Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat tényleg szépek (4 db)

Ha sokat alszunk, tényleg szépek leszünk?

Legjobb válasz: A megfelelõ mennyiségû alvás tényleg jót tesz, nemcsak a szépségnek, de szerintem igazából attól leszel szebb hogy belûl jól érzed magad.Ez persze nem jelenti azt hogy non-stop aludni kel:)

A megfelelõ mennyiségû alvás tényleg jót tesz, nemcsak a szépségnek, de szerintem igazából attól leszel szebb hogy belûl jól érzed magad.Ez persze nem jelenti azt hogy non-stop aludni kel:)
Igen. Alvás közben nem használod a mimikai izmaidat, ennél fogva kisímul a bõr, emiatt nézel ki szebben. =o)
Én sokat alszom de csak azt veszem észre, hogy lustább és nehezebb vagyok. XD
Ha ez igaz lenne, akkor én lennék a világ legszebb nõje.
Felnõttnek napi 6-7 óra alvás épp elég. Szerintem az is fontos, hogy mikor alszol. Nem ugyanaz, ha este 11-tõl alszol, mint amikor hajnali 3-kor fekszel le aludni. Nem mindegy, hogyan alszol. Ha az oldaladon, vagy a hasadon, akkor nagyon gyûrõdik az arcbõröd. Ezek a ráncok az évek alatt szó szerint bevésõdnek az arcodba. A legoptimálisabb a hanyattfekve alvás, annak aki tud úgy aludni. Én pl. nem tudok.
igen, és ha keveset akkor álmosak... hûûlye...
Garfield is sokat alszik ...
a szépség belülrõl fakad
Akkor mér van az hogy olyan összegyûrõdött arcunk van felkeléskor??
Ha lelkileg jól vagy, mindenképpen pozitív hatással van az alávs mindenedre, ha pedig a belsõleg vagy lelkileg nem vagy egészen jól, akkor nem biztos, hogy mindig minden szempotból pozitív hatással lesz rád. Rosszhatással pedig normális esetben az alvás senkire sem lehet, ha pedig igen az nyilvánvaló és nagyon patológiás.
Én megmondanám, hogy szép, õszintén! :) De ha azt kérdezné, hogy szebb-e nála, azt válaszolnám, a barátnõmnek, hogy "nekem Te vagy a legszebb, beléd vagyok szerelmes, nem érdekel senki más." Általában pedig így is vagyok ezzel. Ha beleszeretek valakibe, tényleg nem érdekel senki más. Tudom, fura ezt pasitól hallani. Sajnos az a tapasztalatom, hogy ezt nem is annyira értékelik a nõk, vagy csak én próbálkoztam eddig éretlen lányokkal? Hát, nem tudom. :) 19/F
Szép lány, de nekem te vagy a legszebb. például ezt:D
nemértem mértnem lehet a igazat mondani . :/ én elvárom a barátomtól hogy mondja ilyenkor is az igazat, ha tetszik neki akkor tetszik mondja meg nem harapom le a fejét . :) olyat meg nem kérdeznék hogy szebb e nálam , ha tudom hogy igen , nem vok hülye , nem akarok rosszat magamnak :) 17/L
Nekem a párom megmondja ha kérdezem. :) És én örülök, hogy õszinte és sosem sértõdtem meg emiatt. Tisztában vagyok azzal milyen vagyok, meg az értékeimmel. Másfelõl tudom, hogy engem szeret. :)
Velem elõfordult, hogy a barátnõmmel együtt mondtuk egy csajra, hogy nagyon csinos és szép, kitárgyaltuk milyen a feneke, cicije stb. Õ is megnézi a pasikat, ahogy én a csajokat, nem vakságot hanem hûséget esküdtünk. :) Ha megkérdezi, hogy szebb-e nála akkor én azt szoktam mondani neki, hogy "lehet, hogy szép, lehet, hogy szebb, de nekem nem õ hanem Te kellesz!" Nálam legalábbis így megy, mert mi az érzelmeink miatt (is) járunk egymással nem csak a külsõnk miatt. Nekem õ a testi-lelki párom, senki másra nem vágyom (már több, mint 3 éve). 23/F
nekem van egy taktikám ennek a kezelésére, az elején beválik, késõbb már nem elég, de kezdetnek nem rossz: nem szólok semmit, csak ránézek a páromra, mosolgyok rá, aztán lassan, határozottan érzékien megcsókolom. mindent úgy 15-20 mp alatt. késõbb már átlátnak a szitán, hogy nem akarok hülyeséget mondani :(
19/F: ha 16-17 korú csajoknál próbálkozol csak szólok, hogy kb. 80%-uk még nagyon éretlen. :D Legalábbis az osztályomban. :D
én azt, hogy ilyeneket ne kérdezzen. Ez jóformán csak provokálás, hiszen úgyis azért kérdi, mert tudja hogy szebb lányról van szó, és akkor hiába válaszol akármit a fiú, a lány azt gondolhatja hogy hazudik, csak jópofizik, vagy õszinte és akkor meg megsérti. Ilyet szerintem inkább jobb nem kérdezni. Max ha a lány rámutat egy másik lányra hogy milyen szép és akkor egyetértek vele, vagy azt mondom hogy "te jobban tetszel". Tõlem barátnõm ilyet nem kérdezett még, és nem is örülnék ha ilyet kérdezne, mert nem tudnék mit írni a fentebb leírtak miatt, mert félek hogy ígyis úgyis csak megsérteném. 18/f
Nekem nem szokásom hazudni, ilyen szituációban sem, így azt mondanám, hogy szép. Miért is kéne azt mondani, hogy nem az, ha az? A barátnõmnél szebb nõt még nem nagyon láttam, így a második kérdésre pedig nem lenne a válasz de az nem is hazugság lenne.
Azt hazudom h nem tetszik õ sokkal jobb.Ebbõl nincs harag és vita.Magamban meg azt gondolok amit akarok.
lehet hogy szép, De én nálad szebbet sose találok!:)
Felesleges ilyet kérdezni...ha a lány tudja, hogy szép és tényleg jó nõ, jó az összhatás akkor minek megkérdezni??a szép, csinos lányok minden fiúnak tetszenek, ezzel csak saját magadat teszed féltékennyé.hagyd inkább a buta kérdéseket.20/L
Én is meg szoktam kérdezni a páromtól, hogy tetszik e neki adott esetben egy nõ. Olyankor azért teszem, mert kíváncsi vagyok a véleményére. Sokszor kaptam már úgy választ, hogy szerintem szép volt, szerinte meg nem. De nem hazudott, mert azt is megmondja adott esetben, ha egy lányt szépnek talál. De mi van akkor ha szép? Sok nálam szebb nõ van a földön, de akit szeretek az engem szeret. Ennyi. 20/L
A nõk egy részével lehetsz õszinte, de a másik része elvárja, hogy azt mond, hogy nem, még ha õ is tudja, hogy szebb. Ha nekik nem akarsz hazudni, akkor éljen a kitérõ válasz.
Megmondom neki, hogy ez szép, vagy aranyos, vagy szép feneke van. Valószinüleg azért kérdezte, mert érdekli, és Õ csak nõi szemmel tudja megnézni. Ez egy értelmes, felnõtt párkapcsolatban teljesen normális. 20/F.

Nagyon gáz, ha mióta páwaként öltözöm úgy érzem tök helyes srác vagyok és tényleg mintha sokkal több lány, fõleg szépek megnéznének?

Tudom, hogy ez gáz meg fúj páwa, én is sokáig ellenálltam, de meguntam, hogy tök hétköznapi farmer póló kombóval egy ronda senkinek éreztem magam, mióta ilyen menõ cuccokban járok, azóta úgy érzem helyes vagyok és így szeretem nézegetni is magam a tükörben míg ezek nélkül a menõ cuccok nélkül egy ronda senkit látok. Nem mások miatt magam miatt lettem páwa, így jobban érzem magam és fura mód szerintem a lányok is észreveszik ezt, mert azóta nagyon jó csajok is néznek, legutóbb is több másodpercig szemezett velem egy lány és láttam, hogy késõbb is hátranézett egyenesen rám. Meg randiztam egy csajjal is és utána lett folytatás is, pedig a legtöbb láyn elsõ randi utána eddig mindig lekoptatott és olyanokat kaptam tõlük, hogy ronda srác vagyok. Most már olyat is kaptam, hogy járna velem egy lány.

Legjobb válasz: Elvesztettünk még egyet. :(

Elvesztettünk még egyet. :(
Páwa.. Ehh.. nagyon tököm van lányként mint nekik. :D Elkorcsult a társadalom.. ki a franc járna olyan fiúval, aki kivágottabb pólót hord mint egy lány? Biztosan lehetsz vagy 14-15-16 éves, és általábna az ilyen 13-16 éves korik nedvesednek be a páwákra, aztán rájönnek hogy mindegyik egy nyomorult divatmajom aztán keresnek igazi férfiakat. :D Bocs, szerintem gáz vagy.
Homoszexuális vagy?
és kit érdekel, hogy buta, ha bombázó teste van a csajnak? gondolom fiatal a kérdezõ nem feleséget keres, hanem tuti kúrásokat, tuti nõkkel. ilyesmihez meg nem ártanak a külsõségek.
Mint hölgy, nagyon gáznak találom a páwákat. Egyáltalán nem férfias, pedig a nõk (ha szabad ilyet mondanom) okosabbik fele, inkább azokra bukik. Belénk van kódolva, hogy azt a példányt válasszuk általában, aki meg tud védeni, és el tud minket látni, nem egy divatmajmot, aki több idõt tölt a tükör elõtt magát imádva, mint, hogy velünk legyen. Nem akarlak elkeseríteni, de azok a lányok, akik a túlságosan páwás srácokat kedvelik általában butácskák (akinek nem inge, ne vegye magára), vagy pedig csak a pénzed miatt akar majd..
ébredjetek fel kortársaim, már a b*zik korát éljük, manapság a lányok adnak virágot a fiúknak
Levetkõzöl egy lány elõtt és elmegy az önbizalmad
alap, hogy alkalmazkodni kell külsõségekben valamilyen szinten az elejtendõ vadhoz, divathoz.
Így szerintem ne számíts rendes lányokra, a legtöbb nem miattad, hanem a cuccaid miatt járna veled. Viszont ha ilyenekre pályázol jó úton jársz.
Rosszul vagyok az ilyenektõl, nem igaz, hogy muszáj minden pasinak úgy kinéznie, mit egy rossz bu*i...
Egészségedre! Csak azt nem tudom, hogy az ilyenekre hogy tudnak férfiként tekinteni a lányok...
gáznak nem gáz, én inkább úgy érzem hogy a társadalom van elcseszve. "olyanokat kaptam tõlük, hogy ronda srác vagyok"..egy normális nõ nem rondáz le egy hapsit, keresi benne a férfiasságot, macsót stb., azt ne mis mondom hogy csak kiröhögik a páwákat. Mai lányok....mit értenek azon hogy egy "fiú" (mondjuk inkább lánynak) szép legyen? De mit lehet várni akik One Dirction szarokon nõnek fel, és még lehet nem is voltak igazán szerelmesek, csak hogy nézd annak milyen cuki haja van, milyen édes abban a sálban stb. Fööö..


Kép nélkül nehéz...
Szerinted jóképû vagyok? Barna hajam és szemem van...
igen meghatározó nálam. ugyanis nekem rohadtul tetszik az ilyen comb :)
Ez így megválaszolhatatlan. De szerintem ha valami ennyire a külsõségeken múlik, az alapvetõen nem jó.
Kedves kérdezõ! Úgy látom nem túl segítõkészek az elõzõ válaszolók... Én úgy tapasztalom, hogy a fiúknak bejönnek a sportosabb, izmosabb lányok! 21/L (ha kétségeid vannak, nyugodtan írj priviben!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!