Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat mocorog a (13 db)

Ha sokat mocorog a baba és erőseket rúg félidősen akkor nagyobb az esély, hogy egészséges legyen?

Legjobb válasz: uh hát nyilván életerõsebb de mentalitás függõ ki hogy veszi ezt fel. régen ezt mondták de ma már tudjuk hogy az elöl fekvõ lepény esetén nem lehet úgy érezni mindent . nem emiatt lesz erõs v. nem életerõs .

uh hát nyilván életerõsebb de mentalitás függõ ki hogy veszi ezt fel. régen ezt mondták de ma már tudjuk hogy az elöl fekvõ lepény esetén nem lehet úgy érezni mindent . nem emiatt lesz erõs v. nem életerõs .
Nem, nem nagyobb az esély. Ha lusta baba, nem rúg akkorát, attól még lehet egészséges. Kint sem vagyunk egyformák, vannak energikusabb és kevésbé energikus emberek.
De miért ne lenne egészséges?? Ha nem lenne egészséges, akkor a félidõs uh és vérvétel már kiderítette volna, nyugi, nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Vérvétel és Uh tökéletes, van olyan, hogy napi 7-8 órán át is érzem mozogni. De annyira bennem van még mindig a félsz, hogy nehogy valami baja legyen. Azt hiszem az a baj, hogy eddig nagyon sok ilyen mûsort néztem a tv.ben.
Mindenképp jó , ha sokat mozog a baba, de akkor se kell megijedni ha néha napján kevesebbet.Mint elöttem is mondták vannak lustibb babák, kevesebbet mozognak, de ugyanugy egészségesek:) .Ha nem tudsz megnyugodni, nem ér meg annyit az egész hogy stresszelj, ha megengedhetitek magatoknak, menj el magán klinikára UH-ra vagy 4 d-re és nyugodj meg, nem tesz jó a sok stressz, te is egészséges vagy nem?Akkor a babád miért ne lenne az? :) Jó babavárást kívánok!

Mit jelent ha 17-20 hetes vagyok pontosan nem tudják és sokat mocorog a babám? Pár napja elkezdte és mindig érzem

Persze nekem ez jó!De esetleg nincs e valami rossz jelentése...hogy nyugtalan vagy ilyesmi? vagy természetes?

Legjobb válasz: Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont,h sokat mocorog a babod nagyon jo,de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb,h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.

Szia Ne felj amig az orvosok rendben talalnak mindent addig minden oke.Az viszont, h sokat mocorog a babod nagyon jo, de szerintem akkor Te inkabb a 20 hethez lehetsz kozelebb, h tenyleg ennyire erzed Ot. Gratulalok a babahoz.
Szerintem is közelebb lehetsz a 20hoz, és az a jó, ha mocorog. http://www.timmermann.hu/ nekem ez napra pontosan(UH alapján is ue jött ki)kiszámolta.
A "sokat mocorog" relatív dolog mert valószínûleg nincs viszonyítási alapod. Vannak aktívabb és lustább gyerkõcök már ilyenkor is. És függ attól, hogy tapadt me, milyen hasfalad meg ilyenek. Én betöltött 18. hét után kezdtem érezni és onnan minden nap egyre többször. Aztán vannak nyugisabb napjai, amikor csak egy-egy döf. De volt, hogy UH-n látszott, hogy mocorog és egyáltalán nem éreztem.

5 hetes kisfiamnak 180-190 is szokott lenni a pulzusa, ha sokat mocorog és rúg-kapál. Belefér még, vagy inkább orvosi segítségre lenne szükség?

Legjobb válasz: Hát szerintem egy kicsit sok, azért kérdezd meg a védõnõt, vagy a gyerekorvost.

Hát szerintem egy kicsit sok, azért kérdezd meg a védõnõt, vagy a gyerekorvost.


Már több hete szúró érzés van a hüvelyemben ha mozog a baba akkor alig birok menni is hasmenésem van és hangulatingadozásaim a baba sokat mocorog a hasam lenn van már szerintetek mikor szülök meg ezek előjelek a nyákdugó lehet sárgás is?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben járok...Kb 2 hete szúr a hüvelyem,sokat keményedek,de rendszertelenül és csak rövid ideig..Nekem is hasmenésem volt egész 7en,már napok óta diétázom,de mégis. Én mondjuk még nyákdugóval nem találkoztam,de az én pocaklakóm is nagyon aktív.. Kitartás!! 36+6 hkm...

Szia! Én is hasonló cipõben járok...Kb 2 hete szúr a hüvelyem, sokat keményedek, de rendszertelenül és csak rövid ideig..Nekem is hasmenésem volt egész 7en, már napok óta diétázom, de mégis. Én mondjuk még nyákdugóval nem találkoztam, de az én pocaklakóm is nagyon aktív.. Kitartás!! 36+6 hkm...

Ha sokat mocorog benn a pici, akkor valami baj van, vagy nem érzi jól magát? 20 hetes.

Csak azért mert van amikor egész nap szinte nem is érzem, és van amikor nem akarja abbahagyni, és félek hogy ilyenkor valami baja van.

Legjobb válasz: Szia Ne aggódj ha valami nem tetszik neki akkor azt tudni fogod az enyém olyankor kegyetlen nagyokat rúg meg ahogy egyre kevesebb helye lesz annál kevesebbet fog mozogni én már rendesen hiányolom mikor szinte az egész napot végig ugrálta a pocimba 33 hetes

Szia Ne aggódj ha valami nem tetszik neki akkor azt tudni fogod az enyém olyankor kegyetlen nagyokat rúg meg ahogy egyre kevesebb helye lesz annál kevesebbet fog mozogni én már rendesen hiányolom mikor szinte az egész napot végig ugrálta a pocimba 33 hetes
Erre én is kíváncsi lennék.Vannak napok, mikor megállás nélkûl 2-3 órán! keresztûl deformálódik a hasam olyanokat rúg. Utána egy óra szünet, majd ismét. Ma voltam pont azon a ponton, h az idegtõl nem láttam h csak nem valami baja van és azért ficánkól? Honnan tudnánk ha valami nem stimmelne odabent???? 22hetes
Sziasztok! Nálam általában idõjárás függõ a mocorgás. 2 napja épp csak cirógat, semmi nagy rúgás, már úgy hiányzik:) Olyan jó érzés a lelkemnek, hogy tudom jól van a babóca, mégha fizikálisan kellemetlen is néha a sok ficánkolás.:)

Ha Down-kóros a baba, akkor is sokat mocorog a pocakban? És milyen eltérések vannak terhesség alatt, ami Down-kórra utal?

Legjobb válasz: Gentikai ultrahangon latszhat meg a Down kor,35 even felul foglalkoznak meg jobban ezzel es kimutattak hogy epp ezert sokkal tobb Down koros baba szuletik 35 even aluli noknek mert ez allatt nem veszik komolyan a dolgot.A mocorgasbeli kulombseg nem jellemzo.

Gentikai ultrahangon latszhat meg a Down kor, 35 even felul foglalkoznak meg jobban ezzel es kimutattak hogy epp ezert sokkal tobb Down koros baba szuletik 35 even aluli noknek mert ez allatt nem veszik komolyan a dolgot.A mocorgasbeli kulombseg nem jellemzo.
A baba mocorgásából nem lehet a Down-kórra következtetni. A genetikai ultrahang idõpontja(18-20 hét) elõtt is van lehetõség megnézetni, hogy mennyi a valószínûsége annak, Down-kóros e a baba, igaz fizetõs, de megnyugtató eredményt ad bármely életkorban. A vérbõl és ultrahang alapján végzik a speciális vizsgálatot, a terhesség 12.hetében már elvégezhetõ.Én is elvégeztettem. Nézd meg a http://www.gendiagnosztika.hu oldalt, ott bõvebb választ kapsz.. 37 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak errõl már lekéstem, 35 hetes vagyok.
Biztosan most is meglátják UH-n, de most már tulképpen késõ. :( A csontozatuk is más. Én úgy tudom, hogy a kezük, lábuk, fejük kisebb az átlagnál. Ezt meg tudod nézni a régebbi papírjaidon is. A nyaki redõ értékét nézd a 12. heti UH-n még. 3 mm-ig jó. Illetve AFP és ßHCG értéket néznek még, és PAPP-A eredményt. A 0, 7 alatti AFP érték lehet gyanús, illetve a szabad ßHCG érték magas értéke.
A kérdező hozzászólása: Nyaki redõ 1, 8 mm volt, AFP pedig 0, 79.

Igy a vége előtt 1 héttel jó, ha ilyen sokat mocorog a baba a pocakomban? 39+3km

Esténként éjfélig meg sem áll,néha ugy "matat",hogy szinte már mindenem fáj belül.A hasam hullámzik,ahogy lepihenek.Ugye csak kifelé készül?dik és nincs semmi baj?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent,van akinek akkor is mozog mikor szülni megy.nekem elötte nap alig mocorgott valamit.

Semmit nem jelent, van akinek akkor is mozog mikor szülni megy.nekem elötte nap alig mocorgott valamit.
Nekem is rengeteget mozog.Sõt, hosszú órák után pihizik egy fél órát és utána 4-5 órán keresztûl újra..Éjjel nem is alszunk, olyan bulit csinál bent:) Szerintem annak csak örûlj h mocorog, azt jelenti h jól érzi magát. Bár nekem 2 napja erõsen nyomja magát, sokszor úgy érzem, kiszakítja a bõröm:) ) Meg én most kezdtem cefetûl keményedni. Nálad mik a "tünetek"? Jósló?Keményedés? Vagy valami? 38+3 hetes kismami
A sztorim: egy adott hétvégén töltöttem anno a 39. hetet, és vasárnap estétõl olyan szinten kezdett rugdalózni a babóm, hogy rendesen fájt Nekem is belül mindenem. Ez így is ment hétfõn, kedden, és szerdán reggel elfolyt a magzatvíz, kismanó pedig szerda este kibújt. 39+3-ra. Úgyhogy szerintem a Te babád is csak szimplán kifelé készülõdik
Szia! En mar tulhordom a babat de az enyem is meg mindig sokat ficankol.Most egy par napig lusta volt de hetfo ota megint nem bir magaval:) .Jaj, de jo lenne ha az lenne amit az elozo valaszolo irt. Konnyu szulest: 40+4 hetes kismami

Hosszabb ideje sokat idegeskedem. A terhességem 20. hetében járok és fájni is szokott a hasam ha túl ingerült vagyok, a baba is sokat mocorog ilyenkor. Mennyiben árthat neki az én rossz kedélyem, idegállapotom?

Legjobb válasz: A baba érzi, hogy anyának nem jó. Amiben árthat a sok idegesség az a korai összehúzódások és koraszülés lehet. Ezért érdemes Magne B6-ot szedni. Nekem is kijutott a stresszbõl ezalatt a várandósságom alatt ezért lettek is összehúzódásaim. Az orvos mondta a magnéziumot, meg a nyugalmat.

A baba érzi, hogy anyának nem jó. Amiben árthat a sok idegesség az a korai összehúzódások és koraszülés lehet. Ezért érdemes Magne B6-ot szedni. Nekem is kijutott a stresszbõl ezalatt a várandósságom alatt ezért lettek is összehúzódásaim. Az orvos mondta a magnéziumot, meg a nyugalmat.

26 hetes terhes vagyok, alig érzem a pici mozgását, csak néha rugdos egy kicsit, a múlt héten voltam 4D ultrahangon, ott azt mondták, hogy nagyon sokat mocorog. Nagy baj, ha én nem érzem? Lehet gond a kicsivel?

Legjobb válasz: Szia! Én sem éreztem ebben a korban a picit, de ne aggódj nem lehet ettõl baja. Az hogy nem érzed, nem jelenti, hogy nem mozog. Az én lányom néha ellökte magát a hasamtól és ennyi. Rugdosás, úszkálás semmi. Nincs semmi baja a picikédnek! SOk sikert a babához!

Szia! Én sem éreztem ebben a korban a picit, de ne aggódj nem lehet ettõl baja. Az hogy nem érzed, nem jelenti, hogy nem mozog. Az én lányom néha ellökte magát a hasamtól és ennyi. Rugdosás, úszkálás semmi. Nincs semmi baja a picikédnek! SOk sikert a babához!
Szia! Nekem van olyan nap, mikor aktív, és naponta többször érzem, van mikor meg egyáltalán nem, csak este max. egy-két rúgást. Mikor 4D-n voltunk mozgott, látszott a felvételen is, én mégse éreztem semmit. Szerintem nyugi, még görnyedni is fogunk a rúgásoktól. :) Egy 27 hetes kismami
Egész éjjel nem tudtam aludi tõle annyit rugdalt.Este nem tudtam semmit csinálni, mert nem volt hajlandó elpihenni...Mintha bekávéztam volna.Bár a 26. héten nekem egyenesen beleremegett a pocim a legtöbb moccansába is.Hát még amikor sorozatos bukfenceket vetett.Próbáld meg számolni, és ha napi 10 megvan akkor ne aggódj.Amúgy lehet álmatag babád van, és csak sokat alszik.
Nem kell számolni, mert csak megilyedsz, ha nem mozog annyit. Õ egyrészt még sokat alszik, az enyém is reggel megmutatja magát, utána csak est érzem, néha ébred csak fel napközben. Amúgy mozog akkor is, ha nem érezzük.-) Erre bizonyíték a sok eset az uhal, én most voltam a védõnõnél és nézta a szívhangot. Pont elkaptuk, és kérdezi, hogy mocorog? Mondom nem..Mire a védõnõ: pedig elment.) És nem is találtuk meg utána:-) Pedig hanyatt feküdtem kinyújtott lábakkal, és mág úgysem éreztem, hogy elmocorgott.-) Nyugi, lesz ez még rosszabb is, mikor vissza kell tessékelni a helyére.) A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd.-)

Ha dolgoztok a lányon titeket zavar, ha mozgatja a csípőjét vagy sokat mocorog (pl rakosgatja a lábait)?

Legjobb válasz: Dehogy zavar! Az kellemetlenebb, ha csak fekszik és semmit sem reagál. Persze, ha unalmában rakosgatja a lábát, löködi a párnát vagy ilyesmi az zavarna. Szerencsére eddig ilyen még nem volt.

Dehogy zavar! Az kellemetlenebb, ha csak fekszik és semmit sem reagál. Persze, ha unalmában rakosgatja a lábát, löködi a párnát vagy ilyesmi az zavarna. Szerencsére eddig ilyen még nem volt.
Sõt kifejezetten felemelõ érzés ha hánykolódik ide-oda a s azt se tudja melyik bolygón van a kéjtõl. Legtöbbször ilyen élményem van. S épp ez a cél ha már hozzákezdek, nemdebár?
A francokat! :D Lovaglásnál a legjobb, amikor körkörösen mozgatja a csípõjét. Én csak úgy nevezem: hegyezi a makkomat! :D Nem zavar, ha mozgatja a lábait, apait-anyait beleadva szeretek szexelni, és nyilván ha a csaj is így csinál, akkor izeg-mozog :D
Figyelj ez vele jar.
Ez nem gond. Akár foghatja is a kezem, vagy a fejem... Egyáltalán nem zavaró szerintem az ilyen reakció. :) Legalább látszik, hogy ér valamit, amit csinálok. :D
ha jó ütemben csinálja, akor az csak jó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!