Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat mocorog a babám, (2 db)

Mit jelent ha 17-20 hetes vagyok pontosan nem tudják és sokat mocorog a babám? Pár napja elkezdte és mindig érzem

Persze nekem ez jó!De esetleg nincs e valami rossz jelentése...hogy nyugtalan vagy ilyesmi? vagy természetes?

Legjobb válasz: Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont,h sokat mocorog a babod nagyon jo,de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb,h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.

Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont, h sokat mocorog a babod nagyon jo, de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb, h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.
Szerintem is közelebb lehetsz a 20hoz, és az a jó, ha mocorog. http://www.timmermann.hu/ nekem ez napra pontosan(UH alapján is ue jött ki)kiszámolta.
A "sokat mocorog" relatív dolog mert valószínûleg nincs viszonyítási alapod. Vannak aktívabb és lustább gyerkõcök már ilyenkor is. És függ attól, hogy tapadt me, milyen hasfalad meg ilyenek. Én betöltött 18. hét után kezdtem érezni és onnan minden nap egyre többször. Aztán vannak nyugisabb napjai, amikor csak egy-egy döf. De volt, hogy UH-n látszott, hogy mocorog és egyáltalán nem éreztem.

Ha sokat rugdos, mocorog a babám, akkor vajon azt jelenti, hogy jól érzi magát vagy azt, hogy valami nem tetszik neki?

(23 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Változó.Van hogy játszik...van hogy azt akarja simogasd meg...van hogy valami nagyon tetszik neki(fõleg hangok)...van hogy azt akarja mozdulj máshogy,mert ez neki kényelmetlen(mondjuk ez majd csak késõbb jön be,mert egyelõre még rengeteg helye van,mi mostmár,31.hét,néha komoly csatákat vívunk minden cm^2-ért:)pl a bordáimat tapossa,ha keveselli a helyet,én meg finoman beljebb tessékelem a kis tappancsait,amikor megunom a bordatiprást)

Változó.Van hogy játszik...van hogy azt akarja simogasd meg...van hogy valami nagyon tetszik neki(fõleg hangok)...van hogy azt akarja mozdulj máshogy, mert ez neki kényelmetlen(mondjuk ez majd csak késõbb jön be, mert egyelõre még rengeteg helye van, mi mostmár, 31.hét, néha komoly csatákat vívunk minden cm^2-ért:) pl a bordáimat tapossa, ha keveselli a helyet, én meg finoman beljebb tessékelem a kis tappancsait, amikor megunom a bordatiprást)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!