Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat rossz a (94 db)

14 vagyok és rossz ha sokat verem a farkam?

Naponta

Legjobb válasz: az elsõ nagy baromságot irt. miért lenne rossz? nem rossz es túlzásba sem tudod vinni

az elsõ nagy baromságot irt. miért lenne rossz? nem rossz es túlzásba sem tudod vinni
Csináld csak ha jó esik.Legnagyobb hasznát majd idõs korodban látod, mikor közel majd így megy minden.csak a lusta fiúk nem csinálják, de nekik lustán is fog mûködni . Azért vannak a nemi szervek , hogy dolgozzanak .A munkához fiatalon kell hozzá szoktatni õket .Én is urológustól hallottam ezeket a mondatokat .A dolog nagyon hasonlit a sportoláshoz.Azt is fiatalon kell elkezdeni.Még nem hallottam olyan úszóról, aki 30 évesen ugrott vízbe, és nyerte bajnoki cimeket.Inkább verd ki, mint a füleden csöpögjön ki.Egészségere váljon minden húzás .
Csak akkor verd, ha megérdemli. De akkor korbáccsal!
Kérdezd meg tõle, mennyi kényeztetést szeretne!
Rossz. A késztetésedet inkább barátnõszerzésre volna egészséges fordítanod. John Gray szexuálpszichológus szerint nõies dolog a maszturbáció. (Õ írta a Mars és Vénusz sorozatot, és van egy könyv a sorozatban a szexrõl is.)
Ti ezeket a szarokat komolyan veszitek?:D

Jó vagy rossz az, ha sokat "bénázok" a baráti társaságomban?

Nem szándékosan csinálom, a vicc kedvéért, hanem csak úgy jön. A baráti társaságom mind dõl a nevetéstõl, és én is, viszont így visszagondolva, talán bénának és hülyének tarthatnak, amiért a társaságon belül csak én szoktam ilyen hülyeségeket csinálni...

Legjobb válasz: rossz, én is ilyen voltam,vagyok de utána vissza halottam hogy milyen béna vagyok,meg hogy egy hülye s.gg hogy egy lépcsõn nem birok végigmenni. igen nevetnek de azért õk ezt megjegyzik hogy milyen béna vagy.

rossz, én is ilyen voltam, vagyok de utána vissza halottam hogy milyen béna vagyok, meg hogy egy hülye s.gg hogy egy lépcsõn nem birok végigmenni. igen nevetnek de azért õk ezt megjegyzik hogy milyen béna vagy.
A kérdező hozzászólása: Én nem ilyen példára gondoltam... Van, amikor elbambulok és mondok vmi hülyeséget, vagy egyszerüen a szitu úgy hozza ki az egészet, hogy amit mondok az nevetséges.
Ne törõdj vele!Én normális cselekvésekkel tettem hülyeségeket, nem szóban...Na figyelj:kérdezd vissza a legutóbbi hülyeséged és ha emlékeznek rá, ne törõdj vele ha viszont nem, nincs gáz ;)
A kérdező hozzászólása: Emlékezni emlékeznek. De szerintem az benne a jó, hogy ha felhoznak egy ilyen esetet, akkor mind nevetünk rajta. Piszkálnak, de nem úgy, hogy "de béna vagy", hanem nevetünk rajta mindannyian.
De hát akkor mi a baj????
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. :D Csak nem akarom, hogy késõbb elterjedjen rólam, hogy béna vagyok, vagy bamba vagyok, meg ilyesmi. xD
Ha eddig nem terjedt el, nem is fog.

Miért szeretik olyan sokan a World of Warcraft-ot ha ilyen rossz a grafikája?

Tudom hogy sokaknak nem a grafika a lényeg de pl: a rokonjának az Everquest 2 nek jobb a grafikája és alig játszanak raja.

Legjobb válasz: mert az sokan ismerik könnyû maga a játék, és a low grafi miatt sok gépen elfut

mert az sokan ismerik könnyû maga a játék, és a low grafi miatt sok gépen elfut
könnyû? a leveling még könnyû de próbálj csak meg eredeti szerveren raidot vezetni lvl 70es vagy 80as helyekre...
mert jo a reklamja,

Csak akkor rossz a szájszagom ha sokáig vagyok a barátommal és csókolózunk. A legkellemetlenebb mikor azt mondja, hogy vegyek be egy rágót. Mit lehet ezzel kezdeni?

Legjobb válasz: Viszont ha a gyomorszáj jól zár és a fogak is ápoltak, akkor még az arcüreg gyulladása is okozhat rossz lehelletet(saját tapasztalat).

Viszont ha a gyomorszáj jól zár és a fogak is ápoltak, akkor még az arcüreg gyulladása is okozhat rossz lehelletet(saját tapasztalat).
Moss gyakrabban fogat, használj szájvizet és fogselymet.az nagyon fontos, mert egy alapos fogmosás utan is meg rengeteg maradékot szed ki a hátsó fogak és az iny közül.oda mar a legjobb kefe is kevés.ha ez sem segít nézesd meg a fogaidat, mert a lyukas, romló fog is okozhat rossz szájszagot, mert olyankor lényegében rohad a fog.ha ez sem megoldás akkor lehet rosszul zár a gyomorszáj.ott nem tudom mi a megoldás

Nem baj ha sokat simogatom a pocakom, meg kicsit a tenyeremmel megnyomkodom, mert ilyenkor reagal a picim. Ezzel nem zavarom? Nem rossz neki ez?

Legjobb válasz: az hogy a mostani vilagban sokfele hülyeseggel arasztanak el arrol nem tehetek,de mint elsö babas minden erdekel es nagyon igyekszem mindent meghalgatni es mindent jol csinalni.majd ha nekem is lesz mar babam talan en is bosszantonak tartom majd a sok "buta"(kezdöknek inkabba ismeretlen)kerdeseket es allitasokat. neharagudj hogy lebunkoztalak,de neked milyen volt vajon az elsönel???

A kérdező hozzászólása: az hogy a mostani vilagban sokfele hülyeseggel arasztanak el arrol nem tehetek, de mint elsö babas minden erdekel es nagyon igyekszem mindent meghalgatni es mindent jol csinalni.majd ha nekem is lesz mar babam talan en is bosszantonak tartom majd a sok "buta"(kezdöknek inkabba ismeretlen)kerdeseket es allitasokat. neharagudj hogy lebunkoztalak, de neked milyen volt vajon az elsönel???
Nekem anno azt mondta a dokim, hogy ne simogassam a hasamat, mert méhösszehúzódásokat okozhatok ezzel, ami beindíthatja a szülést. No erre én meg azt mondtam, ha egy kis simogatástól beindul a szülés, ott már problémák vannak... (Simogatástól koraszülés??, nekem ez furának tûnik, de nem vagyok orvos, ez csak a véleményem.) Én simogattam rendesen, 39+3.hétre szültem meg a babámat. Úgyis jelez a babád, ha valami nem tetszik neki :) Kapsz egy bordást, ha nem jó neki :) :)
Nem, nem vagyok bunkó. Két gyereket szültem és nem gondolkodtam rajta, hogy simogassam-e a pocimat, vagy sem. Mindig azt teszem, amit az ösztöneim súgnak. Tedd te is ezt! További boldog babavárást! Könnyû és szép szülést kívánok!
Ismét egy olyan kérdés, ami a manapság jellemzõ túlzott információáradat eredménye. A túlaggódás egyik mellékterméke, miközben csupán a józan paraszti eszünket kellene használnunk... Mi lesz, ha megszületik a gyerek????
Hát ha nem nyomod erõsen akkor nem.Bár nekem anno azt mondta a szülésznõ hogy ne simogassam, mert görcsöt csinál.De hát ki bírja azt ki???
Így van! Az elsõ terhességemkor még nem volt netünk, így inkább csak olvastam, (de könyvekben is találunk sok baromságot). Én soha nem tudtam rájönni, hogy éppen melyik testrészét dugja ki a kicsim. Könyök, sarok, popsi? Nem tudtam megállapítani.
A kérdező hozzászólása: 23 hetes vagyok, igazabol arra is gondolok hogy ilyen kicsin meg pl.talan lagy a feje es hogy megnyomhatom-e pont rossz helyen??persze nem erösen nyomom, lehet hogy baromsag de annyi szabadidöm van hogy mindenfele dolgon el tudok gondolkodni, ilyenkor sokat netezek ott meg igazan sok hülyeseget olvasni..nem?
Jó, persze nekem is voltak dolgaim: például nem lakkoztam ki a körmömet még színtelen lakkal sem:) , hátha ártok vele a babának. Bocsi az elsõ reakciómért!!!!!! Picit nem baj szerintem, ha megnyomkodod a pocidat, de csak óvatosan! Úgyis mocorog Õ eleget. Egyébként hányadik héten jársz?
szia! És amikor uh-n rányomják a hasidra a vizsgálószerkezetet? Az is nyomás... vagy ha alvás közben oldalra fordulsz, akkor is éri nyomás... Ezek nem komoly "erõkifejtések", a magzatvíz és az izmok tökéletesen kibélelik a babád helyét. Azért túl sokszor ne "nyomogasd", mert ha nem is lesz baja tõle; de te majd megijedsz, mint most, hogy "jajj, rosszat tettem -e?" jobb ezt így kikerülni. Ha érzeni szeretnéd , hogy mozog ; egyél vagy igyál valamit; arra "be szoktak indulni" :)
A kérdező hozzászólása: te biztos egy bunko vagy...
Elsõ vagyok: Nyugodj meg, a babát a hasfalad a méhfalad és a magzatvíz is védi.Hasbarúgni nem fogod magad, egy kis finom nyomkodástól nem lesz baja,

Hogy tudnám felmentetni magam német érettségi alól 42 évesen ha nagyon rossz a fülem és a kiejtéssel is nagyon sok gondom van?

Mivel nem hallom a magas hangokat a magyar kiejtéssel is problémáim vannak, el?fordul,hogy figyelnem kell az illet? szájját,hogy letudjam olvasni, ezért a nyelvi órák számomra csak szenvedés és kinlódás.

Legjobb válasz: Teljesen nem tudod felmenteni magad, ha még nincs érettségid nyelvbõl. Orvosi igazolással a szóbeli alól megpróbálhatsz felmentést kérni.

Teljesen nem tudod felmenteni magad, ha még nincs érettségid nyelvbõl. Orvosi igazolással a szóbeli alól megpróbálhatsz felmentést kérni.
A 100/1997-es kormányrendelet szerint: "Idegen nyelv érettségi vizsga nélkül tehet érettségi vizsgát az, akinek a tanulói jogviszonya megszûnésének idõpontjában hatályos érettségi vizsgaszabályzat rendelkezései szerint nem kellett idegen nyelvbõl érettségi vizsgát tennie." Ha te 42 éves vagy, és annak idején jártál iskolába, akkor bizony már kötelezõ volt a nyelvi érettségi, legalábbis a gimnáziumban. Ha most jársz iskolába, akkor meg pláne. Esetleg ha annak idején olyan szakközepet végeztél, ahol nem volt kötelezõ a nyelv, és most vizsgázol, akkor talán van kiút. Ahogy az elsõ írja, mentességet kérhetsz a szóbeli alól, mégpedig az érettségi jelentkezéssel egyidõben kell az igazgatónak beadni a kérvényt. A kérvénynek orvosi szakvéleményen kell alapulnia, de azt nem tudom, felnõtteknek ki jogosult ilyen igazolást kiadni, kérdezz rá az iskolában.
Úgy, ahogy a diszlexiások, diszgráfiások is kapnak könnyítést a viszgákon, akár az érettségin is, így más testi fogyatékkal élõk is kaphatnak. Hiszen így pl. egy siketnek vagy vaknak nem is lehetne érettségije. Azt tudom, hogy a nappali tanozatos diákok részére a nevelési tanácsadó intézi el a megfelelõ vizsgálatot és adja ki a megfelelõ igzolást, fejlesztési tanácsot. DE hogy felnõtteknél ez hogy mûködik, azt nem tudom. Az osztályfõnököddel, a nyelvtanárral kellene még beszélned!
10:13-as Annak idején nem is lehetett németbõl nyelvérettségizni, a kommunizmus idején csak oroszt tanítottak az iskolákban. Én szüleimnek is csak oroszuk volt.
Kedves 12:08, ne beszélj hülyeségeket. Legközelebb azt terjeszted majd, hogy a kommunizmus idején koponyából itták a vért? Kommunizmus ugyan nem volt, csak kommunista diktatúra, ami nem ugyanaz, de ebbe ne menjünk bele, történelemórán elmesélik a különbséget. Én két évvel vagyok idõsebb a kérdezõnél, és meg tudom neked mutatni a német érettségimet. Az általános iskolában általában csak orosz volt, a gimnáziumban pedig az orosz volt az elsõ idegen nyelv, és volt második is, és kötelezõ érettségi szabadon választott idegen nyelvbõl (mármint a tanultak közül). Hidd el, nem hasraütéssel írtam.
Ha néha már szájról kell olvasnod, akkor orvosilag igazolnod kell, hogy hallássérült vagy. Legyenek meg az eddigi szakorvosi vizsgálatok eredményei, és menj el az ORSZI-ba, hogy nyilvántartásba vegyenek hallássérültként. Ezután megkaphatod a felmentést a szóbeli alól.
Igen, menj el az audiológiára, és csináltass hallásvizsgálatot. Majd írj egy kérvényt az iskolába, hogy a hallásod nem jó, nem érted, nem tudod olyan szinten teljesíteni a szóbelit ahog azt kellene, ezért felmentést kérsz alóla. De csak a szóbeli alól! Amúgy hallókészüékkel teljesen jól helyreállítható lenne a hallásod, és simán meg tudnál tanulni németül szóban is, ha már írásban vágod. A német ugyanis szinte úgy beszél ahogy ír. Namost ez az angolra rohadtul nem igaz, ott tényleg kínlódás hallássérültként tanulni. De németül piszkosul lehet érteni a TV-t még úgy is, hogy nem udok szinte semmit németül.
És egy jó tanács. Keress magántanárt! Hallássérült csoportban csak kínlódik, idegeskedik, lemarad, nem tud figyelni, félreért, bizonytalan.

Ha sok rossz dolog történik akkor szerintetek a sors idővel kárpótol?

Legjobb válasz: "Hát nem szép, hogy ugyanolyan humusz takarja mindkettõjüket?" Aszitted mi? Drága a jó föld, jó lesz a pornépnek az agyag is, vagy a homok abból van rengeteg :D

"Hát nem szép, hogy ugyanolyan humusz takarja mindkettõjüket?" Aszitted mi? Drága a jó föld, jó lesz a pornépnek az agyag is, vagy a homok abból van rengeteg :D
A kérdező hozzászólása: De ha olyan dolgok történnek amin nem tudok változtatni?
Nos a tapasztalat azt mutatja, hogy egy életen belül nincs semmiért semmiféle kárpótlás... Ott van a sok szerencsétlen gyerek, aki kapásból nyomorba születik, õket aztán egész életükben kárpótolhatná a Sors, akkor sem lenne elég. Ez van, fogadd el a Világ szabályait és ha tudod fordítsd az elõnyödre, hogy jobbá tedd a saját életed és ha tudod másokét is...
Azzal kárpótól hogy meghalsz és a mennyben jobb lesz !
Nem kárpótol. Nincs olyan, hogy sors.
A karma "kárpótol", de nem ez a jó szó rá: inkább kiegyenlíti a mérleget, billenjen az ki jó vagy rossz irányba. De megjósolhatatlan, mennyi idõ alatt, nem feltétlenül ebben az életben.
Én biztos vagyok benne! Minden rossznak egyszer vége :)
Persze! Végül a szerencsétlen, hányatott sorsú ember is a milliárdossal egy temetõben nyugodhat. Hát nem szép, hogy ugyanolyan humusz takarja mindkettõjüket?
A sorsodat te alakítod, nem más! És soha sem volt [email protected] napod, csak nem láttad a szépet. A nap 24 órájában szebbnél szebb az élet.

Ha leáltalánosítok a cigányokkal kapcs nagyon-nagyon sok rossz tapasztalatból amit sok ember támaszt alá az rossz. De ha 1-2 rossz embert láttok a gárdában vagy a jobbikban, akkor nektek szabad ugye?

Kicsit kett?s mércét alkalmaztok, bort isztok és vizet prédikáltok...

Legjobb válasz: Cigányok is megérdemlik az esélyt, miután leülik szépen a sitten a 20 évüket gyilkosságért, és nem egy év felfüggesztettet kapnak, te barom!

Cigányok is megérdemlik az esélyt, miután leülik szépen a sitten a 20 évüket gyilkosságért, és nem egy év felfüggesztettet kapnak, te barom!
Ilyet csak köcsög Jobbik ellenesek csinálnak.
A liberálisoknak és a zsidóknak mindent szabad, aki nem ért egyet velük az antiszemita, kirekersztõ, náci, rasszista, trappista, szadista és fradista.Kettõs mérce, ezt úgy hívják.
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:06 neked nincs jobb dolgod? egész nap csak a kérdésekre válaszolgatsz s a Jobbikot szidod... Szerezz magadnak egy életet.
"vona mondta, hogy a gárdisták is megérdemelnek még egy esélyt.(börtönviseltek) akkor a cigányok mért nem? ez a 2 nem függ össze." te nagyobb öngólokat lõsz liberális fronton mint az index :DDDD
"Kicsit kettõs mércét alkalmaztok, bort isztok és vizet prédikáltok..." ááh nekik lehet ugye kiállnak a melegekért ha valaki meg 1 képen szerepel 1 meleggel az meg már egy szemét dög :_D liberális öngóól
igen, felbérelt a fideszlikudmszp párt.te barom.
vona mondta, hogy a gárdisták is megérdemelnek még egy esélyt.(börtönviseltek) akkor a cigányok mért nem? ez a 2 nem függ össze.
A kérdező hozzászólása: a hón szeretett 38%-os. viszont azokból a börtönviseltekbõl volt ott azt hiszem kettõ. nem olyan nagy szám. de nem is errõl volt szó. hanem arról, hogy ti 1-2 emberbõl leáltalánosítotok, minket meg leugattok mikor sokkal több a rossz tapasztalatunk amibõl ezt megtesszük.
A kérdező hozzászólása: mondjuk egy barátnõt, vagy barátot, mind1, amelyiket jobban szereted.

Szerintetek egy rossz külső, testi adottságokkal rendelkező fiúnak sokkal jobbak lennének az esélyei egy barátnőre, ha barátkozással indulna a kapcsolata egy lánnyal?

Már belefáradtam, hogy lelkesen próbálkozom, leszólítok lányokat az utcán is akár, de mindig lekoptatnak, elutasítanak, legjobb esetben is csak haveri viszony alakul ki úgymond, mert hát tény, hogy nem vagyok egy jó pasi, így nyílván nem tudnak hozzám vonzódni. De vajon, ha kimondottan úgy indítanék, hogy csak barátkozni szeretnék, nem kell kapcsolat a lányok nyitottabbak lennének az ismerkedésre velem vagy akkor is ugyanúgy elutasítanának. Persze titokban abban reménykednék, hogy idővel meglátnák a jó tulajdonságaimat a ronda külsőm ellenére és esetleg belémszeretnének vagy ez hülyeség? Már fogalmam sincs mit kéne csinálnom, hogy végre egy lánynak én kelljek, hogy kívánjon, vonzódjon hozzám. Prostizni nem szeretnék az olyan mű meg szerelmet úgy nem lehet venni.

Legjobb válasz: igen,de a rossz adottságokkal rendelkezõ fiu keresssen magának rossz adottságokkal rendelkezõ lányt,és akkor minden ok lesz

igen, de a rossz adottságokkal rendelkezõ fiu keresssen magának rossz adottságokkal rendelkezõ lányt, és akkor minden ok lesz
13: Jah, valószínû. Mert olyan poén lenne azzal viccelõdni, hogy az ember még soha egyetlen egy csajnak sem kellett 26 év alatt. -.-'
Bazz, küldj már egy képet magadról, minden kérdéshez odaírod, milyen ocsmány vagy, szerintem tuti csak trollkodsz. :D Amúgy a külsõvel kapcsolatban nincs olyan dolog, amin nem lehetne változtatni (ha máshogyan nem, akkor mûtéttel), kivéve talán a magasságot, de azt meg testbeszéddel lehet ellensúlyozni (lásd pl. Al Pacino, ki se látszik a földbõl, mégis van egy férfias kiállása).
11: Gratulálok a személyeskedésért. Azontúl "gyökér" (amit te sértésnek szántál, de én ezt még fel is vállalom ezt a jelzõt, hiszen a gyökér az alapja minden növénynek, minden innen indul ki.) másrészt "ostoba" jelzõvel illetni valakit, akit nem ismersz tipikus példája annak, ahogy a mai lányok viselkednek. Ha valami nem tetszik nekik, mindjárt a másikra ragasztgatják az ilyen, és ehhez hasonló kifejezéseket csak azért, mert képtelenek belátni, hogy nincs igazuk. Nemrég levezettem elég részletesen a csúnya fiúk létezését és lélektani viszonyait. Talán találkoztál vele. Ezért nem akartam még egyszer leírni. Az, hogy önbizalom-hiányos, szintén nem egy jó szó. Az önbizalom azokból a dolgokból ered, amikben már tapasztalatot szereztünk, és tudjuk, hogy képesek vagyunk rá. Az élet szinte minden területén jól megállom a helyem, nem vagyok tehát önbizalom-hiányos, csak tudom a tényeket, hogy a rettentõen ocsmány külsõm miatt minden lányt elriasztok. Azért mert rémisztõen ronda vagyok, messzirõl elkerül mindenki. Mert undorító a külsõm ezért sohasem lesz párom.
7: Én megírhatnék a gondolat hatalmáról, de minek, mert úgyis gyökér vagy hozzá, hogy megértsd. Pedig a gyakorlatban is alkalmazod, azzal, hogy 99ezerszer leírod, hogy a rondaságon nem lehet változtatni és a rondák még barátkozni sem tudnak. Épp ez a baj. Nem az a baj, hogy ronda vagy, hanem hogy ostoba (és önbizalomhiányos). 6-os
Aki ronda annak ezek semmit sem érnek. Ugyanis a rondaságon nem lehet változtatni.
Szerintem inkább dolgozz az adottságaidon! Kezdj el gyúrni! Nem kell ahhoz konditerembe járni, de mondjuk lejárhatsz focizgatni haverokkal és otthon nyomhatsz minden nap fekvõket, csinálhatsz felüléseket, stb. A testeden tudsz változtatni! Ha sovány vagy, egyél sokat, vagy vegyél testtömegnövelõt (olyat ami nem káros), nézz utána milyen kajákat kéne enned, azt tudom h a jó sok tészta hízlal, fõleg ha éjszaka is eszel.:) Ha pedig dagibb vagy az átlagnál, akkor fogyj! Nézz neten gyakorlatokat, mozogj sokat, egyél kevesebb hízlaló kaját, stb. Tehát a testeddel tudsz mit kezdeni! A külsõddel is törõdhetsz: legyél ápolt, mosd gyakran a hajad, vágd rendesen a körmeidet, változtass frizurát ha nem áll jól a mostani, borotválkozz gyakrabban, járj tiszta ruhákban, stb. Ezzel is tudsz mit kezdeni... A nõk megérzik, ha nem szereted magadat, és úgy ezerszer nehezebb elérni, h õk beléd szeressenek, ha lerí rólad, hogy saját magadat sem szereted. A kérdésre válaszolva pedig: meg lehet próbálni amit kiterveltél, de ne járjon folyton az a fejedben, h többet akarsz tõle. Igazából nagy az esély rá, h barátzónába tesz a csaj, és onnan már nagyon nehéz kikerülni. De annak is meg van az esélye, h beleszeret a belsõ tulajdonságaidba, és õ is többet akar majd - de ez esetben nem szabad siettetni a dolgot! Ha pedig mindig lekoptattak eddig, akkor lehetséges, h nem jó csajokat szólítottál le (nagyképû, egoista lányok), vagy rossz módon közeledtél hozzájuk, esetleg túl magasra tetted a mércét. Gondolkodj el ezeken. Sok sikert a továbbiakban! ;)
Elsõ, ne beszélj butaságokat, vannak jól kinézõ lányok akiknek nem fontos hogy néz ki a partnerük. Engem sem érdekel különösebben. És igen, én pl. kifejezetten nem szeretem, ha valaki (fõleg idegen, mindegy hogy néz ki) úgy közeledik hozzám, hogy tudom hogy mint lány érdeklem... Elõször inkább meg kellene ismerni a másikat, és utána elgondolkodni, hogy akartok-e egymástól bármit is. Én még amúgy egyszer sem vonzódtam ilyen tipikus jóképû fiúkhoz. Általában unalmasak.
6: Igenis vannak olyan ronda pasik, akik nem önbizalomhiány miatt gondolják, hogy rondák, hanem valójában azok. Írhatnék errõl egy hosszabb bejegyzést is, hogy meggyõzzelek, de hidd el, vannak igazán ocsmány fiúk.
Még ha elméletben el is jutsz odáig, hogy összebarátkoztok, több nem lesz belõle, mert ha egy lány barátként tekint egy pasira, azon nem változtat. Egyébként nem ronda vagy, hanem önbizalomhiányos. 25/N
Hiába erõltetné meg magát! Ronda srác még a csúnyácskább lányoknak sem kell.
vagy erõltesd meg magad és vonzódj a magad színvonalú lányokhoz, vagy továbbra is írogasd ide minden nap a rinyáidat, ez már kb a kétszázadik lehet. nem, soha a büdös életben nem fog hozzád vonzódni olyan nõ akirõl te álmodsz, de azért fantáziálj csak tovább.
Rossz külsõvel még barátnak sem kellesz a lányoknak. Én magam rettenetesen, undorítóan és rémesen ronda vagyok, alacsony, és még roppant dagadt is, szóval nincs olyan ember (sem élõben, sem pedig képzeletben), aki rosszabbul nézne ki nálam. Ez abszolút kizáró ok a lányoknál. Az utcán is ha megyek, szinte mindenki nagy ívben kerül ki, vagy inkább átmegy a másik oldalra.
A kérdező hozzászólása: Voltam csúnya lánnyal, nem jött be, azóta nem látom értelmét olyannal lenni, akihez nem tudok még testileg sem vonzódni. Nem vagyok ronda csak hát nem is vagyok egy vonzó, adonisz, inkább átlagos vagyok külsõre.
De 99%, hogy nem a külseje miatt. Ha meg tévedtem, és az 1%-nyi esély bizonyul igaznak, akkor meg még könnyebb lenne változtatni (sport, öltözködés, plasztikai mûtét stb.), szóval innentõl nem értem a panaszkodást.

Külföldre készülök és sok rosszat hallottam a munkaközvetítőkről, és érdekelne, hogy ha önállóan mennék ki, akkor kiérkezésemkor milyen dolgokat kellene elintéznem? (gondolok itt a bankszámlanyitásra stb. a hely pedig Ausztria vagy Németország lenne)

Legjobb válasz: huuh hát ezt nehéz összefoglalni... de lássuk: - minimum 1 hónapra+hazaútra elegendõ pénzednek kell lenni (de inkább több hiszen ki tudja mikor kapsz melót) - lakás - be kell jelentkezned a rendõrségen, és a munkaügyi központnál... meg valami dokit is kerítened kell aki ellát... - kinti telefonkártya, net - ha nem biztos a tudásod akkor nyelvtanfolyam - sok sok sok sok sok német nyelvû önéletrajz, hogy legyen mit szétszórni az adott városban (bár nem tudom milyen szakmával mennél ki... ) õõõõ hirtelen ezek jutottak eszembe, de rengeteg ilyen jellegû fórum van, ahol kint élõktõl tudsz tanácsot kérni

huuh hát ezt nehéz összefoglalni... de lássuk: - minimum 1 hónapra+hazaútra elegendõ pénzednek kell lenni (de inkább több hiszen ki tudja mikor kapsz melót) - lakás - be kell jelentkezned a rendõrségen, és a munkaügyi központnál... meg valami dokit is kerítened kell aki ellát... - kinti telefonkártya, net - ha nem biztos a tudásod akkor nyelvtanfolyam - sok sok sok sok sok német nyelvû önéletrajz, hogy legyen mit szétszórni az adott városban (bár nem tudom milyen szakmával mennél ki... ) õõõõ hirtelen ezek jutottak eszembe, de rengeteg ilyen jellegû fórum van, ahol kint élõktõl tudsz tanácsot kérni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válasz. Cnc gépkezelõként szeretnék dolgozni de nem csak ez jöhet számításba.Gondolom a bank kártyát mivel odaírtam ezért azt nem soroltad oda.
ja tényleg jó hogy szólsz :D igazából a számla alap :) ajánlom figyelmedbe a http://hataratkelo.blog.hu/ oldalt... pont ma tettek ki cikket a német munkavállalásró és eszembe is jutottál hogy este belinkelem neked :D amúgy sok sikert :D (és ha még nem jöttél volna rá, akkor az elsõ voltam :D )
A kérdező hozzászólása: Rájõttem. : Köszönöm a részletes tájékoztatást.Biztos vagyok benne hogy hasznomra fog válni.udv
nincs mit :D Sok sikert :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!