akkor addig nem kezdik el az inszemet, míg fel nem fog szívódni?

Mert nekem volt, hogy 6 hónap alatt 1 hónap volt, mikor nem volt. Vagy kapok olyan hormont, amitől elmúlik?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagyok járatos az inszemben, de úgy tudom, hogy semmilyen stimulációt nem kezdenek el addig, amíg ciszta van. Azt hiszem, hogy az inszemnél is alkalmaznak bizonyos tüszõérlelõ vagy tüszõrepesztõ terápiát, amit ciszta mellett nem ajánlott. Elõször a cisztát kell eltüntetni vagy gyóygszerrel vagy mûtéttel. Biztosat viszont csak az orvos tud mondani. Kitartást és sikeres inszemet kívánok!

Szia! Nem vagyok járatos az inszemben, de úgy tudom, hogy semmilyen stimulációt nem kezdenek el addig, amíg ciszta van. Azt hiszem, hogy az inszemnél is alkalmaznak bizonyos tüszõérlelõ vagy tüszõrepesztõ terápiát, amit ciszta mellett nem ajánlott. Elõször a cisztát kell eltüntetni vagy gyóygszerrel vagy mûtéttel. Biztosat viszont csak az orvos tud mondani. Kitartást és sikeres inszemet kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!