Találatok a következő kifejezésre: Ha sokat keménynek (32 db)

Baj ha sokáig kemény?

Imádom ha áll a farkam nem maszturbálok ritkán érek hozzá, mégis szeretem folyamatosan keményen tartani. Ugye nem lesz semmijen baja? Nem okoz impotenciát kicsit kés?bb? 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: A vér az agyadból a farkadba száll.Egy hátránya van,hogy ilyen hülye maradsz öreg korodra is,mint most.

A vér az agyadból a farkadba száll.Egy hátránya van, hogy ilyen hülye maradsz öreg korodra is, mint most.
lehet hogy a sok feszítés miatt faszstroke-ot kaphatsz és akkor impotens lehetsz, de nem biztos csaknagyon fájni fog
nekem 13cm a farkam az atmerojet nem mertem megmerni es amikor felall annyi ver megy bele hogy elajulok:S

Azt hallottam, hogy pl. : sok hegymászó, maratonfutó stb. (leszámítva a baleseteket) és sok más hosszutávu erőkifejtést, azaz állóképességet igénylő sportoknál, gyakorlatoknál az vezet bukáshoz, hogy ha túl keményen kezded és aztán a fáradtságtól ?

nem tudod minimálisan sem rendesen folytatni.Megállja a helyét ez az elmélet a gyakorlatban is az embernél?

Legjobb válasz: persze,hogy meg. nézz meg egy profi bokszmeccset. nem ugranak egymásnak egybõl-persze néha igen-mert van,hogy végig kell bunyózni legalább 12 menetet. amatõröknél is alap hiba edzésen. a bunyó elsõ menetében kõkemények,aztán a 2-3. menetre akármekkora is az ember le lehet ütni,mert olyan szinten elsavasodik,elfárad,hogy a kezét nem tudja fent tartani. ezért bunyóban,ringben elég döntõ többséggel az gyõz,akinek jobb az állóképessége,hiába képzettebb akár a másik ha hamar fárad.

persze, hogy meg. nézz meg egy profi bokszmeccset. nem ugranak egymásnak egybõl-persze néha igen-mert van, hogy végig kell bunyózni legalább 12 menetet. amatõröknél is alap hiba edzésen. a bunyó elsõ menetében kõkemények, aztán a 2-3. menetre akármekkora is az ember le lehet ütni, mert olyan szinten elsavasodik, elfárad, hogy a kezét nem tudja fent tartani. ezért bunyóban, ringben elég döntõ többséggel az gyõz, akinek jobb az állóképessége, hiába képzettebb akár a másik ha hamar fárad.
A kérdező hozzászólása: még 1-2 válasz jó lenne megerõsítésnek vagy ha nem jó akkor cáfolás magyarázattal!
hát nekem még sose lett kemény, pedig az elején beleteszem
Én a végén rakom a levesbe, mondjuk nem húslevesbe, hanem orjalevesbe, annak meg mindegy, szal nem kell olyan átlátszónak lenni, mint a húslevesnek. Szerintem próbáld meg, hogy a végén teszed bele, kevés májnak sztem nincs akkora habja. Ha meg mégis, köztes megoldásnak legközelebb jó a májgaluska.
Vegyél ki egy kicsi levest egy másik lábasba és abba fõzd bele.
Én akkor teszem bele az ilyeneket mikor már nem sok kell a husinak!Amúgy nekem ritka mikor habos a leves!Miért?
Utolsó öt percben
szia! Beleteheted az elején, nem lesz kemény :) ). Nekünk még sose lett, pedig mi is csirkébõl fõzzük a csirkehúslevest :) ). Ha meg felfõtt a hús, úgyis le kell habozni.
én is az utolsó 5 percben teszem bele, mégegyszer lemosva róla a véres levet.így nem lesz újabb hab a levesben.


A rágó mikor lesz kemény? Ha sokat rágjuk, vagy ha hagyjuk állni?

Legjobb válasz: Ha sokat rágod akkor kioldja a nyál az összetevõket amit lenyelsz és marad a nyers gumi ami keményebb állagú, nehezebben nyújtható és nagyobb erõkifejtéssel kell rágni -> megkeményedik. Ha a levegõn hagyod akkor elpárolog a nedvesség és kiszárad -> megkeményedik. Ha így értetted az "állni hagyni" állapotot.

Ha sokat rágod akkor kioldja a nyál az összetevõket amit lenyelsz és marad a nyers gumi ami keményebb állagú, nehezebben nyújtható és nagyobb erõkifejtéssel kell rágni -> megkeményedik. Ha a levegõn hagyod akkor elpárolog a nedvesség és kiszárad -> megkeményedik. Ha így értetted az "állni hagyni" állapotot.

Ha sokat ülök keménynek érzem a hasam. Szedjek rá Magne B6-ot? Nem az az igazi haskeményedés, összehúzódások sincsenek, olyan, mint amikor régebben nagyon jól laktam és szét akarna pukkadni a pocakom.

Csak most feszes és órákon át ilyen.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is tegnap megállapította a védõnõm, hogy feszes a hasam, és, hogy ez nem keményedés. De igazán nem magyarázták meg, hogy akkor mi, vagy mitõl van. Nekem is ülésnél, vagy sétánál feszesebb. Érzem,de nem olyan vészesen kellemetlen. Azt mondták, ezzel nagyon sokat kell pihenni! Én szedek egyelõre 3X1 magnéziumot (nem a Bérest, mert abból talán nem szabad csak napi egyet), de egyelõre nem javasolták, hogy emeljek az adagon. Mielõtt elkezdenéd szedni, mindenképpen kérdezd meg a dokit vagy a védõnõt, és addig is feküdj sokat! Egyébként hány hetes vagy? 31 hetes kismama

Szia! Nekem is tegnap megállapította a védõnõm, hogy feszes a hasam, és, hogy ez nem keményedés. De igazán nem magyarázták meg, hogy akkor mi, vagy mitõl van. Nekem is ülésnél, vagy sétánál feszesebb. Érzem, de nem olyan vészesen kellemetlen. Azt mondták, ezzel nagyon sokat kell pihenni! Én szedek egyelõre 3X1 magnéziumot (nem a Bérest, mert abból talán nem szabad csak napi egyet), de egyelõre nem javasolták, hogy emeljek az adagon. Mielõtt elkezdenéd szedni, mindenképpen kérdezd meg a dokit vagy a védõnõt, és addig is feküdj sokat! Egyébként hány hetes vagy? 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Tegnap töltöttem a 18. hetet. Ez már viszonylag régóta van, csak annyira nem foglalkoztam vele. Dokihoz meg csak április 7-én megyek. Az még olyan messze van... De ezzel a fajta keményedéssel ártani nem ártok a babámnak ugye?
Én sem nagyon vettem róla tudomást, de azért tegnap megijesztettek, és fõleg azzal, hogy nem nagyon mondták el, hogy mi ez. Nekem is amúgy olyan, mintha sokat ettem volna, inkább a köldököm körül, na meg felette kemény, a hasam alja nem. A helyedben megemlíteném legközelebb a dokinak, és a magnéziumot is csak az õ javaslatára szedd. Tegnap én is feltettem amúgy ezt a kérdést itt. Egy kismama azt tanácsolta, egyek többször kevesebbet! És tényleg pihenj annyit, ammennyit csak tudsz! Nekem sajna amúgy is pihennem kell! Nem lesz baj, de azért járj utána!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, lehet, hogy még ma felhívom a védõnõt:)
Ha ad valami használható tanácsot, vagy hogy mitõl lehet, írj egy kommentet vagy egy e-mail-t, kérlek! Elõre is köszi! :-)
nekem is szokott ilyen feszülés lenni, kemény a köldököm környékén illetve fölötte.az orvosom a méh növekedésével és a tartó szalagok nyúlásával indokolta.ilyenkor ha van rá lehetõség lekell kicsit dõlni, egyik oldalra, majd másik oldalra.de azért beszélj az orvosoddal.és mindenképp írd meg mit mondott / sokunknak van ez a problémája :( / 22hetes kismama, boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Ok, mindenféleképpen írok, ha megtudok valamit
nem írtál, hogy mit mondott a doki vagy a védõnõ

Lányok. Ti tényleg undorodtok ha egy kemény merev nemi szervből, erős sugárban, sok sűrű sperma lövell ki?

Legjobb válasz: Mond már meg, miért undorodnánk tõle? Ez ezzel jár, szerintem szexi, fõleg, ha közben látom a pasi arcát is ahogy élvez, ha pedig nyög is közben, imádom.

Mond már meg, miért undorodnánk tõle? Ez ezzel jár, szerintem szexi, fõleg, ha közben látom a pasi arcát is ahogy élvez, ha pedig nyög is közben, imádom.
tõlem félhetnek is, nekem olyan erõs hogy átviszi a biztonsági üveget is
tégla házban lakunk, egy lyuk van a szobám falán, a szüleimnek nem tudom mit adjak be, hogy mitõl van :\
Utolsóval értek egyet. :)
Épp ellenkezõleg! Imádom, ha a párom nagyon élvez tõlem....szeretek játszani vele, késleltetni, hogy remegjen az élvezettõl, akár a számba akár máshova landol a spermája.

39 hetes kismama vagyok! Ma szinte egész nap be van keményedve a hasam! Mitől lehet ez? Nagy baj ha ilyen sokat kemény?

Legjobb válasz: nem baj, készül a méhed a szülésre. Ilyenkor ez már teremészetes. Ha szerencséd van, egy kicsit ki is nyitja a méhszájat, és nem egyszerre kell tágunod a vajúdás alatt. Könnyû szülést!

nem baj, készül a méhed a szülésre. Ilyenkor ez már teremészetes. Ha szerencséd van, egy kicsit ki is nyitja a méhszájat, és nem egyszerre kell tágunod a vajúdás alatt. Könnyû szülést!

Mit lehet tenni, ha 3*2 magneb6 ellenére is olyan a hasam keményedése, hogy nemcsak pár percig tart, hanem jó sokáig? Vagy az nem keményedés ha felül kemény a hasam folyamatosan?

Legjobb válasz: Nekem viszont szerdán azt mondta a dokim,hogy az is keményedés mikor csak fent keményedik be.Én is 3*2 magne b6pt szedek már,de nekem erre írt fel a doki magnesium citricii-t.....

Nekem viszont szerdán azt mondta a dokim, hogy az is keményedés mikor csak fent keményedik be.Én is 3*2 magne b6pt szedek már, de nekem erre írt fel a doki magnesium citricii-t.....
én még csak 24hetes vagyok, de nekem is szokott lenni, hogy inkább köldök felett kemény a hasam, feszûl.a dokim azt mondta , hogy a tartószalagok nyúlnak. további szép heteket és boldog babázást
Ha csak felül kemény, de alul nem , akkor az nem keményedés, inkább ott a baba. nem tudom hány hetes vagy , de 30 hetesen én is érzem sokszor ezt. Ennél több magnéziumot nem lehet szedni. Ha a méhszájat zárt, akkor semmi baj, pihenj nagyon sokat, akkor nem kemény. Ha a méhszáj nyitott, vagy vérzel, akkor kórházban kaphatsz infúziót. Türelem és pihenés!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez a 32. hét. Akkor annyira azért nem parázom.
Ja én 29 hetes vagyok.Az igaz, hogy 3*2magne b6 a max amit lehet szedni, de vannak a magne b6-nál sokkal jobban felszívódó magnéziumkészítmények.Amit elõbb is írtam, a magnesi citricii(ez receptes)de a béres magnézuim is nagyon jó, az 250mg os, de abból nekem 2 db ot kellett szednem.
Próbálj meg sokat pihenni, és ez a fekvõs TVnézõs vagy olvasós pihenés legyen.Nekem ez mindig beválik, ha többet keményedik a hasam.Mindenféle stresszet ki kell iktatni.Ilyen fokú magnézium hiány uganis nem létezik.Próblj meg rájönni, hogy mitõl keményedik a pocid(igedi feszültség, fizikai kimerültség stb..)és tegyél ellene! Sokkal jobb, mint kiló számra enni a magnéziumot.
Szia! Nekem írt fel még Panangint, hogy szépen ellazítsa az izmokat, igaz én 24 hetes vagyok, nem tudom neked mit lehet így 32 hetesen , de azért jelezd a dokinak, és tényleg sok -sok pihi, feltett lábbal, és ne érdekeljen semmi más.Boldog babavárást!
Szia! Én is 32 hetes vagyok, nekem is csak felül szokott kemény lenni a hasam. A védõnõm úgy fogalmazta meg, hogy feszülget, de azt mondta ez nem keményedés, mert direkt rákérdeztem. Azt nem mondta, mitõl van, hiába kérdeztem, csak azt, hogy nagyon sokat feküdjek vele! Szerintem ennél több magnéziumot ne szedj, inkább pihenj, amikor csak teheted! üdv!
De jo, h felmerult ez a kerdes, en most ezzel szenvedek. 17 hetes vagyok, es 3-4 napja ereztem eloszor kemenyedest, es sajnos nem mulik. 3szor 2 MagneB6-ot szedek, ma valtottam Beresre, abbol 1-et ir a papir, de kettot bevehetek, h ne legyen ilyen kemeny? Csak addig akarok "kiserletezgetni" amig szerdan el ne mmegyek orvoshoz, akkor mar tobbet tudok, addig is jo lenne, ha elmulna, csokkenne. Ez mitol van egyebkent ? :( Anyum mondta, h o kapott gyogyszert is, mert mindig kemenyedett, de en idoben jottem, egeszsegesen. Ez alkati kerdes, vagym mi?

Azt hallottam hogy ha sokáig ütünk valami keményet akkor micro repedések keletkeznek és a szervezet kalciumot épít bele és erősebb lesz a csont. És ez körül belül mennyi időt vesz igénybe mire be építi a kalciumot?

Legjobb válasz: Szóval akkor ez azt jelenti hogy több hónapig pihentessem a kezemet?Nekem azt mondták hogy pár napot vagy egy hetet vesz igénybe és újból erõltethetem.

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ez azt jelenti hogy több hónapig pihentessem a kezemet?Nekem azt mondták hogy pár napot vagy egy hetet vesz igénybe és újból erõltethetem.

Ha sok kecsketejet iszom és mellette keményen edzem akkor tényleg nagy erős és izmos leszek?

ismerősom mondta h a kecsketej nagyon egészséges és h ez még erre is jo. igaz ez?

Legjobb válasz: Természetesen nagyon jó választás. Nem hiába létezik, és már idehaza is forgalmaznak kecsketej proteint is.

Természetesen nagyon jó választás. Nem hiába létezik, és már idehaza is forgalmaznak kecsketej proteint is.
Szerintem segíti a kecsktej az edzést a fehérje miatt
* Kérlek válaszolták a kiemelt kérdések között lévö kérdésemre a 2. oldalon van Úgy kezdõdik, hogy : Milyen sportban sportban van a sportolóknak : . Köszi
Milyen sportban van az elit sportolóknak:
A kecsketejnek én még nem éreztem utúízt. A kecsketej proteinnek meg aztán egyáltalán nincs semmi utóíze. Jó alternatíva azoknak akik a whey-re ami marhatejbõl készült alergiásak.
ennyi kecsketrágyát ettél már, hogy tudod milyen az íze?
Én meg nem bírom inni sajna a kecseketejet, undorító kecske-trágya utóízt érzek mindig. Mintha a tehéntejet a szõrükön szûrték volna meg.
Proteinek: Igen jól emészthetõ proteinek (albuminok, globulinok és kazeinek). Finom, egyenletes eloszlásuk miatt jobban emésztjük ezeket, mivel az enzimek könnyebben hozzájuk férnek. A kecsketej fehérjéi a gyomorban lágyra alvadnak. Nagyon kevés benne az alfa-s-1-kazein, ezért kevéssé allergén hatású. Zsírsavak: Sok, biológiailag értékes rövid és közepesen hosszú zsírsav. Ezen kívül gazdag kétszeresen telítetlen konjugált linolsavban (CLA).
1 adag = 30g tartalmaz: Energia: 477kJ/112kcal Protein: 24g Szénhidrát: 1, 2g Zsír: 1, 8g ebbõl telített 0, 8g telítetlen 0, 0g Ballastanyag: 0, 0g Nátrium: 0, 09g A kecsketejbõl kivonatoltnak még az adatai is rendben vannak.
Minden anyagnak lehet járulékos jó hatása.. pl. kecsketej - allergia kezelés.. De ökölszabály mégis, hogy nem iszunk tejet. Így rögtön kevesebb allergiás lenne, bár ez inkább a tehén tejjel függ össze. A tej növekedési hormonokat tartalmaz (vajon miért? ki iszik tejet? hát az újszülött). Persze hogy segíti a testi fejlõdést.. csakhogy ez így önmagában egy cél.. de ezt a szteroidok is segítik, mégis elítéljük a fogyasztásukat, igaz? Hát akkor így gondoljuk át hogy mi is van a tejjel.. A kecsketej és a tehéntej is segíti a hízást, anabolikus folyamatokat -> izomépítést. OFF én is szerettem a kecsketej ízét.
én tartok kecskéket, és iszom is kecsketejet, az, hogy egészséges e abba ne menjünk bele, az ember nem iszik tejet, mert az a kismacskáknak való... de én szeretem pont. a kecsketejnek bizonyos esetekben, pl allergiaszezonban vannak jótékony hatásai, bár szerintem lehet, hogy ez is csak placebo... az biztos, hogy a bolti tejnél sokkal egészségesebb, és könnyebben emészthetõ, mint a tehéntej. Nagy erõs és izmos akkor leszel, ha tömegnövelõ étrend szerint táplálkozol, és edzel... a tejnek semmi köze hozzá.
Kamu kérdés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!